Halvat lennot Turku - Lontoo

Lähtö
Paluu
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Lennot Turku - Lontoo: vertaa helposti

Alla näet lentoreittisi parhaat hinnat seuraavien kolmen kuukauden aikana. Kaikki hinnat on löydetty momondon sivuilta tällä viikolla. Näet nopeimmat ja halvimmat Turku - Lontoo lennot vaihtamalla välilehteä
Nopein
Halvin
Wizz Air
Wizz Air
26 marrask.
TKU
15:15
Turku
33t 10m
1 välilasku
22:25
+1
LGW
Lontoo Gatwickin kansainvälinen lentoasema
Wizz Air
02 jouluk.
LGW
21:05
Lontoo Gatwickin kansainvälinen lentoasema
10t 05m
1 välilasku
09:10
+1
TKU
Turku
72 EUR
Wizz Air
Wizz Air
02 lokak.
TKU
17:30
Turku
8t 20m
1 välilasku
23:50
LGW
Lontoo Gatwickin kansainvälinen lentoasema
Wizz Air
04 lokak.
LGW
23:10
Lontoo Gatwickin kansainvälinen lentoasema
9t 15m
1 välilasku
10:25
+1
TKU
Turku
98 EUR
Wizz Air
Wizz Air
23 syysk.
TKU
19:45
Turku
6t 05m
1 välilasku
23:50
LGW
Lontoo Gatwickin kansainvälinen lentoasema
Wizz Air
30 syysk.
LGW
22:50
Lontoo Gatwickin kansainvälinen lentoasema
9t 35m
1 välilasku
10:25
+1
TKU
Turku
108 EUR
airBaltic
airBaltic
31 lokak.
TKU
07:30
Turku
6t 30m
1 välilasku
12:00
LGW
Lontoo Gatwickin kansainvälinen lentoasema
airBaltic
04 marrask.
LGW
17:30
Lontoo Gatwickin kansainvälinen lentoasema
4t 55m
1 välilasku
00:25
+1
TKU
Turku
169 EUR
Wizz Air
Wizz Air
09 lokak.
TKU
17:30
Turku
8t 20m
1 välilasku
23:50
LGW
Lontoo Gatwickin kansainvälinen lentoasema
Wizz Air
12 lokak.
LGW
18:25
Lontoo Gatwickin kansainvälinen lentoasema
5t 00m
1 välilasku
01:25
+1
TKU
Turku
157 EUR
Wizz Air
Wizz Air
09 lokak.
TKU
17:30
Turku
7t 45m
1 välilasku
23:15
LTN
Lontoo Lutonin lentoasema
Wizz Air
12 lokak.
LTN
09:40
Lontoo Lutonin lentoasema
5t 35m
1 välilasku
17:15
TKU
Turku
176 EUR

Miten löytää halvimmat lennot Turku Lontoo

Olemme käyneet läpi 27 563 302 lentohintaa tarjotaksemme sinulle kaikki tärkeimmät tiedot lentoreitistäsi.
Mikä on halvin kuukausi lentää Lontoo?
heinäkuu
Halvin aika vuodesta lentää reitillä Lontoo - Turku on heinäkuu ja kallein lokakuu
Mikä on halvin viikonpäivä lentää Lontoo?
tiistai
Viikon halvin päivä on tiistai ja kallein perjantai
Milloin on halvin aika lentää Lontoo?
illalla
Turku - Lontoo lennot ovat noin 65 % kalliimpia keskipäivällä kuin illalla
Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Lontoo?
Wizz Air UK
Wizz Air UK, Wizz Air ja airBaltic ovat kaikkein suosituimpia lentoyhtiöitä, jotka operoivat Turku - Lontoo reitillä
Mikä on halvin reitti?
Turku - Lontoo Lutonin lentoasema
Lennä Turku - Lontoo Lutonin lentoasema ja saat parhaat Turku - Lontoo lentohinnat
Milloin on halvinta varata lennot Lontoo?
43 päivää ennen
Halvin aika ostaa lennot Turku - Lontoo on noin 43 päivää ennen lähtöä
60
Päivää ennen lähtöä
0

Lennon tiedot reitille Turku–Lontoo

Löydä hyödyllistä tietoa kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät lentoreitille Turku Lontoo

Lyhyin lentoaika 2t 50m Lyhyin lentoaika Turku Lontoo on 2t 50m.
Suora lento ti, to ja la Suoria lentoja Turku - Lontoo reitille lennetään tiistai, torstai ja lauantai. Lentoyhtiö, joka tarjoaa suoria lentoja on: Wizz Air UK..
Lentokentät Lontoo 6 lentokenttää 6 lentokenttää lähellä Lontoo: Lontoo London City lentoasema (LCY), Lontoo Heathrow’n lentoasema (LHR), Lontoo Lutonin lentoasema (LTN), Lontoo Stanstedin lentoasema (STN), Lontoo Gatwickin kansainvälinen lentoasema (LGW), Lontoo Southend (SEN)

Lentokentät ja kuljetukset

Mitkä lentoyhtiöt lentävät reittiä Turku–Lontoo?

