Varaa lentoja Vueling lentoyhtiöltä

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 7/2
ti 14/2

Tietoa kohteesta Vueling

Etsi tietoja lentojen kestosta, lentojen hinnoista ja lentoytiön Vueling suosituista reiteistä

Halvin reitti

6 €

Suosituin reitti

IBZ lento kohteeseen BCN

Lyhin lento

0t 55m

Pisin lento

16t 30m
Halvin Vueling lentämä reitti on Mallorca Son Sant Joan - Alicante-Elche hintaan 6 €
Lento kohteesta Ibizan lentoasema kohteeseen Barcelonan lentoasema (El Prat) on tällä hetkellä suosituin Vueling reitti
Nopein Vueling lentoreitti on Ibiza (IBZ) - Barcelona (BCN) ja sen kesto on 0t 55m
Pisin Vueling lentämä reitti on Valencia (VLC) - Mallorca (PMI) ja se kestää 16t 30m

Vueling arvostelut

6,6
OKPerustuu 2159 vahvistettuun arvosteluihin
5,5Viihde
7,4Henkilökunta
6,8Kokonaisarvosana
6,5Mukavuus
6,7Koneeseennousu
6,0Ateriat


Suositut Vueling-lentoyhtiön reitit

Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavat, tutustu näihin Vueling-lentoyhtiön reitteihin.
Barcelona lento kohteeseen Helsinki
Nopein lentoaika3t 55m
Halvin hinta89 €
Helsinki lento kohteeseen Barcelona
Nopein lentoaika3t 55m
Halvin hinta106 €

Tietoja lentoyhtiöllä Vueling lentämisestä

Kun lennot varaa Vueling Airlinesilta, voi halutessaan liittyä myös lentoyhtiön Vueling Club -nimiseen uskollisuusohjelmaan. Uskollisuusohjelmaan liittymällä voi saada ajoittain joitakin alennuksia ja joissakin tapauksissa ilmaisia Vueling Airlines -lentoja. Vueling Airlines varaukset kerryttävät pistesaldoa, ja ohjelmaan liittyminen on ilmaista. Uskollisuusohjelman Avios-pisteitä on mahdollista kerätä Vueling Airlinesin lisäksi sen yhteistyökumppaneilta, jos satut juuri heidän palveluitaan käyttämään. Aloittaaksesi pisteiden keräämisen sinun tarvitsee rekisteröityä Vueling Airlinesille, ja on hyvä huomata, että sivusto on ainoastaan englanniksi. Pisteitä kertyy sen mukaan, minkä hintainen lento on, paitsi Iberian operoimat Vueling Airlines lennot kerryttävät pisteitä lentokilometrien mukaan. Jos lennät Vueling Airlinesilla erityisen paljon, voit päästä Premium-jäseneksi, jolloin voit saada joitakin lisäetuja. Premium-jäsenten Vueling Airlines varaukset kerryttävät tuplamäärän Avios-pisteitä. Lisäksi Premium-jäsenet voivat saada hieman parempia tarjouksia ja parempaa palvelua. Tämä parempi palvelu tarkoittaa lähinnä sitä, että lähtöselvitys ja turvatarkastus voivat onnistua hieman tavallista joutuisammin.

Tällä hetkellä kaikki Vueling Airlines -lennot sisältävät mahdollisuuden ottaa lennolle maksutta mukaan yhden käsimatkatavarakassin, joka sijoitetaan lennon aikana istuimen alle. Sille ei ole painorajoitusta, vaan sen sijaan kokorajoitus. Laukun tai kassin maksimimitat ovat 40x20x30 cm. Isompi käsimatkatavaralaukku, joka sijoitetaan lentokoneessa matkaistuinten päällä olevaan lokerikkoon, saa painaa enintään 10 kg. Sen koko saa olla maksimissaan 55x40x20 cm. Se, peritäänkö tästä laukusta lisämaksua vai saako sen maksutta koneeseen riippuu siitä, minkä tyyppinen Vueling Airlines -varaus sinulla on, ja oletko Premium-jäsen. Ruumaan menevät matkalaukut voivat painaa enintään 30 kg. Hinta määräytyy painon mukaan. Löydät lisätietoa Vueling Airlinesin kotisivuilta, ja voit olla aina tarvittaessa yhteydessä heidän asiakaspalveluunsa.

