Halvat lennot Praia

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
pe 22/10
pe 29/10

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Praia?

 • Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Praia?

  Käyttäjät, jotka varaavat matkoja kohteeseen Praia paikasta Lissabon ovat löytäneet lentoja 57 % halvemmalla kuin mitä keskimääräinen lipun hinta on yleensä kohteeseen Praia. Jotta löydät halvimmat hinnat kaupunkiin Praia alueeltasi, kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua.

 • Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Praia?

  Datamme mukaan sunnuntai on halvin päivä lentää lentokentälle Praia kentältä Suomi. Halvin viimeksi sunnuntai lähtöä varten löydetty lippuhinta oli 574 €. Otathan huomioon, että hinnat voivat aina vaihdella riippuen reitistäsi ja siitä onko kyseessä kotimaan- vai ulkomaanlento. Kallein päivä lentää kaupunkiin Praia on keskiviikko, lippujen hinnat maksavat silloin keskimäärin 774 €.

 • Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Praia?

  Datamme mukaan halvimmat lennot reitille Suomi - Praia ovat yleensä keskipäivällä sijoittuvilla lentoajoilla. Käyttäjämme ovat löytäneet lentoja kohteeseen Praia keskipäivällä jopa niin edulliseen hintaan kuin 600 €. Lennot kaupunkiin Praia ovat kalliimpia iltapäivällä lipun hinnan ollessa keskimäärin 1116 €. iltapäivällä lähtöajat tapahtuvat päivittäisten ruuhka-aikojen sisällä, mistä syystä liput voivat olla kalliimpia.

 • Löytyykö kaupungin Praia lähettyviltä muita lentokenttiä?

  Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Praia on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Praia harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Vila do Maio lentokenttä (41 km kaupungin Praia keskustasta), Sao Filipe lentokenttä (104 km kaupungin Praia keskustasta) tai Rabil lentokenttä (150 km kaupungin Praia keskustasta).

 • Voiko kaupunkiin Praia lentää jotenkin halvemmalla?

  Voit löytää tarjouksia kentälle Rabil lentokenttä keskimääräiseen hintaan 673 € per henkilö, mutta hinta voi vaihdella lähtökentän mukaan. Säästä rahaa käyttämällä momondon lentolippujen hintatyökalua.


Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Praia?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Praia
 • Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Praia?

  TAP AIR PORTUGAL on suosituin lentoyhtiö, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Praia rutiininomaisesti tietojemme mukaan. Sinun pitäisi pystyä löytämään lennot kohteeseen Praia tältä lentoyhtiöltä ja muilta lentoyhtiöiltä, jotka lentävät kohteesta Suomi.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Kap Verde

Eikö sittenkään Praia? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Kap Verde