Halvat lennot Vaasa Lontooseen alk. 217 €

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 13/6
ti 20/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Vaasa-Lontoo lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Vaasa-Lontoo

Paras löydetty hinta

412 €

Lyhyin lentoaika

8t 55m

Suora lento

Ei yhtään
Paras momondon sivuilta löydetty lentotarjous reitille Vaasa - Lontoo viimeisten 72 tunnin aikana on 412 €
Lyhyin lentoaika kohteesta Vaasa kohteeseen Lontoo on 8t 55m.
Vaasa - Lontoo ei ole suoria lentoja. Suosittuja ei suoria reittejä tälle yhteydelle ovat Vaasan lentoasema lentokenttä - Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä ja Vaasan lentoasema lentokenttä - Lontoo Gatwickin kansainvälinen lentoasema lentokenttä.

Miten löydät halvimmat lennot reitille Vaasa - Lontoo

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Lontoo?

Kesäkuu. Halvin aika vuodesta lentää reitillä Vaasa - Lontoo on kesäkuu ja kallein tammikuu

Mikä on halvin viikonpäivä lentää Vaasa - Lontoo?

Maanantai. Viikon halvin päivä on maanantai ja kallein keskiviikko

Milloin on halvin aika lentää Lontoo?

Keskipäivällä. Vaasa - Lontoo lennot ovat noin 40 % kalliimpia aamulla kuin keskipäivällä

Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Lontoo?

Finnair. Finnair on kaikkein suosituin lentoyhtiö, joka operoi Vaasa - Lontoo reitillä

Mikä on halvin Vaasa - Lontoo reitti?

Vaasan lentoasema - Lontoo Heathrow’n lentoasema. Lennä Vaasan lentoasema - Lontoo Heathrow’n lentoasema ja saat parhaat Vaasa - Lontoo lentohinnat

Milloin on halvinta varata Vaasa - Lontoo lento?

60 päivää ennen. Halvin aika ostaa lennot reitille Vaasa - Lontoo on noin 60 päivää ennen lähtöä

Suosituimmat lentoyhtiöt reitille Vaasa - Lontoo

Vertaile ja katso lentoyhtiöiden arviot, jotka lentävät reitillä Vaasa-Lontoo momondon sivustolla
Lentoyhtiö
Arvostelut
Ilmainen peruutus
Hinta
FinnairHintaalk. 273 €Ilmainen peruutusArvostelut
7,7
342 arvostelua
Etsi Finnair lentoja

  • Reitin Vaasan lentoasema-Lontoo etäisyys lentäen?

    Vaasan lentoasema ja Lontoo etäisyys toisistaan on 1817,2 km.


Lennot Vaasasta Lontooseen voi aloittaa Vaasan kaupungin lähistöllä vain Vaasan lentoasemalta, joka sijaitsee lähellä kaupunkia ja sen kaakkoispuolella. Muita kansainvälisiä lentoja tarjoavia lentokenttiä ei lähistöllä ole, ellei ensin halua muilla kulkutavoilla matkustaa joka tapauksessa ensimmäisen välilaskun etappina toimivalle Helsinki-Vantaan kansainväliselle lentoasemalle. Vaasan lentoasemalta löydät pienen lentokentän toimivat peruspalvelut, joihin kuuluvat esimerkiksi tuliaisten hommaamiseen soveltuva pieni kauppa, pari kahvilaa ja erilliset oleskelutilat. Määränpäässä Lontoossa mahdollisia saapumisasemia on kolme. Lennot Vaasasta Lontooseen päätyvät yleensä kaupungin länsipuolella sijaitsevalle Heathrow’n suurelle kansainväliselle lentoasemalle, joka tarjoaa laajimmat palvelut ja hieman muita Lontoon lentoasemia enemmän suoria lentoja Suomeen. Hieman lentojen aikatauluista ja lentoyhtiöstä riippuen kohdeasemaksi määränpäässä saattaa tulla myös kaupungin eteläpuolella sijaitseva Gatwick-lentoasema tai pohjoispuolelta löytyvä Stanstedin asema.


Vaasan lentoaseman ja Länsi-Suomen rannikolla sijaitsevan Vaasan kaupungin väliset matkat voi julkisia kulkuvälineitä käyttämällä taittaa linja-autolla. Bussilinjat 4 ja 10 kulkevat lentoaseman läheltä ja liikennöivät tasaisesti kaupungin ja lentoaseman välillä. Omalla autolla liikkujien matkat hoituvat lentoaseman ja kaupungin keskustan yhdistävää E12-tietä ajaen ja selkeitä opasteita seuraten. Vaasan lentoasemalla pysäköinti onnistuu maksullisessa parkissa. Suhteellisen lyhyen välimatkan vuoksi taksikyyti kaupungin ja lentoaseman välillä ei ole hassumpi ajatus, vaikka hintaa sille muodostuu bussikyytiä selkeästi enemmän. Lentoasemalta löytyvät autonvuokraukseen erikoistuneet yritykset saattavat sen sijaan olla hyvä vaihtoehto, mikäli suunnittelet lentokenttämatkojen hoitamista vuokra-autolla. Lentoaseman autovuokraamojen avulla vuokra-auton palautus ja käyttöönotto hoituvat mukavasti lentojen yhteydessä. Lontoossa kolmen merkittävimmän lentoaseman, Heathrow’n, Stanstedin ja Gatwickin, sekä Lontoon kaupungin välillä on toimivat kulkuyhteydet. Lentokenttämatkat hoituvat jokaiselta näistä lentoasemista kätevimmin junalla, mutta myös bussivaihtoehtoja on tarjolla. Taksilla lentokenttämatkojen taittaminen sujuu nopsaan, mutta yleensä hinta kohoaa niin korkeaksi, että on suositeltavampaa käyttää muita liikkumisen muotoja. Jokaisella näistä lentoasemista toimii myös useita autovuokraamoja ja kyseisten yritysten palveluita saattaa olla järkevää käyttää, mikäli vuokra-autolla liikkuminen kiinnostaa. Heathrow’n ja Lontoon kaupungin yhdistää M4-tie, Stanstedin lentoasemalle puolestaan kuljetaan M11-tietä. Gatwickin lentoaseman ja kaupungin välinen etappi taittuu sen sijaan M23- ja A23-teitä pitkin.

Vaasasta Lontooseen matkustettaessa lennot laskeutuvat yleisimmin Lontoon länsipuolella sijaitsevalle Heathrow’n kansainväliselle lentoasemalle, joskin esimerkiksi Turkish Airlinesin lennoista osa saapuu myös kaupungin eteläpuolella sijaitsevalle Gatwickin lentoasemalle. Heathrow’n lentoasemalta on kattavat yhteydet moneen suuntaan ja vaikka lennot Vaasasta Lontooseen tehdäänkin yleensä nimenomaan Lontoon suurkaupunkiin tutustumiseen, voi lentoasemalta matkustaa suoraan muihinkin lähiseudun kaupunkeihin sen lisäksi, että pidemmille etäisyyksille on mainiot jatkolentojen mahdollisuudet. Jos matkustat Heathrow’n asemalta muualle Iso-Britanniaan, kannattaa sinun kulkea ensin Lontoon keskustaan, jotta kaukojuniin vaihtaminen onnistuisi kätevästi. Näin matkustaminen esimerkiksi Lontoon luoteispuolella sijaitsevaan Watfordin kaupunkiin hoituu hyvin. Suoraan lentoasemalta pystyy sen sijaan kulkemaan moniin kaupunkeihin linja-autokuljetuksilla. Lukuisten muiden kaupunkien lisäksi esimerkiksi lounaassa sijaitseviin Portsmouthin, Southamptonin ja Bournemouthin kaupunkeihin pääsee bussilinjoja pitkin sen lisäksi, että niihin voi matkustaa junaraiteita pitkin koukkaamalla Lontoon keskustan kautta. Mikäli haluat tutustua Lontoon välittömän ympäristön moniin pienempiin kyliin ja kaupunkeihin, on autonvuokraus oiva tapa tähän. M4-valtatietä pitkin Heathrow’n lentoasemalta länteen kulkiessa tulevat vastaan esimerkiksi Slough, Maidenhead ja Reading.


Vaihtoehtoiset lennot Vaasa-Lontoo -reitille

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja -kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Lontoo reitin lennot
Nopein lentoaika3t 00m
Halvin hinta70 €
Helsinki - Manchester reitin lennot
Nopein lentoaika3t 00m
Halvin hinta159 €
Tampere - Lontoo reitin lennot
Nopein lentoaika2t 45m
Halvin hinta72 €
Helsinki - Birmingham reitin lennot
Nopein lentoaika4t 25m
Halvin hinta222 €
Turku - Lontoo reitin lennot
Nopein lentoaika13t 45m
Halvin hinta211 €
Helsinki - Southampton reitin lennot
Nopein lentoaika16t 40m
Halvin hinta355 €
Kemi - Lontoo reitin lennot
Nopein lentoaika15t 00m
Halvin hinta366 €
Oulu - Lontoo reitin lennot
Nopein lentoaika9t 30m
Halvin hinta379 €
Turku - Manchester reitin lennot
Nopein lentoaika6t 55m
Halvin hinta307 €
Rovaniemi - Lontoo reitin lennot
Nopein lentoaika3t 45m
Halvin hinta193 €

Vastaavia ​​Vaasa - Lontoo lentoja

Joustoa matkakohteen kanssa? Laajenna hakuasi ja löydä reittiäsi Vaasa - Lontoo vastaavia lentoja

Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Yhdistynyt kuningaskunta

Eikö sittenkään Lontoo? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Yhdistynyt kuningaskunta

Miksi käyttää momondo?

Lentojen löytäminen reitille Vaasa - Lontoo on nopeaa ja helppoa momondo-sivustolta. Etsimme ja löydämme lukuisia lentovaihtoehtoja eri lentoyhtiöiltä ja jälleenmyyjiltä. Voit sitten käyttää suodattimiamme suodattaaksesi hakutuloksiasi, kunnes olet löytänyt juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Lontoo.

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja reitille Vaasa - Lontoo tällä käytännöllä.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.