Etsi halvat lennot Praia

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ke 5/10
ke 12/10

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Praia lentotiedot ja trendit

Tutustu Praia lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Praia?

Jos et halua vierailla kaupungissa Praia syyskuu aikana, kannattaa sinun odottaa maaliskuu asti lentääksesi kohteesta Suomi, koska lippujen hinnat ovat halvempia keskimääräisten hintojen ollessa vain 762 €.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Praia?

Käyttäjät, jotka varaavat matkoja kohteeseen Praia paikasta Banjul ovat löytäneet lentoja 63 % halvemmalla kuin mitä keskimääräinen lipun hinta on yleensä kohteeseen Praia. Jotta löydät halvimmat hinnat kaupunkiin Praia alueeltasi, kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua.
See prices from:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Praia?

Datamme mukaan torstai on halvin päivä lentää lentokentälle Praia kentältä Suomi. Halvin viimeksi torstai lähtöä varten löydetty lippuhinta oli 773 €. Otathan huomioon, että hinnat voivat aina vaihdella riippuen reitistäsi ja siitä onko kyseessä kotimaan- vai ulkomaanlento. Kallein päivä lentää kaupunkiin Praia on lauantai, lippujen hinnat maksavat silloin keskimäärin 1117 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Praia?

Datamme mukaan halvimmat lennot reitille Suomi - Praia ovat yleensä iltapäivällä sijoittuvilla lentoajoilla. Käyttäjämme ovat löytäneet lentoja kohteeseen Praia iltapäivällä jopa niin edulliseen hintaan kuin 926 €. Lennot kaupunkiin Praia ovat kalliimpia keskipäivällä lipun hinnan ollessa keskimäärin 1149 €. keskipäivällä lähtöajat tapahtuvat päivittäisten ruuhka-aikojen sisällä, mistä syystä liput voivat olla kalliimpia.

Halvimmat lennot kaupungin Praia lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Praia lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Praia

HALVIN REITTI Helsinki - Praia

Helsinki (HEL) - Praia (RAI)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Praia kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Praia Nelson Mandela, jolloin hinta on keskimääräinen 1016 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ PRAIAsyyskuu32% halvempisyyskuu aikana Helsinki - Praia lennot maksavat keskimäärin vain 689 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE PRAIA KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu58% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Praia lentojen keskimääräinen hinta on 1603 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN PRAIA KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu644% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Praia kentältä Helsinki joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Praia

Miten kauan kestää lentää Praiaan?

Suomesta lennot Kap Verden Praiaan kestävät noin 13-23 tuntia. Lentoaika riippuu pitkälti siitä, mihin aikaan vuodesta lennät ja mitä reittejä on tarjolla. Helsinki-Vantaan (HEL) lentokentältä voi lentää Praiaan kahden välilaskun kautta ja matka-aika on tällöin lyhyimmillään 13 tuntia. Helsinki-Vantaan (HEL) lentokentältä lähtee myös lentoja, jotka lentävät Praiaan vain yhden välilaskun kautta. Lissabon on yleinen välilaskupaikka ja mikäli saat suoran lennon Lissaboniin, on lentoaika tällöin jo todella paljon lyhyempi. Pitkä matkustusaika johtuu ennen kaikkea välilaskujen pituudesta, sillä itse lennot kestävät kahdesta viiteen tuntiin. Turun lentokentältä voi myös lentää Praiaan, mutta välilaskuja on usein enemmän, yleensä kolme. Lentoaika Turusta lennettäessä on myös pidempi, noin 20 tuntia. Muilta Suomen lentokentiltä lähdettäessä on välilasku aina Helsingissä, josta matka jatkuu välilaskujen kautta Praiaan. Mikäli matkustat muualta Suomesta, kannattaa matka suunnitella siten, että otat ensimmäisen lennon Helsinki-Vantaan lentokentältä. Etsi momondosta lennot Praian Nelson Mandelann kansainväliselle lentoasemalle ja löydä itsellesi sopivimmat lennot. momondosta löydät kätevästi myös Praian lentotarjoukset.

Mistä voit lentää suoraan Praiaan?

Valitettavasti Suomesta ei tällä hetkellä ole tarjolla suoria lentoja Praiaan. Matkaan sisältyy aina välilasku. Yleisin välilaskupaikka on Lissabon, josta lähtee suora jatkolento Praiaan. Helsinki-Vantaan lentokentältä pääsee suoralla lennolla Lissaboniin. Mikäli etsit nopeinta reittiä, kannattaa matka suunnitella siten, että lentää Helsinki-Vantaalta suoraan Lissaboniin. Helsingistä lähtee useampia lentoja myös yhden välilaskun kautta Lissaboniin ja lentoaika on tällöinkin melko lyhyt. Lentoaika riippuu pitkälti välilaskun pituudesta. Mikäli pitkä matkustusaika ei haittaa, voit löytää edullisempia lentoja useammalla välilaskulla. Tällöin matka-aika on pidempi, mutta lentoliput edullisempia. Löydät momondosta kätevästi lennot Praiaan ja voit myös vertailla eri lentoreittejä lentoaikoineen.

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Praia on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Praia harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Vila Do Maio lentokenttä (41 km Praia keskustasta), São Filipe lentokenttä (104 km Praia keskustasta) tai Rabil lentokenttä (150 km Praia keskustasta).

Voit löytää tarjouksia kentälle Rabil lentokenttä keskimääräiseen hintaan 851 €, mutta hinta voi vaihdella lähtökentän mukaan. Säästä rahaa käyttämällä momondon lentolippujen hintatyökalua.Muut matkustamoluokat Praia lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Praia lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Praia?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Praia

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Praia?

TUIfly Nordic ja TAP AIR PORTUGAL ovat suosituimmat lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Praia rutiininomaisesti tietojemme mukaan. Sinun pitäisi pystyä löytämään lennot kohteeseen Praia näiltä lentoyhtiöiltä ja muilta lentoyhtiöiltä, jotka lentävät kohteesta Suomi.

TAP AIR PORTUGAL lennot kohteeseen Praia

TAP AIR PORTUGAL lentää kohteeseen Praia noin 8 kertaa keskimäärin viikossa.Se, mistä lennät, sanelee, millaisia TAP AIR PORTUGAL tarjouksia voit saada , mutta niinkin alhaisia hintoja kuin 747 € on löydetty Helsinki-Vantaan lentoasema - Praia reitille. TAP AIR PORTUGAL on saanut momondon asiakasarvioiden perusteella 7,3/10 pistettä.


Praia ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Praia lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten pääset Praian lentokentältä kaupungin keskustaan?

Praian lentokentältä kaupungin keskustaan pääsee kaikista helpoiten taksilla. Taksimatka kestää muutaman minuutin ja matka on melko edullinen. Taksin voi napata helposti lentokentän ulkopuolelta. Lentokentän läheisyydestä lähtee bussi numero 9. Lentokentän ja keskustan väliä kulkee kuitenkin vain yksi linja. Mikäli matkustat kevyesti, ei lentokentältä ole mahdotonta kävellä keskustaan. Kävelymatka Praian lentokentältä keskustaan kestää noin tunnin verran, mutta matkatavaroiden kanssa se vaatii kovaa kuntoa.


Kohteen Praia viisumivaatimukset

Minkälaisia passi- ja oleskelulupavaatimuksia Praiassa on?

Nykyään Suomen kansalainen ei tarvitse viisumia matkustaessaan Kap Verdeen. Vuoden 2018 jälkeen viisumimaksu on korvattu lentokenttäverolla eli Airport Security Tax -maksulla. Lentokenttävero maksetaan matkavarauksen yhteydessä. Matkustajan tulee ilmoittaa matkustustiedot erillisellä lomakkeella vähintään 10 vuorokautta ennen matkaa. Lomakkeeseen sinun tulee täyttää nimitietosi, syntymäaikasi, passin numero, kansalaisuus ja passin viimeinen voimassaolopäivä. Jos matkustustietoja ei ole täytetty etukäteen ennen matkaa, tulee sinun maksaa lentokenttävero maahan saapuessasi. Lisäksi tarvitset matkallesi aina voimassa olevan passin. Passin on oltava voimassa vielä kuusi kuukautta matkan jälkeen.


Aloita matkan suunnittelu - Praia


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Praia

Mitä voit tehdä ja nähdä Praiassa?

Praia on upea lomakohde, joka tarjoaa matkailijoille kauniita maisemia, pitkiä rantaviivoja ja turkoosia merta. Praia on myös mielenkiintoinen matkakohde kulttuurinsa ja historiansa puolesta. Praiasta löytyvät Kap Verden upeat rannat sekä vilkasta yöelämää ja jälkiä Länsi-Afrikan siirtomaa-ajasta. Praiassa on monia kiinnostavia museoita, jotka tutustuttavat sinut saaren värikkääseen historiaan. Kaupungissa on myös monia tärkeitä maamerkkejä. Suurin osa Praian museoista sijaitsee Plateu-nimisellä alueella. Museot edustavat ennen kaikkea kapverdeläisten historiaa. Tärkeä ja vierailemisen arvoinen museo on Sala-Museu Amilcar Cabral. Museo tutustuttaa sinut Länsi-Afrikan vallankumousten ja itsenäisyyden takana olevaan historiaan. Etnografinen museo ja arkeologinen museo ovat myös vierailemisen arvoisia. Tärkeä maamerkki on Dona Maria Pian majakka, joka on itse asiassa koko Praian tärkein maamerkki. Dona Maria Pia on rakennettu vuonna 1881. Praia on myös erinomainen paikka harrastaa urheilua ja muita aktiviteetteja. Paikalliset urheilevat ja harrastavat ulkona. Voit liittyä paikallisten mukaan joogaan, uida tai kokeilla vaikka capoeiraa. Praiassa on myös monia kukkuloita, jotka tarjoavat haastetta lenkkeilyyn. Praia on myös siitä kiva kaupunki, että se on hyvin kävelijäystävällinen. Avenue 5th of July on loistava paikka kävellä rauhassa. Kävelyllä ohitat muun muassa värikkäät rakennukset, joissa on kauppoja ja ravintoloita. Voit halutessasi pysähtyä ostoksille tai syömään johonkin paikan hyvistä ravintoloista.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Kap Verde

Eikö sittenkään Praia? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Kap Verde

Miksi käyttää momondo?

Oikean lennon löytäminen kohteeseen Praia on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Praia nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Kyllä. Kaikkia lentoja kohteeseen Praia momondo voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

momondo tarjoaa hyödyllisiä suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään oikean lennon. Valitse tietyt lentoajat, lentokentät tai jopa haluamasi maksutapa. Sivuiltamme löytyy useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit varata haluamasi lennon kohteeseen Praia.

Lentojen hintavahteja kohteeseen Praia on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.