Halvat lennot Cancún

Meno-paluu
Economy
Boston (BOS)
Cancún (CUN)
pe 18.9.
pe 25.9.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Cancún lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Cancún lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Tällä hetkellä ei ole tietoja saatavilla valitsemallesi reitille, valitse toinen lähtökenttä.

Milloin on paras aika matkustaa Cancúniin?

Cancún on meksikolainen paratiisi, joka kutsuu rennon rantaelämän ja trooppisten säiden ystäviä kaikkina vuodenaikoina. Cancúnissa lämpötilat pysyttelevät keskimäärin noin 26–30 asteen välillä vuoden ympäri. Sateita ja myrskyjä voi esiintyä toukokuusta joulukuuhun, mutta sateet eivät estä matkustamista alueelle. Lokakuu on kuukausista sateisin, kun taas alkuvuosi helmikuusta huhtikuulle on kuivaa aikaa. Kaakkois-Meksikon alue tarjoaa ympäri vuoden mahtavat mahdollisuudet moniin aktiviteetteihin aina vesiurheilulajeista golfiin.

Halvat lennot Cancúniin voi löytää helposti esimerkiksi helmi-maaliskuulle. Alkuvuosi on myös säiden puolesta erinomaista aikaa alueella. Budjettimatkailijoiden kannattaakin ehdottomasti käyttää alkuvuoden edulliset lennot hyväkseen. Hintaerot eri sesonkien välillä ovat suuria, joten oikeaan aikaan matkustava voi säästää parhaimmillaan useita satoja euroja. Kalleimmillaan lennot ovat joulukuussa sekä kesälomasesongin aikaan aina syyskuulle asti.

Pelkät lennot Cancúniin voit saada halvalla esimerkiksi lentotarjouksien kautta. Jos kuitenkin haluat myös majoittua mukavasti, muista varata hotelli ja lento ajoissa. Suosituimpina lomakuukausina majoitusten hinnat yleensä nousevat. Usein lennot ovat edullisimmillaan noin kaksi kuukautta ennen matkaa.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Cancún?

Kahden viime viikon aikana matkustajat ovat varanneet lentolippuja kohteeseen Cancún hintaan 44 €/henkilö, mikä on 96 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kaupunkiin Cancún. Löydät halvimmat hinnat alueelle Cancún valitsemalla momondon lentolippujen hintatyökalun.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Cancún?

tammikuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Cancún kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 589 €. Jos et voi matkustaa tammikuu kuukauden aikana, varaa sen sijaan lennot kohteeseen Cancún kohteesta Suomi maaliskuu ajanjaksolle. maaliskuu aikana lennot kaupunkiin Cancún ovat vielä keskimäärin 605 €, vaikka eivät ihan niin halvat kuin tammikuu.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Cancún?

Yleensä suurin osa matkustajista löytävät halvempia lentoja kohteeseen Cancún noin 59 päivää ennen lähtöpäivää, silloin liput maksavat keskimäärin 786 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halpoja lentoja kohteeseen Cancún tämän aikaikkunan ulkopuolella. Itse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja reitille Suomi - Cancún hintaan 732 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Cancún?

Keskimäärin halvin päivä lentää lentokentälle Cancún kentältä Suomi on keskiviikko. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentolippuja keskiviikko lähdöille jopa niin alhaiseen hintaan kuin 759 €. Tämä hinta voi kuitenkin vaihdella lentoyhtiön, vuodenajan tai lomakausien mukaan. Kallein päivä lentää kaupunkiin Cancún on perjantai, lippujen hinnat maksavat silloin keskimäärin 872 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Cancún?

Keskipäivällä on halvin aika päivästä lentää kohteesta Suomi kohteeseen Cancún lentojen hintojen ollessa jopa niin halvat kuin 629 €. keskipäivällä on ideaalinen aika lentää kohteeseen Cancún, koska tämä tapahtuu ruuhka-aikojen ulkopuolella. Yritä olla ostamatta lippuja aamulla, koska ne ovat yleensä noin 820 €. Nämä hinnat voivat tietysti vaihdella vuodenajan ja sen mukaan, mille lentokentälle lennät.

Löytyykö kaupungin Cancún lähettyviltä muita lentokenttiä?

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Cancún on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Cancún harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Cozumel lentokenttä (72 km kaupungin Cancún keskustasta).

Voiko kaupunkiin Cancún lentää jotenkin halvemmalla?

