Hotellit Torinossa, Italian

Etsi hotellitarjoukset  345 Torinossa, Italian

Torino, Torino, Italia
1. helmikuu — 2. helmikuu2
to 2/2
ma 6/2

Suositut Torino hotellit

Löydä täydellinen hotelli vierailullesi kohteeseen Torino
Hinta
€29
€181
Arviopisteet
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelliluokka
0+
2
3
4
5

Tekemistä naapurustossa Torino


Milloin varata hotelli kohteesta Torino

Katso alla olevat tiedot löytääksesi paras tarjous hotellihuoneelle kohteessa Torino
Matalasesonkitoukokuuedullisin kuukausi yöpyä
Huippusesonkijoulukuukallein aika yöpyä
47 %odotettu hintojen lasku
39 %odotettu hinnannousu

Hinta

49 € - 148 €

Halvin viikonpäiväperjantaion viikon halvin päivä varata
Kallein viikonpäiväsunnuntaion viikon kallein päivä varata
131 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä
65 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä

Hyödyllisiä tärppejä Torino hotelleista

Saat nopean yleiskatsauksen hinta- ja majoitustrendeistä vierailullesi kohteeseen Torino

Halvin hotellihinta

31 €

Suosituin hotelli (5-tähteä)

Allegroitalia Golden Palace

Hotellit lähellä lentokenttää

1719

Keskimääräinen oleskelun kesto

2 päivää
Halvin hinta huoneelle Torinossa löydetty viimeisten 7 päivän aikana on 31 €/yö. Tämä hinta on saatavilla Bamboo Eco Hostel, 1-tähden hotelli.
Matkusta mukavasti, kun varaat huoneen Allegroitalia Golden Palace, suosituimmasta viiden tähden hotellista Torinossa.
Torinossa löytyy 1 719 hotellia lähellä Milano Malpensa. Resting Pods - -Zzzleepandgo Mxp Airport on lähin 1,3 km etäisyydellä tältä lentoasemalta.
Ihmiset viipyvät keskimäärin 2 päivää majoittuessaan hotelleihin Torinossa. Keskimääräinen majoitushinta 2 päiväksi Torinossa viime viikolla on 178 €.

Torino matkavinkit

Hotellit Torinossa täyttyvät matkailijoista etenkin viikonloppuisin, joten hotellivaraus on hyvä vahvistaa netistä hyvissä ajoin ennen matkaa. Hotellit Torinossa tarjoavat monipuolisia vaihtoehtoja erityylisille matkailijoille. Momondon kattava hotellihakukone auttaa vertailemaan eri hotelleja ja löytämään parhaiten omiin toiveisiin sopivan majoituspaikan. Hotellihakukoneen kartta näyttää hotellien sijainnin ja auttaa valitsemaan hotellin itselleen ihanteellisimmalta alueelta. Hotellin varausvaiheessa kannattaa punnita omia henkilökohtaisia hotellitoiveita, matkan kestoa sekä budjettia. On myös hyvä huomioida, että Torinon kesät ovat tavallisesti varsin lämpimiä, mutta kaupungissa ei ole uimarantoja. Varausvaiheessa kannattaa varmistaa, että kesäkuukausille ajoittuvalla matkalla hotellihuoneessa on käytössä ilmastointi. Kuumimpaan vuodenaikaan myös uima-allas voi olla mukava lisä. Alppien ympäröimässä Torinossa talvet voivat olla viileitä, joten kannattaa varmistaa, että hotellihuoneessa on riittävä lämmitysjärjestelmä.

