Budget autonvuokraukset kaupungista Boston

Etsi ja vertaa hyviä Budget vuokra-autotarjouksia kaupungissa Boston

Boston, MA, Yhdysvallat
4. lokakuu — 11. lokakuu
Sama palautus
Boston, MA, Yhdysvallat
ke 4/10
Keskipäivä
ke 11/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Budget vuokra-autotarjoukset Boston, Massachusetts

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Keskikoko autot

38 € - 85 €

Kaikki autotyypit

35 € - 76 €

Paras aika vuokrata Keskikoko auto vuokraamosta Budget Boston, Massachusetts on huhtikuu hintojen ollessa 38 € per päivä keskimäärin. 38 € per päivä on 32 % alhaisempi kuin 56 € kuin keskimääräinen vuosihinta Budget Keskikoko autonvuokraukselle kaupungissa Boston. Halvin kuukausi vuokrata Keskikoko auto Budget Boston on huhtikuu ja elokuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden elokuu aikana Keskikoko autoille, joita vuokraamo Budget tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.


Boston Budget toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Budget vuokra-autojen sijainneista Boston, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Budget

7 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,4

Comfort

7,4

Kokonaisarvosana

6,7

Nouto/palautus

6,5

Value

6,8

Tietoja Budget autonvuokrauksesta kaupungissa Boston

Onko vuokraamolla Budget toimipistettä kentällä Boston Loganin kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

Kyllä. 1 toimipiste vuokraamolta Budget löytyy kentältä Boston Loganin kansainvälinen lentoasema lentokenttä sijaitsevat 15 Transportation Way.

Tarjoaako Budget ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Boston?

Budget tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Boston. Otathan huomioon, että viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu. Klikkaa tästä nähdäksesi vuokraamon puhelinnumeroluettelon Toimipisteet-välilehdellä jos haluat tietää lisää Budget peruutuskäytännöistä.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Budget, kun vierailet kaupungissa Boston kuukauden lokakuu aikana?

Tietojemme mukaan Pienikokoinen ajoneuvot ovat suosituimpia käyttäjiemme joukossa heidän varatessa vuokra-autoa vuokraamolta Budget Boston vierailun yhteydessä lokakuu aikana. Perustuen Budget autonvuokrauksen hintoihin lokakuu viime vuonna, voit olettaa keskimääräisen hinnan olevan Pienikokoinen ajoneuvoille 64 €/päivä. Käyttäjämme ovat myöskin löytäneen niinkin alhaisia hintoja kuin 56 €/päivä edellisen lokakuu aikana, mikä tarkoittaa, että saatat löytää samanlaisia vuokrahintoja tänä vuonna momondossa.

Mikä on vuokraamon Budget halvin vuokra-autotyyppi kaupungissa Boston?

Jos haluat säästää rahaa Budget autonvuokrauksesta, niin harkitse vuokraavasi Pienikokoinen, mikä on vuokra-autotyyppi, joka vuokraamolla on saatavilla kaupungissa Boston. Pienikokoinen vuokraus vupkraamolta Budget maksaa keskimäärin 64 € per päivä, mikä on 11 % chalvempi kuin heidän kallein autonsa. Kuluneen vuoden aikana 25 % käyttäjistämme varasi Pienikokoinen auton vuokraamolta Budget säästääkseen rahaa Boston matkalla.

Kuinka monta Budget autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Boston?

Vuokraamolla Budget on 7 toimipistettä kaupungissa Boston. Käyttäjiemme mukaan suosituin Budget toimipiste kaupungissa Boston sijaitsee osoitteessa 15 Transportation Way. 79 % käyttäjistämme, jotka vuokrasivat Budget auton kaupungissa Boston teki niin tästä paikasta kuluneen vuoden aikana.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Boston hinnat?

autoa Boston hinnat päivitetään joka päivä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Boston?

64 toimijaa on valittavissa autoa Boston syyskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Boston?

Kuljettajien ikävaatimukset vaihtelevat maittain, mukaan lukien Boston. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, sinun on yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, sinulta saatetaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Boston?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva ajokortti, kun autonvuokraus tapahtuu kohteessa Boston. Kansainvälinen ajokortti vaaditaan, jos ajokortti on eri kielellä kuin vuokrausmaan kieli, ja se voi olla tarpeen mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina tarkistamaan asian siltä autovuokraamolta, jonka auton varaat.


Budget autot muissa kaupungeissa maan Yhdysvallat sisällä

Löydä Budget vuokra-autotarjoukset maan Yhdysvallat muissa suosituissa kaupungeissa , kuten BUDGET -, BUDGET -, sekä BUDGET -

Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Boston

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.