Varaa lentoja Aegean Airlines lentoyhtiöltä

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 12/12
ma 19/12

Tietoa kohteesta Aegean Airlines

Etsi tietoja lentojen kestosta, lentojen hinnoista ja lentoytiön Aegean Airlines suosituista reiteistä

Halvin reitti

28 €

Suosituin reitti

SOF lento kohteeseen IST

Lyhin lento

0t 45m

Pisin lento

7t 20m
Halvin Aegean Airlines lentämä reitti on Thessalonikin kansainvälinen lentoasema - Ateena hintaan 28 €
Lento kohteesta Sofia kohteeseen Istanbul on tällä hetkellä suosituin Aegean Airlines reitti
Nopein Aegean Airlines lentoreitti on Firá (JTR) - Ateena (ATH) ja sen kesto on 0t 45m
Pisin Aegean Airlines lentämä reitti on Varsova (WAW) - Pariisi (CDG) ja se kestää 7t 20m

Menopaluu Aegean Airlines lentotarjoukset

Vertaile momondon käyttäjien äskettäin löytämiä ​kansainvälisiä ja kotimaan Aegean Airlines lentotarjouksia menopaluulennoille
Aegean Airlines
24. maaliskuuta
HEL09:25Helsinki-Vantaan lentoasema
20t 15m
1 välilasku
IST05:40Istanbul
30. maaliskuuta
IST21:15Istanbul
16t 00m
2 välilaskua
HEL13:15Helsinki-Vantaan lentoasema

Yhdensuuntaiset Aegean Airlines lentotarjoukset

Etsi ja vertaa Aegean Airlines-lentohintoja yhdensuuntaisille kansainvälisille ja kotimaisille lennoille
Aegean Airlines
14. maaliskuuta
HEL09:25Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 35m
ATH13:00Ateena
Aegean Airlines
10. tammikuuta
HEL08:25Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 35m
ATH12:00Ateena
Aegean Airlines
20. joulukuuta
HEL08:25Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 35m
ATH12:00Ateena
Aegean Airlines
16. joulukuuta
HEL08:25Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 35m
ATH12:00Ateena
Aegean Airlines
16. joulukuuta
HEL08:25Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 35m
ATH12:00Ateena

Aegean Airlines arvostelut

8,1
Todella hyväPerustuu 174 vahvistettuun arvosteluihin
7,0Ateriat
6,6Viihde
8,1Kokonaisarvosana
7,8Koneeseennousu
7,6Mukavuus
8,4Henkilökunta

Järjestä:
Päivämäärä

Suositut Aegean Airlines-lentoyhtiön reitit

Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavat, tutustu näihin Aegean Airlines-lentoyhtiön reitteihin.
Ateena lento kohteeseen Helsinki
Nopein lentoaika3t 30m
Halvin hinta108 €
Helsinki lento kohteeseen Ateena
Nopein lentoaika3t 40m
Halvin hinta111 €
Helsinki lento kohteeseen Kalamata
Nopein lentoaika22t 45m
Halvin hinta858 €

Tietoja lentoyhtiöllä Aegean Airlines lentämisestä

Aegean Airlinesin kanta-asiakasohjelma on nimeltään Miles+Bonus ja siihen liittyminen on täysin ilmaista. Bonusohjelmaan liittyneet kerryttävät mailipisteitä varaamalla Aegean Airlinesin lentoja ja käyttämällä lentoyhtiön yhteistyökumppanien palveluita, kuten tiettyjä autovuokraamoja, hotelleja ja luottokorttiyhtiöitä. Myös Star Alliance -lentoyhtiöiden lennoilla, kuten SAS:lla ja Lufthansalla, saa kerrytettyä pistesaldoa. Mailipisteitä pystyy myös ostamaan, esimerkiksi seuraavalle kanta-asiakkuuden tasolle päästäkseen. Miles+Bonus-ohjelmassa on kolme eri tasoa: sininen, hopea ja kulta. Korkeammalla tasolle pääsee kerrytettyään yhden asiakkuusvuoden aikana tarpeeksi mailipisteitä. Uuden asiakkaan sinisellä tasolla etuina on lähinnä pisteiden kerääminen, niiden käyttäminen ja lentoyhtiön yhteistyökumppanien vaihtelevien tarjouksien vastaanottaminen. Hopeatasolla hyötyihin kuuluu lisäksi esimerkiksi rajattu määrä Aegean Clubin lounge-tilojen käyttömahdollisuuksia sekä etuja paikkavarauksissa. Korkeimmalla kultatasolla pitkään etulistaan kuuluvat rajaton lounge-tilojen käyttöoikeus, etuoikeutettujen jonotusten käyttö mahdollisuus sekä paljon muuta. Tasojen noustessa myös Aegean Airlinesin lennot kerryttävät enemmän mailipisteitä. Kanta-asiakasohjelmaan liittyminen on varsin kannattavaa jo pienilläkin lentomäärillä, koska liittyminen on ilmaista ja mailipisteitä saa kerrytettyä melkoisen monista palveluista ja monia lentoyhtiöitä hyödyntämällä. Myöskään hieman korkeammalle hopeatasolle pääseminen ei ole muutamia lentoja vuodessa lentävälle mahdotonta, koska tarvittaessa puuttuvat pisteet pystyy myös ostamaan.

