Lennot Eurooppa Yhdistynyt kuningaskunta Englanti Lontoo Turku lento kohteeseen Lontoo

Halvat lennot Turku - Lontoo

Meno-paluu
Economy
Turku (TKU)
Lontoo (LON)
to 2.9.
to 9.9.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Turku-Lontoo lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllistä tietoa kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät lentoreitille Turku Lontoo

Paras löydetty hinta186 €Paras momondon sivuilta löydetty lentotarjous reitille Turku - Lontoo viimeisten 72 tunnin aikana on 186 €
Lyhyin lentoaika5h 5mLyhyin lentoaika kohteesta Turku kohteeseen Lontoo on 5h 5m.
Suora lentoEi yhtäänTurku - Lontoo ei ole suoria lentoja. Suosittuja ei suoria reittejä tälle yhteydelle ovat Turku - Lontoo Heathrow’n lentoasema, Turku - Lontoo Stanstedin lentoasema ja Turku - Lontoo Gatwickin kansainvälinen lentoasema.
Lentokentät kohteessa Lontoo6 lentokenttää6 lentokenttää lähellä Lontoo: Lontoo London City lentoasema (LCY), Lontoo Heathrow’n lentoasema (LHR), Lontoo Lutonin lentoasema (LTN), Lontoo Stanstedin lentoasema (STN), Lontoo Gatwickin kansainvälinen lentoasema (LGW), Lontoo Southend (SEN)

Miten löydät halvimmat lennot reitille Turku - Lontoo

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Lontoo?

syyskuu
Halvin aika vuodesta lentää reitillä Turku - Lontoo on syyskuu ja kallein elokuu

Mikä on halvin viikonpäivä lentää Turku - Lontoo?

tiistai
Viikon halvin päivä on tiistai ja kallein perjantai

Milloin on halvin aika lentää Lontoo?

illalla
Turku - Lontoo lennot ovat noin 63 % kalliimpia aamulla kuin illalla

Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Lontoo?

Wizz Air UK
Wizz Air UK, Wizz Air ja airBaltic ovat kaikkein suosituimpia lentoyhtiöitä, jotka operoivat Turku - Lontoo reitillä

Mikä on halvin Turku - Lontoo reitti?

Turku - Lontoo Lutonin lentoasema
Lennä Turku - Lontoo Lutonin lentoasema ja saat parhaat Turku - Lontoo lentohinnat

Milloin on halvinta varata Turku - Lontoo lento?

60 päivää ennen
Halvin aika ostaa lennot reitille Turku - Lontoo on noin 60 päivää ennen lähtöä
60
Päivää ennen lähtöä
0

Vertaa helposti meno-paluulentoja Turku - Lontoo

Alla näet lentoreittisi parhaat hinnat seuraavien kolmen kuukauden aikana. Kaikki hinnat on löydetty momondon sivuilta tällä viikolla. Näet nopeimmat ja halvimmat Turku - Lontoo lennot vaihtamalla välilehteä
SAS
29. lokakuuta
TKU05:20Turku
5t 35m
1 välilasku
LHR10:55Lontoo Heathrow’n lentoasema
8. marraskuuta
LHR13:05Lontoo Heathrow’n lentoasema
4t 20m
1 välilasku
TKU17:25Turku
SAS
29. lokakuuta
TKU15:10Turku
20t 25m
2 välilaskua
LHR11:35Lontoo Heathrow’n lentoasema
8. marraskuuta
LHR05:35Lontoo Heathrow’n lentoasema
6t 30m
1 välilasku
TKU12:05Turku
Useita lentoyhtiöitä
29. lokakuuta
TKU12:20Turku
18t 20m
2 välilaskua
LGW06:40Lontoo Gatwickin kansainvälinen lentoasema
8. marraskuuta
LGW08:25Lontoo Gatwickin kansainvälinen lentoasema
9t 00m
2 välilaskua
TKU17:25Turku

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot reitille Turku - Lontoo

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Turku - Lontoo, vkatso tarjouksiamme alapuolelta.
Useita lentoyhtiöitä
11. elokuuta
TKU15:05Turku
7t 35m
1 välilasku
STN22:40Lontoo Stanstedin lentoasema
Wizz Air
9. elokuuta
TKU16:00Turku
14t 00m
1 välilasku
LTN06:00Lontoo Lutonin lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
9. elokuuta
TKU16:00Turku
14t 15m
1 välilasku
STN06:15Lontoo Stanstedin lentoasema

