Halvat lennot Grenada

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ma 30/5
ma 6/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

ietoja lennoista kohteeseen Grenada

Yhteenveto Grenada lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin meno-paluulennon hinta

392 €

Nopein lentoaika

14t 10m

Liikennöi:

1 lentoyhtiö
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Grenada kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 392 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Grenada Federico Garcia Lorca).
Nopein lento kohteeseen Grenada kohteesta Suomi kestää 14t 10m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Grenada Federico Garcia Lorca).
1 lentoyhtiö liikennöi lentoja kohteeseen Grenada mukaan lukien Iberia.

Halvimmat lennot kaupungin Grenada lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Grenada lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Málaga

HALVIN REITTI Helsinki - Grenada

Helsinki (HEL) - Málaga (AGP)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Grenada kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Málagan lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 248 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ GRENADAmarraskuu36% halvempimarraskuu aikana Helsinki - Grenada lennot maksavat keskimäärin vain 224 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE GRENADA KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu124% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Grenada lentojen keskimääräinen hinta on 786 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN GRENADA KENTÄLTÄ HELSINKImaaliskuu555% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Grenada kentältä Helsinki maaliskuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Grenada?

Suomesta ei valitettavasti pääse suorin lennoin perille asti, vaan lennot kohteeseen Grenada, Andalusia, lennetään aina vähintäänkin yhdellä välilaskulla. Helsingistä lähdettäessä pääsee perille yhdellä vaihdolla, mutta tämä ei aina ole nopein tapa matkustaa. Kahdella vaihdolla kulkee nopeimmillaan noin 10 tunnissa, kun taas yhdellä joutuu matkaamaan vähintään noin 13 tuntia. On siis itsestään kiinni, haluaako perille mahdollisimman nopeasti kahdella vai vaivattomasti vain yhdellä vaihdolla. Oulusta lähdettäessä matka-aika on lyhimmillään noin 16 tuntia ja Rovaniemeltä noin 18. Pitkillä vaihdoilla ylimääräisestä ajasta kannattaa ottaa kaikki hyöty irti. Lentokentällä voi viettää aikaa vaikka syöden, shoppaillen tai kahvilassa istuen. Monet kaupat tarjoavat monenlaisia tuliaisia kuten suklaata sekä muita herkkuja mukaan ostettavaksi. Jos vaihto on useampien tuntien pituinen, voi harkita jopa kaupungin puolelle siirtymistä. Matkalaukut joko jatkavat matkaa jatkolennolle tai ne voi kätevästi jättää lentokentän tavarasäilöön kaupunkiloman ajaksi. Tällöin pääsee mukavan kevyellä varustuksella tutustumaan lähistön kohteisiin.

Valitettavasti suorilla lennoilla ei pääse kaupunkiin. Lennot Suomesta kohteeseen Grenada, Andalusia, kulkevat aina vähintäänkin yhden pysähdyksen kautta. Helsingistä lennettäessä selviää yhdellä vaihdolla Barcelonassa, mutta kahdella vaihdolla pääsee joskus vielä nopeammin perille. Lyhimmillään matkaan menee noin 10 tuntia. Barcelonan lisäksi yleisimmät vaihtokaupungit ovat Madrid, Amsterdam sekä Palma de Mallorca. Oulusta ja Rovaniemeltä pääsee matkaamaan yhdellä lisävaihdolla Helsingissä, kun taas monista muista kaupungeista lähdettäessä joutuu pääkaupunkiseudulle kulkemaan ensin maateitse. Osa vaihdoista Barcelonassa saattaa olla melko pitkiä, mutta tällöin kannattaa ehdottomasti lähteä kaupungille tutustumaan sen tarjontaan. Keskustaan liikkuu julkisilla melko nopeasti ja jo muutamassa tunnissa siellä ehtii kierrellä mukavasti tärkeimpiä paikkoja.

Kahden viime viikon aikana matkustajat ovat varanneet lentolippuja kohteeseen Grenada hintaan 14 €/henkilö, mikä on 91 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kaupunkiin Grenada. Löydät halvimmat hinnat alueelle Grenada valitsemalla momondon lentolippujen hintatyökalun.

Yleensä marraskuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Grenada. Lennot maksavat noin 224 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. Jos et pysty lentämään kohteeseen Grenada marraskuu aikana, on tammikuu seuraavaksi paras vaihtoehto. Lennot Suomi - Grenada reitillä tammikuu aikana maksavat keskimäärin 289 €.

