Autonvuokraukset kohteessa Alghero, Sardinia

Haussa halpa vuokra-auto Alghero, Sardinia? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Alghero, Sardinia, Italia
6. heinäkuu — 13. heinäkuu
Sama palautus
Alghero, Sardinia, Italia
ke 6/7
Keskipäivä
ke 13/7
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autonvuokraustarjoukset Alghero, Sardinia

Löydä kohteesta Alghero juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

7 € - 96 €

Kaikki autotyypit

7 € - 96 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Alghero, Italian on 24 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Alghero, Italian on syyskuuta. Hinta on 72 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 7 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 0 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Alghero. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Alghero voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Alghero autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Alghero, Sardinia
5 sijaintia
3 sijaintia
3 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Alghero

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Alghero

Suositut autotyypit

Compact, Economy, Mini

Suosituin malli

Daewoo Matiz
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Alghero viimeisten 72 tunnin aikana: Compact, Economy, Mini.
Kohteen Alghero suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Daewoo Matiz. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Kia Picanto.

Vuokraa auto läheltä kohteen Alghero suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Alghero

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Alghero - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Alghero, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

85 € on viikonlopun mittaisen autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Alghero ajankohtana heinäkuu, edullisimpien tarjousten hinnat alkaen 85 €. Viikon mittaisen autonvuokrauksen hinnoissa on eroa - hinnat ovat alkaen noin 0 € ja keskihinta on 0 €.

Kaupungissa Alghero olevat suositut autovuokraamot, kuten Avis, Dollar ja Hertz tarjoavat yleensä ilmaisen peruutuksen. Vaikka momondolla ei ole minkäänlaista kontrollia vuokra-autojen peruutusehtoihin kohteessa Alghero, voimme auttaa sinua löytämään halvimman vuokra-auton tulevalle matkallesi.

Kun ajat Alghero kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Tämä nopeusrajoitus saattaa koskea myös ympäröiviä kaupunkeja ja taajamia. Alghero kaupungin taajama-alueiden nopeusrajoitus on 90 km/t ja moottoriteille 130 km/t. Muista kuitenkin seurata liikennemerkkejä, koska nopeudet voivat vaihdella.

Kuukauden kesäkuu aikana keskimääräinen lämpötila alueella Alghero on 20 °C, ja odotettavissa oleva sademäärä on 13 mm. Nämä tiedot ovat hyödyllisiä matkailijoille, jotka etsivät vuokra-autoa kohteessa Alghero.

Matkailijoiden, jotka haluavat lähteä kaupungista Alghero road triplle alueelle Sardinia tai sitä ympäröiville alueille kuukauden kesäkuu aikana, voivat olettaa lämpötilan olevan noin 21 °C ja sademäärän vastaavasti 13,3 mm koko kuukauden ajan.


Tutustu alueen Italian muihin autonvuokrauksiin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Italian

Aloita matkan suunnittelu - Alghero


Miksi käyttää momondoa?

Jos varaat autonvuokrauksen kohteessa Alghero momondo-sivuston kautta, voit säästää aikaa ja rahaa. momondo tarjoaa sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja, sillä etsimme tuhansia autonvuokraussivustoja ja -kohteita, jotta voit tehdä parhaan valinnan matkallesi.

momondo auttaa sinua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Alghero antamalla sinun suodattaa tuloksia hinnan, tilavuuden, auton ominaisuuksien, palautus- ja noutopaikan ja monien muiden seikkojen perusteella.

Ilmainen peruutus on käytäntö, joka voidaan suodattaa momondo autonvuokraushauissa kohteessa Alghero ja kaikilla muilla alueilla. Saatavuus voi vaihdella sijainnin mukaan.

Kyllä, hyvä polttoainekäytöntä on yksi momondo-sivuston suodattimista jota tarjotaan kaikissa autonvuokrauskohteissa, mukaan lukien Alghero.

Voit erityisesti suodattaa Alghero vuokra-autojen hakutuloksia tehostetun siivouksen perusteella momondo-sivustolla.

Kyllä, momondo pystyy näyttämään rajoittamattoman kilometrimäärän autonvuokrausvaihtoehdot kohteessa Alghero.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.