Etsi halvat lennot Praia

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
su 10/12
su 17/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Praia lentotiedot ja trendit

Tutustu Praia lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Praia?

Datamme mukaan perjantai on halvin päivä lentää lentokentälle Praia kentältä Suomi. Halvin viimeksi perjantai lähtöä varten löydetty lippuhinta oli 923 €. Otathan huomioon, että hinnat voivat aina vaihdella riippuen reitistäsi ja siitä onko kyseessä kotimaan- vai ulkomaanlento. Kallein päivä lentää kaupunkiin Praia on torstai, lippujen hinnat maksavat silloin keskimäärin 1249 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Praia?


Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Praia

Miten kauan kestää lentää Praiaan?

Suomesta lennot Kap Verden Praiaan kestävät noin 13-23 tuntia. Lentoaika riippuu pitkälti siitä, mihin aikaan vuodesta lennät ja mitä reittejä on tarjolla. Helsinki-Vantaan (HEL) lentokentältä voi lentää Praiaan kahden välilaskun kautta ja matka-aika on tällöin lyhyimmillään 13 tuntia. Helsinki-Vantaan (HEL) lentokentältä lähtee myös lentoja, jotka lentävät Praiaan vain yhden välilaskun kautta. Lissabon on yleinen välilaskupaikka ja mikäli saat suoran lennon Lissaboniin, on lentoaika tällöin jo todella paljon lyhyempi. Pitkä matkustusaika johtuu ennen kaikkea välilaskujen pituudesta, sillä itse lennot kestävät kahdesta viiteen tuntiin. Turun lentokentältä voi myös lentää Praiaan, mutta välilaskuja on usein enemmän, yleensä kolme. Lentoaika Turusta lennettäessä on myös pidempi, noin 20 tuntia. Muilta Suomen lentokentiltä lähdettäessä on välilasku aina Helsingissä, josta matka jatkuu välilaskujen kautta Praiaan. Mikäli matkustat muualta Suomesta, kannattaa matka suunnitella siten, että otat ensimmäisen lennon Helsinki-Vantaan lentokentältä. Etsi momondosta lennot Praian Nelson Mandelann kansainväliselle lentoasemalle ja löydä itsellesi sopivimmat lennot. momondosta löydät kätevästi myös Praian lentotarjoukset.

Mistä voit lentää suoraan Praiaan?

Valitettavasti Suomesta ei tällä hetkellä ole tarjolla suoria lentoja Praiaan. Matkaan sisältyy aina välilasku. Yleisin välilaskupaikka on Lissabon, josta lähtee suora jatkolento Praiaan. Helsinki-Vantaan lentokentältä pääsee suoralla lennolla Lissaboniin. Mikäli etsit nopeinta reittiä, kannattaa matka suunnitella siten, että lentää Helsinki-Vantaalta suoraan Lissaboniin. Helsingistä lähtee useampia lentoja myös yhden välilaskun kautta Lissaboniin ja lentoaika on tällöinkin melko lyhyt. Lentoaika riippuu pitkälti välilaskun pituudesta. Mikäli pitkä matkustusaika ei haittaa, voit löytää edullisempia lentoja useammalla välilaskulla. Tällöin matka-aika on pidempi, mutta lentoliput edullisempia. Löydät momondosta kätevästi lennot Praiaan ja voit myös vertailla eri lentoreittejä lentoaikoineen.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Praia?

Jos et halua vierailla kaupungissa Praia marraskuu aikana, kannattaa sinun odottaa lokakuu asti lentääksesi kohteesta Suomi, koska lippujen hinnat ovat halvempia keskimääräisten hintojen ollessa vain 936 €.

Löytyykö kaupungin Praia lähettyviltä muita lentokenttiä?

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Praia on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Praia harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Vila Do Maio lentokenttä (41 km Praia keskustasta), São Filipe lentokenttä (104 km Praia keskustasta) tai Rabil lentokenttä (150 km Praia keskustasta).

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Praia Nelson Mandela lentokenttä hinnat?

lentoa Praia Nelson Mandela lentokenttä hinnat päivittyvät päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Praia Nelson Mandela lentokenttä?

joulukuuta 2023 alkaen 1 toimija on valittavissa lentoa Praia Nelson Mandela lentokenttä osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Praia Nelson Mandela lentokenttä?