Jos sinulla on tarvetta ottaa lemmikkieläin mukaan matkallesi, on hyvä huomioida, että Vueling Airlinesilla voi ottaa mukaan kissoja, koiria, tiettyjä lintuja ja kilpikonnia. Lennot, jotka lähtevät Isosta-Britanniasta tai Irlannista tai saapuvat näihin maihin, eivät salli lemmikkejä. Vain yksi lemmikki per matkustaja on sallittu. Lisäksi lennoilla on rajoituksia lemmikkien yhteismäärälle. Yhdellä lennolla voi olla maksimissaan kolme lemmikkieläintä, ja Iberian operoimilla lennoilla maksimimäärä on kaksi lemmikkiä. Lemmikkieläimen kanssa matkustavien tulee ilmoittautua lähtöselvitystiskillä, josta matkustaja saa ohjeet lemmikin kanssa matkustamiseen. Lemmikki tulee säilyttää hyväksytyssä kuljetuslaatikossa, jonka maksimimitat ovat 45x39x21 cm. Kokonaispaino säilytyslaatikolle ja sen sisällä olevalle eläimelle on 10 kg, paitsi Iberian lennoilla se on kahdeksan kg.

Ei, Vueling ei lennä tällä hetkellä kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema. Jos haluat tästä huolimatta varata Vueling lennon, niin voit valita Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema kentän, joka sijaitsee lähettyvillä. Jos aiot edelleen lentää kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema, harkitse sen sijaan Ethiopian Air lentoa.

Mallorca Son Sant Joan, Barcelonan lentoasema (El Prat) ja Pariisi Orly ovat suosituimmat lentokentät, joissa Vueling operoi. Koska nämä lentokentät ovat yhtiön Vueling strategisesti tärkeitä kohteita, lentoyhtiöllä pitäisi olla runsaasti lentoja näihin kentille ja sieltä pois.

Tarkista Vueling lennon tila käyttämällä reaaliaikaistaLennon tila -palvelua. Saat päivityksiä kirjoittamalla joko lentokentän nimen tai Vueling lennon numeron ja napsauttamalla sitten Lennon tila -painiketta. Näytämme käyttäjillemme Vueling lentoon liittyviä tietoja, kuten portin numeron, lähtöajan ja saapumisajan. Jos haluat lisätietoja tietystä lennosta, soita Vueling lentoyhtiölle numeroon +34 931 518 158 tai käy heidän verkkosivustollaan osoitteessa vueling.com.

Tällä hetkellä lennot kentältä Alicante-Elche lento kohteeseen Mallorca Son Sant Joan 0 välilaskulla hintaan 14 € on halvin Vueling kotimainen meno-paluulennon saatavilla oleva tarjous. Jos haluat varata yhdensuuntaisen kotimaan Vueling lennon, niin kentältä Mallorca Son Sant Joan lento kohteeseen Alicante-Elche lähtevä 0 välilaskua sisältävä lento hintaan 6 € on halvin vaihtoehto.

Lento kentältä Barcelonan lentoasema (El Prat) lento kohteeseen Nizza Côte d'Azur on halvin kansainvälinen meno-paluulento, jonka olemme löytäneet yhtiön Vueling valikoimista. Tämä lento sisältää 0 välilaskuja ja maksaa 38 € per lippu. Halvin yhdensuuntainen kansainvälinen Vueling lento on:
- Bilbao lento kohteeseen Lontoo Gatwickin kansainvälinen lentoasema
- 14 € per lippu
- 0 välilaskulla

Tällä hetkellä Vueling edellyttää, että kirjatun matkatavaran mitat ovat alle 158 cm. Käsimatkatavarasi voi olla 55x40x20 cm tai pienempi. Jos sinulla on myös henkilökohtainen tavara, sen tulee olla enintään 35x20x20 cm.


Vueling lennon tila

Hae reitin tai lennon numeron perusteella tarkistaaksesi Vueling lennon tila
to 2/2