Lennot Eurooppa Espanja Andalusia Málaga Oulu lento kohteeseen Málaga

Halvat lennot Oulu - Málaga

Meno-paluu
Economy
Oulu (OUL)
Málaga (AGP)
pe 1.1.
pe 8.1.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Lennon tiedot reitille Oulu–Málaga

Löydä hyödyllistä tietoa kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät lentoreitille Oulu Málaga

Paras löydetty hinta 398 € Paras momondon sivuilta löydetty lentotarjous reitille Oulu - Málaga viimeisten 72 tunnin aikana on 398 €
Lyhyin lentoaika 9h 20m Lyhyin lentoaika Oulu Málaga on 9h 20m.
Suora lento Ei yhtään Oulu - Málaga ei ole suoria lentoja. Suosittu ei suora reitti tälle yhteydelle on Oulu - Málaga.
Lentokentät kohteessa Málaga 1 lentokenttä 1 lentokenttä lähellä Málaga: Málaga (AGP)

Miten löytää halvimmat lennot Oulu Málaga

Olemme käyneet läpi 27 563 302 lentohintaa tarjotaksemme sinulle kaikki tärkeimmät tiedot lentoreitistäsi.
Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Málaga?
elokuu
Halvin aika vuodesta lentää reitillä Oulu - Málaga on elokuu ja kallein lokakuu
Mikä on halvin viikonpäivä lentää Málaga?
keskiviikko
Viikon halvin päivä on keskiviikko ja kallein lauantai
Milloin on halvin aika lentää Málaga?
illalla
Oulu - Málaga lennot ovat noin 25 % kalliimpia keskipäivällä kuin illalla
Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Málaga?
SAS
SAS, Norwegian Air International ja Norwegian ovat kaikkein suosituimpia lentoyhtiöitä, jotka operoivat Oulu - Málaga reitillä
Mikä on halvin reitti?
Oulu - Málaga
Lennä Oulu - Málaga ja saat parhaat Oulu - Málaga lentohinnat
OUL
Oulu
AGP
Málaga
Milloin on halvinta varata lennot Málaga?
53 päivää ennen
Halvin aika ostaa lennot reitille Oulu - Málaga on noin 53 päivää ennen lähtöä
60
Päivää ennen lähtöä
0

Lennot Oulu - Málaga: vertaa helposti

Alla näet lentoreittisi parhaat hinnat seuraavien kolmen kuukauden aikana. Kaikki hinnat on löydetty momondon sivuilta tällä viikolla. Näet nopeimmat ja halvimmat Oulu - Málaga lennot vaihtamalla välilehteä
Halvin
Sopivin
Nopein
Norwegian
25. toukokuuta
OUL
Oulu
13t 10m
1 välilasku
AGP
Málaga
28. toukokuuta
AGP
Málaga
9t 55m
1 välilasku
OUL
Oulu
Finnair
25. toukokuuta
OUL
Oulu
7t 05m
1 välilasku
AGP
Málaga
27. toukokuuta
AGP
Málaga
11t 35m
1 välilasku
OUL
Oulu
Air France
25. toukokuuta
OUL
Oulu
30t 20m
2 välilaskua
AGP
Málaga
28. toukokuuta
AGP
Málaga
10t 45m
2 välilaskua
OUL
Oulu

Tarjoavatko lentoyhtiöt Oulu - Málaga reitillä joustavia peruutuskäytäntöjä COVID-19-koronaviruksen vuoks?

Jotkut reittiä Oulu - Málaga lentävät lentoyhtiökumppanimme haluavat helpottaa lentojen varaamiseen lliittyvää stressiä globaalin pandemian aikana. Seuraavilla lentoyhtiöillä voi olla joustava vaihtokäytäntö matkailijoiden avustamiseksi: Norwegian Air International ja Norwegian.


Lentokentät ja kuljetukset

Mitkä lentoyhtiöt lentävät reittiä Oulu–Málaga?

Lennot Oulusta Málagaan lennetään vaihdollisia lentoreittejä pitkin. Suoria lentoja pohjoissuomalaisesta kaupungista Málagaan ei ainakaan toistaiseksi ole tarjolla. Oulu–Málaga-lennot operoidaan Helsinki-Vantaan lentokentän kautta, ja niihin sisältyy aina vähintään yksi välilasku. Lennot Oulusta Málagaan onnistuvat sekä perinteisten lentoyhtiöiden että halpalentoyhtiöiden tarjonnalla. Málagaan liikennöi Oulun lentoasemalta esimerkiksi suomalainen Finnair ja skandinaavinen SAS-lentoyhtiö. Voit napata lennot Oulusta Málagaan myös norjalaisen Norwegianin tarjonnasta. Vertaa lentoja tarkasti, sillä hinnoissa ja lentoajoissa on eroja, eikä halpalentoyhtiö ole aina halvin vaihtoehto.

Lähtö: Miten päästä Oulun lentokentälle?

Oulun lentoasema, jossa Málagaan lähtevät lennot nousevat matkaan, on 14 km etäisyydellä Oulun ydinkeskustasta. Oulun lentokentälle pääsee vaivattomasti kaupungin paikallisbusseilla. Pääset lentoasemalle linjoilla 8, 9 ja 8B. Busseihin voi nousta aivan Oulun ydinkeskustasta, kuten Toripakasta, tai Oulun pääbussiasemalta. Bussilipun hinta lentokentälle on aikuisille noin 3,30–5,80 EUR, riippuen siitä, kuinka monta vyöhykettä matkasi kattaa. Omalla autolla kentälle suuntaaville Oulun lentoasema tarjoaa hyvät parkkialueet. Voit napata lentoasemalle myös taksin. Taksimatkan hinta on normaalisti noin 30–40 EUR.

Saapuminen: Miten pääsen lentokentältä keskustaan Málagassa?

Lennot Oulusta Málagaan laskeutuvat Málagan lentokentälle Aeropuerto de Málaga-Costa del Solille. Kenttä sijaitsee noin 8 km päässä kaupungin ydinkeskustasta. Kulkuyhteydet kentältä keskustaan ovat kattavat, ja lentomatkustajat voivat suunnata keskustaan joko bussilla, paikallisjunalla tai taksilla. Nopea ja edullinen vaihtoehto on Cercanías-paikallisjuna, jonka matka-aika Málagan ytimeen on noin 11 minuuttia. Matkalipun hinta on noin 1,80 EUR. Lentokentältä starttaavista busseista kaupungin keskustaan kulkee muun muassa kätevä A Express -lentokenttäbussi. Sen matka-aika keskustaan on hieman liikenteestä riippuen vartti. Bussilipun hinta on noin 3 EUR.

Kuinka kauan Oulu–Málaga lento kestää?

Oulun ja Málagan välinen lentoaika vaihtelee valitsemasi lentoreitin mukaan. Jos hankit lentoliput Oulusta Málagaan yhden vaihtokentän kautta, on lentoaika vähän alle 7 tuntia. Eri yhtiöiden lentoreitit tarjoavat kuitenkin erilaisia vaihtoehtoja, ja usein lentoaika voi olla selvästi yli 10 tuntia. Vertaile lentoreittejä tarkasti ja valitse lennot, joissa kokonaislentoaika ja vaihtoaika välilaskukentällä on kohtuullinen. Oulusta Málagaan on tarjolla myös kahden välilaskun lentoja, mutta näillä reiteillä matka-aika voi venyä hyvinkin pitkäksi.

Milloin on paras aika matkustaa Málagaan?

Rantalomailijoille parasta matkustusaikaa andalusialaiskaupunkiin on Málagan kesäsesonki kesäkuusta elokuuhun. Näinä kuukausina kaupunki tarjoaa takuuvarmaa aurinkoa, eikä sateita käytännössä esiinny. Keskilämpötilat pysyttelevät kaupungissa kesäisin noin 23–25 °C tuntumassa. Heinä- ja elokuussa Málagan turistikausi on vilkkaimmillaan, joten hintataso esimerkiksi hotelleissa ja autovuokraamoissa on keskimääräistä korkeampi. Kesäkuussa saat nauttia kaupungissa hieman rauhallisemmista rannoista ja kohtuullisemmista hinnoista. Halvat lennot Oulusta Málagaan on helppo napata esimerkiksi alkuvuodelle tai keväälle. Keväällä saat nauttia kaupungissa pehmeästä lämmöstä ja kesäkautta halvemmista hinnoista. Talvella sateet ovat mahdollisia, mutta säät ovat yleensä melko leudot.

Tarvitaanko Málagaan passia/viisumia?

Voit matkustaa Málagaan ilman viisumia, sillä espanjalaiskaupunki sijaitsee Euroopan unionin ja Schengenin alueella. Myös passin voit jättää halutessasi kotiin, sillä Málagaan voi matkustaa pelkän virallisen henkilökortin kanssa. Joko passi tai henkilökortti on kuitenkin pidettävä mukana, sillä lentokenttähenkilökunnalla on oikeus pyytää matkustajia todistamaan henkilöllisyytensä.


Vinkkejä Málagaan

 • Vaikka Málagan seutu tunnetaan maailmalla rannoistaan, on kaupunki yksi Espanjan monipuolisimmista museokohteista. Kaupungissa on peräti 37 museota, joista tunnetuimpiin kuuluvat esimerkiksi Museo Picasso, Museo de Málaga, Centro Pompidou sekä Museo de Carmen Thyssen Málaga. Muista siis tutustua kaupungin kulttuuritarjontaan ja museoihin, joissa voi paitsi nauttia kuvataiteesta, myös sukeltaa alueen historiaan.
 • Málagan seudulla liikkumiseen et tarvitse autoa. Málagan provinssin rantaviivalla kulkee kätevä Cercanías-paikallisjuna, jolla pääset helposti tutustumaan Málagan naapurikaupunkeihin, kuten Torremolinosiin ja Fuengirolaan. Niihin kaupunkeihin, joihin paikallisjunayhteys ei yllä, pääset kätevästi bussilla. Reissaa bussilla esimerkiksi läheiseen Marbellaan tai Nerjaan.
 • Málaga on hyvä kohdekaupunki koiran kanssa reissaaville. Koirat sallitaan monilla terasseilla, ravintoloissa ja jopa useissa pienissä kaupoissa. Paikallisbusseihin koirat eivät pääse, mutta esimerkiksi Cercanías-paikallisjuniin ne ovat tervetulleita. Valtaosalla rannoista koirat ovat kesäisin kiellettyjä, mutta esimerkiksi lähikaupungista Fuengirolasta löytyy koiraystävällinen ranta.

(Hinnat tarkistettu 19/4/2019).


Vaihtoehtoiset lentoreitit välille Oulu–Málaga

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat.

Helsinki - Málaga reitin lennot
Lyhyin lentoaika
4t 35m
Halvin hinta
66 €
Helsinki - Sevilla reitin lennot
Lyhyin lentoaika
7t 35m
Halvin hinta
257 €
Turku - Málaga reitin lennot
Lyhyin lentoaika
16t 05m
Halvin hinta
313 €
Tampere - Málaga reitin lennot
Lyhyin lentoaika
31t 15m
Halvin hinta
421 €
Kuopio - Málaga reitin lennot
Lyhyin lentoaika
13t 50m
Halvin hinta
432 €
Helsinki - Grenada reitin lennot
Lyhyin lentoaika
20t 00m
Halvin hinta
596 €
Näytä lisää

Lennot kohteesta Oulu:

Lennot kohteesta Málaga:

Lennot Eurooppa Espanja Andalusia Málaga Oulu lento kohteeseen Málaga
 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka