Halvat lennot Oulu - Lontoo

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ti 29/6
ti 6/7

Oulu-Lontoo lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Oulu-Lontoo
Lyhyin lentoaika6t 20mLyhyin lentoaika kohteesta Oulu kohteeseen Lontoo on 6t 20m.
Suora lentoEi yhtäänOulu - Lontoo ei ole suoria lentoja. Suosittuja ei suoria reittejä tälle yhteydelle ovat Oulu lentokenttä - Lontoo Gatwickin kansainvälinen lentoasema lentokenttä, Oulu lentokenttä - Lontoo Stanstedin lentoasema lentokenttä ja Oulu lentokenttä - Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä.
Lentokentät kohteessa Lontoo6 lentokenttää6 lentokenttää lähellä Lontoo: Lontoo London City lentoasema (LCY), Lontoo Heathrow’n lentoasema (LHR), Lontoo Lutonin lentoasema (LTN), Lontoo Stanstedin lentoasema (STN), Lontoo Gatwickin kansainvälinen lentoasema (LGW), Lontoo Southend (SEN)

Miten löydät halvimmat lennot reitille Oulu - Lontoo

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Lontoo?

syyskuu

Halvin aika vuodesta lentää reitillä Oulu - Lontoo on syyskuu ja kallein joulukuu

Mikä on halvin viikonpäivä lentää Oulu - Lontoo?

maanantai

Viikon halvin päivä on maanantai ja kallein sunnuntai

Milloin on halvin aika lentää Lontoo?

illalla

Oulu - Lontoo lennot ovat noin 25 % kalliimpia aamulla kuin illalla

Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Lontoo?

Norwegian Air International

Finnair, Norwegian Air International ja SAS ovat kaikkein suosituimpia lentoyhtiöitä, jotka operoivat Oulu - Lontoo reitillä

Mikä on halvin Oulu - Lontoo reitti?

Oulu - Lontoo Gatwickin kansainvälinen lentoasema

Lennä Oulu - Lontoo Gatwickin kansainvälinen lentoasema ja saat parhaat Oulu - Lontoo lentohinnat

Milloin on halvinta varata Oulu - Lontoo lento?

58 päivää ennen

Halvin aika ostaa lennot reitille Oulu - Lontoo on noin 58 päivää ennen lähtöä


Lennot Oulu - Lontoo: vertaa helposti

Alla näet lentoreittisi parhaat hinnat seuraavien kolmen kuukauden aikana. Kaikki hinnat on löydetty momondon sivuilta tällä viikolla. Näet nopeimmat ja halvimmat Oulu - Lontoo lennot vaihtamalla välilehteä
Finnair
6. lokakuuta
OUL05:40Oulu
9t 25m
1 välilasku
LHR15:05Lontoo Heathrow’n lentoasema
10. lokakuuta
LHR06:20Lontoo Heathrow’n lentoasema
12t 55m
1 välilasku
OUL19:15Oulu
Air France
6. lokakuuta
OUL05:10Oulu
35t 25m
2 välilaskua
LHR16:35Lontoo Heathrow’n lentoasema
10. lokakuuta
LHR05:00Lontoo Heathrow’n lentoasema
10t 35m
2 välilaskua
OUL15:35Oulu

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot reitille Oulu - Lontoo

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Oulu - Lontoo, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Finnair ja Norwegian
Useita lentoyhtiöitä
11. elokuuta
OUL10:50Oulu
35t 35m
2 välilaskua
STN22:25Lontoo Stanstedin lentoasema
Norwegian
11. elokuuta
OUL10:50Oulu
19t 50m
2 välilaskua
LGW06:40Lontoo Gatwickin kansainvälinen lentoasema
Finnair
11. elokuuta
OUL01:30Oulu
5t 40m
1 välilasku
LHR07:10Lontoo Heathrow’n lentoasema

Suosituimmat lentoyhtiör reitillw Oulu - Lontoo

Vertaile ja katso lentoyhtiöiden arviot, jotka lentävät reitillä Oulu-Lontoo momondon sivustolla
LentoyhtiöArvostelutIlmainen peruutusHinta
SAS
Hintaalk. 112 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
8,1
8,6

Koneeseennousu

8,0

Comfort

8,7

Henkilökunta

7,4

Viihde

7,4

Ateriat

Arvostelut

Plussat: Kummatkin lennot olivat ajallaan ja kaikki onnistui sujuvasti ja nopeasti. Ekalla lennolla ( HEL - > ARN ) henkilökunta oli huippu!!

1 / 1
Norwegian Air International
Hintaalk. 143 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
8,6
Finnair
Hintaalk. 174 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
7,1

  • Tarjoavatko lentoyhtiöt Oulu - Lontoo reitillä joustavia peruutuskäytäntöjä COVID-19-koronaviruksen vuoks?