Torinossa voi nähdä ja kokea paljon pienemmälläkin budjetilla. Etenkin arkkitehtuurin ja taiteen ystävälle kaupunki on kauneudessaan kuin ulkoilmamuseo. Piazza Castellon aukion läheisyydestä löytyvät Torinon keskustan näyttävimmät rakennukset, kuten Palazzo Madaman ja Palazzo Realen palatsit. Muita kaupungin rakennuksia korkeammalle kurkottava Mole Antonelliana on huikean arkkitehtuurin lisäksi kuuluisa myös näköalatasanteestaan. Vielä Mole Antonellianan näköalatasannettakin upeammat maisemat avautuvat maksutta Monte dei Cappuccinon kukkulalta, jonne voi kiivetä jalkaisin tai nousta raitiovaunun kyydissä. Kukkulan näköalapaikka tarjoaa henkeäsalpaavat maisemat kaupungin ylitse.

Jos kävely ei ole vierasta, Torinoon on ihanteellista tutustua jalkaisin. Kaupungissa kävelemällä voi aistia kaupungin tunnelman ja panna merkille yksityiskohtia, jotka nopeammassa kyydissä jäisivät huomaamatta. Kävelykilometrejä kuitenkin kertyy helposti paljon, ja vaihtoehtona on käyttää kaupungin joukkoliikennettä. Metro, bussit ja raitiovaunut tarjoavat kattavan julkisen liikenteen verkoston. Tarjolla on myös takseja, mutta taksilla tai vuokra-autolla liikkuminen Torinon keskustassa voi olla ruuhkaista ja hidasta.

Torinossa on tavallista, että hotellit pyytävät luottokortin hotellivarauksen tekoon. Huolellisesti etsimällä voi löytää joitakin majoituspaikkoja, jotka sallivat varauksen tekemisen ilman luottokorttia.

Lapsiperheelle Torinossa on paljon nähtävää. Museo Egizio (egyptiläinen museo) on yksi maailman laajimmista kokoelmista muinaisen Egyptin kiehtovia aarteita. Museovierailu on kiinnostava ja opettavainen kokemus koko perheelle. Mole Antonelliana-rakennuksen lähistöllä sijaitseva suuri Parco del Valentino-puisto tarjoaa lapsiperheille vehreät puitteet ulkoiluun ja leikkimiseen. Lapsille unohtumaton elämys on Torinon ulkopuolella sijaitseva monipuolinen Zoom Torino-eläinsafaripuisto. Zoom Torino sijaitsee Cumianassa, noin tunnin ajomatkan päässä Torinosta.

Tipin ja juomarahan antamisen suhteen on Torinossa vaihtelevia käytäntöjä. Ravintola saattaa sisällyttää palvelumaksun laskuun, jolloin se merkitään tekstillä ”servizio incluso.” Jos palvelumaksua ei ole lisätty laskuun, tapana on lisätä laskun loppusummaan noin 10-15 prosenttia tippiä. Pienempien tilauksien yhteydessä kahviloissa ja baareissa laskun loppusumma on kohteliasta pyöristää ylöspäin lähimpään tasalukuun. Taksinkuljettajat eivät odota tipin jättämistä, mutta summan pyöristämistä ylöspäin seuraavaan tasa- tai kymmenlukuun arvostetaan.

Torino on varsin turvallinen kaupunkikohde. Normaalia varovaisuutta ja valppautta on hyvä noudattaa. Etenkin vilkkailla julkisilla paikoilla on tärkeää pitää huolta omaisuudestaan, sillä Torinossa liikkuu taskuvarkaita.


Kuinka paljon maksaa hotelli kaupungissa Torino per yö?

Käytä alla olevia tietoja löytääksesi laadukkaita Torino hotellihuoneita halpaan hintaan
2 tähteä tai vähemmän
3 tähteä
4 tähteä +

Osuvimmat momondo-sivuston käyttäjien löytämät hinnat viimeisten 24 tunnin ajalta.