Yksin matkustavan lapsen ikäraja on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), on omat ikärajoituksensa, kuten myös lennon pituutta, aikatauluja ja välilaskuja koskevat sääntönsä. Suosittelemme aina tarkistamaan yksityiskohdat sen lentoyhtiön kanssa, jonka kanssa teet varauksen Praia Nelson Mandela lentokenttä matkallesi.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Praia Nelson Mandela lentokenttä?

Matka- ja terveysasiakirjat, joita tarvitset Praia Nelson Mandela lentokenttä matkallasi, voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä hyvä olla mukana useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Praia Nelson Mandela lentokenttä. On aina suositeltavaa kysyä neuvoa lentoyhtiöltä tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Kohteen Praia viisumivaatimukset

Minkälaisia passi- ja oleskelulupavaatimuksia Praiassa on?

Nykyään Suomen kansalainen ei tarvitse viisumia matkustaessaan Kap Verdeen. Vuoden 2018 jälkeen viisumimaksu on korvattu lentokenttäverolla eli Airport Security Tax -maksulla. Lentokenttävero maksetaan matkavarauksen yhteydessä. Matkustajan tulee ilmoittaa matkustustiedot erillisellä lomakkeella vähintään 10 vuorokautta ennen matkaa. Lomakkeeseen sinun tulee täyttää nimitietosi, syntymäaikasi, passin numero, kansalaisuus ja passin viimeinen voimassaolopäivä. Jos matkustustietoja ei ole täytetty etukäteen ennen matkaa, tulee sinun maksaa lentokenttävero maahan saapuessasi. Lisäksi tarvitset matkallesi aina voimassa olevan passin. Passin on oltava voimassa vielä kuusi kuukautta matkan jälkeen.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Praia

Mitä voit tehdä ja nähdä Praiassa?

Praia on upea lomakohde, joka tarjoaa matkailijoille kauniita maisemia, pitkiä rantaviivoja ja turkoosia merta. Praia on myös mielenkiintoinen matkakohde kulttuurinsa ja historiansa puolesta. Praiasta löytyvät Kap Verden upeat rannat sekä vilkasta yöelämää ja jälkiä Länsi-Afrikan siirtomaa-ajasta. Praiassa on monia kiinnostavia museoita, jotka tutustuttavat sinut saaren värikkääseen historiaan. Kaupungissa on myös monia tärkeitä maamerkkejä. Suurin osa Praian museoista sijaitsee Plateu-nimisellä alueella. Museot edustavat ennen kaikkea kapverdeläisten historiaa. Tärkeä ja vierailemisen arvoinen museo on Sala-Museu Amilcar Cabral. Museo tutustuttaa sinut Länsi-Afrikan vallankumousten ja itsenäisyyden takana olevaan historiaan. Etnografinen museo ja arkeologinen museo ovat myös vierailemisen arvoisia. Tärkeä maamerkki on Dona Maria Pian majakka, joka on itse asiassa koko Praian tärkein maamerkki. Dona Maria Pia on rakennettu vuonna 1881. Praia on myös erinomainen paikka harrastaa urheilua ja muita aktiviteetteja. Paikalliset urheilevat ja harrastavat ulkona. Voit liittyä paikallisten mukaan joogaan, uida tai kokeilla vaikka capoeiraa. Praiassa on myös monia kukkuloita, jotka tarjoavat haastetta lenkkeilyyn. Praia on myös siitä kiva kaupunki, että se on hyvin kävelijäystävällinen. Avenue 5th of July on loistava paikka kävellä rauhassa. Kävelyllä ohitat muun muassa värikkäät rakennukset, joissa on kauppoja ja ravintoloita. Voit halutessasi pysähtyä ostoksille tai syömään johonkin paikan hyvistä ravintoloista.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Praia?

Oikean lennon löytäminen kohteeseen Praia on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Praia nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Praia joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Kyllä. Kaikkia lentoja kohteeseen Praia momondo voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Praia?

momondo tarjoaa hyödyllisiä suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään oikean lennon. Valitse tietyt lentoajat, lentokentät tai jopa haluamasi maksutapa. Sivuiltamme löytyy useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit varata haluamasi lennon kohteeseen Praia.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Praia juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Lentojen hintavahteja kohteeseen Praia on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Praia

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.