    Jotkut kumppanilentoyhtiöistämme, jotka lentävät Oulu - Lontoo reitillä ovat mukauttaneet käytäntöjään COVID-19:n maailmanlaajuisen vaikutuksen vuoksi. Muutama lentoyhtiö, jotka ovat luopuneet peruutusmaksuistaan ovat Finnair, Norwegian Air International ja SAS. Voit hakea listausta lentoyhtiöistä, kuten Finnair, jotka tarjoavat tällaista joustavuutta.


Lentokentät ja kuljetukset

Mitkä lentoyhtiöt lentävät reittiä Oulu–Lontoo?

Lennot Oulusta Lontooseen lennetään aina vähintään yhden välilaskun kautta. Suoria reittilentoja Oulusta Lontoon lentokentille ei ainakaan toistaiseksi ole tarjolla. Yhden vaihdon lennot ovat kuitenkin parhaimmillaan nopea ja kätevä tapa matkustaa Pohjois-Suomen kaupungista brittimetropoliin. Lennot Oulun ja Lontoon välille voi saada sekä halpalentoyhtiöiltä sekä perinteisiltä eurooppalaisilta lentoyhtiöiltä. Yhden välilaskun Oulu–Lontoo-lennot voit hankkia edullisesti ainakin suomalaisen Finnairin, norjalaisen low cost -lentoyhtiön Norwegianin ja skandinaavisen SAS:n valikoimista. Esimerkiksi Finnair liikennöi kaupunkien välillä päivittäin, ja yleensä yhden välilaskun lentoja operoidaan ainakin kaksi päivässä.

Lähtö: Miten päästä Oulun lentokentälle?

Lontooseen lähtevät lennot starttaavat matkaan Oulun lentokentältä. Oulun keskustasta on matkaa lentoasemalle noin 14 km, ja matka on helpointa taittaa Oulun joukkoliikenteen busseilla. Oulun keskustasta lentoasemalle liikennöi useita bussilinjoja. Pääset kentälle kätevästi busseilla numero 8, 8B ja 9. Bussimatkan hinta riippuu kuljetuista vyöhykkeistä, ja lentokentälle matkan hinta on noin 3,30–5,80 EUR. Esimerkiksi bussi numero 8 lähtee liikkeelle Teknologiakylästä, ja matkalla kentälle se pysähtyy muun muassa Toripakassa ja Rotuaarilla. Linja 9 kulkee puolestaan Heikinharjun alueen ja lentokentän välillä. Voit napata Oulun keskustasta lentoasemalle myös taksin.

Saapuminen: Miten pääsen lentokentältä keskustaan Lontoossa?

Lennot Oulusta Lontooseen voivat laskeutua Lontoossa useammalle eri lentoasemalle. Valtaosan kansainvälisistä Lontoon lennoista ottaa vastaan kaupungin suurin lentokenttä, Heathrown lentoasema (Heathrow Airport), mutta kaupungissa on viisi muutakin lentoasemaa. Esimerkiksi Norwegianin Oulu–Lontoo-lennot laskeutuvat pääsääntöisesti Lontoo-Gatwickin lentokentälle. Lisäksi Lontoota palvelevat Cityn lentokenttä (London City Airport), Lutonin lentoasema (Luton Airport), Southendin lentoasema (London Southend Airport) ja Stanstedin lentoasema (London Stansted Airport). Heathrown lentokentältä on 23 km:n matka Lontoon keskustaan, ja välimatka taittuu vaivattomimmin Heathrow Express -lentokenttäjunalla. Matkalipun hinta keskustaan on noin 22–25 GBP (noin 25,70–29,20 EUR), ja matka-aika on vain noin 15 min. Gatwickin lentokentältä noin 40 km:n matka Lontoon ytimeen hoituu kätevimmin Gatwick Express -lentokenttäjunalla. Matka keskustaan kestää noin 30 min ja matkalippu maksaa noin 20 GBP (noin 23,30 EUR). Myös Cityn, Stanstedin, Southendin ja Lutonin lentokentiltä pääsee Lontoon ytimeen junalla ja erilaisilla yksityisillä shuttle-busseilla. Kaikilta lentoasemilta on kaupunkialueelle hyvät yhteydet. Esimerkiksi keskustan tuntumassa sijaitsevalta Cityn lentoasemalta kannattaa nousta DLR-junaan. Sen matka-aika keskustaan on noin 15 min.

Kuinka kauan Oulu–Lontoo-lento kestää?

Lennot Oulusta Lontooseen vaihtelevat kestoltaan lentoyhtiöstä ja -reitistä sekä välilaskun kestosta riippuen. Nopeimmilla lennoilla lentoaika on noin viisi tuntia. Mikäli valitset yhden vaihdon lennon, jossa on pitkä välilasku, tai kahden vaihdon lennon, voi matka-aika olla selvästi tätä pidempi. Lentoaikojen haitari on laaja, vaihdellen noin 5–10 h välillä. Vertaa siis matka-aikoja tarkasti ja valitse Lontooseen lentoreitit, jotka sopiva matkasuunnitelmaasi ja -budjettiisi.

Milloin on paras aika matkustaa Lontooseen?

Lontoolla on matkailijoille paljon tarjottavaa vuodenajasta riippumatta. Vilkkaimmillaan metropolin matkailusesonki on kesäisin, sillä monet matkailijat haluavat nauttia Lontoon nähtävyyksistä leppoisassa 18–19 °C keskilämpötilassa ja auringonpaisteessa. Kesäisin Lontoossa esiintyy sateita, mutta ei niin usein kuin muina vuodenaikoina. Säät hellivät kesälomamatkailijoita, mutta säästömatkailijoille kesäkuukaudet eivät ole parasta aikaa matkustaa Lontooseen. Lentoliput Oulusta Lontooseen ovat keskimääräistä kalliimpia etenkin kesä-elokuussa, ja myös majoitusten hinnat nousevat kesällä. Suosituimmissa turistikohteissa kannattaa kesällä varautua tungokseen ja jonoihin. Hieman väljemmissä tunnelmissa ja edullisemmin kaupungissa voi vierailla keväällä ja syksyllä. Erityisen halvat lennot Oulusta Lontooseen voit napata esimerkiksi tammi-maaliskuulle tai marraskuulle. Lontoon talvi on usein sateinen ja viileä, mutta kiehtovat kulttuurikohteet, huippuravintolat, teatterit ja erinomaiset ostosmahdollisuudet vievät ajatukset pois huonosta säästä.

Tarvitaanko Lontooseen passia/viisumia?

Et tarvitse Lontooseen viisumia, sillä kaupunki sijaitsee Euroopan unionin alueella. Brittiläiskaupunkiin ei tarvitse ottaa myöskään passia, sillä henkilöllisyystodistukseksi Oulu–Lontoo-lennoille riittää virallinen henkilökortti. Joko passi tai henkilökortti on kuitenkin aina pidettävä mukana. Jos reissaat usein Lontoossa, kannattaa Iso-Britannian matkustusdokumentteja koskevia määräyksiä seurata aktiivisesti.


Vinkkejä Lontooseen

  • Lontoo on melko kallis kaupunki, ja hyvä tapa säästää matkabudjetissa on liikkua kävellen ja joukkoliikenteellä. Joukkoliikenteen ystäville tärkein hankinta kaupungissa on Oyster Card -matkakortti, jonka voit halutessasi hankkia heti lentoasemalta. Matkailijoiden kannattaa hankkia Lontoossa vieraileville tarkoitettu Visitor Oyster Card, johon voit ladata matkoja varten haluamasi summan rahaa.
  • Lontoo on yllättävän hyvä pyöräilykaupunki, tosin suurkaupungin liikenteessä pyöräilevän kannattaa olla varovainen. Eri puolilla kaupunkia kulkee pyöräkaistoja, ja pyörävuokrien hinta on alkaen vain noin 2–3 GBP (noin 2,30–3,50 EUR) vuorokaudelta. Edullisesti tarjolla on esimerkiksi Santander Cycles -pyöriä, jotka vuokrataan älypuhelinsovelluksen avulla. Ota kuitenkin huomioon, että vuokrapyöristä peritään yleensä suuri takuusumma, joka palautetaan vuokrauksen päätyttyä.
  • Lontoossa ei välttämättä tarvitse maksaa ekstraa nähtävyyskierroksista kaupungissa, sillä myös julkisen liikenteen kyydissä kaupunkiin voi luoda laajan katsauksen. Hyppää esimerkiksi julkisen liikenteen piiriin kuuluvaan Thames Clipper -laivaan, joka lipuu monien tunnettujen rakennusten ja vierailupaikkojen ohi. Matkalipun hinta on noin 8.70 GBP (noin 10,10 EUR).

(Hinnat tarkistettu 09/05/2019).


Vaihtoehtoiset lennot Oulu-Lontoo -reitille

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja -kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Lontoo reitin lennot
Lyhyin lentoaika3t 05m
Halvin hinta96 €
Turku - Lontoo reitin lennot
Lyhyin lentoaika12t 10m
Halvin hinta134 €
Helsinki - Bristol reitin lennot
Lyhyin lentoaika5t 25m
Halvin hinta151 €
Helsinki - Manchester reitin lennot
Lyhyin lentoaika6t 35m
Halvin hinta151 €
Helsinki - Birmingham reitin lennot
Lyhyin lentoaika9t 30m
Halvin hinta166 €
Tampere - Lontoo reitin lennot
Lyhyin lentoaika13t 05m
Halvin hinta207 €
Helsinki - Southampton reitin lennot
Lyhyin lentoaika4t 50m
Halvin hinta261 €
Turku - Manchester reitin lennot
Lyhyin lentoaika21t 05m
Halvin hinta273 €
Rovaniemi - Lontoo reitin lennot
Lyhyin lentoaika26t 20m
Halvin hinta289 €
Vaasa - Lontoo reitin lennot
Lyhyin lentoaika5t 10m
Halvin hinta352 €
Kemi - Southampton reitin lennot
Lyhyin lentoaika23t 15m
Halvin hinta566 €
Tampere - Southampton reitin lennot
Lyhyin lentoaika19t 00m
Halvin hinta974 €