Halvat lennot Oulu - Málaga

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
su 8/8
su 15/8

Oulu-Málaga lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Oulu-Málaga
Lyhyin lentoaika9t 00mLyhyin lentoaika kohteesta Oulu kohteeseen Málaga on 9t 00m.
Suora lentoEi yhtäänOulu - Málaga ei ole suoria lentoja. Suosittu ei suora reitti tälle yhteydelle on Oulu lentokenttä - Málaga lentokenttä.
Lentokentät kohteessa Málaga1 lentokenttä1 lentokenttä lähellä Málaga: Málaga (AGP)

Miten löydät halvimmat lennot reitille Oulu - Málaga

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Málaga?

elokuu

Halvin aika vuodesta lentää reitillä Oulu - Málaga on elokuu ja kallein lokakuu

Mikä on halvin viikonpäivä lentää Oulu - Málaga?

keskiviikko

Viikon halvin päivä on keskiviikko ja kallein lauantai

Milloin on halvin aika lentää Málaga?

illalla

Oulu - Málaga lennot ovat noin 34 % kalliimpia keskipäivällä kuin illalla

Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Málaga?

SAS

Finnair, Norwegian ja Norwegian Air International ovat kaikkein suosituimpia lentoyhtiöitä, jotka operoivat Oulu - Málaga reitillä

Mikä on halvin Oulu - Málaga reitti?

Oulu - Málaga

Lennä Oulu - Málaga ja saat parhaat Oulu - Málaga lentohinnat

Milloin on halvinta varata Oulu - Málaga lento?

52 päivää ennen

Halvin aika ostaa lennot reitille Oulu - Málaga on noin 52 päivää ennen lähtöä


Vertaa helposti meno-paluulentoja Oulu - Málaga

Alla näet lentoreittisi parhaat hinnat seuraavien kolmen kuukauden aikana. Kaikki hinnat on löydetty momondon sivuilta tällä viikolla. Näet nopeimmat ja halvimmat Oulu - Málaga lennot vaihtamalla välilehteä
Useita lentoyhtiöitä
18. syyskuuta
OUL13:55Oulu
9t 00m
1 välilasku
AGP22:55Málaga
25. syyskuuta
AGP16:45Málaga
19t 40m
2 välilaskua
OUL12:25Oulu
Useita lentoyhtiöitä
18. syyskuuta
OUL01:30Oulu
18t 05m
2 välilaskua
AGP19:35Málaga
25. syyskuuta
AGP16:45Málaga
19t 40m
2 välilaskua
OUL12:25Oulu
Useita lentoyhtiöitä
18. syyskuuta
OUL01:30Oulu
21t 25m
1 välilasku
AGP22:55Málaga
25. syyskuuta
AGP11:55Málaga
8t 20m
1 välilasku
OUL20:15Oulu
Useita lentoyhtiöitä
18. syyskuuta
OUL01:30Oulu
21t 25m
1 välilasku
AGP22:55Málaga
25. syyskuuta
AGP11:55Málaga
8t 20m
1 välilasku
OUL20:15Oulu
Useita lentoyhtiöitä
18. syyskuuta
OUL01:30Oulu
18t 05m
2 välilaskua
AGP19:35Málaga
25. syyskuuta
AGP17:35Málaga
18t 50m
2 välilaskua
OUL12:25Oulu
Useita lentoyhtiöitä
18. syyskuuta
OUL01:30Oulu
16t 55m
3 välilaskua
AGP18:25Málaga
25. syyskuuta
AGP08:55Málaga
19t 05m
2 välilaskua
OUL04:00Oulu

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot reitille Oulu - Málaga

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Oulu - Málaga, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Finnair ja Norwegian
Norwegian
1. syyskuuta
OUL04:35Oulu
16t 15m
1 välilasku
AGP20:50Málaga
Norwegian
1. syyskuuta
OUL04:35Oulu
16t 15m
1 välilasku
AGP20:50Málaga
Norwegian
31. elokuuta
OUL15:10Oulu
7t 30m
1 välilasku
AGP22:40Málaga

Suosituimmat lentoyhtiör reitillw Oulu - Málaga

Vertaile ja katso lentoyhtiöiden arviot, jotka lentävät reitillä Oulu-Málaga momondon sivustolla
LentoyhtiöArvostelutIlmainen peruutusHinta
SAS
Hintaalk. 137 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
8,1
8,7

Koneeseennousu

8,1

Comfort

8,7

Henkilökunta

7,5

Viihde

7,5

Ateriat

Arvostelut

Plussat: Kummatkin lennot olivat ajallaan ja kaikki onnistui sujuvasti ja nopeasti. Ekalla lennolla ( HEL - > ARN ) henkilökunta oli huippu!!

