Halvat lennot Cancún

Meno-paluu
Economy
Wichita (ICT)
Cancún (CUN)
pe 22.1.
pe 29.1.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Cancún lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Cancún lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Tällä hetkellä ei ole tietoja saatavilla valitsemallesi reitille, valitse toinen lähtökenttä.

Milloin on paras aika matkustaa Cancúniin?

Cancún on meksikolainen paratiisi, joka kutsuu rennon rantaelämän ja trooppisten säiden ystäviä kaikkina vuodenaikoina. Cancúnissa lämpötilat pysyttelevät keskimäärin noin 26–30 asteen välillä vuoden ympäri. Sateita ja myrskyjä voi esiintyä toukokuusta joulukuuhun, mutta sateet eivät estä matkustamista alueelle. Lokakuu on kuukausista sateisin, kun taas alkuvuosi helmikuusta huhtikuulle on kuivaa aikaa. Kaakkois-Meksikon alue tarjoaa ympäri vuoden mahtavat mahdollisuudet moniin aktiviteetteihin aina vesiurheilulajeista golfiin.

Halvat lennot Cancúniin voi löytää helposti esimerkiksi helmi-maaliskuulle. Alkuvuosi on myös säiden puolesta erinomaista aikaa alueella. Budjettimatkailijoiden kannattaakin ehdottomasti käyttää alkuvuoden edulliset lennot hyväkseen. Hintaerot eri sesonkien välillä ovat suuria, joten oikeaan aikaan matkustava voi säästää parhaimmillaan useita satoja euroja. Kalleimmillaan lennot ovat joulukuussa sekä kesälomasesongin aikaan aina syyskuulle asti.

Pelkät lennot Cancúniin voit saada halvalla esimerkiksi lentotarjouksien kautta. Jos kuitenkin haluat myös majoittua mukavasti, muista varata hotelli ja lento ajoissa. Suosituimpina lomakuukausina majoitusten hinnat yleensä nousevat. Usein lennot ovat edullisimmillaan noin kaksi kuukautta ennen matkaa.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Cancún?

Kahden viime viikon aikana matkustajat ovat varanneet lentolippuja kohteeseen Cancún hintaan 43 €/henkilö, mikä on 96 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kaupunkiin Cancún. Löydät halvimmat hinnat alueelle Cancún valitsemalla momondon lentolippujen hintatyökalun.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Cancún?

maaliskuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Cancún kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 406 €. Jos et voi matkustaa maaliskuu kuukauden aikana, varaa sen sijaan lennot kohteeseen Cancún kohteesta Suomi tammikuu ajanjaksolle. tammikuu aikana lennot kaupunkiin Cancún ovat vielä keskimäärin 695 €, vaikka eivät ihan niin halvat kuin maaliskuu.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Cancún?

Yleensä suurin osa matkustajista löytävät halvempia lentoja kohteeseen Cancún noin 0 päivää ennen lähtöpäivää, silloin liput maksavat keskimäärin 776 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halpoja lentoja kohteeseen Cancún tämän aikaikkunan ulkopuolella. Itse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja reitille Suomi - Cancún hintaan 577 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Cancún?

Keskimäärin halvin päivä lentää lentokentälle Cancún kentältä Suomi on keskiviikko. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentolippuja keskiviikko lähdöille jopa niin alhaiseen hintaan kuin 741 €. Tämä hinta voi kuitenkin vaihdella lentoyhtiön, vuodenajan tai lomakausien mukaan. Kallein päivä lentää kaupunkiin Cancún on perjantai, lippujen hinnat maksavat silloin keskimäärin 852 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Cancún?

Keskipäivällä on halvin aika päivästä lentää kohteesta Suomi kohteeseen Cancún lentojen hintojen ollessa jopa niin halvat kuin 614 €. keskipäivällä on ideaalinen aika lentää kohteeseen Cancún, koska tämä tapahtuu ruuhka-aikojen ulkopuolella. Yritä olla ostamatta lippuja aamulla, koska ne ovat yleensä noin 801 €. Nämä hinnat voivat tietysti vaihdella vuodenajan ja sen mukaan, mille lentokentälle lennät.

Löytyykö kaupungin Cancún lähettyviltä muita lentokenttiä?

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Cancún on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Cancún harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Cozumel lentokenttä (72 km kaupungin Cancún keskustasta).

Voiko kaupunkiin Cancún lentää jotenkin halvemmalla?