Keskimääräinen hinta on 1101 € henkilöä kohti ja Cozumel lentokenttä on halvin lentokenttä, mihin kannattaa lentää matkoilla kohteeseen Cancún. Tämä hinta voi vaihdella sen mukaan mistä lennät. momondon lentolippujen hintatyökalu voi auttaa reissaajia löytämään parhaat hinnat.


momondosta löytyneet halvat lennot: Cancún

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Cancún
Halvin
Sopivin
Nopein
Turkish Airlines
15. marraskuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
26t 50m
2 välilaskua
CUN
Cancún
19. marraskuuta
CUN
Cancún
24t 20m
1 välilasku
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
24. joulukuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
51t 45m
2 välilaskua
CUN
Cancún
7. tammikuuta
CUN
Cancún
18t 35m
2 välilaskua
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
KLM
24. joulukuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
29t 05m
2 välilaskua
CUN
Cancún
7. tammikuuta
CUN
Cancún
15t 50m
2 välilaskua
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
24. joulukuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
27t 45m
2 välilaskua
CUN
Cancún
7. tammikuuta
CUN
Cancún
20t 45m
2 välilaskua
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
Virgin Atlantic
24. joulukuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
19t 10m
2 välilaskua
CUN
Cancún
7. tammikuuta
CUN
Cancún
22t 15m
2 välilaskua
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
1326 €
Etsi vastaava
Delta
15. marraskuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
36t 15m
2 välilaskua
CUN
Cancún
19. marraskuuta
CUN
Cancún
16t 30m
2 välilaskua
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
1724 €
Etsi vastaava

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Cancún

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja kohteeseen Cancún, katso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Turkish Airlines ja British Airways
Halvin
Sopivin
Nopein
Turkish Airlines
13. marraskuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
26t 50m
2 välilaskua
CUN
Cancún
Useita lentoyhtiöitä
22. syyskuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
53t 55m
3 välilaskua
CUN
Cancún
British Airways
22. syyskuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
22t 10m
2 välilaskua
CUN
Cancún

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Cancúniin?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Cancún

Suomesta liikennöivät lentoyhtiöt eivät ainakaan toistaiseksi tarjoa suoria lentoja meksikolaiskaupunkiin. Halvat lennot Cancúniin voivat kuitenkin järjestyä vaihtokenttien kautta. Reittivaihtoehtoja on monia, ja käteviä lentoyhteyksiä tarjoavat muun muassa ranskalainen Air France, alankomaalainen KLM, brittiläinen British Airways, espanjalainen Iberia ja kanadalainen Air Canada. Suomesta Cancúniin lähtevät lennot nousevat matkaan aina Helsinki-Vantaan lentokentältä. Lentoaika Helsingistä Cancúniin riippuu valitusta reitistä. Yleensä matka-aika on vähintään noin 15 tuntia yhdellä vaihdolla. Pitkälle lennolle lentoyhtiö kannattaa valita paitsi hinnan myös palveluiden mukaan. Vertaa tarkkaan, mitä lennot pitävät sisällään. Jos lentoreittisi etappeja liikennöi useampi kuin yksi lentoyhtiö, tarkista kunkin lentoyhtiön matkatavararajoitukset erikseen.


Miten pääsen lentokentältä Cancúnin keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Cancún lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Cancúnin lentokenttä (Cancún International Airport) on Meksikon toiseksi liikennöidyin lentokenttä. Kenttä sijaitsee noin 15 km:n päässä Cancúnin keskustasta, jonne pääsee edullisimmin bussilla. Se onkin ainoa kentältä liikennöivä joukkoliikenneväline. Jokaisessa terminaalissa taksipysäkkien tuntumassa on ADO-bussiyhtiön piste, josta voi hankkia liput bussiin. Linja-autoja lähtee lentoasemalta noin 30–45 minuutin välein päivästä ja kellonajasta riippuen. Bussilla pääsee joko Cancúnin keskustaan tai Playa del Carmenin alueelle. Jokaiseen bussiin otetaan enimmillään 35 matkustajaa. Jos et mahdu kyytiin, on sinun odotettava seuraavaa bussivuoroa. Matkan kesto Cancúniin on 25 minuuttia tai enemmän, ja matkan hinta on noin 78 pesoa. Linjojen päätepisteitä ovat ADO-bussiyhtiön linja-autoasemat Cancúnissa ja Playa del Carmenissa. Matkaa bussiasemalta hotelleille on yleensä jatkettava vielä toisella kulkuvälineellä. Joillakin hotelleilla on omat maksulliset tai ilmaiset shuttle-palvelunsa lentokentältä hotellille. Tiedustele siis ennen reissuun lähtöä majoituspaikastasi shuttle-kuljetuksen mahdollisuutta.


Liikkuminen Cancúnissa?

Noin 628 000 asukkaan Cancúnin rantoihin ja keskustakortteleihin on mukava tutustua jalkaisin. Koska sää on kaupungissa lähes aina hyvä, ulkoilmasta kannattaa nauttia kävellen ja pyöräillen. Jos haluat tutkiskella kaupungin lähialueita ja syrjäisempiä rantoja, myös vuokra-autot ovat halpoja. Meksikon liikenne vaatii kuitenkin kylmäpäistä asennetta. Rattiin hyppäävän kannattaa aina varmistaa, että vakuutukset ovat kunnossa.

Cancúnin sisällä toimii hyvä paikallisbussiverkosto. Bussit ovat kaupungin sisällä todella edullisia, sillä tyypillinen bussimatkan hinta on noin 11 pesoa. Busseja kulkee tiheään etenkin Cancúnin rannikon hotellialueen ja keskustan väliä. Parhaimmillaan lähtöjä on muutaman minuutin välein. Monet busseista eivät ole ilmastoituja, joten matkat voivat etenkin ruuhka-aikoina olla tukalia viileään tottuneille suomalaisille. Tärkeimmät bussilinjat ovat R1 ja R2. Nämä linjat kulkevat myös öisin. Tavallisia kulkuvälineitä Cancúnissa ovat myös valkoiset minibussit, colectivot, jotka liikennöivät kaupungin ulkopuolellekin. Minibussilla pääsee kätevästi esimerkiksi Puerto Juareziin, josta voi napata lautan Isla de Mujeres -saarelle. Colectivon kyytiin voi nousta missä tahansa sen reitin varrella, ja matkan hintaa tiedustellaan suoraan kuskilta.


Tarvitaanko Cancúniin passi tai viisumi?

Suomalaiset eivät tarvitsee Meksikoon matkustaessaan viisumia, jos kyseessä on alle 180 päivää kestävä matka. Pidemmille matkoille viisumi on tarpeen. Tässä tapauksessa lisätietoja viisumista saa Helsingissä sijaitsevasta Meksikon suurlähetystöstä. Suomalaisten on aina Meksikoon suunnatessaan täytettävä maahantulokortti, joka esitetään lentokentällä niin saapumis- kuin lähtövaiheessa. Älä siis kadota korttiasi matkan aikana. Maahantulokortin saat täytettäväksesi lennolla. Suomen kansalaisilla on oltava mukanaan myös passi, jonka voimassaoloajan on jatkuttava vielä puoli vuotta paluulennon jälkeen. Jos lentosi Meksikoon kulkee Yhdysvaltojen kautta, ota huomioon, että tarvitset myös Yhdysvaltojen ESTA-matkustusluvan.


Lentolippu varattuna kohteeseen Cancún? Aloita matkan suunnittelu!


Vinkkejä Cancúniin matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot?

Halvat lennot Cancúniin voi löytää helposti talven ja etenkin alkuvuoden kuukausille. Lento ja majoitus on mahdollista saada erityisen edullisesti esimerkiksi helmi-maaliskuulle. Lentotarjouksia kannattaakin seurata tarkkaan myös näiden kuukausien osalta. Edullisimmillaan lennot ovat yleensä noin kaksi kuukautta ennen matkaa. Vertaa siis hintoja hakumme avulla ja nappaa parhaat tarjoukset.

Kiinnostavatko Cancúnin nähtävyydet?

Vieraile paratiisimaisella Isla de Mujeres -saarella ja tutustu Meksikon historiaan mayojen raunioilla kaupungin tuntumassa.

Mitä mukaan matkalle Cancúniin?

Cancúnissa on kesä ympäri vuoden, joten muista aina suojautua auringolta. Myös espanjan sanakirjasta voi olla hyötyä!

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Cancúnissa

Tarkista hinnasto ja rajoitukset omalta operaattoriltasi. Hotelleissa on lähes aina käytössä ilmainen wifi-yhteys asiakkaille, joten mobiilidataa ei välttämättä tarvitse käyttää.

Onko Cancúnissa turvallista?

Cancúnissa on mahdollista matkustaa turvallisesti, mutta varovainen suositussa matkakohteessa on hyvä olla. Arvotavaroita ei kannata kuljettaa turhaan mukana. Taksihuijaukset ovat tavallisia, joten käytä vain virallisia takseja. Muista hyvä matkavakuutus, etenkin jos aiot kokeilla Meksikossa esimerkiksi vesiurheilulajeja.

Voiko Cancúnissa juoda kraanavettä?

Hanavesi ei ole juomakelpoista. Matkailijoiden kannattaa juoda pullovettä.

Tippi ja juomarahakäytännöt Cancúnissa?

Kaikkialla Meksikossa on tapana jättää tippiä. Esimerkiksi ravintoloissa sopiva juomaraha on noin 10–15 prosenttia laskun summasta.

Millainen on Cancúnin hintataso?

Meksikon hintataso on yleisesti Suomen hintatasoa selvästi edullisempi, mutta Cancúnin kaltaisissa lomakohteissa hintahaitari on valtava.

Mikä on aikaero Suomi-Meksiko?

Meksikossa ollaan kahdeksan tuntia jäljessä Suomen aikaa.

Mikä on etäisyys Helsinki-Cancún?

Välimatka Helsingistä Cancúniin on noin 9120 km.

 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka