Lennot Eurooppa Suomi Oulu Lontoo lento kohteeseen Oulu

Halvat lennot Lontoo - Oulu

Meno-paluu
Economy
Lontoo (LON)
Oulu (OUL)
ma 10.8.
ma 17.8.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Lennon tiedot reitille Lontoo–Oulu

Löydä hyödyllistä tietoa kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät lentoreitille Lontoo Oulu

Paras löydetty hinta 185 € Paras momondon sivuilta löydetty lentotarjous reitille Lontoo - Oulu viimeisen 72 tunnin aikana on 185 €
Lyhyin lentoaika 5h 5m Lyhyin lentoaika Lontoo Oulu on 5h 5m.
Suora lento Ei yhtään Lontoo - Oulu ei ole suoria lentoja. Suosittuja ei suoria reittejä tälle yhteydelle ovat Lontoo Heathrow’n lentoasema - Oulun lentoasema, Lontoo Stanstedin lentoasema - Oulun lentoasema ja Lontoo London City lentoasema - Oulun lentoasema.
Lentokentät kohteessa Oulu 1 lentokenttä 1 lentokenttä lähellä Oulu: Oulun lentoasema (OUL)

Miten löytää halvimmat lennot Lontoo Oulu

Olemme käyneet läpi 27 563 302 lentohintaa tarjotaksemme sinulle kaikki tärkeimmät tiedot lentoreitistäsi.
Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Oulu?
helmikuu
Halvin aika vuodesta lentää reitillä Lontoo - Oulu on helmikuu ja kallein lokakuu
Mikä on halvin viikonpäivä lentää Oulu?
lauantai
Viikon halvin päivä on lauantai ja kallein perjantai
Milloin on halvin aika lentää Oulu?
keskipäivällä
Lontoo - Oulu lennot ovat noin 33 % kalliimpia iltapäivällä kuin keskipäivällä
Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Oulu?
Norwegian Air International
Norwegian Air International, Norwegian ja Finnair ovat kaikkein suosituimpia lentoyhtiöitä, jotka operoivat Lontoo - Oulu reitillä
Mikä on halvin reitti?
Lontoo Heathrow’n lentoasema - Oulun lentoasema
Lennä Lontoo Heathrow’n lentoasema - Oulun lentoasema ja saat parhaat Lontoo - Oulu lentohinnat
Milloin on halvinta varata lennot Oulu?
60 päivää ennen
Halvin aika ostaa lennot reitille Lontoo - Oulu on noin 60 päivää ennen lähtöä
60
Päivää ennen lähtöä
0

Lennot Lontoo - Oulu: vertaa helposti

Alla näet lentoreittisi parhaat hinnat seuraavien kolmen kuukauden aikana. Kaikki hinnat on löydetty momondon sivuilta tällä viikolla. Näet nopeimmat ja halvimmat Lontoo - Oulu lennot vaihtamalla välilehteä
Halvin
Sopivin
Nopein
Finnair
12. heinäkuuta
LHR
Lontoo Heathrow’n lentoasema
5t 05m
1 välilasku
OUL
Oulun lentoasema
19. heinäkuuta
OUL
Oulun lentoasema
13t 25m
1 välilasku
LHR
Lontoo Heathrow’n lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
20. heinäkuuta
LHR
Lontoo Heathrow’n lentoasema
17t 00m
2 välilaskua
OUL
Oulun lentoasema
22. heinäkuuta
OUL
Oulun lentoasema
14t 00m
2 välilaskua
LHR
Lontoo Heathrow’n lentoasema
Finnair
30. heinäkuuta
LHR
Lontoo Heathrow’n lentoasema
21t 20m
1 välilasku
OUL
Oulun lentoasema
2. elokuuta
OUL
Oulun lentoasema
25t 30m
1 välilasku
LHR
Lontoo Heathrow’n lentoasema

Lentokentät ja kuljetukset

Mitkä lentoyhtiöt lentävät reittiä Oulu–Lontoo?

Lennot Oulusta Lontooseen lennetään aina vähintään yhden välilaskun kautta. Suoria reittilentoja Oulusta Lontoon lentokentille ei ainakaan toistaiseksi ole tarjolla. Yhden vaihdon lennot ovat kuitenkin parhaimmillaan nopea ja kätevä tapa matkustaa Pohjois-Suomen kaupungista brittimetropoliin. Lennot Oulun ja Lontoon välille voi saada sekä halpalentoyhtiöiltä sekä perinteisiltä eurooppalaisilta lentoyhtiöiltä. Yhden välilaskun Oulu–Lontoo-lennot voit hankkia edullisesti ainakin suomalaisen Finnairin, norjalaisen low cost -lentoyhtiön Norwegianin ja skandinaavisen SAS:n valikoimista. Esimerkiksi Finnair liikennöi kaupunkien välillä päivittäin, ja yleensä yhden välilaskun lentoja operoidaan ainakin kaksi päivässä.