Suosituimmat lentoyhtiör reitillw Turku - Lontoo

Vertaile ja katso lentoyhtiöiden arviot, jotka lentävät reitillä Turku-Lontoo momondon sivustolla
LentoyhtiöArvostelutIlmainen peruutusHinta
Wizz Air
Hintaalk. 41 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
7,6
Wizz Air UK
Hintaalk. 53 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
9,0
airBaltic
Hintaalk. 123 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
6,4
Finnair
Hintaalk. 180 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
7,1
SAS
Hintaalk. 192 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
8,1
8,7

Koneeseennousu

8,1

Comfort

8,7

Henkilökunta

7,5

Viihde

7,5

Ateriat

Arvostelut

Plussat: Kummatkin lennot olivat ajallaan ja kaikki onnistui sujuvasti ja nopeasti. Ekalla lennolla ( HEL - > ARN ) henkilökunta oli huippu!!

1 / 1

Tarjoavatko lentoyhtiöt Turku - Lontoo reitillä joustavia peruutuskäytäntöjä COVID-19-koronaviruksen vuoks?

Jotkut kumppanilentoyhtiöistämme, jotka lentävät Turku - Lontoo reitillä ovat mukauttaneet käytäntöjään COVID-19:n maailmanlaajuisen vaikutuksen vuoksi. Muutama lentoyhtiö, jotka ovat luopuneet peruutusmaksuistaan ovat Wizz Air UK, Finnair ja SAS. Voit hakea listausta lentoyhtiöistä, kuten Wizz Air UK, jotka tarjoavat tällaista joustavuutta.

Reitin Turku-Lontoo etäisyys lentäen?

Reitin Turku-Lontoo välinen etäisyys on 1697,5 km. Kohtuullinen lento hyvissä olosuhteissa kestää 7t 35m.


Lentokentät ja kuljetukset

Mitkä lentoyhtiöt lentävät reittiä Turku–Lontoo?

Lennot Turusta Lontooseen liikennöidään aina vähintään yhden vaihtokentän kautta. Kaupunkien välillä ei ainakaan toistaiseksi lennetä suoria reittilentoja. Kätevät yhden vaihdon Turku–Lontoo-lennot saat edullisesti esimerkiksi suomalaisen Finnairin, latvialaisen low cost -lentoyhtiö airBalticin tai skandinaavisen SAS:n lentotarjonnasta. Kaupunkien välillä voi siis lentää sekä halpalentoyhtiöiden että perinteisten lentoyhtiöiden siivin. Esimerkiksi Finnair operoi Turun ja Lontoon välillä kaikkina viikonpäivinä, ja yleensä reittilentoja on tarjolla useita päivässä. Vertaa lentojen pituuksia ja hintoja tarkasti, sillä lentoajoissa Lontooseen voi olla suuria eroja. Finnairin lentoreitteihin kuuluu aina välilasku Helsinki-Vantaan lentoasemalla. SAS puolestaan tekee välilaskun Tukholmassa ja airBaltic Riiassa.

Lähtö: Miten päästä Turun lentokentälle?

Lennot Turusta Lontooseen starttaavat Turun lentoasemalta. Keskustasta on matkaa lentokentälle noin kahdeksan kilometriä, ja matka on helppo taittaa Turun seudun joukkoliikenteen linja-autoilla. Lentoasemalle kulkee keskustasta bussi numero 1. Se liikennöi sataman ja lentokentän väliä pysähtyen matkan varrella myös ydinkeskustassa. Nouse bussin kyytiin esimerkiksi Linnakadun pysäkiltä. Bussimatkan kesto on noin 20 min ja lipun hinta noin 3 EUR. Fölin eli Turun seudun joukkoliikenteen nettisivuilla voit tutustua tarkemmin bussilinjan reittiin ja aikatauluun. Nopean kyydin lentokentälle tarjoaa myös taksi.

Saapuminen: Miten pääsen lentokentältä keskustaan Lontoossa?

Lontooseen saapuvat lennot voivat laskeutua kuudelle eri lentoasemalle. Lennot Turusta Lontooseen laskeutuvat pääsääntöisesti kahdelle kentällä: Heathrown lentokentälle (Heathrow Airport), joka on Lontoon suurin lentoasema, tai Lontoo-Gatwickin lentoasemalle (Gatwick Airport). Esimerkiksi Finnair operoi pääsääntöisesti Heathrown lentoasemalle, SAS ja airBaltic puolestaan Gatwickiin. Vaihtolentojen kautta saatat päätyä muillekin Lontoon kentille. Lontoossa sijaitsevat myös London Cityn lentoasema (London City Airport), Lutonin lentoasema (Luton Airport), Southendin lentoasema (London Southend Airport) ja Stanstedin lentoasema (London Stansted Airport). Heathrown lentokentältä kannattaa suunnata keskustaan nopealla Heathrow Express -junalla. Se pysähtyy keskustassa Paddington Stationin asemalle, ja matka-aika keskustaan on noin 15 min. Junalipun hinta on matkustusajasta riippuen noin 22–25 GBP (noin 25,70–29,20 EUR). Gatwickin lentoasemalta on matkaa Lontoon keskustaan noin 40 km. Nouse lentoasemalta Gatwick Express -lentokenttäjunaan, jonka matka-aika kaupungin ytimeen on noin 30 min. Matkalipun hinta on noin 20 GBP (noin 23,30 EUR). Jos päädyt Cityn lentoasemalle, nappaa keskustaan kätevä DLR-juna. Myös Stanstedin, Southendin ja Lutonin lentoasemilta helpoin kulkuväline keskustaan on juna.

Kuinka kauan Turku–Lontoo-lento kestää?

Lentoaika Turun ja Lontoon välillä riippuu valitsemastasi lentoreitistä. Nopeimmilla reittilennoilla lentoaika on alkaen noin 4 h 20 min. Lentoreitistä ja välilaskukentällä vietettävästä vaihtoajasta riippuen matkan pituus voi kuitenkin olla reilusti yli viisi tuntia. Vertaa siis erilaisia lentoreittejä tarkasti.

Milloin on paras aika matkustaa Lontooseen?

Lontoon jokaisessa vuodenajassa on taikaa. Kaupungin suosituinta matkailusesonkia on kesä, jolloin Lontoota hellivät noin 18–19 °C keskilämpötilat. Monet haluavat tutustua sateistaan tunnettuun Lontooseen kesän lämpiminä kuukausina, joten lentoliput Oulusta Lontooseen ovat yleensä kesällä keskimääräistä kalliimpia. Edullisemmin matkustat, jos lennät nauttimaan Lontoon kauniista keväästä tai tunnelmallisesta syksystä. Säästömatkailijoille parasta aikaa Lontoon reissulle on talvi, tosin suosittuja joululomaviikkoja kannattaa vältellä. Halvat lennot Oulusta Lontooseen on helppo saada esimerkiksi tammi-maaliskuulle tai marraskuulle. Näinä kuukausina myös majoituksen Lontoosta voi saada yleensä esimerkiksi kesäkautta selvästi edullisemmin. Lontoon talvessa on kuitenkin varauduttava viileisiin säihin ja sateisiin.

Tarvitaanko Lontooseen passia/viisumia?

Lontoo kuuluu Euroopan unionin alueeseen, joten et tarvitse kaupunkiin matkustaessasi viisumia. Passia ei ole pakko ottaa mukaan Oulun ja Lontoon väliselle lennolle, sillä Lontooseen voi matkustaa virallisen henkilökortin kanssa. Lontoossa ja muualla Iso-Britanniassa matkustavien kannattaa kuitenkin seurata maan vaatimuksia matkustusasiakirjojen ja viisumiasioiden suhteen.


Vinkkejä Lontooseen

 • Lontoo on valtava metropoli, ja etenkin viikonloppumatkailijoiden ja muiden minilomaa viettävien kannattaa majoittua kaupunkien ytimessä. Vaikka majoituspaikat ovat yleensä edullisempia keskustan ulkopuolella, kannattaa loma-aika käyttää mieluummin nähtävyyksiin tutustumiseen kuin metroverkostossa seikkailuun. Hyviä majoitusalueita keskustan tuntumassa ovat esimerkiksi Westminster, Covent Garden ja South Bank.
 • Mikäli matkustat Lontooseen suosituimpina lomaviikkoina, esimerkiksi joululomalla tai pääsiäisenä, kannattaa hotelli varata Lontoosta hyvissä ajoin etukäteen. Aikaisella varaajalla on valinnanvaraa myös edullisten majapaikkojen suhteen. Säästömatkailijoiden kannattaa pitää mielessä, että myös moniin nähtävyyksiin voi ostaa ennakkolipun netin kautta. Ennakkoon ostettuna lipun hinta voi olla halvempi kuin paikan päällä kohteessa.
 • Lontoo on kaupunkikohde, mutta etenkin kesäkuukausina aikaa kannata varata kaupungin puistoissa seikkailuun. Pakkaa pikniktarvikkeet mukaan ja suuntaa esimerkiksi Kensington Gardensiin tai St James’s Parkiin.

(Hinnat tarkistettu 2/5/2019).


Lennot kohteesta Turku:

Lennot kohteesta Lontoo:

Lennot Eurooppa Yhdistynyt kuningaskunta Englanti Lontoo Turku lento kohteeseen Lontoo
 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka