Hertz autonvuokraukset kaupungista Boston

Etsi ja vertaa hyviä Hertz vuokra-autotarjouksia kaupungissa Boston

Boston, MA, Yhdysvallat
5. joulukuu — 12. joulukuu
Boston, MA, Yhdysvallat
ti 5/12
Keskipäivä
ti 12/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Boston Hertz toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Hertz vuokra-autojen sijainneista Boston, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Hertz

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,3

Comfort

7,4

Kokonaisarvosana

6,6

Nouto/palautus

6,5

Value

6,7

Tietoja Hertz autonvuokrauksesta kaupungissa Boston

Onko vuokraamolla Hertz toimipistettä kentällä Boston Loganin kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

Kentältä Boston Loganin kansainvälinen lentoasema lentokenttä löytyy 1 toimipaikka . Tämän Hertz autonvuokrauskeskuksen osoite on 156 Tomahawk Drive 42a.

Tarjoaako Hertz ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Boston?

Hertz tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Boston (viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu). Voit soittaa suoraan Hertz vuokraamoon saadaksesi lisätietoja heidän käytännöistään. Klikkaa tästä nähdäksesi vuokraamon Hertz puhelinnumeroluettelon Toimipisteet-välilehdellä.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Hertz, kun vierailet kaupungissa Boston kuukauden joulukuu aikana?

Vuokraamon Hertz suosituin vuokra-autotyyppi kaupungissa Boston kuukauden joulukuu aikana ovat: Keskikokoinen. Voit olettaa maksavasi noin 72 € per päivä Keskikokoinen vuokra-autoista joulukuu aikana. Osa käyttäjistä on löytänyt niinkin alhaisia hintoja kuin 72 € per päivä.

Kuinka monta Hertz autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Boston?

Vuokraamolla Hertz on 4 toimipistettä kaupungissa Boston. Käyttäjiemme mukaan suosituin Hertz toimipiste kaupungissa Boston sijaitsee osoitteessa 150 Freeport Street. 57 % käyttäjistämme, jotka vuokrasivat Hertz auton kaupungissa Boston teki niin tästä paikasta kuluneen vuoden aikana.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Boston hinnat?

autoa Boston hinnat päivitetään joka päivä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Boston?

65 toimijaa on valittavissa autoa Boston marraskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Boston?

Kuljettajien ikävaatimukset vaihtelevat maittain, mukaan lukien Boston. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, sinun on yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, sinulta saatetaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Boston?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva ajokortti, kun autonvuokraus tapahtuu kohteessa Boston. Kansainvälinen ajokortti vaaditaan, jos ajokortti on eri kielellä kuin vuokrausmaan kieli, ja se voi olla tarpeen mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina tarkistamaan asian siltä autovuokraamolta, jonka auton varaat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Boston

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.