Halvat lennot Cancún

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
su 31/10
su 7/11

Halvimmat lennot kaupungin Cancún lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Cancún lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Cancún

HALVIN REITTI Helsinki - Cancún

Helsinki (HEL) - Cancún (CUN)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Cancún kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Cancún, jolloin hinta on keskimääräinen 809 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ CANCÚNmaaliskuu48% halvempimaaliskuu aikana Helsinki - Cancún lennot maksavat keskimäärin vain 423 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE CANCÚN KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu31% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Cancún lentojen keskimääräinen hinta on 1061 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN CANCÚN KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu260% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Cancún kentältä Helsinki joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Cancún?

Cancún on meksikolainen paratiisi, joka kutsuu rennon rantaelämän ja trooppisten säiden ystäviä kaikkina vuodenaikoina. Cancúnissa lämpötilat pysyttelevät keskimäärin noin 26–30 asteen välillä vuoden ympäri. Sateita ja myrskyjä voi esiintyä toukokuusta joulukuuhun, mutta sateet eivät estä matkustamista alueelle. Lokakuu on kuukausista sateisin, kun taas alkuvuosi helmikuusta huhtikuulle on kuivaa aikaa. Kaakkois-Meksikon alue tarjoaa ympäri vuoden mahtavat mahdollisuudet moniin aktiviteetteihin aina vesiurheilulajeista golfiin.

Halvat lennot Cancúniin voi löytää helposti esimerkiksi helmi-maaliskuulle. Alkuvuosi on myös säiden puolesta erinomaista aikaa alueella. Budjettimatkailijoiden kannattaakin ehdottomasti käyttää alkuvuoden edulliset lennot hyväkseen. Hintaerot eri sesonkien välillä ovat suuria, joten oikeaan aikaan matkustava voi säästää parhaimmillaan useita satoja euroja. Kalleimmillaan lennot ovat joulukuussa sekä kesälomasesongin aikaan aina syyskuulle asti.

Pelkät lennot Cancúniin voit saada halvalla esimerkiksi lentotarjouksien kautta. Jos kuitenkin haluat myös majoittua mukavasti, muista varata hotelli ja lento ajoissa. Suosituimpina lomakuukausina majoitusten hinnat yleensä nousevat. Usein lennot ovat edullisimmillaan noin kaksi kuukautta ennen matkaa.

  • Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Cancún?

    Kahden viime viikon aikana matkustajat ovat varanneet lentolippuja kohteeseen Cancún hintaan 45 €/henkilö, mikä on 96 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kaupunkiin Cancún. Löydät halvimmat hinnat alueelle Cancún valitsemalla momondon lentolippujen hintatyökalun.

  • Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Cancún?

    Jos et pysty lentämään kohteeseen Cancún maaliskuu aikana, on tammikuu seuraavaksi paras vaihtoehto. Lennot Suomi - Cancún reitillä tammikuu aikana maksavat keskimäärin 725 €.

  • Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Cancún?

    Ideaalinen aika varata lento kohteeseen Cancún on 0 päivää etukäteen, kun hinnat ovat yleensä keskimäärin 809 €. Viimeisen 72 tunnin aikana momondon käyttäjät ovat löytäneet lennot reitille Suomi - Cancún jopa niin halpaan hintaan kuin 614 €.

  • Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Cancún?

    Keskimäärin halvin päivä lentää lentokentälle Cancún kentältä Suomi on keskiviikko. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentolippuja keskiviikko lähdöille jopa niin alhaiseen hintaan kuin 773 €. Tämä hinta voi kuitenkin vaihdella lentoyhtiön, vuodenajan tai lomakausien mukaan. Kallein päivä lentää kaupunkiin Cancún on sunnuntai, lippujen hinnat maksavat silloin keskimäärin 924 €.

  • Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Cancún?

    Datamme mukaan halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Cancún on illalla. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentoja, jotka lähtevät kohteesta Suomi kohteeseen Cancún illalla jopa niin alhaiseen hintaan kuin 746 €. Muista, että nämä hinnat saattavat vaihdella valitsemasi lentoyhtiön ja vuodenajan mukaan. Lennot kaupunkiin Cancún ovat kalliimpia aamulla lipun hinnan ollessa keskimäärin 810 €. aamulla lähtöajat tapahtuvat päivittäisten ruuhka-aikojen sisällä, mistä syystä liput voivat olla kalliimpia.

  • Löytyykö kaupungin Cancún lähettyviltä muita lentokenttiä?

    Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Cancún on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Cancún harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Cozumel lentokenttä (72 km kaupungin Cancún keskustasta).

  • Voiko kaupunkiin Cancún lentää jotenkin halvemmalla?

    Keskimääräinen hinta on 1137 € henkilöä kohti ja Cozumel lentokenttä on halvin lentokenttä, mihin kannattaa lentää matkoilla kohteeseen Cancún. Tämä hinta voi vaihdella sen mukaan mistä lennät. momondon lentolippujen hintatyökalu voi auttaa reissaajia löytämään parhaat hinnat.


momondosta löytyneet halvat lennot: Cancún

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Cancún
Air France
30. marraskuuta
HEL01:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 50m
1 välilasku
CUN19:15Cancún
28. helmikuuta
CUN14:30Cancún
13t 55m
1 välilasku
HEL04:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
KLM
30. marraskuuta
HEL02:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 05m
1 välilasku
CUN17:05Cancún
28. helmikuuta
CUN12:19Cancún
23t 36m
2 välilaskua
HEL11:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
10. joulukuuta
HEL12:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
26t 38m
1 välilasku
CUN14:38Cancún
19. tammikuuta
CUN09:51Cancún
17t 04m
1 välilasku
HEL02:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Air Canada
24. helmikuuta
HEL02:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
21t 10m
2 välilaskua
CUN23:30Cancún
8. maaliskuuta
CUN06:20Cancún
22t 35m
2 välilaskua
HEL04:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
22. marraskuuta
HEL12:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
26t 24m
1 välilasku
CUN14:24Cancún
6. joulukuuta
CUN08:18Cancún
17t 37m
1 välilasku
HEL01:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
26. joulukuuta
HEL12:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
31t 11m
1 välilasku
CUN19:11Cancún
6. tammikuuta
CUN13:05Cancún
14t 20m
1 välilasku
HEL03:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Cancún

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Cancún, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Turkish Airlines
Turkish Airlines
5. joulukuuta
HEL13:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
25t 10m
2 välilaskua
CUN14:55Cancún
Turkish Airlines
15. tammikuuta
HEL13:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
25t 30m
2 välilaskua
CUN15:15Cancún
Turkish Airlines
15. tammikuuta
HEL13:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
25t 30m
1 välilasku
CUN15:15Cancún

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Cancún?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Cancún
  • Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Cancún?

    Air France on lentoyhtiö, jota useimmat momondon käyttäjät Suomi valitsevat, kun he varaavat lentoja kohteeseen Cancún. Lufthansa, American Airlines ja KLM ovat myös suosittuja vaihtoehtoja lennettäessä kohteeseen Cancún kohteesta Suomi. Useimmat suuret lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Cancún, tarjoavat lentoja säännöllisesti, mutta vaihtoehtosi voivat vaihdella sen mukaan, miltä kentältä lentät.


Cancún ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Cancún lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Cancúnin lentokenttä (Cancún International Airport) on Meksikon toiseksi liikennöidyin lentokenttä. Kenttä sijaitsee noin 15 km:n päässä Cancúnin keskustasta, jonne pääsee edullisimmin bussilla. Se onkin ainoa kentältä liikennöivä joukkoliikenneväline. Jokaisessa terminaalissa taksipysäkkien tuntumassa on ADO-bussiyhtiön piste, josta voi hankkia liput bussiin. Linja-autoja lähtee lentoasemalta noin 30–45 minuutin välein päivästä ja kellonajasta riippuen. Bussilla pääsee joko Cancúnin keskustaan tai Playa del Carmenin alueelle. Jokaiseen bussiin otetaan enimmillään 35 matkustajaa. Jos et mahdu kyytiin, on sinun odotettava seuraavaa bussivuoroa. Matkan kesto Cancúniin on 25 minuuttia tai enemmän, ja matkan hinta on noin 78 pesoa. Linjojen päätepisteitä ovat ADO-bussiyhtiön linja-autoasemat Cancúnissa ja Playa del Carmenissa. Matkaa bussiasemalta hotelleille on yleensä jatkettava vielä toisella kulkuvälineellä. Joillakin hotelleilla on omat maksulliset tai ilmaiset shuttle-palvelunsa lentokentältä hotellille. Tiedustele siis ennen reissuun lähtöä majoituspaikastasi shuttle-kuljetuksen mahdollisuutta.


Cancún: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Cancún
Helsinki - Cancún reitin lennot
Lyhyin lentoaika26t 25m
Halvin hinta599 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Cancún

Noin 628 000 asukkaan Cancúnin rantoihin ja keskustakortteleihin on mukava tutustua jalkaisin. Koska sää on kaupungissa lähes aina hyvä, ulkoilmasta kannattaa nauttia kävellen ja pyöräillen. Jos haluat tutkiskella kaupungin lähialueita ja syrjäisempiä rantoja, myös vuokra-autot ovat halpoja. Meksikon liikenne vaatii kuitenkin kylmäpäistä asennetta. Rattiin hyppäävän kannattaa aina varmistaa, että vakuutukset ovat kunnossa.

Cancúnin sisällä toimii hyvä paikallisbussiverkosto. Bussit ovat kaupungin sisällä todella edullisia, sillä tyypillinen bussimatkan hinta on noin 11 pesoa. Busseja kulkee tiheään etenkin Cancúnin rannikon hotellialueen ja keskustan väliä. Parhaimmillaan lähtöjä on muutaman minuutin välein. Monet busseista eivät ole ilmastoituja, joten matkat voivat etenkin ruuhka-aikoina olla tukalia viileään tottuneille suomalaisille. Tärkeimmät bussilinjat ovat R1 ja R2. Nämä linjat kulkevat myös öisin. Tavallisia kulkuvälineitä Cancúnissa ovat myös valkoiset minibussit, colectivot, jotka liikennöivät kaupungin ulkopuolellekin. Minibussilla pääsee kätevästi esimerkiksi Puerto Juareziin, josta voi napata lautan Isla de Mujeres -saarelle. Colectivon kyytiin voi nousta missä tahansa sen reitin varrella, ja matkan hintaa tiedustellaan suoraan kuskilta.


Kohteen Cancún viisumivaatimukset

Suomalaiset eivät tarvitsee Meksikoon matkustaessaan viisumia, jos kyseessä on alle 180 päivää kestävä matka. Pidemmille matkoille viisumi on tarpeen. Tässä tapauksessa lisätietoja viisumista saa Helsingissä sijaitsevasta Meksikon suurlähetystöstä. Suomalaisten on aina Meksikoon suunnatessaan täytettävä maahantulokortti, joka esitetään lentokentällä niin saapumis- kuin lähtövaiheessa. Älä siis kadota korttiasi matkan aikana. Maahantulokortin saat täytettäväksesi lennolla. Suomen kansalaisilla on oltava mukanaan myös passi, jonka voimassaoloajan on jatkuttava vielä puoli vuotta paluulennon jälkeen. Jos lentosi Meksikoon kulkee Yhdysvaltojen kautta, ota huomioon, että tarvitset myös Yhdysvaltojen ESTA-matkustusluvan.


Aloita matkan suunnittelu - Cancún


Parhaat nähtävät ja koettavat asiat kohteessa Cancún

Miten löydän halvimmat lennot?

Halvat lennot Cancúniin voi löytää helposti talven ja etenkin alkuvuoden kuukausille. Lento ja majoitus on mahdollista saada erityisen edullisesti esimerkiksi helmi-maaliskuulle. Lentotarjouksia kannattaakin seurata tarkkaan myös näiden kuukausien osalta. Edullisimmillaan lennot ovat yleensä noin kaksi kuukautta ennen matkaa. Vertaa siis hintoja hakumme avulla ja nappaa parhaat tarjoukset.

Kiinnostavatko Cancúnin nähtävyydet?

Vieraile paratiisimaisella Isla de Mujeres -saarella ja tutustu Meksikon historiaan mayojen raunioilla kaupungin tuntumassa.

Mitä mukaan matkalle Cancúniin?

Cancúnissa on kesä ympäri vuoden, joten muista aina suojautua auringolta. Myös espanjan sanakirjasta voi olla hyötyä!

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Cancúnissa

Tarkista hinnasto ja rajoitukset omalta operaattoriltasi. Hotelleissa on lähes aina käytössä ilmainen wifi-yhteys asiakkaille, joten mobiilidataa ei välttämättä tarvitse käyttää.

Onko Cancúnissa turvallista?

Cancúnissa on mahdollista matkustaa turvallisesti, mutta varovainen suositussa matkakohteessa on hyvä olla. Arvotavaroita ei kannata kuljettaa turhaan mukana. Taksihuijaukset ovat tavallisia, joten käytä vain virallisia takseja. Muista hyvä matkavakuutus, etenkin jos aiot kokeilla Meksikossa esimerkiksi vesiurheilulajeja.

Voiko Cancúnissa juoda kraanavettä?

Hanavesi ei ole juomakelpoista. Matkailijoiden kannattaa juoda pullovettä.

Tippi ja juomarahakäytännöt Cancúnissa?

Kaikkialla Meksikossa on tapana jättää tippiä. Esimerkiksi ravintoloissa sopiva juomaraha on noin 10–15 prosenttia laskun summasta.

Millainen on Cancúnin hintataso?

Meksikon hintataso on yleisesti Suomen hintatasoa selvästi edullisempi, mutta Cancúnin kaltaisissa lomakohteissa hintahaitari on valtava.

Mikä on aikaero Suomi-Meksiko?

Meksikossa ollaan kahdeksan tuntia jäljessä Suomen aikaa.

Mikä on etäisyys Helsinki-Cancún?

Välimatka Helsingistä Cancúniin on noin 9120 km.