Lennot Eurooppa Italia Piedmont Torino Helsinki - Torino

Halvat lennot Helsinki - Torino

Lähtö
Paluu
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Lennot Helsinki - Torino: vertaa helposti

Alla näet lentoreittisi parhaat hinnat seuraavien kolmen kuukauden aikana. Kaikki hinnat on löydetty momondon sivuilta tällä viikolla. Näet nopeimmat ja halvimmat Helsinki - Torino lennot vaihtamalla välilehteä
Nopein
Halvin
Lufthansa
Lufthansa
15 marrask.
HEL
21:40
Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 55m
1 välilasku
14:35
+1
TRN
Citta Di Torino
Lufthansa
17 marrask.
TRN
15:20
Citta Di Torino
9t 45m
1 välilasku
02:05
+1
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
336 EUR
Lufthansa
Lufthansa
22 lokak.
HEL
15:45
Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 50m
1 välilasku
22:35
TRN
Citta Di Torino
Lufthansa
26 lokak.
TRN
08:10
Citta Di Torino
5t 55m
1 välilasku
15:05
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
359 EUR
Lufthansa
Lufthansa
22 lokak.
HEL
15:45
Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 50m
1 välilasku
22:35
TRN
Citta Di Torino
Lufthansa
26 lokak.
TRN
08:10
Citta Di Torino
5t 55m
1 välilasku
15:05
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
359 EUR
Lufthansa
Lufthansa
15 marrask.
HEL
21:40
Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 55m
1 välilasku
14:35
+1
TRN
Citta Di Torino
Lufthansa
17 marrask.
TRN
15:20
Citta Di Torino
9t 45m
1 välilasku
02:05
+1
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
336 EUR

Miten löytää halvimmat lennot Helsinki Torino

Olemme käyneet läpi 27 563 302 lentohintaa tarjotaksemme sinulle kaikki tärkeimmät tiedot lentoreitistäsi.
Mikä on halvin kuukausi lentää Torino?
tammikuu
Halvin aika vuodesta lentää reitillä Torino - Helsinki on tammikuu ja kallein elokuu
Mikä on halvin viikonpäivä lentää Torino?
maanantai
Viikon halvin päivä on maanantai ja kallein sunnuntai
Milloin on halvin aika lentää Torino?
iltapäivällä
Helsinki - Torino lennot ovat noin 4 % kalliimpia aamulla kuin iltapäivällä
Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Torino?
SAS
SAS, Air France ja KLM ovat kaikkein suosituimpia lentoyhtiöitä, jotka operoivat Helsinki - Torino reitillä
Mikä on halvin reitti?
Helsinki-Vantaan lentoasema - Citta Di Torino
Lennä Helsinki-Vantaan lentoasema - Citta Di Torino ja saat parhaat Helsinki - Torino lentohinnat
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
TRN
Citta Di Torino
Milloin on halvinta varata lennot Torino?
37 päivää ennen
Halvin aika ostaa lennot Helsinki - Torino on noin 37 päivää ennen lähtöä
60
Päivää ennen lähtöä
0

Lennon tiedot reitille Helsinki–Torino

Löydä hyödyllistä tietoa kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät lentoreitille Helsinki Torino

Lyhyin lentoaika 10t 40m Lyhyin lentoaika Helsinki Torino on 10t 40m.
Suora lento Ei yhtään Helsinki - Torino ei ole suoria lentoja. Suosittu ei suora reitti tälle yhteydelle on Helsinki-Vantaan lentoasema - Citta Di Torino.
Lentokentät Torino 1 lentokenttä 1 lentokenttä lähellä Torino: Citta Di Torino (TRN)

Lentokentät ja kuljetukset

Mitkä lentoyhtiöt lentävät reittiä Helsinki–Torino?

Suoria reittilentoja Helsingistä Italian Torinoon ei ainakaan toistaiseksi ole tarjolla. Lennot Helsingistä Torinoon operoidaan siis aina vähintään yhden välilaskukentän kautta. Saat kätevät yhden välilaskun Helsinki–Torino-lennot esimerkiksi hollantilaisen KLM:n, saksalaisen Lufthansan ja ranskalaisen Air Francen lentotarjonnasta. Lentovalikoima Torinoon on siis melko kattava ja lentoyhteydet vilkkaat. Yhden välilaskun lentoreittien lisäksi Torinoon operoidaan myös pidempiä kahden vaihdon lentoja. Lentojen hinta ei välttämättä ole pitkillä juurikaan lyhyempiä reittejä halvempi, joten vertaa lentoja tarkasti ennen varauksen tekemistä.

Lähtö: Miten päästä Helsingin lentokentälle?

Torinoon lähtevät lennot ponnistavat matkaan Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Suomen suurin lentokenttä sijaitsee noin 18 km:n päässä Helsingin ydinkeskustasta, mutta matka taittuu nopeasti ja vaivattomasti junalla tai bussilla. Ota Helsinki-Vantaalle esimerkiksi lähijuna. Junalinjat I ja P liikennöivät Helsingin rautatieasemalta lentokentän juna-asemalla. Matka-aika on noin 30 min, ja junalipun hinta on (maksutavasta riippuen) noin 4,20–5,50 EUR. Toinen nopea kulkuväline on lentokenttäbussi, Finnair City Bus. Myös Finnairin bussi liikennöi lentoasemalle rautatieaseman kupeesta, ja matka-aika on samaa luokkaa kuin junalla: noin 30 min. Lipun hinta on noin 6,90 EUR, ja lipun voi ostaa suoraan bussikuskilta tai etukäteen netistä. Lisäksi Helsinki-Vantaalle operoivat HSL:n seutuliikenteen bussit.

Saapuminen: Miten pääsen lentokentältä keskustaan Torinossa?

Lennot Helsingistä Torinoon laskeutuvat Torinon kansainväliselle lentoasemalle (Aeroporto di Torino). Lentoasemalta on matkaa kaupungin keskustaan noin 16 km. Matkan taitat nopeimmin junalla. Kentältä kaupunkialueelle operoi GTT-juna, jonka matka-aika kaupunkiin on noin 20 min. Torinon keskustan tuntumassa juna päätyy Stazione Doran rautatieasemalle. Rautatieasemalta voit jatkaa bussilla matkaa ydinkeskustaan, Porta Susan asemalle. Lentokentän ja keskustan välisen junalipun hinta on noin 3 EUR, ja liput voit ostaa kätevästi saapuvien lentojen terminaalista. Jos haluat lentoasemalta suoraan Porta Susalle, matkusta keskustaan bussilla. Matka-aika linja-autolta lentoasemalta Porta Susalle on noin 40 min, ja bussilippu maksaa noin 6,50 EUR.

Kuinka kauan Helsinki–Torino-lento kestää?

Lennot Helsingistä Torinoon vaihtelevat matka-ajaltaan. Koska lentoihin sisältyy aina vähintään yksi välilasku, lennon kokonaisaikaan vaikuttaa paitsi lentoreitti, myös vaihtoaika jollain eurooppalaisella lentoasemalla. Nopeimmat lennot Torinoon ovat kestoltaan noin 4 h 20 min. Monet lennot kestävät kuitenkin noin viidestä kuuteen tuntia.

Milloin on paras aika matkustaa Torinoon?

Torinon lämpimintä ja suosituinta matkailuaikaa on kesä. Kesä-elokuussa kaupungin keskilämpötilat vaihtelevat noin 20–23 °C välillä, ja monet matkailijat haluavat tutustua Torinon historiallisiin nähtävyyksiin auringonpaisteessa. Vilkkaimman matkailukauden aikaan kesä-elokuussa lentoliput Helsingistä Torinoon ovat yleensä hieman keskimääräistä kalliimpia. Etenkin elokuu on kaupungissa suosittu matkailukuukausi, joten varaudu tungokseen matkailijoiden suosimilla alueilla. Leudon lämpimässä säässä ja kesäkautta edullisemmin hinnoin tutustut Torinoon esimerkiksi touko- tai syyskuussa. Näinä kuukausina sekä hotellit että lennot ovat tavallisesti edullisempia kuin keskikesällä. Talvella Torinossa on viileää, mutta italialaiskaupunki on mielenkiintoinen kohde myös talvilomilla. Säästömatkailijoille erinomaista aikaa vierailla Torinossa on alkuvuosi tammikuusta huhtikuuhun sekä loka-marraskuu. Halvat lennot Helsingistä Torinoon löytyvät näille kuukausille helposti.

Tarvitaanko Torinoon passia/viisumia?

Torino sijaitsee Schengenin ja Euroopan unionin alueella, joten et tarvitse italialaiskaupunkiin viisumia. Mukana Helsinki–Torino-lennoilla on oltava joko passi tai virallinen henkilökortti. Passi ei siis ole pakollinen, jos voit todistaa henkilöllisyytesi henkilökortilla.


Vinkkejä Torinoon

  • Jos liikut Torinon ydinkeskustan ulkopuolella, ota käyttöösi Torinon metro, bussit ja raitiovaunut. Kaikkia joukkoliikennevälineitä operoi GTT, joten hinnoittelu on yksinkertainen. Kaikkiin joukkoliikennevälineisiin käy sama matkalippu. Kertalipun hinta julkiseen liikenteeseen on noin 1,70 EUR, ja matkalippua voi käyttää 100 min ajan. Kätevä vaihtoehto on myös päivälippu, joka maksaa noin 4 EUR. Kahden päivän lipun hinta on puolestaan noin 7,50 EUR.
  • Museoiden ja kulttuurin ystäville hyvä hankinta Torinossa on Torino+Piemonte Card -kortti. Kortin hintaan sisältyy sisäänpääsy kaupungin tärkeimpiin museoihin. Myös monissa muissa suosituissa vierailukohteissa saat kortin avulla alennuksia. Kortin voit hankkia vähintään yhdeksi ja enintään viideksi päiväksi.
  • Jos saat Torinon ravintoloissa hyvää palvelua, muista jättää kiitokseksi pieni juomaraha. Tippaaminen ei ole Torinossa pakollista, mutta jos olet tyytyväinen palveluun ja ruokaan, kuuluu se ehdottomasti hyviin tapoihin. Tiettyä odotettua tippisummaa ei ole, mutta noin 10 % laskun kokonaissummasta on sopiva tippi ravintolassa. Hotellissa tai baarissa pari euroa on riittävä summa.

(Hinnat tarkistettu 13/05/2019).


Vaihtoehtoiset lentoreitit välille Helsinki–Torino

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat.

Helsinki - Milano
Lyhyin lentoaika
3t 00m
Halvin hinta
105 EUR

Lennot kohteesta Helsinki:

Lennot kohteesta Torino:

*Lentojen hinnat kohteeseen Torino perustuvat economy-luokan lippuihin, joita momondon käyttäjät ovat löytäneet edellisten 72 tunnin aikana tehtyjen hakujen kautta. Nämä hinnat eivät ole välttämättä enää saatavilla.
Lennot Eurooppa Italia Piedmont Torino Helsinki - Torino