Hostellit ja halvat hotellit kaupungissa Torino

Näissä hotelleissa ja hostelleissa yöpyminen on yleensä edullista kaupungissa Torino
Etsi hostelleja - Torino

Hotellit kaupungissa Torino, joissa paras hinta-laatusuhde

Näillä Torino hotelleilla on paras hinta-asiakasarvio suhde

Missä majoittua kohteessa Torino

Hotellit Torinossa sijoittuvat suurilta osin kaupungin keskustan alueelle. Parhaita alueita majoittua Torinossa ovat esimerkiksi Centron tai Porta Nuovan kaupunginosat. Torinon keskusta on varsin kompakti, ja keskustassa yöpymällä suurin osa nähtävyyksistä on mukavasti kävelyetäisyyden päässä. Keskustan ulkopuolella etäisyydet kaupungin nähtävyyksiin kasvavat helposti turhan pitkiksi.

Lähellä rautatieasemaa Porta Nuovan alueella on useita hotelleja ja paikallisia tunnelmallisia ravintoloita. Alue sopii matkailijoille, jotka etsivät edullista majoitusta ja pitävät autenttisesta ilmapiiristä. Porta Nuovan alue sijaitsee noin 15-20 minuutin kävelymatkan päässä vanhasta kaupungista. Bussilla matkaa kertyy kolmen pysäkin verran. Alueella on lisäksi useita metro-, bussi- ja raitiovaunupysäkkejä. Halpaa majoitusta etsiville Porta Nuovan alueelta löytyy edullisia hotelleja, joissa on hyvä hinta-laatusuhde. Esimerkiksi Best Western Hotel Luxor on Porta Nuovan alueella sijaitseva toimiva keskitason hotelli, jonka kahden hengen standard-huoneen hinnat alkavat noin 98 eurosta.

Korkeatasoisesta majoituksesta ja mukavuudesta nauttiville hyvä valinta on klassisen tyylikäs Grand Hotel de Sitea. Vanhan ajan eleganssia huokuva hotelli on romanttinen kohde lomaa viettäville pariskunnille. Hotellilla on hyvä sijainti Torinon historiallisessa keskustassa Centron alueella. Kahden hengen standard-huoneen hinnat alkavat noin 142 eurosta. Historiallisen keskustan nähtävyydet, kuten Piazza Castello ja Palazzo Reale, sijaitsevat kävelymatkan päässä hotellilta.

Lasten kanssa matkustaville oiva vaihtoehto on hyvätasoinen kolmen tähden Hotel Victoria, joka sijaitsee kaupungin historiallisessa keskustassa Centron kaupunginosassa. Hotellissa on tarjolla perhehuoneita ja hotelliin kuuluu oma puutarha. Keskeinen sijainti on kätevä lasten kanssa matkustaessa, sillä kaikki palvelut ovat lähellä. Monet kaupungin nähtävyyksistä, kuten Museo Egizio (egyptiläinen museo) ja Mole Antonelliana-monumentti, sijaitsevat kävelymatkan päässä hotellista. Kahden hengen standard-huoneen hinnat alkavat noin 170 eurosta.


Lue lisää nähtävyyksistä: Torino

Torino sijaitsee Pohjois-Italiassa Piemonten alueella lähellä Ranskan rajaa. Jylhät Alpit kohoavat horisontissa ja kaupunkia halkoo Po-joki, jota reunustaa viehättävä rantapromenadi. Torinon kaupunki on muuttunut pohjoisesta teollisuuskaupungista eläväisen kaupunkikulttuurin, gastronomian ja taiteen keskukseksi. Monet muistavat Torinon vuoden 2006 talviolympialaisista, mutta kaupunki on matkakohteena vielä verrattain tuntematon.

Torinossa on paljon nähtävää ja koettavaa sekä historian, kulttuurin, taiteen että gastronomian ystäville. Torino sopii myös reppumatkailijoille, jotka ovat kiinnostuneet kaupunkikulttuurista. Kaupungista on hyvät yhteydet myös Alppien hiihtokeskuksiin tai eri puolille Pohjois-Italiaa. Lasten kanssa matkustaessa vierailu Torinossa on mukava yhdistää esimerkiksi hiihtolomaan Alpeilla. Torino sopii erinomaisesti myös pitkän viikonlopun viettämiseen.

