Varaa lentoja DAT lentoyhtiöltä

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ke 1/2
ke 8/2

Tietoa kohteesta DAT

Etsi tietoja lentojen kestosta, lentojen hinnoista ja lentoytiön DAT suosituista reiteistä

Halvin reitti

49 €

Suosituin reitti

AAL lento kohteeseen CPH

Lyhin lento

0t 40m

Pisin lento

20t 05m
Halvin DAT lentämä reitti on Pantelleria - Trapani Birgi hintaan 49 €
Lento kohteesta Aalborgin lentoasema kohteeseen Kööpenhamina on tällä hetkellä suosituin DAT reitti
Nopein DAT lentoreitti on Pantelleria (PNL) - Trapani (TPS) ja sen kesto on 0t 40m
Pisin DAT lentämä reitti on Palermo (PMO) - Catania (CTA) ja se kestää 20t 05m

Tietoja lentoyhtiöllä DAT lentämisestä

Ei, DAT ei lennä tällä hetkellä kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema. Jos haluat tästä huolimatta varata DAT lennon, niin voit valita Oslo Gardermoen kentän, joka sijaitsee lähettyvillä. Jos aiot edelleen lentää kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema, harkitse sen sijaan Scandinavian Airlines lentoa.

Rønne Bornholm, Kööpenhamina ja Aalborgin lentoasema ovat suosituimmat lentokentät, joissa DAT operoi. Koska nämä lentokentät ovat yhtiön DAT strategisesti tärkeitä kohteita, lentoyhtiöllä pitäisi olla runsaasti lentoja näihin kentille ja sieltä pois.

Tarkista DAT lennon tila käyttämällä reaaliaikaistaLennon tila -palvelua. Saat päivityksiä kirjoittamalla joko lentokentän nimen tai DAT lennon numeron ja napsauttamalla sitten Lennon tila -painiketta. Näytämme käyttäjillemme DAT lentoon liittyviä tietoja, kuten portin numeron, lähtöajan ja saapumisajan. Jos haluat lisätietoja tietystä lennosta, soita DAT lentoyhtiölle numeroon +45 76 92 30 40 tai käy heidän verkkosivustollaan osoitteessa dat.dk.

Tällä hetkellä lennot kentältä Pantelleria lento kohteeseen Trapani Birgi 0 välilaskulla hintaan 84 € on halvin DAT kotimainen meno-paluulennon saatavilla oleva tarjous. Jos haluat varata yhdensuuntaisen kotimaan DAT lennon, niin kentältä Pantelleria lento kohteeseen Trapani Birgi lähtevä 0 välilaskua sisältävä lento hintaan 49 € on halvin vaihtoehto.


DAT lennon tila

Hae reitin tai lennon numeron perusteella tarkistaaksesi DAT lennon tila
la 1/28