Oivalluksia
Arvostelut
Usein kysyttyä (FAQ)

Halvat lennot Helsinki Eindhoven alk. 132 €

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
Paz 3/3
Paz 10/3

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Helsinki-Eindhoven lennot: hyödyllistä tietoa
(HEL - EIN)

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Helsinki-Eindhoven

Suora lento

Ei yhtään
Helsinki - Eindhoven reitille ei ole suoria lentoja. Helsinki - Eindhoven ei ole suosittuja lentoreittejä.

Miten löydät halvimmat lennot reitille Helsinki - Eindhoven

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Eindhoven?

Maaliskuu. Halvin aika vuodesta lentää reitillä Helsinki - Eindhoven on maaliskuu ja kallein elokuu

Mikä on halvin viikonpäivä lentää Helsinki - Eindhoven?

Lauantai. Viikon halvin päivä on lauantai ja kallein maanantai

Milloin on halvin aika lentää Eindhoven?

Keskipäivällä. Helsinki - Eindhoven lennot ovat noin 13 % kalliimpia aamulla kuin keskipäivällä

Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Eindhoven?

Ryanair. KLM ja Ryanair ovat kaikkein suosituimpia lentoyhtiöitä, jotka operoivat Helsinki - Eindhoven reitillä

Suosituimmat lentoyhtiöt reitille Helsinki - Eindhoven

Vertaile ja katso lentoyhtiöiden arviot, jotka lentävät reitillä Helsinki-Eindhoven momondon sivustolla
Lentoyhtiö
Arvostelut
Ilmainen peruutus
Hinta
RyanairHintaalk. 101 €Ilmainen peruutusArvostelut
6,8
6 531 arvostelua
Etsi Ryanair lentoja
KLMHintaalk. 210 €Ilmainen peruutusArvostelut
7,8
1 761 arvostelua
Etsi KLM lentoja

 • Reitin Helsinki-Vantaan lentoasema-Eindhoven etäisyys lentäen?

  Reitin Helsinki-Vantaan lentoasema-Eindhoven välinen etäisyys on 1544,3 km.

 • Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Eindhoven lentokenttä hinnat?

  lentoa Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Eindhoven lentokenttä hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

 • Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Eindhoven lentokenttä?

  Vaikka alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, niin lentoyhtiöt, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla lisäksi omia ikärajoituksia, joihin voivat vaikuttaa esimerkiksi lennon pituus, aikataulu ja välilaskut. On suositeltavaa, että varmistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Eindhoven lentokenttä varauksen.

 • Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Eindhoven lentokenttä?

  Eindhoven lentokenttä matkallasi tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisten olosuhteiden mukaan. Yleissääntönä voidaan pitää sitä, että mukanasi on oltava useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Eindhoven lentokenttä. Suosittelemme, että pyydät tarkempaa ohieistusta lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Mitkä ovat Helsingin ja Eindhovenin lentoasemien edut?

Palkittu Helsinki-Vantaan lentoasema yksi oman kokoluokkansa parhaita eurooppalaisia lentoasemia ja lentoliikenteen vilkas solmukohta myös pohjoismaisessa mittapuussa. Se on käynyt läpi huomattavat kunnostus- ja laajennustyöt, joiden myötä lentoasemasta on tullut viihtyisä ja toimiva kokonaisuus. Lentoasema on tilava, ja matkustajavirrat jakautuvat sen eri osiin niin, että tunnelma lentoasemalla on harvoin ruuhkainen. Tilojen toimivuuden ohella Helsinki-Vantaalla on panostettu myös asiakaskokemukseen, ja se on saanut positiivista palautetta myös siisteydestä ja rauhallisuudesta. Ylimääräiset melua aiheuttavat kuulutukset on karsittu pois, ja lentoasemalla on useita paikkoja, joissa voit levätä ja rentoutua ennen matkaa. Jos mukanasi on karvaisia perheenjäseniä, voit lähteä matkaan rauhallisin mielin, sillä myös niille on tehty oma käymälä Helsinki-Vantaan lentoaseman tiloihin. Ennen lentoa voit tehdä ostoksia taxfree-myymälöissä tai surffailla netissä lentoaseman ilmaisen WiFin avulla. Lentosi saapuu modernille Eindhovenin lentoasemalle, joka on laajennuksesta huolimatta eurooppalaisessa mittakaavassa kooltaan pieni lentokenttä. Normaalisti lentokenttämuodollisuudet sujuvat nopeasti, mutta ruuhka-aikoina lentoasemalle saattaa syntyä jonoja. Saatavilla on kaikki peruspalvelut, ja terminaalin ensimmäisessä kerroksessa toimii myös hotelli. Eindhovenin lentoasemalla voit tarvittaessa käydä myös matkailupalveluihin erikoistuneen lääkärin vastaanotolla.


Mitkä ovat parhaat liikenneyhteydet lentoasemille Helsingissä ja Eindhovenissa?