Torino oli Savoijin kuningashuoneen kotipaikka, ja kaupungissa on edelleen jäljellä majesteetillista charmia. Kaupungin keskustan elegantit tilavat aukiot, näyttävät holvikaaret ja lukuisat kuninkaalliset palatsit muistuttavat kaupungin loistokkaasta historiasta. Historian ja taiteen ystävien iloksi entiset kuninkaalliset palatsit ovat käytössä museoina, joissa voi käydä ihastelemassa niiden sisustusta, aarteita ja taidetta. Keskustan Palazzo Realin lisäksi noin puolen tunnin bussimatkan päässä Torinon keskustasta sijaitsee Reggia de Venarian palatsi. Reggia de Venaria on Torinon vanhoista kuninkaallisista palatseista näyttävin, ja sitä on ansaitusti verrattu Versaillesin palatsiin.

Italia on kuuluisa ruokakulttuuristaan, ja Torinossa suhtaudutaan gastronomiaan italialaisittainkin vertaillen suurella intohimolla. Torinosta ovat kotoisin esimerkiksi Lavazza-kahvi, grissini-leipätikut, slow food-liike ja vermutti. Kaupungista löytyy lukuisia tunnelmallisia ravintoloita ja kahviloita, joissa voi tutustua erilaisiin tyypillisiin herkkuihin. Ravintoloita on paljon etenkin Il Quadrilateroksi kutsutussa vanhassa kaupungissa. Porta Palatinan tori on gastronomian ystävien paratiisi, joissa on tarjolla erilaisia paikallisia tuotteita kuten artesaanisuklaata, tryffeleitä ja porcini-sieniä.


Tietoja majoittumisesta kohteessa Torino

Lue nämä tärkeät matkavinkit ennen kuin varaat hotellin kohteessa Torino

Matkailijoiden vieraillessa kohteessa Torino heidän tekemien varausten keskimääräinen pituus on 2 yötä.

78 € per yö on huoneen keskihinta varattaessa hotelli kohteessa Torino. Hinnat vaihtelevat kuitenkin riippuen sellaisista tekijöistä, kuten tähtiluokitus, vuodenaika ja sijainti.

toukokuu on paras aika varata hotelli ja säästää rahaa, koska hotellihuoneiden hinnat kohteessa Torino voivat olla jopa 47 % edullisempia kuin sesonkina.

Hotellihuoneiden hinnat kohteessa Torino vaihtelevat päivittäin, mutta torstai on halvin viikonpäivä ja lauantai taas vastaavasti kallein.

Luksushotelli kohteessa Torino maksaa keskimäärin 100 € per henkilö ja per yö. Tämä on keskimäärin 20 € % verrattuna hotellien keskihintoihin kohteessa Torino (78 € per henkilö ja yö).

Hostelli (ja enintään 2-tähden hotellit) kohteessa Torino maksavat noin 64 € yöltä. Hostellin varaaminen voi säästää 15 € verrattuna hotellin keskimääräiseen hintaan kohteessa Torino.

Kun keskilämpötila on 4 °C ja odotettavissa oleva sademäärä vastaavasti 53 mm, helmikuu on hyvä kuukausi tutustua ulkoilmakohteisiin lähellä Torino.

Yes, Torino does have vacation rentals. Of the 184 vacation rentals in Torino, Maison De Charme Près De Turin Et Du Vast Skiable Domain Of The Milky Way is the most popular among our users. Find vacation rentals in Torino.

Yes, Torino hostels are available if you aren’t interested in staying at a traditional hotel. Il Sogno Torino is the most popular out of the 192 hostels in Torino. Search for deals on hostels in Torino.


momondon suosikkihotellit kaupungissa Torino

Lisätietoja näistä käyttäjien suosimista hotelleista kaupungissa Torino
Le Petit Hotel

Le Petit Hotel

Via San Francesco D'assisi 21, Turin, Torino, Italy

8,1
70 €
Albero Della Fortuna

Albero Della Fortuna

Torino, Torino, Italia

9,3
78 €
Best Quality Hotel Politecnico

Best Quality Hotel Politecnico

Via Spalato 7, Turin, Torino, Italy

8,5
74 €
Hotel Cascina Fossata & Residence

Hotel Cascina Fossata & Residence

Via Ala di Stura 5, Turin, Torino, Italy

8,6
52 €
Open011

Open011

Corso Venezia 11, Turin, Torino, Italy

6,9
24 €
NH Collection Torino Piazza Carlina

NH Collection Torino Piazza Carlina

Piazza Carlo Emanuele Ii, 15, Turin, Torino, Italy

8,9
150 €
B&b Leterrazze Boutique Hotel - Torino

B&b Leterrazze Boutique Hotel - Torino

Corso Martiri della Libertà, Turin, Torino, Italy

9,7
84 €
Hotel Concord

Hotel Concord

Via Lagrange 47, Turin, Torino, Italy

8,7
110 €
Pacific Hotel Fortino

Pacific Hotel Fortino

Strada Del Fortino, 36, Turin, Torino, Italy

7,9
61 €
Hotel Italia

Hotel Italia

Corso Stati Uniti 9/Bis, Turin, Torino, Italy

7,3
49 €
Hotel Lancaster

Hotel Lancaster

Corso Filippo Turati 8, Turin, Torino, Italy

8,0
66 €
Hotel Tourist

Hotel Tourist

Via Alpignano 3, Turin, Torino, Italy

8,0
58 €
Green Class Hotel Gran Torino

Green Class Hotel Gran Torino

Via La Loggia, 4, Turin, Torino, Italy

8,0
60 €
Green Class Hotel Astoria

Green Class Hotel Astoria

Via Xx Settembre 4, Turin, Torino, Italy

7,5
66 €
Best Western Hotel Genio

Best Western Hotel Genio

Corso Vittorio Emanuele II, 47, Turin, Torino, Italy

8,1
81 €
Hotel Sharing

Hotel Sharing

Via Ribordone 12, Turin, Torino, Italy

6,5
41 €
La Siesta

La Siesta

Torino, Torino, Italia

59 €
Art Hotel Boston

Art Hotel Boston

Via Andrea Massena 70, Turin, Torino, Italy

7,1
62 €
Hotel Original

Hotel Original

Via A. Farinelli 4, Torino, Turin, Torino, Italy

8,1
50 €

Ostello Torino

Corso Giambone Interno 87/34, Turin, Torino, Italy

7,7
24 €

Aloita matkan suunnittelu - Torino


Miksi käyttää momondo?

momondon käyttö on ilmaista ilman piilokuluja tai muita ylimääräisiä kuluja. momondo hakee lukuisista matkailusivustoista kerralla hotellit sekä eri majoitusvaihtoehtoja kohteessa Torino, joita voit sitten suodattaa nopeasti ja helposti.

momondon sivuilta löydät varmasti loistavan yöpymispaikan kohteessa Torino, ja voit tarvittaessa suodattaa ja tarkentaa hakuasi. Voit suodattaa hakutuloksia hinnan, sijainnin, palveluiden, arvostelupisteiden ja monen muun tekijän perusteella.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Kattava matkahaku
momondo vertailee yli kolmea miljoonaa hotellia ja muita majoitustyyppejä varmistaakseen, että löydät parhaan majoituspaikan.
Intuitiiviset hakusuodattimet
Suodata hinnan, mukavuuksien, ilmaisen peruutuksen, tehostetun siivouksen, ilmaisen aamiaisen ja paljon muun mukaan.
Älykkäät hintavahdit
Jos olet löytänyt jostain majoituspaikan, momondo voi seurata hintaa ja ilmoittaa sinulle, kun se muuttuu.