Halvat lennot Pristina Turku alk. 282 €

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
su 5/2
su 12/2

Pristina-Turku lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Pristina-Turku

Lyhyin lentoaika

13t 35m

Suora lento

Ei yhtään

Lentokentät kohteessa Turku

1 lentokenttä
Lyhyin lentoaika kohteesta Pristina kohteeseen Turku on 13t 35m.
Pristina - Turku ei ole suoria lentoja. Suosittu ei suora reitti tälle yhteydelle on Pristina lentokenttä - Turku lentokenttä.
1 lentokenttä lähellä Turku: Turku (TKU)

Miten löydät halvimmat lennot reitille Pristina - Turku

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin viikonpäivä lentää Pristina - Turku?

maanantai. Viikon halvin päivä on maanantai ja kallein maanantai

Mikä on halvin Pristina - Turku reitti?

Pristina - Turku. Lennä Pristina - Turku ja saat parhaat Pristina - Turku lentohinnat

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot reitille Pristina - Turku

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Pristina - Turku, katso joitain tarjouksiamme alapuoleltalentoyhtiöltä Lufthansa
Useita lentoyhtiöitä
9. helmikuuta
PRN07:25Pristina
35t 10m
2 välilaskua
TKU18:35Turku
Lufthansa
9. helmikuuta
PRN00:00Pristina
18t 20m
3 välilaskua
TKU18:20Turku

  • Reitin Pristina-Turku etäisyys lentäen?

    Pristina ja Turku etäisyys toisistaan on 1978,4 km.


Lennot Pristinasta Turkuun pystyy nimenomaisissa kaupungeissa tekemään vain Adam Jashari -lentoaseman ja Turun lentoaseman välillä, sillä lähiseuduilla ei kummassakaan päässä ole muita kansainvälisiä lentoja tekeviä lentokenttiä. Kosovon pääkaupungissa sijaitsevan Pristinan kansainvälinen lentoasema tarjoaa monipuoliset ostos- ja ravintolamahdollisuudet, ja peruspalveluiden kuten rahanvaihto- ja autonvuokrauspalveluiden lisäksi lentoasemalta löytyy laadukkaat VIP-oleskelutilat. Myös Turun lentoasemalla on peruspalvelut, siistit ostosmahdollisuudet sekä ravintolapalvelut. Kulkuyhteydet molemmilta lentoasemilta kaupunkiin ovat varsin kätevät. Mikäli Turun sijaan löydät kätevämmin lennot Suomen pääkaupunkiseudulla sijaitsevalle Helsinki-Vantaan lentoasemalle, palvelujen määrä moninkertaistuu ja monipuolistuu. Ravintoloiden ja ostosmahdollisuuksien määrän kasvun lisäksi Helsinki-Vantaalta löytyy erilaisia erikoistiloja, kuten lasten leikkitilat, lemmikeille suunnattu alue sekä hyvinvointiin keskittyviä palveluita, kuten esimerkiksi hierontapiste. Helsinki-Vantaan kansainväliseltä lentoasemalta joutuu kuitenkin matkustamaan päätepisteenä toimivaan Turkuun esimerkiksi junalla tai linja-autolla. Lennot Pristinasta Turkuun voi täten tehdä joko vähemmän palveluja tarjoavalle Turun lentoasemalle, mutta huomattavasti lähemmäs kaupunkia, tai yhdistämällä lentomatkat junamatkaan enemmän palveluita tarjoavalta Helsinki-Vantaalta Turkuun.


Pristinasta Turkuun matkustaessa lennot saapuvat hieman kaupungista pohjoiseen sijaitsevalle Turun lentoasemalle. Suoraan Turun lentoasemalta ei juurikaan ole yhteyksiä muihin kaupunkeihin kuin Turkuun, ellet päädy autonvuokraukseen. Turun keskustaan on lentoasemalta kuitenkin hyvät yhteydet ja sieltä puolestaan pääsee esimerkiksi juna- ja bussilinjoja pitkin valtaosaan Suomen muista kaupungeista. Mikäli aikomuksenasi on Turun lisäksi tutustua muihin Suomen kaupunkeihin ja haluat tehdä sen omassa tahdissasi, autonvuokraus lienee yksi parhaista vaihtoehdoista. Lentoasemalta pääsee autolla tietysti helposti läheisiin kaupunkeihin kuten Raisioon ja Kaarinaan. Tämän lisäksi hyväkuntoisia teitä pitkin pääsee itään esimerkiksi Suomen pääkaupunkia Helsinkiä kohti E18-moottoritietä pitkin, koilliseen Tampereelle E63-tietä kulkemalla, tai Suomen länsirannikolle Rauman kaupunkiin E8-tietä pitkin. Itsenäisesti ajellen pystyy myös samalla tutustumaan pienempiin suomalaiskyliin ja -kaupunkeihin, joihin ei välttämättä ole esimerkiksi kattavia julkisia yhteyksiä.


Vaihtoehtoiset lennot Pristina-Turku -reitille

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja -kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Pristina - Helsinki reitin lennot
Nopein lentoaika3t 20m
Halvin hinta168 €

Vastaavia ​​Pristina - Turku lentoja

Joustoa matkakohteen kanssa? Laajenna hakuasi ja löydä reittiäsi Pristina - Turku vastaavia lentoja

Miksi käyttää momondo?

Oikean lennon löytäminen reitille Pristina - Turku on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Turku nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Löydät lentoja reitille Pristina - Turku joustavilla varauskäytännöillä käyttämällä yllä olevaa hakulomaketta ja valitsemalla sitten erillisen joustavan varaussuodattimen, joka korostaa niitä lentoja, joissa tätä käytäntöä sovelletaan.

momondo tarjoaa useita suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Turku kohteesta Pristina. Suodata hinnan, lentoyhtiön, lentokenttien, matkustamoluokan, lentokoneen, maksutavan, välilaskujen lukumäärän ja muiden tekijöiden perusteella.

Kyllä. momondo voi seurata Pristina - Turku lentojen hintoja ja saada ilmoituksen, kun ne muuttuvat. Tee haku ja tilaa hintavahti. Tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.