Aegean Airlines -varauksia tehdessä on hyvä huomioida, että sallittu matkatavaramäärä riippuu suuresti valitsemastasi lentoluokasta. Edullisimmissa varausluokissa ruumaan meneviä matkatavaroita ei kuulu hintaan ollenkaan ja matkustamoon saa ottaa vain yhden repun tai matkalaukun, jonka tulee mahtua istuimen yllä sijaitsevalle laukkuhyllylle. Seuraavissa lippuluokissa ruumaan saa yhden reilumman matkalaukun ilman lisäkuluja, sekä matkustamoon hyllylle menevän laukun lisäksi ylimääräisen käsimatkatavaran, jonka tulee mahtua edessä olevan istuimen alle. Mikäli haluat Aegean Airlines -lennolle enemmän matkatavaraa, tulee niistä maksaa lisäkuluja tai vaihtoehtoisesti lippuluokaksi voi valita bisneksen, jossa sekä ruumaan että matkustamoon saa kaksi matkatavaraa mukaan. Kultatason kanta-asiakkaat saavat tämän lisäksi halutessaan mukaan vielä yhden ylimääräisen laukun ruumaan.

Aegean Airlines lennoilla saa kuljettaa koiria ja kissoja, joskin asiasta tulee erikseen sopia varauksen yhteydessä lentoyhtiön kanssa. Matkustamoon saa ottaa pienikokoisen koiran tai kissan matkustukseen soveltuvassa laukussa, jonka tulee mahtua jalkatilaan tai matkustajan syliin helposti. Suurempikokoiset koirat matkustavat asianmukaisissa häkeissä ruumassa, jossa niitä varten on erillinen paineistettu alue, jonka olotilat eivät suuresti eroa matkustamosta melun ja lämpötilan osalta. Mukana matkustavista lemmikeistä tulee esittää tarvittaessa rokote- ja terveyspaperit. Huomioithan myös varauksen yhteydessä, että esimerkiksi kaikkia koirarotuja ei hyväksytä Aegean Airlinesin lennoille.

Kyllä, Aegean Airlines lentää kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema. Lentoyhtiöllä on viikoittain 26 lentoa kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema viikottain.

Ateena, Milano Malpensa ja Thessalonikin kansainvälinen lentoasema ovat suosituimmat lentokentät, joissa Aegean Airlines operoi. Koska nämä lentokentät ovat yhtiön Aegean Airlines strategisesti tärkeitä kohteita, lentoyhtiöllä pitäisi olla runsaasti lentoja näihin kentille ja sieltä pois.

Tarkista Aegean Airlines lennon tila käyttämällä reaaliaikaistaLennon tila -palvelua. Saat päivityksiä kirjoittamalla joko lentokentän nimen tai Aegean Airlines lennon numeron ja napsauttamalla sitten Lennon tila -painiketta. Näytämme käyttäjillemme Aegean Airlines lentoon liittyviä tietoja, kuten portin numeron, lähtöajan ja saapumisajan. Jos haluat lisätietoja tietystä lennosta, soita Aegean Airlines lentoyhtiölle numeroon +30 210 6261 000 tai käy heidän verkkosivustollaan osoitteessa aegeanair.com.

Tällä hetkellä lennot kentältä Ateena lento kohteeseen Firá Santorínin lentoasema 0 välilaskulla hintaan 60 € on halvin Aegean Airlines kotimainen meno-paluulennon saatavilla oleva tarjous. Jos haluat varata yhdensuuntaisen kotimaan Aegean Airlines lennon, niin kentältä Thessalonikin kansainvälinen lentoasema lento kohteeseen Ateena lähtevä 0 välilaskua sisältävä lento hintaan 28 € on halvin vaihtoehto.

Lento kentältä Thessalonikin kansainvälinen lentoasema lento kohteeseen Milano Malpensa on halvin kansainvälinen meno-paluulento, jonka olemme löytäneet yhtiön Aegean Airlines valikoimista. Tämä lento sisältää 0 välilaskuja ja maksaa 78 € per lippu. Halvin yhdensuuntainen kansainvälinen Aegean Airlines lento on:
- Tunis Carthage lento kohteeseen Ateena
- 35 € per lippu
- 0 välilaskulla


Suositut kohteet, joihin Aegean Airlines lentää

Etsi Aegean Airlines lentoja näistä suosituista kaupungeista

Suositut kansainväliset Aegean Airlines lennot

Haluatko lentää alueen Kreikka rajojen ulkopuolelle? Varaa Aegean Airlines kansainvälinen lento näihin suosittuihin kohteisiin

Aegean Airlines lennon tila

Hae reitin tai lennon numeron perusteella tarkistaaksesi Aegean Airlines lennon tila
ke 12/7