Lähtö: Miten päästä Oulun lentokentälle?

Lontooseen lähtevät lennot starttaavat matkaan Oulun lentokentältä. Oulun keskustasta on matkaa lentoasemalle noin 14 km, ja matka on helpointa taittaa Oulun joukkoliikenteen busseilla. Oulun keskustasta lentoasemalle liikennöi useita bussilinjoja. Pääset kentälle kätevästi busseilla numero 8, 8B ja 9. Bussimatkan hinta riippuu kuljetuista vyöhykkeistä, ja lentokentälle matkan hinta on noin 3,30–5,80 EUR. Esimerkiksi bussi numero 8 lähtee liikkeelle Teknologiakylästä, ja matkalla kentälle se pysähtyy muun muassa Toripakassa ja Rotuaarilla. Linja 9 kulkee puolestaan Heikinharjun alueen ja lentokentän välillä. Voit napata Oulun keskustasta lentoasemalle myös taksin.

Saapuminen: Miten pääsen lentokentältä keskustaan Lontoossa?

Lennot Oulusta Lontooseen voivat laskeutua Lontoossa useammalle eri lentoasemalle. Valtaosan kansainvälisistä Lontoon lennoista ottaa vastaan kaupungin suurin lentokenttä, Heathrown lentoasema (Heathrow Airport), mutta kaupungissa on viisi muutakin lentoasemaa. Esimerkiksi Norwegianin Oulu–Lontoo-lennot laskeutuvat pääsääntöisesti Lontoo-Gatwickin lentokentälle. Lisäksi Lontoota palvelevat Cityn lentokenttä (London City Airport), Lutonin lentoasema (Luton Airport), Southendin lentoasema (London Southend Airport) ja Stanstedin lentoasema (London Stansted Airport). Heathrown lentokentältä on 23 km:n matka Lontoon keskustaan, ja välimatka taittuu vaivattomimmin Heathrow Express -lentokenttäjunalla. Matkalipun hinta keskustaan on noin 22–25 GBP (noin 25,70–29,20 EUR), ja matka-aika on vain noin 15 min. Gatwickin lentokentältä noin 40 km:n matka Lontoon ytimeen hoituu kätevimmin Gatwick Express -lentokenttäjunalla. Matka keskustaan kestää noin 30 min ja matkalippu maksaa noin 20 GBP (noin 23,30 EUR). Myös Cityn, Stanstedin, Southendin ja Lutonin lentokentiltä pääsee Lontoon ytimeen junalla ja erilaisilla yksityisillä shuttle-busseilla. Kaikilta lentoasemilta on kaupunkialueelle hyvät yhteydet. Esimerkiksi keskustan tuntumassa sijaitsevalta Cityn lentoasemalta kannattaa nousta DLR-junaan. Sen matka-aika keskustaan on noin 15 min.

Kuinka kauan Oulu–Lontoo-lento kestää?

Lennot Oulusta Lontooseen vaihtelevat kestoltaan lentoyhtiöstä ja -reitistä sekä välilaskun kestosta riippuen. Nopeimmilla lennoilla lentoaika on noin viisi tuntia. Mikäli valitset yhden vaihdon lennon, jossa on pitkä välilasku, tai kahden vaihdon lennon, voi matka-aika olla selvästi tätä pidempi. Lentoaikojen haitari on laaja, vaihdellen noin 5–10 h välillä. Vertaa siis matka-aikoja tarkasti ja valitse Lontooseen lentoreitit, jotka sopiva matkasuunnitelmaasi ja -budjettiisi.

Milloin on paras aika matkustaa Lontooseen?

Lontoolla on matkailijoille paljon tarjottavaa vuodenajasta riippumatta. Vilkkaimmillaan metropolin matkailusesonki on kesäisin, sillä monet matkailijat haluavat nauttia Lontoon nähtävyyksistä leppoisassa 18–19 °C keskilämpötilassa ja auringonpaisteessa. Kesäisin Lontoossa esiintyy sateita, mutta ei niin usein kuin muina vuodenaikoina. Säät hellivät kesälomamatkailijoita, mutta säästömatkailijoille kesäkuukaudet eivät ole parasta aikaa matkustaa Lontooseen. Lentoliput Oulusta Lontooseen ovat keskimääräistä kalliimpia etenkin kesä-elokuussa, ja myös majoitusten hinnat nousevat kesällä. Suosituimmissa turistikohteissa kannattaa kesällä varautua tungokseen ja jonoihin. Hieman väljemmissä tunnelmissa ja edullisemmin kaupungissa voi vierailla keväällä ja syksyllä. Erityisen halvat lennot Oulusta Lontooseen voit napata esimerkiksi tammi-maaliskuulle tai marraskuulle. Lontoon talvi on usein sateinen ja viileä, mutta kiehtovat kulttuurikohteet, huippuravintolat, teatterit ja erinomaiset ostosmahdollisuudet vievät ajatukset pois huonosta säästä.

Tarvitaanko Lontooseen passia/viisumia?

Et tarvitse Lontooseen viisumia, sillä kaupunki sijaitsee Euroopan unionin alueella. Brittiläiskaupunkiin ei tarvitse ottaa myöskään passia, sillä henkilöllisyystodistukseksi Oulu–Lontoo-lennoille riittää virallinen henkilökortti. Joko passi tai henkilökortti on kuitenkin aina pidettävä mukana. Jos reissaat usein Lontoossa, kannattaa Iso-Britannian matkustusdokumentteja koskevia määräyksiä seurata aktiivisesti.


Vinkkejä Lontooseen

 • Lontoo on melko kallis kaupunki, ja hyvä tapa säästää matkabudjetissa on liikkua kävellen ja joukkoliikenteellä. Joukkoliikenteen ystäville tärkein hankinta kaupungissa on Oyster Card -matkakortti, jonka voit halutessasi hankkia heti lentoasemalta. Matkailijoiden kannattaa hankkia Lontoossa vieraileville tarkoitettu Visitor Oyster Card, johon voit ladata matkoja varten haluamasi summan rahaa.
 • Lontoo on yllättävän hyvä pyöräilykaupunki, tosin suurkaupungin liikenteessä pyöräilevän kannattaa olla varovainen. Eri puolilla kaupunkia kulkee pyöräkaistoja, ja pyörävuokrien hinta on alkaen vain noin 2–3 GBP (noin 2,30–3,50 EUR) vuorokaudelta. Edullisesti tarjolla on esimerkiksi Santander Cycles -pyöriä, jotka vuokrataan älypuhelinsovelluksen avulla. Ota kuitenkin huomioon, että vuokrapyöristä peritään yleensä suuri takuusumma, joka palautetaan vuokrauksen päätyttyä.
 • Lontoossa ei välttämättä tarvitse maksaa ekstraa nähtävyyskierroksista kaupungissa, sillä myös julkisen liikenteen kyydissä kaupunkiin voi luoda laajan katsauksen. Hyppää esimerkiksi julkisen liikenteen piiriin kuuluvaan Thames Clipper -laivaan, joka lipuu monien tunnettujen rakennusten ja vierailupaikkojen ohi. Matkalipun hinta on noin 8.70 GBP (noin 10,10 EUR).

(Hinnat tarkistettu 09/05/2019).


Vaihtoehtoiset lentoreitit välille Lontoo–Oulu

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat.

Lontoo - Helsinki reitin lennot
Lyhyin lentoaika
4t 50m
Halvin hinta
89 €
Manchester - Helsinki reitin lennot
Lyhyin lentoaika
2t 40m
Halvin hinta
124 €
Birmingham - Helsinki reitin lennot
Lyhyin lentoaika
6t 05m
Halvin hinta
157 €
Lontoo - Tampere reitin lennot
Lyhyin lentoaika
15t 30m
Halvin hinta
181 €
Lontoo - Turku reitin lennot
Lyhyin lentoaika
7t 05m
Halvin hinta
182 €
Leeds - Helsinki reitin lennot
Lyhyin lentoaika
7t 25m
Halvin hinta
184 €
Bristol - Helsinki reitin lennot
Lyhyin lentoaika
7t 50m
Halvin hinta
201 €
Lontoo - Maarianhamina reitin lennot
Lyhyin lentoaika
18t 20m
Halvin hinta
229 €
Manchester - Turku reitin lennot
Lyhyin lentoaika
4t 20m
Halvin hinta
232 €
Lontoo - Jyväskylä reitin lennot
Lyhyin lentoaika
8t 25m
Halvin hinta
274 €
Manchester - Kajaani reitin lennot
Lyhyin lentoaika
16t 10m
Halvin hinta
289 €
Bristol - Turku reitin lennot
Lyhyin lentoaika
9t 30m
Halvin hinta
297 €
Doncaster - Helsinki reitin lennot
Lyhyin lentoaika
27t 05m
Halvin hinta
313 €
Lontoo - Kokkola-Pietarsaari reitin lennot
Lyhyin lentoaika
19t 55m
Halvin hinta
320 €
Nottingham - Helsinki reitin lennot
Lyhyin lentoaika
24t 10m
Halvin hinta
346 €
Birmingham - Turku reitin lennot
Lyhyin lentoaika
16t 35m
Halvin hinta
357 €
Liverpool - Helsinki reitin lennot
Lyhyin lentoaika
12t 45m
Halvin hinta
570 €
Exeter - Helsinki reitin lennot
Lyhyin lentoaika
8t 55m
Halvin hinta
1 332 €
Näytä lisää

Lennot kohteesta Lontoo:

Lennot kohteesta Oulu:

Lennot Eurooppa Suomi Oulu Lontoo lento kohteeseen Oulu
 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka