Autonvuokraus Abilene, Texas

Haussa halpa vuokra-auto Abilene, TX? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Abilene, TX, Yhdysvallat
29. tammikuu — 5. helmikuu
Sama palautus
Abilene, TX, Yhdysvallat
la 29/1
Keskipäivä
la 5/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autovuokraamo Abilene: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Abilene, TX
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

7,2

Comfort

7,6

Kokonaisarvosana

7,6

Value

7,4
4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,3

Comfort

6,3

Kokonaisarvosana

5,6

Value

6,4
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

6,8

Comfort

7,3

Kokonaisarvosana

6,2

Value

5,5
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

4,4

Comfort

4,4

Kokonaisarvosana

4,4

Value

3,9
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Abilene, TX kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Abilene lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Abilene

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Abilene noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Hertz, Avis ja Enterprise ovat joitain niistä vuokraamoista, jotka tarjovat tehostettuja siivousvaihtoehtoja COVID-19-taudin leviämisen vähentämiseksi kohteessa Abilene. Ajo neuvoja puhdistetaan normaalisti säännöllisesti, mutta vuokraamot kiinnittivät erityishuomiota autojen desinfioimiseen. Voit nyt löytää kaikki kohteen Abilene autovuokraamot, jotka tarjoavat tätä palvelua etsimällä ja suodattamalla kyseisen vaihtoehdon momondossa. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Peritäänkö Abilene, TX autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

  Suurimmalla osalla niistä Abilene vuokraamoista, joiden kanssa teemme yhteistyötä, ei ole peruutusmaksua. Tämä tarkoittaa, että jos suunnitelmasi muuttuvat äkillisesti, monet autovuokrauskeskukset kaupungissa Abilene, kuten Hertz, Avis ja Enterprise tarjoavat useimmissa tapauksissa peruutuksen ilmaiseksi sen perusteella milloin teit varauksen.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Abilene, TX?

  40 km/t on nopeusrajoitus kaupungissa Abilene, mikä koskee myös ympäröiviä kaupunkeja ja muita kaupunkikeskuksia. Taajama-alueiden ja moottoriteiden nopeusrajoitukset kaupungissa Abilene ovat 120 km/t ja 120 km/t. Jos vuokraat auton kohteessa Abilene huomaathan, että nopeusrajoitusten noudattamista voidaan valvoa tiukasti.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Abilene?

  Hyundai Accent ja Kia Soul automallit kaupungissa Abilene ovat kaksi suosituinta automallia datamme perusteella. Mallin Hyundai Accent vuokrahinnat kaupungissa Abilene voivat vaihdella sen mukaan mistä vuokraamosta vuokraat auton, mutta käyttäjiemme löytämät keskimääräiset hinnat ovat 62 €/päivä ja alhaisimmillaan 21 €/päivä. Kia Soul vuokrahinnat voivat myös vaihdella, mutta ne ovat yleensä 43 €/pvä, halvimpien tarjousten ollessa 27 €/pvä.

 • Millainen sää on kohteessa Abilene, TX kuukauden tammikuu aikana?

  Niiden, jotka etsivät vuokra-autoa kaupungista Abilene kuukauden tammikuu aikana voivat odottaa 7 °C lämpötiloja ja 25 mm sademäärää. Nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä valitessasi vuokra-autoa reissullesi.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Sää kaupungissa Abilene kuukauden tammikuu aikana ei tyypillisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin, jota sopii parhaiten matkallesi. Datamme mukaan momondon käyttäjät etsivät usein tietynlaisia ajoneuvoja vuokra-autoksi kohteessa Abilene. Hintatietoiset matkustajat, jotka etsivät kaupungista Abilene vuokra-autoa valitsevat yleensä pienen auton. Tällaiset autot ovat yleensä halvimpia. Pieni vuokra-auto voi olla esimerkiksi Hyundai Accent, Ford Focus tai Ford Fiesta.

 • Onko sää kaupungissa Abilene samanlainen kuin muualla Texas alueella?

  Niiden, jotka haluavat vuokrata auton kaupungista Abilene ympäröiville aluille suuntautuvalle road tripille tulisi huomioida se, että alueella Texas lämpötila kuukauden aikana tammikuu on 9 °C ja mahdollinen sademäärä 46,5 mm.


Aloita matkan suunnittelu - Abilene