Etsi halvat lennot Cancún

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 12/12
ma 19/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Cancún

Yhteenveto Cancún lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

417 €

Halvin meno-paluulennon hinta

658 €

Nopein lentoaika

16t 05m

Liikennöi:

8 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Cancún kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 417 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Cancún).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Cancún kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 658 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Cancún).
Nopein lento kohteeseen Cancún kohteesta Suomi kestää 16t 05m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Cancún).
8 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Cancún mukaan lukien Air Canada, Lufthansa ja Air France.

Cancún lentotiedot ja trendit

Tutustu Cancún lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Cancún?

Jos et pysty lentämään kohteeseen Cancún syyskuu aikana, on toukokuu seuraavaksi paras vaihtoehto. Lennot Suomi - Cancún reitillä toukokuu aikana maksavat keskimäärin 700 €.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Cancún?

Kahden viime viikon aikana matkustajat ovat varanneet lentolippuja kohteeseen Cancún hintaan 49 €/henkilö, mikä on 91 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kaupunkiin Cancún. Löydät halvimmat hinnat alueelle Cancún valitsemalla momondon lentolippujen hintatyökalun.
Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Cancún?

Keskimäärin halvin päivä lentää lentokentälle Cancún kentältä Suomi on tiistai. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentolippuja tiistai lähdöille jopa niin alhaiseen hintaan kuin 747 €. Tämä hinta voi kuitenkin vaihdella lentoyhtiön, vuodenajan tai lomakausien mukaan. Kallein päivä lentää kaupunkiin Cancún on lauantai, lippujen hinnat maksavat silloin keskimäärin 807 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Cancún?

Datamme mukaan halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Cancún on iltapäivällä. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentoja, jotka lähtevät kohteesta Suomi kohteeseen Cancún iltapäivällä jopa niin alhaiseen hintaan kuin 775 €. Muista, että nämä hinnat saattavat vaihdella valitsemasi lentoyhtiön ja vuodenajan mukaan. Lennot kaupunkiin Cancún ovat kalliimpia illalla lipun hinnan ollessa keskimäärin 813 €. illalla lähtöajat tapahtuvat päivittäisten ruuhka-aikojen sisällä, mistä syystä liput voivat olla kalliimpia.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Cancún?

Lento kohteesta Suomi kohteeseen Cancún kestää yleensä 25t 25m jos lentosi lähtee Helsinki-Vantaan lentoasema kentältä (Suomi suosituin lentokenttä) ja laskeutuu Cancún kentälle (Cancún suosituin lentokenttä). Jos lennät kohteesta Rovaniemi kohteeseen Cancún, lentoaika on noin .

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Cancún?

Ideaalinen aika varata lento kohteeseen Cancún on 25 päivää etukäteen, kun hinnat ovat yleensä keskimäärin 757 €. Viimeisen 72 tunnin aikana momondon käyttäjät ovat löytäneet lennot reitille Suomi - Cancún jopa niin halpaan hintaan kuin 765 €.

Halvimmat lennot kaupungin Cancún lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Cancún lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Cancún

HALVIN REITTI Helsinki - Cancún

Helsinki (HEL) - Cancún (CUN)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Cancún kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Cancún, jolloin hinta on keskimääräinen 757 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ CANCÚNsyyskuu21% halvempisyyskuu aikana Helsinki - Cancún lennot maksavat keskimäärin vain 601 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE CANCÚN KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu22% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Cancún lentojen keskimääräinen hinta on 924 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN CANCÚN KENTÄLTÄ HELSINKItammikuu1 100% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Cancún kentältä Helsinki tammikuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Cancún

Cancún on meksikolainen paratiisi, joka kutsuu rennon rantaelämän ja trooppisten säiden ystäviä kaikkina vuodenaikoina. Cancúnissa lämpötilat pysyttelevät keskimäärin noin 26–30 asteen välillä vuoden ympäri. Sateita ja myrskyjä voi esiintyä toukokuusta joulukuuhun, mutta sateet eivät estä matkustamista alueelle. Lokakuu on kuukausista sateisin, kun taas alkuvuosi helmikuusta huhtikuulle on kuivaa aikaa. Kaakkois-Meksikon alue tarjoaa ympäri vuoden mahtavat mahdollisuudet moniin aktiviteetteihin aina vesiurheilulajeista golfiin.

Halvat lennot Cancúniin voi löytää helposti esimerkiksi helmi-maaliskuulle. Alkuvuosi on myös säiden puolesta erinomaista aikaa alueella. Budjettimatkailijoiden kannattaakin ehdottomasti käyttää alkuvuoden edulliset lennot hyväkseen. Hintaerot eri sesonkien välillä ovat suuria, joten oikeaan aikaan matkustava voi säästää parhaimmillaan useita satoja euroja. Kalleimmillaan lennot ovat joulukuussa sekä kesälomasesongin aikaan aina syyskuulle asti.

Pelkät lennot Cancúniin voit saada halvalla esimerkiksi lentotarjouksien kautta. Jos kuitenkin haluat myös majoittua mukavasti, muista varata hotelli ja lento ajoissa. Suosituimpina lomakuukausina majoitusten hinnat yleensä nousevat. Usein lennot ovat edullisimmillaan noin kaksi kuukautta ennen matkaa.

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Cancún on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Cancún harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Cozumel lentokenttä (72 km Cancún keskustasta).

Keskimääräinen hinta on 521 € henkilöä kohti ja Cozumel lentokenttä on halvin lentokenttä, mihin kannattaa lentää matkoilla kohteeseen Cancún. Tämä hinta voi vaihdella sen mukaan mistä lennät. momondon lentolippujen hintatyökalu voi auttaa reissaajia löytämään parhaat hinnat.


momondosta löytyneet halvat lennot: Cancún

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Cancún

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Cancún?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Cancún

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Cancún?

American Airlines on lentoyhtiö, jota useimmat momondon käyttäjät Suomi valitsevat, kun he varaavat lentoja kohteeseen Cancún. Air France, KLM ja Turkish Airlines ovat myös suosittuja vaihtoehtoja lennettäessä kohteeseen Cancún kohteesta Suomi. Useimmat suuret lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Cancún, tarjoavat lentoja säännöllisesti, mutta vaihtoehtosi voivat vaihdella sen mukaan, miltä kentältä lentät.

Turkish Airlines lennot kohteeseen Cancún

Turkish Airlines liikennöi noin 5 lentoa kohteeseen Cancún normaalina viikkona. Näiden lentojen yleisin lähtöpaikka oli Istanbul parhaan meno-paluumatkan Turkish Airlines tarjouksen, joka löydettiin, ollessa lentoyhtiöltä 529 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Cancún). Käyttäjät ovat arvioineet Turkish Airlines 8,0/10 158 arvostelun perusteella momondon sivuilla.

Air France lennot kohteeseen Cancún

Toinen suosittu liikennöijä, joka lentää kohteeseen Cancún on Air France (7,6/10, 280 arvosteluilla). Suurin osa Air France lennoista, jotka laskeutuvat kohteeseen Cancún saapuvat kohteesta Atlantan kansainvälinen lentoasema Hartsfield-Jackson, mutta kohteeseen Cancún on maailmanlaajuisesti 7 Air France lentoa, joten hinnat voivat vaihdella huomattavasti. Tämän viikon paras momondosta löydetty Air France tarjous oli 543 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Cancún, meno-paluu).


Cancún ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Cancún lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Cancúnin lentokenttä (Cancún International Airport) on Meksikon toiseksi liikennöidyin lentokenttä. Kenttä sijaitsee noin 15 km:n päässä Cancúnin keskustasta, jonne pääsee edullisimmin bussilla. Se onkin ainoa kentältä liikennöivä joukkoliikenneväline. Jokaisessa terminaalissa taksipysäkkien tuntumassa on ADO-bussiyhtiön piste, josta voi hankkia liput bussiin. Linja-autoja lähtee lentoasemalta noin 30–45 minuutin välein päivästä ja kellonajasta riippuen. Bussilla pääsee joko Cancúnin keskustaan tai Playa del Carmenin alueelle. Jokaiseen bussiin otetaan enimmillään 35 matkustajaa. Jos et mahdu kyytiin, on sinun odotettava seuraavaa bussivuoroa. Matkan kesto Cancúniin on 25 minuuttia tai enemmän, ja matkan hinta on noin 78 pesoa. Linjojen päätepisteitä ovat ADO-bussiyhtiön linja-autoasemat Cancúnissa ja Playa del Carmenissa. Matkaa bussiasemalta hotelleille on yleensä jatkettava vielä toisella kulkuvälineellä. Joillakin hotelleilla on omat maksulliset tai ilmaiset shuttle-palvelunsa lentokentältä hotellille. Tiedustele siis ennen reissuun lähtöä majoituspaikastasi shuttle-kuljetuksen mahdollisuutta.


Cancún: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Cancún
Helsinki - Cancún reitin lennot
Nopein lentoaika25t 25m
Halvin hinta679 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Cancún

Noin 628 000 asukkaan Cancúnin rantoihin ja keskustakortteleihin on mukava tutustua jalkaisin. Koska sää on kaupungissa lähes aina hyvä, ulkoilmasta kannattaa nauttia kävellen ja pyöräillen. Jos haluat tutkiskella kaupungin lähialueita ja syrjäisempiä rantoja, myös vuokra-autot ovat halpoja. Meksikon liikenne vaatii kuitenkin kylmäpäistä asennetta. Rattiin hyppäävän kannattaa aina varmistaa, että vakuutukset ovat kunnossa.

Cancúnin sisällä toimii hyvä paikallisbussiverkosto. Bussit ovat kaupungin sisällä todella edullisia, sillä tyypillinen bussimatkan hinta on noin 11 pesoa. Busseja kulkee tiheään etenkin Cancúnin rannikon hotellialueen ja keskustan väliä. Parhaimmillaan lähtöjä on muutaman minuutin välein. Monet busseista eivät ole ilmastoituja, joten matkat voivat etenkin ruuhka-aikoina olla tukalia viileään tottuneille suomalaisille. Tärkeimmät bussilinjat ovat R1 ja R2. Nämä linjat kulkevat myös öisin. Tavallisia kulkuvälineitä Cancúnissa ovat myös valkoiset minibussit, colectivot, jotka liikennöivät kaupungin ulkopuolellekin. Minibussilla pääsee kätevästi esimerkiksi Puerto Juareziin, josta voi napata lautan Isla de Mujeres -saarelle. Colectivon kyytiin voi nousta missä tahansa sen reitin varrella, ja matkan hintaa tiedustellaan suoraan kuskilta.


Kohteen Cancún viisumivaatimukset

Suomalaiset eivät tarvitsee Meksikoon matkustaessaan viisumia, jos kyseessä on alle 180 päivää kestävä matka. Pidemmille matkoille viisumi on tarpeen. Tässä tapauksessa lisätietoja viisumista saa Helsingissä sijaitsevasta Meksikon suurlähetystöstä. Suomalaisten on aina Meksikoon suunnatessaan täytettävä maahantulokortti, joka esitetään lentokentällä niin saapumis- kuin lähtövaiheessa. Älä siis kadota korttiasi matkan aikana. Maahantulokortin saat täytettäväksesi lennolla. Suomen kansalaisilla on oltava mukanaan myös passi, jonka voimassaoloajan on jatkuttava vielä puoli vuotta paluulennon jälkeen. Jos lentosi Meksikoon kulkee Yhdysvaltojen kautta, ota huomioon, että tarvitset myös Yhdysvaltojen ESTA-matkustusluvan.


Aloita matkan suunnittelu - Cancún


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Cancún

Halvat lennot Cancúniin voi löytää helposti talven ja etenkin alkuvuoden kuukausille. Lento ja majoitus on mahdollista saada erityisen edullisesti esimerkiksi helmi-maaliskuulle. Lentotarjouksia kannattaakin seurata tarkkaan myös näiden kuukausien osalta. Edullisimmillaan lennot ovat yleensä noin kaksi kuukautta ennen matkaa. Vertaa siis hintoja hakumme avulla ja nappaa parhaat tarjoukset.

Vieraile paratiisimaisella Isla de Mujeres -saarella ja tutustu Meksikon historiaan mayojen raunioilla kaupungin tuntumassa.

Cancúnissa on kesä ympäri vuoden, joten muista aina suojautua auringolta. Myös espanjan sanakirjasta voi olla hyötyä!

Cancúnissa on mahdollista matkustaa turvallisesti, mutta varovainen suositussa matkakohteessa on hyvä olla. Arvotavaroita ei kannata kuljettaa turhaan mukana. Taksihuijaukset ovat tavallisia, joten käytä vain virallisia takseja. Muista hyvä matkavakuutus, etenkin jos aiot kokeilla Meksikossa esimerkiksi vesiurheilulajeja.

Hanavesi ei ole juomakelpoista. Matkailijoiden kannattaa juoda pullovettä.

Kaikkialla Meksikossa on tapana jättää tippiä. Esimerkiksi ravintoloissa sopiva juomaraha on noin 10–15 prosenttia laskun summasta.

Meksikon hintataso on yleisesti Suomen hintatasoa selvästi edullisempi, mutta Cancúnin kaltaisissa lomakohteissa hintahaitari on valtava.

Meksikossa ollaan kahdeksan tuntia jäljessä Suomen aikaa.

Välimatka Helsingistä Cancúniin on noin 9120 km.


Miksi käyttää momondo?

Oikean lennon löytäminen kohteeseen Cancún on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Cancún nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Löydät lennot kohteeseen Cancún joustavilla varauskäytännöillä käyttämällä yllä olevaa hakulomaketta ja valitsemalla sitten erillisen joustavan varaussuodattimen, joka korostaa niitä lentoja, joissa tätä käytäntöä sovelletaan.

momondo tarjoaa hyödyllisiä suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään oikean lennon. Valitse tietyt lentoajat, lentokentät tai jopa haluamasi maksutapa. Sivuiltamme löytyy useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit varata haluamasi lennon kohteeseen Cancún.

Kyllä. momondo voi seurata Cancún lentojen hintoja ja ilmoittaa sinulle, kun ne muuttuvat. Tee haku ja tilaa hintavahti. Tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.