Autonvuokraus Campinas, Brasilia

Haussa halpa vuokra-auto Campinas, Brasilia? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Campinas, SP, Brasilia
31. tammikuu — 7. helmikuu
Sama palautus
Campinas, SP, Brasilia
ma 31/1
Keskipäivä
ma 7/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autovuokraamo Campinas: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Campinas, Brasilia
4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

7,9

Kokonaisarvosana

7,9

Value

10,0
7 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,5

Comfort

6,5

Kokonaisarvosana

6,1

Value

5,8
10 sijaintia
9 sijaintia
4 sijaintia
4 sijaintia
3 sijaintia
2 sijaintia

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Campinas, Brasilia kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Sao Paulo Guarulhos Intl lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Campinas

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Campinas noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Ajoneuvojen puhtaus on aina ollut autovuokraamojen prioriteetti, ja sen lisäksi kohteessa Campinas sijaitsevat vuokraamot ovat ottaneet käyttöönsä uudet tehostetut siivouskäytännöt varmistaakseen, että kulkuneuvo on desinfioitu turvallisuutesi vuoksi. Jotkut tehostettua siivousta tarjoavista vuokraamoista ovat Alamo ja Hertz.. Lisätietoja kaikista käytettävissä olevista vaihtoehdoista. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Peritäänkö Campinas, Brasilia autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

  Vuokratessasi autoa voit olettaa, että suurimmalla osalla Campinas sijaitsevista vuokraamoista ei ole peruutusmaksua. Muista, että momondo-sivusto ei aseta peruutusehtoja, mutta voimme auttaa sinua löytämään hyviä vuokra-autojen tarjouksia kaupungissa Campinas. Muista tarkistaa peruutuskäytännöt, kun haet vuokra-autoja.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Campinas, Brasilia?

  Kun ajat Campinas kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 60 km/t. Tämä nopeusrajoitus saattaa koskea myös ympäröiviä kaupunkeja ja taajamia. Campinas kaupungin taajama-alueiden nopeusrajoitus on 80 km/t ja moottoriteille 120 km/t. Muista kuitenkin seurata liikennemerkkejä, koska nopeudet voivat vaihdella.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Campinas?

  Keskimääräiseen hintaan 19 €/pvä (tai niin alhaiseen hintaan kuin 6 €/pvä), Hyundai Accent vuokra-autot kaupungissa Campinas on käyttäjiemme eniten suosima autovaihtoehto. Automallin Audi A3 vuokraaminen kaupungissa Campinas keskimääräiseen hintaan 29 €/pvä (9 €/pvä halvan tarjouksen osuessa kohdalle) on myös suosittu vaihtoehto.

 • Mistä vuokraamosta on saatavilla BMW 3 Series Touring vuokra-autoja kaupungissa Campinas?

  Vuokraamolla Unidas on BMW 3 Series Touring (ja muita vastaavia Luksus ajoneuvoja) tarjolla vuokralle kaupungissa Campinas. Voit odottaa vuokraavasi BMW 3 Series Touring kaupungissa Campinas vuokraamosta Unidas 42 €/pvä keskimäärin.

 • Millainen sää on kohteessa Campinas, Brasilia kuukauden tammikuu aikana?

  Yleensä sää kaupungissa Campinas kuukauden tammikuu aikana on 21 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 232 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Lämpötilat Campinas aikana kohteessa tammikuu ovat tyypillisesti muita kuukausia korkeammat, mutta sateen mahdollisuus on silti suuri. Suosittelemme vuokraamaan ilmastoidun auton.

 • Onko sää kaupungissa Campinas samanlainen kuin muualla São Paulo alueella?

  Niiden, jotka haluavat vuokrata auton kaupungista Campinas ympäröiville aluille suuntautuvalle road tripille tulisi huomioida se, että alueella São Paulo lämpötila kuukauden aikana tammikuu on 23 °C ja mahdollinen sademäärä 240 mm.


Autonvuokraukset kaupungin Campinas lentokentillä

Varaa vuokra-auto toiselta lentokentältä lähellä kaupunkia Campinas

Aloita matkan suunnittelu - Campinas