Halvat lennot Oulu Yhdysvaltoihin alk. 743 €

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 7/2
ti 14/2

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Oulu-Yhdysvallat lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Oulu-Yhdysvallat

Lyhyin lentoaika

11t 20m

Suora lento

Ei yhtään
Lyhyin lentoaika kohteesta Oulu kohteeseen Yhdysvallat on 11t 20m.
Oulu - Yhdysvallat ei ole suoria lentoja. Suosittuja ei suoria reittejä tälle yhteydelle ovat Oulun lentoasema lentokenttä - Las Vegas Harry Reid lentokenttä, Oulun lentoasema lentokenttä - New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä ja Oulun lentoasema lentokenttä - White Plains Westchester County lentokenttä.

Miten löydät halvimmat lennot reitille Oulu - Yhdysvallat

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Yhdysvallat?

Scandinavian Airlines. Air France, American Airlines ja Finnair ovat kaikkein suosituimpia lentoyhtiöitä, jotka operoivat Oulu - Yhdysvallat reitillä

Mikä on halvin Oulu - Yhdysvallat reitti?

Oulun lentoasema - New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema. Lennä Oulun lentoasema - New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema ja saat parhaat Oulu - Yhdysvallat lentohinnat

Vertaa helposti meno-paluulentoja Oulu - Yhdysvallat

Alla näet lentoreittisi parhaat hinnat seuraavien kolmen kuukauden aikana. Kaikki hinnat on löydetty momondon sivuilta tällä viikolla. Näet nopeimmat ja halvimmat Oulu - Yhdysvallat lennot vaihtamalla välilehteä
American Airlines
22. kesäkuuta
OUL11:30Oulun lentoasema
27t 43m
2 välilaskua
MIA15:13Miami
4. heinäkuuta
MIA09:40Miami
20t 15m
2 välilaskua
OUL05:55Oulun lentoasema
American Airlines
22. kesäkuuta
OUL11:30Oulun lentoasema
28t 25m
3 välilaskua
MIA15:55Miami
4. heinäkuuta
MIA07:45Miami
22t 10m
2 välilaskua
OUL05:55Oulun lentoasema
American Airlines
22. kesäkuuta
OUL11:30Oulun lentoasema
24t 50m
3 välilaskua
MIA12:20Miami
4. heinäkuuta
MIA11:30Miami
18t 25m
3 välilaskua
OUL05:55Oulun lentoasema
3997 €
Etsi vastaava

Suosituimmat lentoyhtiöt reitille Oulu - Yhdysvallat

Vertaile ja katso lentoyhtiöiden arviot, jotka lentävät reitillä Oulu-Yhdysvallat momondon sivustolla
LentoyhtiöArvostelutIlmainen peruutusHinta
Air FranceHintaalk. 455 €Ilmainen peruutusArvostelut
7,5
Etsi Air France lentoja
Scandinavian AirlinesHintaalk. 574 €Ilmainen peruutusArvostelut
7,1
7,4

Koneeseennousu

7,1

Mukavuus

7,8

Henkilökunta

6,6

Viihde

6,6

Ateriat

Arvostelut

1 / 1

Plussat: Kummatkin lennot olivat ajallaan ja kaikki onnistui sujuvasti ja nopeasti. Ekalla lennolla ( HEL - > ARN ) henkilökunta oli huippu!!

Etsi Scandinavian Airlines lentoja
FinnairHintaalk. 592 €Ilmainen peruutusArvostelut
7,7
7,8

Koneeseennousu

7,5

Mukavuus

8,1

Henkilökunta

7,2

Viihde

6,9

Ateriat

Arvostelut

1 / 4

Tällä lennolle kaikki sujui hienosti. Henkilökunta toimi ammattitaitoisesti ja lentäjät olivat huippu ammattilaisia, nousut ja laskut olivat hallittua. Kiitos Finnair.

Etsi Finnair lentoja
American AirlinesHintaalk. 758 €Ilmainen peruutusArvostelut
7,2
Etsi American Airlines lentoja

American Airlines lennot kohteesta Oulu kohteeseen Yhdysvallat

Parhaat American Airlines tarjouksemme reitin Oulu - Yhdysvallat lentolipuille
American Airlines
22. kesäkuuta
OUL11:30Oulun lentoasema
27t 43m
2 välilaskua
MIA15:13Miami
4. heinäkuuta
MIA09:40Miami
20t 15m
2 välilaskua
OUL05:55Oulun lentoasema
American Airlines
22. kesäkuuta
OUL11:30Oulun lentoasema
28t 25m
3 välilaskua
MIA15:55Miami
4. heinäkuuta
MIA07:45Miami
22t 10m
2 välilaskua
OUL05:55Oulun lentoasema
American Airlines
22. kesäkuuta
OUL11:30Oulun lentoasema
24t 50m
3 välilaskua
MIA12:20Miami
4. heinäkuuta
MIA11:30Miami
18t 25m
3 välilaskua
OUL05:55Oulun lentoasema
3997 €
Etsi vastaava

  • Tarjoavatko lentoyhtiöt Oulun lentoasema - Yhdysvallat reitillä joustavia peruutuskäytäntöjä COVID-19-koronaviruksen vuoks?

    Jotkut kumppanilentoyhtiöistämme, jotka lentävät Oulun lentoasema - Yhdysvallat reitillä ovat mukauttaneet käytäntöjään COVID-19:n maailmanlaajuisen vaikutuksen vuoksi. Muutama lentoyhtiö, jotka ovat luopuneet peruutusmaksuistaan ovat Finnair, American Airlines ja Air France. Voit hakea listausta lentoyhtiöistä, kuten Finnair, jotka tarjoavat tällaista joustavuutta.


Oulun lentokenttä (OUL) Oulun kaupungin lähellä on koko Oulun läänin alueen ainoa lentokenttä. Muille pohjoisen Suomen lentokentille on kohtalaisen pitkä matka. Lähimpänä sijaitsevat Kemi-Tornion lentokenttä, Kajaanin lentokenttä, Rovaniemen lentokenttä ja Kuusamon lentokenttä. Koska Oulusta on tarjolla lentoyhteyksiä Yhdysvaltoihin, ei muilta kentiltä lentäminen välttämättä säästä aikaa. Lennot Yhdysvaltoihin kulkevat yleensä Helsinki-Vantaan kautta, vaihtoehtona on matkustaa ensin junalla Helsinkiin ja ottaa sieltä suorat lennot perille. Jos kohteenasi on Miami, on Miamin kansainvälinen lentokenttä lähimpänä määränpäätä. Pienen matkan päästä löydät tosin muitakin Floridan osavaltion lentokenttiä, kuten Fort Lauderdale Hollywoodin kansainvälisen lentokentän ja Palm Beachin kansainvälisen lentokentän. Näillekin lentokentille löytyy Oulusta yhden tai useamman välilaskun lentoja. Kohdelentokenttä kannattaa katsoa sen mukaan, mikä on matkan tarkempi määränpää. New Yorkin alueella on kolme lentokenttää, John F. Kennedyn kansainvälinen lentokenttä, Newark Libertyn kansainvälinen lentokenttä ja LaGuardian lentokenttä. Suurin lentokentistä on John F. Kennedyn lentokenttä. Sekä John F. Kennedyn että Newarkin lentokentille on kätevä junayhteys. Jos olet matkalla New Yorkiin, kannattaa katsoa lentotarjoukset ainakin näille kentille. Myös LaGuardia on varteenotettava vaihtoehto, jos bussimatka perille keskustaan ei haittaa.


Oulun ja Oulun lentokentän välillä kulkee paikallisliikenteen busseja. Oulun linja-autoasemalta lentokentälle pääsee bussilinjalla numero 8. Oulun rautatieasemalta lentokentälle pääsee linjalla numero 9. Halutessaan matkan voi tietenkin kulkea myös taksilla. Huomaathan, että lentokentällä takseja on saatavilla lähinnä silloin, kun lentoja saapuu kentälle. Jos otat lennot Oulusta Yhdysvaltoihin Miamin kansainväliselle lentokentälle, pääset lentokentältä keskustaan kätevästi metrojunalla tai bussilla. Tarkemmasta määränpäästäsi riippuen voit ottaa joko metron vihreän tai linjan oranssin linjan (Orange Line). Metrobussien linjoista lentokenttää palvelevat 37, 42, 57, J, 150 Miami Beach Airport Express ja East-West Connection. Jos taas laskeudut New Yorkin John F. Kennedyn kansainväliselle lentokentälle, pääset kaupungin keskustaan helposti AirTrain-lentokenttäjunalla. Tarjolla on myös useita bussiyhteyksiä, kuten linjat Q3, Q6, Q7, Q10, Q10 LTD ja B15. Voit halutessasi luonnollisesti valita taksin. Lentokentillä toimi lisäksi useiden autovuokraamoiden palvelupisteitä.

Jos otat lennot Oulusta Yhdysvaltoihin ja siellä Miamiin, pääset tutustumaan pilvenpiirtäjien kaupunkiin ja vieressä sijaitsevaan, upeista rannoista kuuluisaan Miami Beachiin. Jos kohteesi on Miami Beach, pääset lentokentältä perille suoralla Miami Beach -bussilla. Miami Beachin eteläkärjestä löytyy South Beachin kaupunginosa ja art deco -tyylisuunnan rakennuksista tuttu Ocean Drive -katu. Little Havanna puolestaan on värikäs kaupunginosa, joka on saanut vaikutteita latinalaisamerikkalaisesta kulttuurista. Muihin Floridan alueen suosittuihin kohteisiin lukeutuvat esimerkiksi hieman rauhallisempi rantakohde Fort Lauderdale ja huvipuistostaan tunnettu Orlando. Jos olet matkalla Fort Lauderdaleen, voit ottaa Miamin lentokentältä Tri-Rail-junayhteyden. Läheltä löytyy myös vaihtoehtoinen lentokenttä. Mikäli laskeudut New Yorkiin, voit tutustua yhteen maailman tunnetuimmista metropoleista. Kaupungin kuuluisimpien nähtävyyksien joukkoon lukeutuvat esimerkiksi Vapauden patsas, Broadway teattereineen, Metropolitan Museum of Art ja MoMA eli modernin taiteen museo. Monet suuntaavat myös Times Squarelle ja Central Parkiin. Halutessasi voit tutustua New Yorkin osavaltioon laajemminkin. Muita alueen suuria kaupunkeja ovat esimerkiksi Buffalo, Rochester, Yonkers ja Syracuse. Yonkers sijaitsee melko lähellä New Yorkia ja sinne pääsee kohtuullisessa ajassa lentokentältä vaikkapa junan ja metron yhdistelmällä.


Vaihtoehtoiset lennot Oulu-Yhdysvallat -reitille

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja -kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Los Angeles reitin lennot
Nopein lentoaika11t 05m
Halvin hinta535 €
Helsinki - Miami reitin lennot
Nopein lentoaika11t 10m
Halvin hinta562 €
Helsinki - San Francisco reitin lennot
Nopein lentoaika16t 00m
Halvin hinta629 €
Helsinki - New York reitin lennot
Nopein lentoaika10t 35m
Halvin hinta310 €
Helsinki - Fort Lauderdale reitin lennot
Nopein lentoaika16t 51m
Halvin hinta617 €
Helsinki - West Palm Beach reitin lennot
Nopein lentoaika17t 13m
Halvin hinta688 €
Helsinki - Dallas reitin lennot
Nopein lentoaika10t 40m
Halvin hinta677 €
Helsinki - Santa Ana reitin lennot
Nopein lentoaika14t 30m
Halvin hinta743 €
Helsinki - Oakland, Kalifornia reitin lennot
Nopein lentoaika19t 24m
Halvin hinta784 €
Helsinki - Boston reitin lennot
Nopein lentoaika12t 05m
Halvin hinta328 €
Helsinki - Chicago reitin lennot
Nopein lentoaika9t 25m
Halvin hinta430 €
Helsinki - Seattle reitin lennot
Nopein lentoaika9t 45m
Halvin hinta671 €

Vastaavia ​​Oulu - Yhdysvallat lentoja

Joustoa matkakohteen kanssa? Laajenna hakuasi ja löydä reittiäsi Oulu - Yhdysvallat vastaavia lentoja

Miksi käyttää momondo?

Autamme löytämään parhaiten tarpeitasi vastaavan lennon; momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen hintoja ja auttaa sinua suodattamaan niitä löytääksesi juuri sinulle sopivan Oulu - Yhdysvallat lennon.

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja reitille Oulu - Yhdysvallat tällä käytännöllä.

momondo tarjoaa hyödyllisiä suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään oikean lennon. Valitse tietyt lentoajat, lentokentät tai jopa haluamasi maksutapa. Sivuiltamme löytyy useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit varata haluamasi lennon reitille Oulu - Yhdysvallat.

Totta kai. momondo seuraa reitin Oulu - Yhdysvallat lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - niin nopeaa sekä helppoa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.