Halvat lennot Oulu - Málaga

Lähtö
Paluu
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Lennot Oulu - Málaga: vertaa helposti

Alla näet lentoreittisi parhaat hinnat seuraavien kolmen kuukauden aikana. Kaikki hinnat on löydetty momondon sivuilta tällä viikolla. Näet nopeimmat ja halvimmat Oulu - Málaga lennot vaihtamalla välilehteä
Nopein
Halvin
SAS
SAS
04 toukok.
OUL
18:40
Oulun lentoasema
34t 00m
2 välilaskua
03:40
+2
AGP
Málagan lentoasema
SAS
12 toukok.
AGP
09:00
Málagan lentoasema
24t 05m
2 välilaskua
10:05
+1
OUL
Oulun lentoasema
265 EUR
Finnair
Finnair
28 huhtik.
OUL
18:35
Oulun lentoasema
9t 50m
1 välilasku
03:25
+1
AGP
Málagan lentoasema
Finnair
19 toukok.
AGP
01:45
Málagan lentoasema
7t 20m
1 välilasku
10:05
OUL
Oulun lentoasema
291 EUR
SAS
SAS
16 jouluk.
OUL
16:20
Oulun lentoasema
28t 05m
1 välilasku
19:25
+1
AGP
Málagan lentoasema
SAS
15 tammik.
AGP
08:00
Málagan lentoasema
24t 05m
2 välilaskua
09:05
+1
OUL
Oulun lentoasema
331 EUR
Finnair
Finnair
28 huhtik.
OUL
18:35
Oulun lentoasema
9t 50m
1 välilasku
03:25
+1
AGP
Málagan lentoasema
Finnair
19 toukok.
AGP
01:45
Málagan lentoasema
7t 20m
1 välilasku
10:05
OUL
Oulun lentoasema
291 EUR
Norwegian
Norwegian
14 jouluk.
OUL
10:25
Oulun lentoasema
9t 50m
2 välilaskua
19:15
AGP
Málagan lentoasema
Norwegian
04 tammik.
AGP
22:05
Málagan lentoasema
10t 55m
1 välilasku
10:00
+1
OUL
Oulun lentoasema
517 EUR
Norwegian Air International
Norwegian Air International
19 jouluk.
OUL
08:45
Oulun lentoasema
18t 10m
1 välilasku
01:55
+1
AGP
Málagan lentoasema
Norwegian Air International
26 jouluk.
AGP
21:25
Málagan lentoasema
15t 25m
1 välilasku
13:50
+1
OUL
Oulun lentoasema
400 EUR

Miten löytää halvimmat lennot Oulu Málaga

Olemme käyneet läpi 27 563 302 lentohintaa tarjotaksemme sinulle kaikki tärkeimmät tiedot lentoreitistäsi.
Mikä on halvin kuukausi lentää Málaga?
tammikuu
Halvin aika vuodesta lentää reitillä Málaga - Oulu on tammikuu ja kallein lokakuu
Mikä on halvin viikonpäivä lentää Málaga?
tiistai
Viikon halvin päivä on tiistai ja kallein lauantai
Milloin on halvin aika lentää Málaga?
illalla
Oulu - Málaga lennot ovat noin 19 % kalliimpia keskipäivällä kuin illalla
Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Málaga?
SAS
SAS, Norwegian Air International ja Norwegian ovat kaikkein suosituimpia lentoyhtiöitä, jotka operoivat Oulu - Málaga reitillä
Mikä on halvin reitti?
Oulun lentoasema - Málagan lentoasema
Lennä Oulun lentoasema - Málagan lentoasema ja saat parhaat Oulu - Málaga lentohinnat
OUL
Oulun lentoasema
AGP
Málagan lentoasema
Milloin on halvinta varata lennot Málaga?
60 päivää ennen
Halvin aika ostaa lennot Oulu - Málaga on noin 60 päivää ennen lähtöä
60
Päivää ennen lähtöä
0

Lennon tiedot reitille Oulu–Málaga

Löydä hyödyllistä tietoa kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät lentoreitille Oulu Málaga

Lyhyin lentoaika 11t 20m Lyhyin lentoaika Oulu Málaga on 11t 20m.
Suora lento Ei yhtään Oulu - Málaga ei ole suoria lentoja. Suosittu ei suora reitti tälle yhteydelle on Oulun lentoasema - Málagan lentoasema.
Lentokentät Málaga 1 lentokenttä 1 lentokenttä lähellä Málaga: Málagan lentoasema (AGP)

Lentokentät ja kuljetukset

Mitkä lentoyhtiöt lentävät reittiä Oulu–Málaga?

Lennot Oulusta Málagaan lennetään vaihdollisia lentoreittejä pitkin. Suoria lentoja pohjoissuomalaisesta kaupungista Málagaan ei ainakaan toistaiseksi ole tarjolla. Oulu–Málaga-lennot operoidaan Helsinki-Vantaan lentokentän kautta, ja niihin sisältyy aina vähintään yksi välilasku. Lennot Oulusta Málagaan onnistuvat sekä perinteisten lentoyhtiöiden että halpalentoyhtiöiden tarjonnalla. Málagaan liikennöi Oulun lentoasemalta esimerkiksi suomalainen Finnair ja skandinaavinen SAS-lentoyhtiö. Voit napata lennot Oulusta Málagaan myös norjalaisen Norwegianin tarjonnasta. Vertaa lentoja tarkasti, sillä hinnoissa ja lentoajoissa on eroja, eikä halpalentoyhtiö ole aina halvin vaihtoehto.

Lähtö: Miten päästä Oulun lentokentälle?

Oulun lentoasema, jossa Málagaan lähtevät lennot nousevat matkaan, on 14 km etäisyydellä Oulun ydinkeskustasta. Oulun lentokentälle pääsee vaivattomasti kaupungin paikallisbusseilla. Pääset lentoasemalle linjoilla 8, 9 ja 8B. Busseihin voi nousta aivan Oulun ydinkeskustasta, kuten Toripakasta, tai Oulun pääbussiasemalta. Bussilipun hinta lentokentälle on aikuisille noin 3,30–5,80 EUR, riippuen siitä, kuinka monta vyöhykettä matkasi kattaa. Omalla autolla kentälle suuntaaville Oulun lentoasema tarjoaa hyvät parkkialueet. Voit napata lentoasemalle myös taksin. Taksimatkan hinta on normaalisti noin 30–40 EUR.

Saapuminen: Miten pääsen lentokentältä keskustaan Málagassa?

Lennot Oulusta Málagaan laskeutuvat Málagan lentokentälle Aeropuerto de Málaga-Costa del Solille. Kenttä sijaitsee noin 8 km päässä kaupungin ydinkeskustasta. Kulkuyhteydet kentältä keskustaan ovat kattavat, ja lentomatkustajat voivat suunnata keskustaan joko bussilla, paikallisjunalla tai taksilla. Nopea ja edullinen vaihtoehto on Cercanías-paikallisjuna, jonka matka-aika Málagan ytimeen on noin 11 minuuttia. Matkalipun hinta on noin 1,80 EUR. Lentokentältä starttaavista busseista kaupungin keskustaan kulkee muun muassa kätevä A Express -lentokenttäbussi. Sen matka-aika keskustaan on hieman liikenteestä riippuen vartti. Bussilipun hinta on noin 3 EUR.

Kuinka kauan Oulu–Málaga lento kestää?

Oulun ja Málagan välinen lentoaika vaihtelee valitsemasi lentoreitin mukaan. Jos hankit lentoliput Oulusta Málagaan yhden vaihtokentän kautta, on lentoaika vähän alle 7 tuntia. Eri yhtiöiden lentoreitit tarjoavat kuitenkin erilaisia vaihtoehtoja, ja usein lentoaika voi olla selvästi yli 10 tuntia. Vertaile lentoreittejä tarkasti ja valitse lennot, joissa kokonaislentoaika ja vaihtoaika välilaskukentällä on kohtuullinen. Oulusta Málagaan on tarjolla myös kahden välilaskun lentoja, mutta näillä reiteillä matka-aika voi venyä hyvinkin pitkäksi.

Milloin on paras aika matkustaa Málagaan?

Rantalomailijoille parasta matkustusaikaa andalusialaiskaupunkiin on Málagan kesäsesonki kesäkuusta elokuuhun. Näinä kuukausina kaupunki tarjoaa takuuvarmaa aurinkoa, eikä sateita käytännössä esiinny. Keskilämpötilat pysyttelevät kaupungissa kesäisin noin 23–25 °C tuntumassa. Heinä- ja elokuussa Málagan turistikausi on vilkkaimmillaan, joten hintataso esimerkiksi hotelleissa ja autovuokraamoissa on keskimääräistä korkeampi. Kesäkuussa saat nauttia kaupungissa hieman rauhallisemmista rannoista ja kohtuullisemmista hinnoista. Halvat lennot Oulusta Málagaan on helppo napata esimerkiksi alkuvuodelle tai keväälle. Keväällä saat nauttia kaupungissa pehmeästä lämmöstä ja kesäkautta halvemmista hinnoista. Talvella sateet ovat mahdollisia, mutta säät ovat yleensä melko leudot.

Tarvitaanko Málagaan passia/viisumia?

Voit matkustaa Málagaan ilman viisumia, sillä espanjalaiskaupunki sijaitsee Euroopan unionin ja Schengenin alueella. Myös passin voit jättää halutessasi kotiin, sillä Málagaan voi matkustaa pelkän virallisen henkilökortin kanssa. Joko passi tai henkilökortti on kuitenkin pidettävä mukana, sillä lentokenttähenkilökunnalla on oikeus pyytää matkustajia todistamaan henkilöllisyytensä.


Vinkkejä Málagaan

  • Vaikka Málagan seutu tunnetaan maailmalla rannoistaan, on kaupunki yksi Espanjan monipuolisimmista museokohteista. Kaupungissa on peräti 37 museota, joista tunnetuimpiin kuuluvat esimerkiksi Museo Picasso, Museo de Málaga, Centro Pompidou sekä Museo de Carmen Thyssen Málaga. Muista siis tutustua kaupungin kulttuuritarjontaan ja museoihin, joissa voi paitsi nauttia kuvataiteesta, myös sukeltaa alueen historiaan.
  • Málagan seudulla liikkumiseen et tarvitse autoa. Málagan provinssin rantaviivalla kulkee kätevä Cercanías-paikallisjuna, jolla pääset helposti tutustumaan Málagan naapurikaupunkeihin, kuten Torremolinosiin ja Fuengirolaan. Niihin kaupunkeihin, joihin paikallisjunayhteys ei yllä, pääset kätevästi bussilla. Reissaa bussilla esimerkiksi läheiseen Marbellaan tai Nerjaan.
  • Málaga on hyvä kohdekaupunki koiran kanssa reissaaville. Koirat sallitaan monilla terasseilla, ravintoloissa ja jopa useissa pienissä kaupoissa. Paikallisbusseihin koirat eivät pääse, mutta esimerkiksi Cercanías-paikallisjuniin ne ovat tervetulleita. Valtaosalla rannoista koirat ovat kesäisin kiellettyjä, mutta esimerkiksi lähikaupungista Fuengirolasta löytyy koiraystävällinen ranta.

(Hinnat tarkistettu 19/4/2019).


Lennot kohteesta Oulu:

Lennot kohteesta Málaga:

*Lentojen hinnat kohteeseen Málaga perustuvat economy-luokan lippuihin, joita momondon käyttäjät ovat löytäneet edellisten 72 tunnin aikana tehtyjen hakujen kautta. Nämä hinnat eivät ole välttämättä enää saatavilla.