MEGA MC autonvuokraukset kaupungista Charlotte

Etsi ja vertaa hyviä MEGA MC vuokra-autotarjouksia kaupungissa Charlotte

Charlotte, NC, Yhdysvallat
19. elokuu — 26. elokuu
Sama palautus
Charlotte, NC, Yhdysvallat
pe 19/8
Keskipäivä
pe 26/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Charlotte MEGA MC toimipaikat

Alla on tietoja kaikista MEGA MC vuokra-autojen sijainneista Charlotte, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
1 sijainti

Tietoja MEGA MC autonvuokrauksesta kaupungissa Charlotte

MEGA MC haluaa varmistaa, että Charlotte alueen asiakkaat ja henkilökunta tuntevat olonsa turvalliseksi COVID-19:n aikana. Tämän seurauksena MEGA MC on ottanut käyttöönsä tehostetun siivouksen kaikissa Charlotte vuokra-autojen toimipisteissä. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluu paljon kosketuksia saavien alueiden, kuten ovenkahvojen, ohjauspyörien ja keskikonsoleiden desinfiointi.

Kyllä, vuokraamolla MEGA MC on 1 toimipaikka kentällä Charlotte-Douglasin kansainvälinen lentoasema lentokenttä, mitkä sijaitsevat osoitteessa 200 W Woodlawn Rd A1.

Kaupungista Charlotte löytyy MEGA MC vuokraamolta 2 toimipistettä. 204 West Woodlawn Road Ste D on autovuokraamon suosituimman toimipisteen osoite (käyttäjätietojemme perusteella). Viimeisten 12 kuukauden aikana 86 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet MEGA MC vuokra-auton kaupungista Charlotte tekivät sen osoitteessa 204 West Woodlawn Road Ste D sijaitsevassa toimipisteessä.