Etsi halpoja lentoja Cancún alk. 680 €.

1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 26/9
ti 3/10

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Cancún

Yhteenveto Cancún lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin meno-paluulennon hinta

680 €

Nopein lentoaika

15t 10m

Liikennöi:

8 lentoyhtiötä
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Cancún kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 680 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Cancún).
Nopein lento kohteeseen Cancún kohteesta Suomi kestää 15t 10m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Cancún).
8 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Cancún mukaan lukien American Airlines, British Airways ja Air Canada.

Cancún lentotiedot ja trendit

Tutustu Cancún lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Cancún?

Jos et pysty lentämään kohteeseen Cancún syyskuu aikana, on toukokuu seuraavaksi paras vaihtoehto. Lennot Suomi - Cancún reitillä toukokuu aikana maksavat keskimäärin 690 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Cancún?

Keskimäärin halvin päivä lentää lentokentälle Cancún kentältä Suomi on tiistai. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentolippuja tiistai lähdöille jopa niin alhaiseen hintaan kuin 736 €. Tämä hinta voi kuitenkin vaihdella lentoyhtiön, vuodenajan tai lomakausien mukaan. Kallein päivä lentää kaupunkiin Cancún on keskiviikko, lippujen hinnat maksavat silloin keskimäärin 880 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Cancún?

Datamme mukaan halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Cancún on aamulla. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentoja, jotka lähtevät kohteesta Suomi kohteeseen Cancún aamulla jopa niin alhaiseen hintaan kuin 747 €. Muista, että nämä hinnat saattavat vaihdella valitsemasi lentoyhtiön ja vuodenajan mukaan. Lennot kaupunkiin Cancún ovat kalliimpia iltapäivällä lipun hinnan ollessa keskimäärin 813 €. iltapäivällä lähtöajat tapahtuvat päivittäisten ruuhka-aikojen sisällä, mistä syystä liput voivat olla kalliimpia.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Cancún?

Lento kohteesta Suomi kohteeseen Cancún kestää yleensä 19t 50m jos lentosi lähtee Helsinki-Vantaan lentoasema kentältä (Suomi suosituin lentokenttä) ja laskeutuu Cancún kentälle (Cancún suosituin lentokenttä). Jos lennät kohteesta Rovaniemi kohteeseen Cancún, lentoaika on silloin noin .

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Cancún?

Ideaalinen aika varata lento kohteeseen Cancún on 56 päivää etukäteen, kun hinnat ovat yleensä keskimäärin 748 €. Viimeisen 72 tunnin aikana momondon käyttäjät ovat löytäneet lennot reitille Suomi - Cancún jopa niin halpaan hintaan kuin 760 €.

Halvimmat lennot kaupungin Cancún lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Cancún lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Cancún

HALVIN REITTI Helsinki - Cancún

Helsinki (HEL) - Cancún (CUN)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Cancún kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Cancún, jolloin hinta on keskimääräinen 748 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ CANCÚNsyyskuu21% halvempisyyskuu aikana Helsinki - Cancún lennot maksavat keskimäärin vain 592 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE CANCÚN KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu21% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Cancún lentojen keskimääräinen hinta on 911 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN CANCÚN KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu458% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Cancún kentältä Helsinki joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Cancún

Cancún on meksikolainen paratiisi, joka kutsuu rennon rantaelämän ja trooppisten säiden ystäviä kaikkina vuodenaikoina. Cancúnissa lämpötilat pysyttelevät keskimäärin noin 26–30 asteen välillä vuoden ympäri. Sateita ja myrskyjä voi esiintyä toukokuusta joulukuuhun, mutta sateet eivät estä matkustamista alueelle. Lokakuu on kuukausista sateisin, kun taas alkuvuosi helmikuusta huhtikuulle on kuivaa aikaa. Kaakkois-Meksikon alue tarjoaa ympäri vuoden mahtavat mahdollisuudet moniin aktiviteetteihin aina vesiurheilulajeista golfiin.

Halvat lennot Cancúniin voi löytää helposti esimerkiksi helmi-maaliskuulle. Alkuvuosi on myös säiden puolesta erinomaista aikaa alueella. Budjettimatkailijoiden kannattaakin ehdottomasti käyttää alkuvuoden edulliset lennot hyväkseen. Hintaerot eri sesonkien välillä ovat suuria, joten oikeaan aikaan matkustava voi säästää parhaimmillaan useita satoja euroja. Kalleimmillaan lennot ovat joulukuussa sekä kesälomasesongin aikaan aina syyskuulle asti.

Pelkät lennot Cancúniin voit saada halvalla esimerkiksi lentotarjouksien kautta. Jos kuitenkin haluat myös majoittua mukavasti, muista varata hotelli ja lento ajoissa. Suosituimpina lomakuukausina majoitusten hinnat yleensä nousevat. Usein lennot ovat edullisimmillaan noin kaksi kuukautta ennen matkaa.

Löytyykö kaupungin Cancún lähettyviltä muita lentokenttiä?

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Cancún on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Cancún harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Cozumel lentokenttä (72 km Cancún keskustasta) tai Tulum Intl lentokenttä (140 km Cancún keskustasta).

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Cancún lentokenttä hinnat?

lentoa Cancún lentokenttä hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Cancún lentokenttä?

syyskuuta 2023 alkaen 13 toimijaa on valittavissa lentoa Cancún lentokenttä osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Cancún lentokenttä?

Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta ilman huoltajaa matkustaville alaikäisille (UNMR) palvelua tarjoavilla lentoyhtiöillä voi olla omia ikärajoituksia, samoin kuin lennon kestoa, aikataulua ja välilaskuja koskevia määräyksiä. On suositeltavaa, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Cancún lentokenttä matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Cancún lentokenttä?

Matkalla kohteeseen Cancún lentokenttä tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Pääsääntöisesti kannattaa ottaa mukaan useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti, sekä passi, joka on voimassa kuusi kuukautta Cancún lentokenttä saapumisen jälkeen. Suosittelemme aina kysymään neuvoa lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


momondosta löytyneet halvat lennot: Cancún

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Cancún
Air France
27. marraskuuta
HEL01:30Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 50m
1 välilasku
CUN20:20Cancún
7. joulukuuta
CUN09:36Cancún
19t 04m
2 välilaskua
HEL04:40Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
27. marraskuuta
HEL02:00Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 20m
2 välilaskua
CUN20:20Cancún
7. joulukuuta
CUN09:36Cancún
19t 04m
2 välilaskua
HEL04:40Helsinki-Vantaan lentoasema
KLM
27. marraskuuta
HEL02:00Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 20m
2 välilaskua
CUN20:20Cancún
7. joulukuuta
CUN06:36Cancún
18t 34m
2 välilaskua
HEL01:10Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
8. joulukuuta
HEL01:30Helsinki-Vantaan lentoasema
20t 20m
1 välilasku
CUN21:50Cancún
12. tammikuuta
CUN08:10Cancún
17t 00m
2 välilaskua
HEL01:10Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
8. joulukuuta
HEL01:30Helsinki-Vantaan lentoasema
20t 20m
1 välilasku
CUN21:50Cancún
12. tammikuuta
CUN06:36Cancún
18t 34m
2 välilaskua
HEL01:10Helsinki-Vantaan lentoasema
Delta
8. joulukuuta
HEL02:00Helsinki-Vantaan lentoasema
20t 53m
2 välilaskua
CUN22:53Cancún
12. tammikuuta
CUN06:00Cancún
22t 40m
2 välilaskua
HEL04:40Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Cancún

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Cancún, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä American Airlines
American Airlines
HELHelsinki-Vantaan lentoasema
19t 50m
CUNCancún

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Cancún?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Cancún

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Cancún?

Delta lennot kohteeseen Cancún

Delta liikennöi noin 43 lentoa kohteeseen Cancún normaalina viikkona. Näiden lentojen yleisin lähtöpaikka oli Atlantan kansainvälinen lentoasema Hartsfield-Jackson parhaan meno-paluumatkan Delta tarjouksen, joka löydettiin, ollessa lentoyhtiöltä 686 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Cancún). Käyttäjät ovat arvioineet Delta 7,8/10 1 565 arvostelun perusteella momondon sivuilla.

Turkish Airlines lennot kohteeseen Cancún

Toinen suosittu liikennöijä, joka lentää kohteeseen Cancún on Turkish Airlines (7,6/10, 285 arvosteluilla). Suurin osa Turkish Airlines lennoista, jotka laskeutuvat kohteeseen Cancún saapuvat kohteesta Istanbul, mutta kohteeseen Cancún on maailmanlaajuisesti 10 Turkish Airlines lentoa, joten hinnat voivat vaihdella huomattavasti. Tämän viikon paras momondosta löydetty Turkish Airlines tarjous oli 615 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Cancún, meno-paluu).


Cancún: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Cancún
Helsinki - Cancún reitin lennot
Nopein lentoaika19t 50m
Halvin hinta684 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Cancún

Noin 628 000 asukkaan Cancúnin rantoihin ja keskustakortteleihin on mukava tutustua jalkaisin. Koska sää on kaupungissa lähes aina hyvä, ulkoilmasta kannattaa nauttia kävellen ja pyöräillen. Jos haluat tutkiskella kaupungin lähialueita ja syrjäisempiä rantoja, myös vuokra-autot ovat halpoja. Meksikon liikenne vaatii kuitenkin kylmäpäistä asennetta. Rattiin hyppäävän kannattaa aina varmistaa, että vakuutukset ovat kunnossa.

Cancúnin sisällä toimii hyvä paikallisbussiverkosto. Bussit ovat kaupungin sisällä todella edullisia, sillä tyypillinen bussimatkan hinta on noin 11 pesoa. Busseja kulkee tiheään etenkin Cancúnin rannikon hotellialueen ja keskustan väliä. Parhaimmillaan lähtöjä on muutaman minuutin välein. Monet busseista eivät ole ilmastoituja, joten matkat voivat etenkin ruuhka-aikoina olla tukalia viileään tottuneille suomalaisille. Tärkeimmät bussilinjat ovat R1 ja R2. Nämä linjat kulkevat myös öisin. Tavallisia kulkuvälineitä Cancúnissa ovat myös valkoiset minibussit, colectivot, jotka liikennöivät kaupungin ulkopuolellekin. Minibussilla pääsee kätevästi esimerkiksi Puerto Juareziin, josta voi napata lautan Isla de Mujeres -saarelle. Colectivon kyytiin voi nousta missä tahansa sen reitin varrella, ja matkan hintaa tiedustellaan suoraan kuskilta.


Kohteen Cancún viisumivaatimukset

Suomalaiset eivät tarvitsee Meksikoon matkustaessaan viisumia, jos kyseessä on alle 180 päivää kestävä matka. Pidemmille matkoille viisumi on tarpeen. Tässä tapauksessa lisätietoja viisumista saa Helsingissä sijaitsevasta Meksikon suurlähetystöstä. Suomalaisten on aina Meksikoon suunnatessaan täytettävä maahantulokortti, joka esitetään lentokentällä niin saapumis- kuin lähtövaiheessa. Älä siis kadota korttiasi matkan aikana. Maahantulokortin saat täytettäväksesi lennolla. Suomen kansalaisilla on oltava mukanaan myös passi, jonka voimassaoloajan on jatkuttava vielä puoli vuotta paluulennon jälkeen. Jos lentosi Meksikoon kulkee Yhdysvaltojen kautta, ota huomioon, että tarvitset myös Yhdysvaltojen ESTA-matkustusluvan.


Aloita matkan suunnittelu - Cancún


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Cancún

Miten löydän halvimmat lennot?

Halvat lennot Cancúniin voi löytää helposti talven ja etenkin alkuvuoden kuukausille. Lento ja majoitus on mahdollista saada erityisen edullisesti esimerkiksi helmi-maaliskuulle. Lentotarjouksia kannattaakin seurata tarkkaan myös näiden kuukausien osalta. Edullisimmillaan lennot ovat yleensä noin kaksi kuukautta ennen matkaa. Vertaa siis hintoja hakumme avulla ja nappaa parhaat tarjoukset.

Kiinnostavatko Cancúnin nähtävyydet?

Vieraile paratiisimaisella Isla de Mujeres -saarella ja tutustu Meksikon historiaan mayojen raunioilla kaupungin tuntumassa.

Mitä mukaan matkalle Cancúniin?

Cancúnissa on kesä ympäri vuoden, joten muista aina suojautua auringolta. Myös espanjan sanakirjasta voi olla hyötyä!

Onko Cancúnissa turvallista?

Cancúnissa on mahdollista matkustaa turvallisesti, mutta varovainen suositussa matkakohteessa on hyvä olla. Arvotavaroita ei kannata kuljettaa turhaan mukana. Taksihuijaukset ovat tavallisia, joten käytä vain virallisia takseja. Muista hyvä matkavakuutus, etenkin jos aiot kokeilla Meksikossa esimerkiksi vesiurheilulajeja.

Voiko Cancúnissa juoda kraanavettä?

Hanavesi ei ole juomakelpoista. Matkailijoiden kannattaa juoda pullovettä.

Tippi ja juomarahakäytännöt Cancúnissa?

Kaikkialla Meksikossa on tapana jättää tippiä. Esimerkiksi ravintoloissa sopiva juomaraha on noin 10–15 prosenttia laskun summasta.

Millainen on Cancúnin hintataso?

Meksikon hintataso on yleisesti Suomen hintatasoa selvästi edullisempi, mutta Cancúnin kaltaisissa lomakohteissa hintahaitari on valtava.

Mikä on aikaero Suomi-Meksiko?

Meksikossa ollaan kahdeksan tuntia jäljessä Suomen aikaa.

Mikä on etäisyys Helsinki-Cancún?

Välimatka Helsingistä Cancúniin on noin 9120 km.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Cancún?

Oikean lennon löytäminen kohteeseen Cancún on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Cancún nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Cancún joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Löydät lennot kohteeseen Cancún joustavilla varauskäytännöillä käyttämällä yllä olevaa hakulomaketta ja valitsemalla sitten erillisen joustavan varaussuodattimen, joka korostaa niitä lentoja, joissa tätä käytäntöä sovelletaan.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Cancún?

momondo tarjoaa hyödyllisiä suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään oikean lennon. Valitse tietyt lentoajat, lentokentät tai jopa haluamasi maksutapa. Sivuiltamme löytyy useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit varata haluamasi lennon kohteeseen Cancún.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Cancún juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Kyllä. momondo voi seurata Cancún lentojen hintoja ja ilmoittaa sinulle, kun ne muuttuvat. Tee haku ja tilaa hintavahti. Tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Cancún

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.