1 / 1
Norwegian Air International
Hintaalk. 174 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
8,6
Norwegian
Hintaalk. 198 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
6,0
Finnair
Hintaalk. 223 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
7,1

  • Tarjoavatko lentoyhtiöt Oulu - Málaga reitillä joustavia peruutuskäytäntöjä COVID-19-koronaviruksen vuoks?

    Jotkut reittiä Oulu - Málaga lentävät lentoyhtiökumppanimme haluavat helpottaa lentojen varaamiseen lliittyvää stressiä globaalin pandemian aikana. Seuraavilla lentoyhtiöillä voi olla joustava vaihtokäytäntö matkailijoiden avustamiseksi: Finnair, Norwegian Air International ja Norwegian.

  • Reitin Oulu-Málaga etäisyys lentäen?

    Oulu ja Málaga etäisyys toisistaan on 3703,5 km. Lennot kattavat yleensä tämän etäisyyden 9t 00m ajassa lento-olosuhteiden ja lentoliikenteen vilkkaus kummallakin kentällä huomioiden.


Lentokentät ja kuljetukset

Mitkä lentoyhtiöt lentävät reittiä Oulu–Málaga?

Lennot Oulusta Málagaan lennetään vaihdollisia lentoreittejä pitkin. Suoria lentoja pohjoissuomalaisesta kaupungista Málagaan ei ainakaan toistaiseksi ole tarjolla. Oulu–Málaga-lennot operoidaan Helsinki-Vantaan lentokentän kautta, ja niihin sisältyy aina vähintään yksi välilasku. Lennot Oulusta Málagaan onnistuvat sekä perinteisten lentoyhtiöiden että halpalentoyhtiöiden tarjonnalla. Málagaan liikennöi Oulun lentoasemalta esimerkiksi suomalainen Finnair ja skandinaavinen SAS-lentoyhtiö. Voit napata lennot Oulusta Málagaan myös norjalaisen Norwegianin tarjonnasta. Vertaa lentoja tarkasti, sillä hinnoissa ja lentoajoissa on eroja, eikä halpalentoyhtiö ole aina halvin vaihtoehto.

Lähtö: Miten päästä Oulun lentokentälle?

Oulun lentoasema, jossa Málagaan lähtevät lennot nousevat matkaan, on 14 km etäisyydellä Oulun ydinkeskustasta. Oulun lentokentälle pääsee vaivattomasti kaupungin paikallisbusseilla. Pääset lentoasemalle linjoilla 8, 9 ja 8B. Busseihin voi nousta aivan Oulun ydinkeskustasta, kuten Toripakasta, tai Oulun pääbussiasemalta. Bussilipun hinta lentokentälle on aikuisille noin 3,30–5,80 EUR, riippuen siitä, kuinka monta vyöhykettä matkasi kattaa. Omalla autolla kentälle suuntaaville Oulun lentoasema tarjoaa hyvät parkkialueet. Voit napata lentoasemalle myös taksin. Taksimatkan hinta on normaalisti noin 30–40 EUR.

Saapuminen: Miten pääsen lentokentältä keskustaan Málagassa?

Lennot Oulusta Málagaan laskeutuvat Málagan lentokentälle Aeropuerto de Málaga-Costa del Solille. Kenttä sijaitsee noin 8 km päässä kaupungin ydinkeskustasta. Kulkuyhteydet kentältä keskustaan ovat kattavat, ja lentomatkustajat voivat suunnata keskustaan joko bussilla, paikallisjunalla tai taksilla. Nopea ja edullinen vaihtoehto on Cercanías-paikallisjuna, jonka matka-aika Málagan ytimeen on noin 11 minuuttia. Matkalipun hinta on noin 1,80 EUR. Lentokentältä starttaavista busseista kaupungin keskustaan kulkee muun muassa kätevä A Express -lentokenttäbussi. Sen matka-aika keskustaan on hieman liikenteestä riippuen vartti. Bussilipun hinta on noin 3 EUR.

Kuinka kauan Oulu–Málaga lento kestää?

Oulun ja Málagan välinen lentoaika vaihtelee valitsemasi lentoreitin mukaan. Jos hankit lentoliput Oulusta Málagaan yhden vaihtokentän kautta, on lentoaika vähän alle 7 tuntia. Eri yhtiöiden lentoreitit tarjoavat kuitenkin erilaisia vaihtoehtoja, ja usein lentoaika voi olla selvästi yli 10 tuntia. Vertaile lentoreittejä tarkasti ja valitse lennot, joissa kokonaislentoaika ja vaihtoaika välilaskukentällä on kohtuullinen. Oulusta Málagaan on tarjolla myös kahden välilaskun lentoja, mutta näillä reiteillä matka-aika voi venyä hyvinkin pitkäksi.

Milloin on paras aika matkustaa Málagaan?

Rantalomailijoille parasta matkustusaikaa andalusialaiskaupunkiin on Málagan kesäsesonki kesäkuusta elokuuhun. Näinä kuukausina kaupunki tarjoaa takuuvarmaa aurinkoa, eikä sateita käytännössä esiinny. Keskilämpötilat pysyttelevät kaupungissa kesäisin noin 23–25 °C tuntumassa. Heinä- ja elokuussa Málagan turistikausi on vilkkaimmillaan, joten hintataso esimerkiksi hotelleissa ja autovuokraamoissa on keskimääräistä korkeampi. Kesäkuussa saat nauttia kaupungissa hieman rauhallisemmista rannoista ja kohtuullisemmista hinnoista. Halvat lennot Oulusta Málagaan on helppo napata esimerkiksi alkuvuodelle tai keväälle. Keväällä saat nauttia kaupungissa pehmeästä lämmöstä ja kesäkautta halvemmista hinnoista. Talvella sateet ovat mahdollisia, mutta säät ovat yleensä melko leudot.

Tarvitaanko Málagaan passia/viisumia?

Voit matkustaa Málagaan ilman viisumia, sillä espanjalaiskaupunki sijaitsee Euroopan unionin ja Schengenin alueella. Myös passin voit jättää halutessasi kotiin, sillä Málagaan voi matkustaa pelkän virallisen henkilökortin kanssa. Joko passi tai henkilökortti on kuitenkin pidettävä mukana, sillä lentokenttähenkilökunnalla on oikeus pyytää matkustajia todistamaan henkilöllisyytensä.


Vinkkejä Málagaan

  • Vaikka Málagan seutu tunnetaan maailmalla rannoistaan, on kaupunki yksi Espanjan monipuolisimmista museokohteista. Kaupungissa on peräti 37 museota, joista tunnetuimpiin kuuluvat esimerkiksi Museo Picasso, Museo de Málaga, Centro Pompidou sekä Museo de Carmen Thyssen Málaga. Muista siis tutustua kaupungin kulttuuritarjontaan ja museoihin, joissa voi paitsi nauttia kuvataiteesta, myös sukeltaa alueen historiaan.
  • Málagan seudulla liikkumiseen et tarvitse autoa. Málagan provinssin rantaviivalla kulkee kätevä Cercanías-paikallisjuna, jolla pääset helposti tutustumaan Málagan naapurikaupunkeihin, kuten Torremolinosiin ja Fuengirolaan. Niihin kaupunkeihin, joihin paikallisjunayhteys ei yllä, pääset kätevästi bussilla. Reissaa bussilla esimerkiksi läheiseen Marbellaan tai Nerjaan.
  • Málaga on hyvä kohdekaupunki koiran kanssa reissaaville. Koirat sallitaan monilla terasseilla, ravintoloissa ja jopa useissa pienissä kaupoissa. Paikallisbusseihin koirat eivät pääse, mutta esimerkiksi Cercanías-paikallisjuniin ne ovat tervetulleita. Valtaosalla rannoista koirat ovat kesäisin kiellettyjä, mutta esimerkiksi lähikaupungista Fuengirolasta löytyy koiraystävällinen ranta.

(Hinnat tarkistettu 19/4/2019).


Vaihtoehtoiset lennot Oulu-Málaga -reitille

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja -kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Málaga reitin lennot
Lyhyin lentoaika4t 40m
Halvin hinta109 €
Turku - Málaga reitin lennot
Lyhyin lentoaika15t 45m
Halvin hinta300 €
Helsinki - Sevilla reitin lennot
Lyhyin lentoaika13t 40m
Halvin hinta301 €
Kuopio - Málaga reitin lennot
Lyhyin lentoaika11t 05m
Halvin hinta309 €
Tampere - Málaga reitin lennot
Lyhyin lentoaika12t 00m
Halvin hinta323 €
Helsinki - Grenada reitin lennot
Lyhyin lentoaika12t 00m
Halvin hinta463 €