Lennot Helsingistä Eindhoveniin lähtevät Helsinki-Vantaan lentoasemalta, jonne on hyvät liikenneyhteydet Helsingistä, pääkaupunkiseudulta ja muualta Suomesta. Helsingistä pääsee lentoasemalle taksilla, junalla tai bussilla. Taksimatka kaupungin keskustasta kestää vain puoli tuntia, ja lentoasemalle pääsee myös paikallisliikenteen P- ja I-junilla, jotka lähtevät päärautatieasemalta ja pysähtyvät myös Myyrmannin ja Tikkurilan asemilla. Matkan voi aloittaa myös Rautatietorilta lähtevällä Helsingin seutuliikenteen bussilla 615, ja Itä-Helsingissä asuvat voivat hypätä bussiin 570 tai 561. Niistä ensiksi mainittu lähtee Itäkeskuksesta ja jälkimmäinen Mellunmäestä. Pääkaupunkiseudun ulkopuolella asuvat voivat saapua Helsinki-Vantaan lentokentälle kotimaan liittymälennolla, omalla autolla, junalla tai kaukoliikenteen bussilla. Autoilevia matkustajia varten lentoasemalla on useita pysäköintimahdollisuuksia, joista edullisimmat sijaitsevat terminaalialueen ulkopuolella. Halutessasi voit myös viettää matkaa edeltävän yön lentokenttähotellissa ja siirtyä lentoasemalle hotellin kuljetuspalvelua hyödyntäen. Helsinki–Eindhoven-lento saapuu Eindhovenin lentoasemalle, joka sijaitsee kaupungin länsipuolella lyhyen matkan päässä keskustasta. Taksimatka keskustaan kestää liikenteestä riippuen vain noin 15 minuuttia, ja Eindhovenin päärautatieasemalle pääsee myös busseilla 400 ja 401. Ne liikennöivät useita kertoja tunnissa, ja nopeimmin keskustaan pääsee linjalla 400, joka pysähtyy matkan varrella vain WoensXL-ostoskeskuksen pysäkillä.

Mihin kaupunkeihin Eindhovenin lentoasemalta pääsee?

Lennot Helsingistä Eindhoveniin vievät sinut suoraan Pohjois-Brabantin sydämeen, josta on hyvät kulkuyhteydet Alankomaiden muihin osiin sekä naapurimaihin. Yksi mielenkiintoisimmista kohteista on vain noin tunnin ajo- tai junamatkan päässä sijaitseva Maastricht, jonne pääsee A2-tietä pitkin. Sen viehättävä vanhakaupunki on yksi Alankomaiden vanhimmista. Vaihtoehtoisesti voit vierailla läheisessä Zandoerlen kylässä ja tutustua Alankomaiden maaseutuun luonnonkauniita reittejä pitkin pyöräillen. Jos haluat jatkaa matkaasi Alankomaiden rajojen ulkopuolelle, voit varata yksisuuntaiset lennot Helsingistä Eindhoveniin ja suunnata E34-tietä pitkin kohti Belgiaa, jonka toiseksi suurin kaupunki Antwerpen on vain noin tunnin ajomatkan päässä. Eindhovenista pääset tunnissa myös Saksan puolella sijaitsevaan Düsseldorfiin, ja Unescon suojelukohteisiin kuuluva Kölnin tuomiokirkko on vain muutaman tunnin päässä.


Vaihtoehtoiset lennot Helsinki-Eindhoven -reitille

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja -kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Amsterdam reitin lennot
Nopein lentoaika2t 25m
Halvin hinta147 €
Turku - Amsterdam reitin lennot
Nopein lentoaika4t 15m
Halvin hinta183 €
Tampere - Amsterdam reitin lennot
Nopein lentoaika2t 30m
Halvin hinta186 €
Vaasa - Amsterdam reitin lennot
Nopein lentoaika5t 05m
Halvin hinta286 €
Helsinki - Rotterdam reitin lennot
Nopein lentoaika8t 05m
Halvin hinta447 €

Vastaavia ​​Helsinki - Eindhoven lentoja

Joustoa matkakohteen kanssa? Laajenna hakuasi ja löydä reittiäsi Helsinki - Eindhoven vastaavia lentoja

Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni Helsinki - Eindhoven lentotarjous?

Autamme löytämään parhaiten tarpeitasi vastaavan lennon; momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen hintoja ja auttaa sinua suodattamaan niitä löytääksesi juuri sinulle sopivan Helsinki - Eindhoven lennon.

Voinko löytää lentoja reitille Helsinki - Eindhoven joustavalla varauskäytännöllä momondo-sivustolta?

momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot reitille Helsinki - Eindhoven, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lentoja reitille Helsinki - Eindhoven?

momondo auttaa sinua löytämään parhaan lennon reitille Helsinki - Eindhoven tarjoamalla suodattimia, jotka rajaavat lentoja hakuehtojen mukaan. Voit valita lennot useiden tekijöiden, kuten hinnan, lähtö- ja laskeutumisajan, lentokentän ja lentoyhtiön perusteella.

En ole valmis varaamaan Helsinki - Eindhoven lentoa juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Jos etsit mahdollisia lentoja kohteeseen Eindhoven, momondo tarjoaa hyödyllisen hintavahtiominaisuuden, jonka avulla voit seurata reitin Helsinki - Eindhoven lentohintoja ja saada selville, kun ne muuttuvat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Eindhoven

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoituksellesi Eindhoven

Suositut kaupungit Hollanti
Suositut lennot viimeisten 7 päivän aikana momondon sivuilla tehtyjen klikkausten perusteella


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Lento Helsinki
1 aikuinen
Paz 3/3
Paz 10/3
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.