Halvat lennot Kosovosta Turku alk. 402 €

1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 3/10
ti 10/10

Kosovo-Turku lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Kosovo-Turku

Lyhyin lentoaika

17t 20m

Suora lento

Ei yhtään
Lyhyin lentoaika kohteesta Kosovo kohteeseen Turku on 17t 20m.
Kosovo - Turku ei ole suoria lentoja. Suosittu ei suora reitti tälle yhteydelle on Pristina lentokenttä - Turku lentokenttä.

Miten löydät halvimmat lennot reitille Kosovo - Turku

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin Kosovo - Turku reitti?

Pristina - Turku. Lennä Pristina - Turku ja saat parhaat Kosovo - Turku lentohinnat

  • Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Kosovo lento kohteeseen Turku lentokenttä hinnat?

    lentoa Kosovo lento kohteeseen Turku lentokenttä hinnat saatetaan ajan tasalle päivittäin.

  • Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteesta Kosovo lento kohteeseen Turku lentokenttä?

    Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla sen päälle myös omia ikärajoituksia. Ikärajoihin voivat vaikuttaa muun muassa lennon kesto, aikataulu ja välilaskuja koskevat yksityiskohdat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Kosovo lento kohteeseen Turku lentokenttä matkavarauksen.

  • Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Turku lentokenttä?

    Matka- ja terveysasiakirjat, joita tarvitset Turku lentokenttä matkallasi, voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä hyvä olla mukana useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Turku lentokenttä. On aina suositeltavaa kysyä neuvoa lentoyhtiöltä tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Mitkä ovat eri lentoasemien edut Kosovossa ja Turussa?

Lennot Kosovosta Turkuun pystyy tekemään vain Pristinasta löytyvän Adam Jasheri –lentoaseman ja Turun lentoaseman välillä, sillä lähialueilla ei kummassakaan päässä ole kansainvälisiä lentoja tekeviä lentoasemia. Pristinan kansainvälinen lentoasema Kosovon pääkaupungissa tarjoaa monipuoliset ostos- ja ravintolamahdollisuudet, ja muiden peruspalveluiden, kuten autovuokraamojen ja rahanvaihdon, lisäksi asemalta löytyy laadukkaat erikseen hinnoitellut oleskelutilat. Myös Turun lentoasemalta löytyy kompaktin lentoaseman hyvät peruspalvelut ja siistit ostosmahdollisuudet, sekä ravintolapalvelut. Kulkuyhteydet molemmilta lentoasemilta kaupunkiin ovat toimivat. Mikäli Turun sijaan löydät kätevämmin lennot Suomen suurimmalle lentokentälle, Helsinki-Vantaan lentoasemalle, palvelujen määrä moninkertaistuu. Suurehkon ravintolamäärän ja useiden ostospaikkojen lisäksi Helsinki-Vantaalta löytyy erilaisia oleskelutiloja, lasten leikkitilat, lemmikeille suunnattu alue, sekä hyvinvointia edistäviä palveluita, kuten hierontasalonki. Helsinki-Vantaan kansainväliseltä lentoasemalta tulee kuitenkin matkustaa päätepisteenä toimivaan Turkuun junalla tai linja-autolla. Lennot Kosovosta Turkuun voi siis tehdä joko melkoisesti vähemmän palveluja tarjoavalle Turun lentoasemalle tai lentomatkat junamatkaan yhdistäen enemmän palveluita tarjoavalta Helsinki-Vantaalta Turkuun.


Mikä on paras tapa kulkea lentoasemalle ja lentoasemalta Kosovossa ja Turussa?

Lennot Kosovosta Turkuun pystyy aloittamaan vain Kosovon suurimmasta kaupungista, Pristinasta, ja siellä sijaitsevalta Pristinan kansainväliseltä lentoasemalta, joka tunnetaan yhtä lailla nimellä Adem Jashari. Lentoaseman ja kaupungin välimatkan pystyy kulkemaan julkisista kulkuneuvoista kätevimmin ja edullisimmin linja-autolla. Aikaisesta aamusta iltaan asti joka päivä toimiva linja 1A kulkee kerran tunnissa ja pysäkkejä on matkan varrelta useita. Bussiliput saa hankittua suoraan kuljettajalta ja terminaalin päädyssä pysäkki on saapuvien lentojen terminaalin uloskäynnin vieressä. Matkanteko onnistuu hyvin myös taksilla, jolloin hinta on bussikyytiä suurempi, mutta matkustusaika lyhyempi. Pristinan lentoasemalla toimii myös useita eri autovuokraamoja, joilta voi halutessaan vuokrata auton lentokenttämatkoja varten. Ajoreitti kaupungin ja lentoaseman välillä on yksinkertainen ja käytännössä suoraan suurehkoa M9-tietä kulkemalla pääsee kaupunkiin. Suomen lounaisrannikolla sijaitsevan Turun kaupungin ja Turun lentoaseman välimatkan pystyy kätevästi taittamaan niin yksityisautoillen, kuin bussillakin. Bussikyydeistä linja numero 1 kulkee lentoaseman ja kaupungin väliä, ja se onkin julkisen liikenteen kulkumuodoista kätevin kyseiselle välimatkalle. Matkan kulkeminen myös taksilla onnistuu toki hyvin, jolloin välimatka taittuu yleensä nopeammin vaikka suoraan terminaalin edestä majoitusliikkeen ovelle. Hinta on ymmärrettävästi korkeampi kuin bussiliikenteessä. Lentoasemalta löydät myös useita autonvuokrausyrityksiä, joten auton vuokraaminen ja sillä lentoasemalta kaupunkiin ajeleminen on myös oiva vaihtoehto.

Mihin kaupunkeihin Turun lentoasemalta pääsee?

Kosovosta Turkuun matkustaessa lennot saapuvat kaupungin pohjoispuolella sijaitsevalle Turun lentoasemalle. Turun lentoasemalta ei suoraan yhteyksiä juurikaan muihin kaupunkeihin ole, ellei päädy autonvuokraukseen. Turun keskustaan on kuitenkin lentoasemalta hyvät yhteydet ja sieltä puolestaan esimerkiksi juna- ja bussilinjoja pitkin tavoittaa valtaosan Suomen muista kaupungeista. Mikäli Turun lisäksi aikomuksenasi on tutustua muihin Suomen ja lähialueen kaupunkeihin, ja haluat tehdä sen omassa tahdissa, autonvuokraus on yksi parhaista vaihtoehdoista tähän. Lentoasemalta pääsee autolla kätevästi läheisiin kaupunkeihin, kuten Kaarinaan ja Raisioon. Tämän lisäksi hyväkuntoisia teitä idän suuntaan pääsee esimerkiksi Suomen pääkaupunkiin, Helsinkiin, E18-moottoritietä pitkin. Tampereelle pääsee puolestaan E63-tietä kulkemalla koilliseen, ja Suomen länsirannikolle Raumalle E8-tietä pitkin.


Vaihtoehtoiset lennot Kosovo-Turku -reitille

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja -kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Pristina - Helsinki reitin lennot
Nopein lentoaika11t 35m
Halvin hinta181 €
Pristina - Turku reitin lennot
Nopein lentoaika17t 20m
Halvin hinta402 €

Vastaavia ​​Kosovo - Turku lentoja

Joustoa matkakohteen kanssa? Laajenna hakuasi ja löydä reittiäsi Kosovo - Turku vastaavia lentoja

Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni Kosovo - Turku lentotarjous?

Oikean lennon löytäminen reitille Kosovo - Turku on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Turku nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Voinko löytää lentoja reitille Kosovo - Turku joustavalla varauskäytännöllä momondo-sivustolta?

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja reitille Kosovo - Turku tällä käytännöllä.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lentoja reitille Kosovo - Turku?

momondo auttaa sinua löytämään parhaan lennon reitille Kosovo - Turku tarjoamalla suodattimia, jotka rajaavat lentoja hakuehtojen mukaan. Voit valita lennot useiden tekijöiden, kuten hinnan, lähtö- ja laskeutumisajan, lentokentän ja lentoyhtiön perusteella.

En ole valmis varaamaan Kosovo - Turku lentoa juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Jos etsit mahdollisia lentoja kohteeseen Turku, momondo tarjoaa hyödyllisen hintavahtiominaisuuden, jonka avulla voit seurata reitin Kosovo - Turku lentohintoja ja saada selville, kun ne muuttuvat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Turku

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.