Lennot Turusta Lontooseen liikennöidään aina vähintään yhden vaihtokentän kautta. Kaupunkien välillä ei ainakaan toistaiseksi lennetä suoria reittilentoja. Kätevät yhden vaihdon Turku–Lontoo-lennot saat edullisesti esimerkiksi suomalaisen Finnairin, latvialaisen low cost -lentoyhtiö airBalticin tai skandinaavisen SAS:n lentotarjonnasta. Kaupunkien välillä voi siis lentää sekä halpalentoyhtiöiden että perinteisten lentoyhtiöiden siivin. Esimerkiksi Finnair operoi Turun ja Lontoon välillä kaikkina viikonpäivinä, ja yleensä reittilentoja on tarjolla useita päivässä. Vertaa lentojen pituuksia ja hintoja tarkasti, sillä lentoajoissa Lontooseen voi olla suuria eroja. Finnairin lentoreitteihin kuuluu aina välilasku Helsinki-Vantaan lentoasemalla. SAS puolestaan tekee välilaskun Tukholmassa ja airBaltic Riiassa.

Lähtö: Miten päästä Turun lentokentälle?

Lennot Turusta Lontooseen starttaavat Turun lentoasemalta. Keskustasta on matkaa lentokentälle noin kahdeksan kilometriä, ja matka on helppo taittaa Turun seudun joukkoliikenteen linja-autoilla. Lentoasemalle kulkee keskustasta bussi numero 1. Se liikennöi sataman ja lentokentän väliä pysähtyen matkan varrella myös ydinkeskustassa. Nouse bussin kyytiin esimerkiksi Linnakadun pysäkiltä. Bussimatkan kesto on noin 20 min ja lipun hinta noin 3 EUR. Fölin eli Turun seudun joukkoliikenteen nettisivuilla voit tutustua tarkemmin bussilinjan reittiin ja aikatauluun. Nopean kyydin lentokentälle tarjoaa myös taksi.

Saapuminen: Miten pääsen lentokentältä keskustaan Lontoossa?

Lontooseen saapuvat lennot voivat laskeutua kuudelle eri lentoasemalle. Lennot Turusta Lontooseen laskeutuvat pääsääntöisesti kahdelle kentällä: Heathrown lentokentälle (Heathrow Airport), joka on Lontoon suurin lentoasema, tai Lontoo-Gatwickin lentoasemalle (Gatwick Airport). Esimerkiksi Finnair operoi pääsääntöisesti Heathrown lentoasemalle, SAS ja airBaltic puolestaan Gatwickiin. Vaihtolentojen kautta saatat päätyä muillekin Lontoon kentille. Lontoossa sijaitsevat myös London Cityn lentoasema (London City Airport), Lutonin lentoasema (Luton Airport), Southendin lentoasema (London Southend Airport) ja Stanstedin lentoasema (London Stansted Airport). Heathrown lentokentältä kannattaa suunnata keskustaan nopealla Heathrow Express -junalla. Se pysähtyy keskustassa Paddington Stationin asemalle, ja matka-aika keskustaan on noin 15 min. Junalipun hinta on matkustusajasta riippuen noin 22–25 GBP (noin 25,70–29,20 EUR). Gatwickin lentoasemalta on matkaa Lontoon keskustaan noin 40 km. Nouse lentoasemalta Gatwick Express -lentokenttäjunaan, jonka matka-aika kaupungin ytimeen on noin 30 min. Matkalipun hinta on noin 20 GBP (noin 23,30 EUR). Jos päädyt Cityn lentoasemalle, nappaa keskustaan kätevä DLR-juna. Myös Stanstedin, Southendin ja Lutonin lentoasemilta helpoin kulkuväline keskustaan on juna.

Kuinka kauan Turku–Lontoo-lento kestää?

Lentoaika Turun ja Lontoon välillä riippuu valitsemastasi lentoreitistä. Nopeimmilla reittilennoilla lentoaika on alkaen noin 4 h 20 min. Lentoreitistä ja välilaskukentällä vietettävästä vaihtoajasta riippuen matkan pituus voi kuitenkin olla reilusti yli viisi tuntia. Vertaa siis erilaisia lentoreittejä tarkasti.

Milloin on paras aika matkustaa Lontooseen?

Lontoon jokaisessa vuodenajassa on taikaa. Kaupungin suosituinta matkailusesonkia on kesä, jolloin Lontoota hellivät noin 18–19 °C keskilämpötilat. Monet haluavat tutustua sateistaan tunnettuun Lontooseen kesän lämpiminä kuukausina, joten lentoliput Oulusta Lontooseen ovat yleensä kesällä keskimääräistä kalliimpia. Edullisemmin matkustat, jos lennät nauttimaan Lontoon kauniista keväästä tai tunnelmallisesta syksystä. Säästömatkailijoille parasta aikaa Lontoon reissulle on talvi, tosin suosittuja joululomaviikkoja kannattaa vältellä. Halvat lennot Oulusta Lontooseen on helppo saada esimerkiksi tammi-maaliskuulle tai marraskuulle. Näinä kuukausina myös majoituksen Lontoosta voi saada yleensä esimerkiksi kesäkautta selvästi edullisemmin. Lontoon talvessa on kuitenkin varauduttava viileisiin säihin ja sateisiin.

Tarvitaanko Lontooseen passia/viisumia?

Lontoo kuuluu Euroopan unionin alueeseen, joten et tarvitse kaupunkiin matkustaessasi viisumia. Passia ei ole pakko ottaa mukaan Oulun ja Lontoon väliselle lennolle, sillä Lontooseen voi matkustaa virallisen henkilökortin kanssa. Lontoossa ja muualla Iso-Britanniassa matkustavien kannattaa kuitenkin seurata maan vaatimuksia matkustusasiakirjojen ja viisumiasioiden suhteen.


Vinkkejä Lontooseen

  • Lontoo on valtava metropoli, ja etenkin viikonloppumatkailijoiden ja muiden minilomaa viettävien kannattaa majoittua kaupunkien ytimessä. Vaikka majoituspaikat ovat yleensä edullisempia keskustan ulkopuolella, kannattaa loma-aika käyttää mieluummin nähtävyyksiin tutustumiseen kuin metroverkostossa seikkailuun. Hyviä majoitusalueita keskustan tuntumassa ovat esimerkiksi Westminster, Covent Garden ja South Bank.
  • Mikäli matkustat Lontooseen suosituimpina lomaviikkoina, esimerkiksi joululomalla tai pääsiäisenä, kannattaa hotelli varata Lontoosta hyvissä ajoin etukäteen. Aikaisella varaajalla on valinnanvaraa myös edullisten majapaikkojen suhteen. Säästömatkailijoiden kannattaa pitää mielessä, että myös moniin nähtävyyksiin voi ostaa ennakkolipun netin kautta. Ennakkoon ostettuna lipun hinta voi olla halvempi kuin paikan päällä kohteessa.
  • Lontoo on kaupunkikohde, mutta etenkin kesäkuukausina aikaa kannata varata kaupungin puistoissa seikkailuun. Pakkaa pikniktarvikkeet mukaan ja suuntaa esimerkiksi Kensington Gardensiin tai St James’s Parkiin.

(Hinnat tarkistettu 2/5/2019).


Vaihtoehtoiset lentoreitit välille Turku–Lontoo

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat.

Helsinki - Lontoo
Lyhyin lentoaika
4t 45m
Halvin hinta
90 EUR
Helsinki - Manchester
Lyhyin lentoaika
3t 00m
Halvin hinta
128 EUR
Helsinki - Birmingham
Lyhyin lentoaika
5t 40m
Halvin hinta
161 EUR
Tampere - Lontoo
Lyhyin lentoaika
4t 25m
Halvin hinta
191 EUR
Turku - Manchester
Lyhyin lentoaika
24t 40m
Halvin hinta
353 EUR
Näytä lisää

Lennot kohteesta Turku:

Lennot kohteesta Lontoo:

*Lentojen hinnat kohteeseen Lontoo perustuvat economy-luokan lippuihin, joita momondon käyttäjät ovat löytäneet edellisten 72 tunnin aikana tehtyjen hakujen kautta. Nämä hinnat eivät ole välttämättä enää saatavilla.