Keskimääräinen hinta on 1075 € henkilöä kohti ja Cozumel lentokenttä on halvin lentokenttä, mihin kannattaa lentää matkoilla kohteeseen Cancún. Tämä hinta voi vaihdella sen mukaan mistä lennät. momondon lentolippujen hintatyökalu voi auttaa reissaajia löytämään parhaat hinnat.

momondosta löytyneet halvat lennot: Cancún

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Cancún
Air France
19. kesäkuuta
16t 35m
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 35m
1 välilasku
20:10
Cancún
30. kesäkuuta
07:00
Cancún
18t 10m
2 välilaskua
01:10
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
19. kesäkuuta
17t 10m
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 10m
2 välilaskua
20:10
Cancún
30. kesäkuuta
04:00
Cancún
18t 20m
2 välilaskua
22:20
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Air France
9. helmikuuta
15t 40m
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 40m
1 välilasku
18:15
Cancún
23. helmikuuta
13:35
Cancún
21t 25m
1 välilasku
11:00
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
9. helmikuuta
15t 40m
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 40m
1 välilasku
18:15
Cancún
23. helmikuuta
12:17
Cancún
23t 38m
2 välilaskua
11:55
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
7. toukokuuta
29t 05m
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
29t 05m
1 välilasku
19:25
Cancún
11. toukokuuta
13:15
Cancún
16t 20m
1 välilasku
05:35
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1415 €
Etsi vastaava
Lufthansa
7. toukokuuta
29t 05m
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
29t 05m
1 välilasku
19:25
Cancún
11. toukokuuta
13:15
Cancún
16t 20m
1 välilasku
05:35
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1418 €
Etsi vastaava


Mitkä lentoyhtiöt lentävät Cancúniin?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Cancún

Suomesta liikennöivät lentoyhtiöt eivät ainakaan toistaiseksi tarjoa suoria lentoja meksikolaiskaupunkiin. Halvat lennot Cancúniin voivat kuitenkin järjestyä vaihtokenttien kautta. Reittivaihtoehtoja on monia, ja käteviä lentoyhteyksiä tarjoavat muun muassa ranskalainen Air France, alankomaalainen KLM, brittiläinen British Airways, espanjalainen Iberia ja kanadalainen Air Canada. Suomesta Cancúniin lähtevät lennot nousevat matkaan aina Helsinki-Vantaan lentokentältä. Lentoaika Helsingistä Cancúniin riippuu valitusta reitistä. Yleensä matka-aika on vähintään noin 15 tuntia yhdellä vaihdolla. Pitkälle lennolle lentoyhtiö kannattaa valita paitsi hinnan myös palveluiden mukaan. Vertaa tarkkaan, mitä lennot pitävät sisällään. Jos lentoreittisi etappeja liikennöi useampi kuin yksi lentoyhtiö, tarkista kunkin lentoyhtiön matkatavararajoitukset erikseen.


Miten pääsen lentokentältä Cancúnin keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Cancún lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Cancúnin lentokenttä (Cancún International Airport) on Meksikon toiseksi liikennöidyin lentokenttä. Kenttä sijaitsee noin 15 km:n päässä Cancúnin keskustasta, jonne pääsee edullisimmin bussilla. Se onkin ainoa kentältä liikennöivä joukkoliikenneväline. Jokaisessa terminaalissa taksipysäkkien tuntumassa on ADO-bussiyhtiön piste, josta voi hankkia liput bussiin. Linja-autoja lähtee lentoasemalta noin 30–45 minuutin välein päivästä ja kellonajasta riippuen. Bussilla pääsee joko Cancúnin keskustaan tai Playa del Carmenin alueelle. Jokaiseen bussiin otetaan enimmillään 35 matkustajaa. Jos et mahdu kyytiin, on sinun odotettava seuraavaa bussivuoroa. Matkan kesto Cancúniin on 25 minuuttia tai enemmän, ja matkan hinta on noin 78 pesoa. Linjojen päätepisteitä ovat ADO-bussiyhtiön linja-autoasemat Cancúnissa ja Playa del Carmenissa. Matkaa bussiasemalta hotelleille on yleensä jatkettava vielä toisella kulkuvälineellä. Joillakin hotelleilla on omat maksulliset tai ilmaiset shuttle-palvelunsa lentokentältä hotellille. Tiedustele siis ennen reissuun lähtöä majoituspaikastasi shuttle-kuljetuksen mahdollisuutta.


Liikkuminen Cancúnissa?

Noin 628 000 asukkaan Cancúnin rantoihin ja keskustakortteleihin on mukava tutustua jalkaisin. Koska sää on kaupungissa lähes aina hyvä, ulkoilmasta kannattaa nauttia kävellen ja pyöräillen. Jos haluat tutkiskella kaupungin lähialueita ja syrjäisempiä rantoja, myös vuokra-autot ovat halpoja. Meksikon liikenne vaatii kuitenkin kylmäpäistä asennetta. Rattiin hyppäävän kannattaa aina varmistaa, että vakuutukset ovat kunnossa.

Cancúnin sisällä toimii hyvä paikallisbussiverkosto. Bussit ovat kaupungin sisällä todella edullisia, sillä tyypillinen bussimatkan hinta on noin 11 pesoa. Busseja kulkee tiheään etenkin Cancúnin rannikon hotellialueen ja keskustan väliä. Parhaimmillaan lähtöjä on muutaman minuutin välein. Monet busseista eivät ole ilmastoituja, joten matkat voivat etenkin ruuhka-aikoina olla tukalia viileään tottuneille suomalaisille. Tärkeimmät bussilinjat ovat R1 ja R2. Nämä linjat kulkevat myös öisin. Tavallisia kulkuvälineitä Cancúnissa ovat myös valkoiset minibussit, colectivot, jotka liikennöivät kaupungin ulkopuolellekin. Minibussilla pääsee kätevästi esimerkiksi Puerto Juareziin, josta voi napata lautan Isla de Mujeres -saarelle. Colectivon kyytiin voi nousta missä tahansa sen reitin varrella, ja matkan hintaa tiedustellaan suoraan kuskilta.


Tarvitaanko Cancúniin passi tai viisumi?

Suomalaiset eivät tarvitsee Meksikoon matkustaessaan viisumia, jos kyseessä on alle 180 päivää kestävä matka. Pidemmille matkoille viisumi on tarpeen. Tässä tapauksessa lisätietoja viisumista saa Helsingissä sijaitsevasta Meksikon suurlähetystöstä. Suomalaisten on aina Meksikoon suunnatessaan täytettävä maahantulokortti, joka esitetään lentokentällä niin saapumis- kuin lähtövaiheessa. Älä siis kadota korttiasi matkan aikana. Maahantulokortin saat täytettäväksesi lennolla. Suomen kansalaisilla on oltava mukanaan myös passi, jonka voimassaoloajan on jatkuttava vielä puoli vuotta paluulennon jälkeen. Jos lentosi Meksikoon kulkee Yhdysvaltojen kautta, ota huomioon, että tarvitset myös Yhdysvaltojen ESTA-matkustusluvan.


Vinkkejä Cancúniin matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot?

Halvat lennot Cancúniin voi löytää helposti talven ja etenkin alkuvuoden kuukausille. Lento ja majoitus on mahdollista saada erityisen edullisesti esimerkiksi helmi-maaliskuulle. Lentotarjouksia kannattaakin seurata tarkkaan myös näiden kuukausien osalta. Edullisimmillaan lennot ovat yleensä noin kaksi kuukautta ennen matkaa. Vertaa siis hintoja hakumme avulla ja nappaa parhaat tarjoukset.

Kiinnostavatko Cancúnin nähtävyydet?

Vieraile paratiisimaisella Isla de Mujeres -saarella ja tutustu Meksikon historiaan mayojen raunioilla kaupungin tuntumassa.

Mitä mukaan matkalle Cancúniin?

Cancúnissa on kesä ympäri vuoden, joten muista aina suojautua auringolta. Myös espanjan sanakirjasta voi olla hyötyä!

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Cancúnissa

Tarkista hinnasto ja rajoitukset omalta operaattoriltasi. Hotelleissa on lähes aina käytössä ilmainen wifi-yhteys asiakkaille, joten mobiilidataa ei välttämättä tarvitse käyttää.

Onko Cancúnissa turvallista?

Cancúnissa on mahdollista matkustaa turvallisesti, mutta varovainen suositussa matkakohteessa on hyvä olla. Arvotavaroita ei kannata kuljettaa turhaan mukana. Taksihuijaukset ovat tavallisia, joten käytä vain virallisia takseja. Muista hyvä matkavakuutus, etenkin jos aiot kokeilla Meksikossa esimerkiksi vesiurheilulajeja.

Voiko Cancúnissa juoda kraanavettä?

Hanavesi ei ole juomakelpoista. Matkailijoiden kannattaa juoda pullovettä.

Tippi ja juomarahakäytännöt Cancúnissa?

Kaikkialla Meksikossa on tapana jättää tippiä. Esimerkiksi ravintoloissa sopiva juomaraha on noin 10–15 prosenttia laskun summasta.

Millainen on Cancúnin hintataso?

Meksikon hintataso on yleisesti Suomen hintatasoa selvästi edullisempi, mutta Cancúnin kaltaisissa lomakohteissa hintahaitari on valtava.

Mikä on aikaero Suomi-Meksiko?

Meksikossa ollaan kahdeksan tuntia jäljessä Suomen aikaa.

Mikä on etäisyys Helsinki-Cancún?

Välimatka Helsingistä Cancúniin on noin 9120 km.

 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka