Hotellit Oslossa, Norjan

Etsi hotellitarjoukset  122 Oslossa, Norjan

Oslo, Norja
1. helmikuu — 2. helmikuu2
to 2/2
ma 6/2

Suositut Oslo hotellit

Löydä täydellinen hotelli vierailullesi kohteeseen Oslo
Hinta
€39
€172
Arviopisteet
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelliluokka
0+
2
3
4
5

Parhaat kaupunginosat hotellin varaamiseen kaupungissa Oslo

Alapuolelta löytyy keskimääräiset hotellihinnat kaupungin Oslo suosituissa naapurustoissa

Hinta

121 € - 269 €

KAUPUNGIN OSLO HALVIN NAAPURUSTOGrünerløkka22 % halvempiHotellit kohteessa Grünerløkka ovat halvimpia alueella Oslo hinnan ollessa keskimäärin vain 121 € per yö
KAUPUNGIN OSLO KALLEIN NAAPURUSTOFrogner42 % kalliimpiOslo kalleimmat hotellihinnat löytyvät kohteesta Frogner, jossa huoneiden hinnat ovat keskimäärin 269 € per yö
KAUPUNGIN OSLO SUOSITUIN NAAPURUSTOSentrum85 % useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsii hotelleja Sentrum kuin mistään muusta naapurustosta kaupungissa Oslo

Tekemistä naapurustossa Oslo


Hotellit suosituissa naapurustoissa Oslo kaupungissa

Alapuolella ovat suosituimmat naapurustot kaupungissa Oslo majoittumiseen sekä joitakin parhaista hotelleista kullakin alueella

Milloin varata hotelli kohteesta Oslo

Katso alla olevat tiedot löytääksesi paras tarjous hotellihuoneelle kohteessa Oslo
Matalasesonkitoukokuuedullisin kuukausi yöpyä
Huippusesonkijoulukuukallein aika yöpyä
36 %odotettu hintojen lasku
24 %odotettu hinnannousu

Hinta

71 € - 144 €

Halvin viikonpäivätorstaion viikon halvin päivä varata
Kallein viikonpäivämaanantaion viikon kallein päivä varata
141 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä
107 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä
Halvin aika varata lennotHalvin aika varata hotelleita kohteessa Oslo on: 4-5 tähteä, 33 päivää ennen.

1-2 tähteä

74 € - 82 €

3 tähteä

108 € - 126 €

4-5 tähteä

166 € - 178 €


Hyödyllisiä tärppejä Oslo hotelleista

Saat nopean yleiskatsauksen hinta- ja majoitustrendeistä vierailullesi kohteeseen Oslo

Halvin hotellihinta

33 €

Suosituin hotelli (5-tähteä)

Grand Hotel Oslo by Scandic

Hotellit lähellä lentokenttää

44

Keskimääräinen oleskelun kesto

1 päivä
Halvin hinta huoneelle Oslossa löydetty viimeisten 7 päivän aikana on 33 €/yö. Tämä hinta on saatavilla Anker Hostel, 2-tähden hotelli.
Matkusta mukavasti, kun varaat huoneen Grand Hotel Oslo by Scandic, suosituimmasta viiden tähden hotellista Oslossa(8,1/10 luokitus - perustuu 1 479 arvosteluun).
Oslossa löytyy 44 hotellia lähellä Oslo Gardermoen. Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen on lähin 0,3 km etäisyydellä tältä lentoasemalta.
Ihmiset viipyvät keskimäärin 1 päivän majoittuessaan hotelleihin Oslossa. Keskimääräinen majoitushinta 1 päiväksi Oslossa viime viikolla on 104 €.

Oslo matkavinkit

Oslon hotellitarjonta on todella laadukasta, mutta samalla myös hinnakasta, eli haasteeksi muodostuu Oslon matkaa suunnitellessa kohtuuhintaisen hotellin löytäminen. Hotellit Oslossa ovat pääasiassa 3–5 tähden hotelleja, ja vaikka kaikki hotellit ovat siistejä ja viihtyisiä, keskihintaiset hotellit tarjoavat vähemmän palveluita kuin luksusluokan hotellit. Jos siis toiveissasi on esimerkiksi buffet-aamiainen tai oma kylpyamme, katso tarkkaan, mitä palveluita valitsemassasi hotellissa on tarjolla ennen varauksen tekemistä. Hostellitason matalan budjetin majoitustakin Oslossa on tarjolla, mutta etenkin sesonkiaikaan, eli kesäisin, hotellit ovat usein täyteen buukattuja. Kesäkaudelle hotellivaraus on siis syytä tehdä ajoissa, kun taas muille kuukausille majoituksen voi saada joustavammallakin aikataululla. Hintavertailussa hyvä apu on momondon hotellivertailutyökalu, ja mikäli haluat hahmottaa välimatkoja hotellien ja nähtävyyksien välillä, klikkaa työkalun kautta avautuva kartta apuvälineeksi. Se, miltä alueelta hotelli kannattaa varata, on makukysymys. Esimerkiksi hintojen puolesta keskustan tuntumassa sijaitsevilla alueilla ei juuri ole eroa.

Oslossa halpaan hintaan lomaileminen ei ole helppoa, joten budjettimatkan suunnittelu kannattaa aloittaa ajoissa. Suurimman osan matkabudjetista Oslossa vie majoitus, joten hotelleja ja hostelleja on hyvä vertailla tarkasti. Useimmat matalan budjetin reissaajat päätyvät kaupungissa hostellimajoitukseen, vaikka joskus hotellinkin voi toki saada kohtuuhintaan esimerkiksi tarjouskampanjan kautta. Myös kauempana keskustasta tai Oslon rajojen ulkopuolella sijaitsevat hotellit voivat olla paikalliseen hintatasoon nähden halpoja. Keskustassa majoittuville ei tosin synny kuluja liikkumisesta Oslossa. Ravintolaruoka on Oslossa keskimäärin kalliimpaa kuin Helsingissä, eli ruokaa kannattaa mahdollisuuksien mukaan kokata itse vaikkapa hostellin keittiössä. Myös opiskelijoiden suosimilta alueilta voi löytää kohtuuhintaisia ruokapaikkoja. Meren lähellä kaupungissa voi rentoutua aivan ilmaiseksi, ja veloituksetta nautit myös suuren Slottsparken-keskuspuiston tunnelmasta.

Oslon keskustassa on hyvä liikkua kävellen, ja etenkin ranta-alueet kutsuvat pyöräilemään. Matkailijoiden ahkerassa käytössä ovat myös joukkoliikennevälineet eli Tunnelbane-metrot, raitiovaunut, linja-autot ja lautat. Suosittuja 24 tunnin liikennekortteja on myynnissä asemien lippuautomaateissa.

Käytännössä kaikki hotellit Oslossa vaativat luottokortin tiedot varauksen tekemiseksi.

Lapsiperheitä kutsuvat Oslossa etenkin viihtyisät puistot, kuten Slottsparken ja Frognerparken lukuisine aktiviteetteineen. Keskustan ulkopuolelta löytyvä huvipuisto TusenFryd on lapsiperheiden ikisuosikki Oslon seudulla. Kaupungin ulkopuolella lapsetkin tutustuvat mielellään esimerkiksi Oslonvuonon, Oslofjordenin, alueeseen, joka pitää sisällään yhden Norjan isoimmista vuonoista. Viikinkilaivamuseo voi olla etenkin pienten merimiesten ja -naisten makuun.

Norjassa ei yleensä jätetä tippiä ravintoloissa.

Oslo on todella turvallinen matkakohde. Kaupungissa on tarpeen vain normaali varovaisuus.

Adapteria ei tarvita, sillä pistorasiat ovat Norjassa samanlaisia kuin Suomessa.


Kuinka paljon maksaa hotelli kaupungissa Oslo per yö?

Käytä alla olevia tietoja löytääksesi laadukkaita Oslo hotellihuoneita halpaan hintaan

2-tähden hotellit

Halvin 32 €

Keskinkertainen 40 €

Kallein 72 €

Etsi 2-tähden hotelleja
2 tähteä tai vähemmän
3 tähteä
4 tähteä +