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Grenada on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Grenada harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Málagan lentoasema lentokenttä (97 km kaupungin Grenada keskustasta) tai Almeria lentokenttä (115 km kaupungin Grenada keskustasta).

Voit löytää tarjouksia kentälle Grenada Federico Garcia Lorca lentokenttä keskimääräiseen hintaan 150 € per henkilö, mutta hinta voi vaihdella lähtökentän mukaan. Säästä rahaa käyttämällä momondon lentolippujen hintatyökalua.momondosta löytyneet halvat lennot: Grenada

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Grenada
Iberia
5. heinäkuuta
HEL16:20Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 40m
1 välilasku
GRX09:00Grenada Federico Garcia Lorca
12. heinäkuuta
GRX05:35Grenada Federico Garcia Lorca
9t 05m
1 välilasku
HEL14:40Helsinki-Vantaan lentoasema
Iberia
5. heinäkuuta
HEL16:20Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 40m
1 välilasku
GRX09:00Grenada Federico Garcia Lorca
12. heinäkuuta
GRX05:35Grenada Federico Garcia Lorca
9t 05m
1 välilasku
HEL14:40Helsinki-Vantaan lentoasema
Iberia
5. heinäkuuta
HEL16:20Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 40m
1 välilasku
GRX09:00Grenada Federico Garcia Lorca
12. heinäkuuta
GRX17:20Grenada Federico Garcia Lorca
24t 30m
2 välilaskua
HEL17:50Helsinki-Vantaan lentoasema
Iberia
5. heinäkuuta
HEL16:20Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 40m
1 välilasku
GRX09:00Grenada Federico Garcia Lorca
12. heinäkuuta
GRX17:20Grenada Federico Garcia Lorca
24t 30m
2 välilaskua
HEL17:50Helsinki-Vantaan lentoasema
Iberia
5. heinäkuuta
HEL03:40Helsinki-Vantaan lentoasema
14t 10m
2 välilaskua
GRX17:50Grenada Federico Garcia Lorca
12. heinäkuuta
GRX17:20Grenada Federico Garcia Lorca
24t 30m
2 välilaskua
HEL17:50Helsinki-Vantaan lentoasema
Iberia
5. heinäkuuta
HEL03:40Helsinki-Vantaan lentoasema
14t 10m
2 välilaskua
GRX17:50Grenada Federico Garcia Lorca
12. heinäkuuta
GRX17:20Grenada Federico Garcia Lorca
24t 30m
2 välilaskua
HEL17:50Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Grenada

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Grenada, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Norwegian Air International
Norwegian Air International
HELHelsinki-Vantaan lentoasema
16t 40m
GRXGrenada Federico Garcia Lorca

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Grenada?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Grenada

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Grenada?

Iberia on lentoyhtiö, jota useimmat momondon käyttäjät Suomi valitsevat, kun he varaavat lentoja kohteeseen Grenada. Norwegian Air International on myöskin suosittu vaihtoehto lennettäessä kohteeseen Grenada kohteesta Suomi. Useimmat suuret lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Grenada, tarjoavat lentoja säännöllisesti, mutta vaihtoehtosi voivat vaihdella sen mukaan, miltä kentältä lentät.


Grenada ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Grenada lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Kuinka pääset kaupungin keskustaan Andalusian Grenadan lentokentältä?

Grenadan lentokentältä voi matkustaa kaupungin keskustaan joko bussilla, taksilla tai vuokraamalla auton. Bussit kulkevat aivan terminaalin edustalta ja pysähtyvät kaupungilla useissa eri keskustan kohteissa. Linja numero 0245 kulkee ajankohdasta riippuen noin tunnin välein ja matka keskustaan kestää sillä vajaan tunnin verran. Bussi on kaikista edullisin tapa matkata lentokentältä keskustaan. Jos kuitenkin kaipaa hieman luksusta ja omaa rauhaa, voi ottaa itselleen taksin. Taksi vie kätevästi juuri haluamaasi osoitteeseen kaupungilla ja sillä pääsee liikkumaan ympäri vuorokauden. Matka kestää vain noin puolisen tuntia. Perinteisten taksien lisäksi on mahdollista tilata itselleen auto kyytipalvelusovelluksilla kuten Uberilla, Cabifylla tai Gettransferilla. Lentokentältä löytyy myös useampi autovuokraamo, joiden valikoimista voi napata itselleen sopivimman vuokra-auton, mikäli sellaisella mielii liikkua. Auton vuokraaminen on kätevä tapa liikkua etenkin jos on aikeissa poistua kaupungin alueelta myöhemmin matkan aikana. Talvisin vuoristoon suunnatessa kannattaa selvittää etukäteen autovuokraamosta talvirenkaiden sekä lumiketjujen saatavuus. Espanjassa ajaessa suomalainen ei tarvitse kansainvälistä ajokorttia, mutta on hyvä huomioida erilainen liikennekulttuuri sekä paikallisten tapa ajaa hieman aggressiivisemmin kuin Suomessa.


Grenada: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Grenada
Helsinki - Grenada reitin lennot
Lyhyin lentoaika16t 40m
Halvin hinta409 €

Kohteen Grenada viisumivaatimukset

Grenada sijaitsee Espanjassa, joka on Suomen lailla EU-maa. Molemmat maat kuuluvat lisäksi Schengen-alueeseen – maiden välillä vallitsee siis vapaa liikkuvuus. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että maiden välillä liikkuessa ei ole käytössä passintarkastuksia. Satunnaisia rajatarkastuksia voi kuitenkin esiintyä. Matkustusasiakirjat pitää olla mukana matkassa. Viranomaisille kelpaa yhtä lailla niin passi kuin eurooppalainen henkilökorttikin. Maassa saa lisäksi oleskella rekisteröitymättä kolmen kuukauden ajan. Tätä pidempi vierailu vaatii käynnin joko paikallisella poliisiasemalla tai kunnantalolla. Suomessa Schengen-viisumilla oleskelevat henkilöt – sekä opiskelijat että työssäkäyvät – saavat myös vapaasti matkustaa Espanjaan ilman ylimääräisiä viisumeja.


Aloita matkan suunnittelu - Grenada


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Grenada

Granada sijaitsee eteläisessä Espanjassa, aivan Sierra Nevada vuoriston juurella. Kaupungissa on sijaintinsa takia miellyttävä ilmasto, joka takaa lämpöä alkukeväästä aina pitkälle syksyyn asti. Talvet ovat pääosin leutoja, mutta vuoristojen läheisyys tuo kaupunkiin satunnaisia lumikuuroja. Luonnosta kiinnostuneen kannattaa ehdottomasti suunnata kaupungin lähistöltä alkavaan Sierra Nevadan vuoristoon. Siellä voi vaeltaa sekä lasketella ja hurjapäisin vuoristoseikkailija jopa kiivetä Iberian niemimaan korkeimmalle vuorelle. Myös kaupunkilomaa hakeva löytää Grenadasta tekemistä useammaksi päiväksi. Ravintoloissa voi nauttia tapaksista sekä Espanjan loistavasta viinitarjonnasta. Historiasta kiinnostuneen on syytä tutustua kaupungin lukuisiin linnoituksiin, vanhaan arkkitehtuuriin tai viettää päivää erinäisissä museoissa, joita kaupungista löytyy lukuisia. Piipahtaa voi esimerkiksi arkeologisessa museossa tai taidemuseossa. Jos Etelä-Espanjan lämpö houkuttelee ja haluat samalla vierailla historiallisessa kaupungissa tai Iberian niemimaan korkeimmassa vuoristossa, Grenada on ehdottomasti sinulle sopiva kohde. Varaa lennot Grenadan Federico García Lorca Granada -lentokentälle jo tänään momondon kautta. momondon kautta löydät samalla Grenada Andalusian lentotarjoukset.


Miksi käyttää momondo?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Grenada.

momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot kohteeseen Grenada, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.

momondo tarjoaa hyödyllisiä suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään oikean lennon. Valitse tietyt lentoajat, lentokentät tai jopa haluamasi maksutapa. Sivuiltamme löytyy useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit varata haluamasi lennon kohteeseen Grenada.

Jos etsit mahdollisia lentoja kohteeseen Grenada, momondo tarjoaa hyödyllisen hintavahtiominaisuuden, jonka avulla voit seurata Grenada lentohintoja ja saada selville, kun ne muuttuvat.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.