Etsi halvat lennot Glasgow, Montana

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ke 14/12
ke 21/12

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Glasgow, Montana

Glasgow sijaitsee Montanan osavaltiossa Yhdysvalloissa. Glasgow on pieni, väestöluvultaan todella harva kaupunki, joka sijaitsee aivan Yhdysvaltojen pohjoispuolella. Suomesta lennot Glasgowhin ovat erittäin pitkiä ja välilaskuja matkalle tulee useampi Glasgowin syrjäisen sijainnin vuoksi. Helsinki-Vantaan lentokentältä lähtiessäsi joudut ensin lentämään Seattlen kansainväliselle lentokentälle, johon voi Suomesta lentää lyhimmillään Frankfurtin lentokentän kautta. Frankfurtiin lento kestää arviolta noin kolme tuntia, ja sieltä lähtevä vaihtolento Seattleen lento kestää noin 10 tuntia. Tästä matka jatkuu Billings Loganin lentokentälle, jonne matkaa lentokoneella hieman yli kaksi tuntia. Sieltä lähtee vaihtolento Glasgowin lentokentälle, jonne matka kestää vain reilun tunnin. Matkaa suunnitellessa on hyvä pitää mielessä usean välilaskun aiheuttamat mahdolliset odottamiset sekä muutokset aikatauluun. Lentokentillä voi joutua odottamaan pitkiäkin aikoja, joten siihen on hyvä varautua jo etukäteen mutta useimmilla lentokentillä on onneksi kattavasti kahviloita tai muita odotuspaikkoja.

Valitettavasti suoria lentoja Suomesta Glasgowiin ei ole saatavilla tällä hetkellä kohteen kaukaisen sijainnin vuoksi. Lennot Yhdysvaltojen Glasgowhon kulkevat kätevimmin Seattlen lentokentän kautta. Helsingistä lähdettäessä Seattleen on tarjolla useampi vaihtoehto budjetista tai aikataulusta riippuen. Kaikista yleisin vaihtoehto kuitenkin on lentää ensin Frankfurtin kautta Seattleen, josta lähtee vaihtolento Billings Loganin lentokentälle, josta saa lentoyhteyden Glasgowiin. Toinen vaihtoehto, joskin matkustusajaltaan paljon pidempi, on lentää New Yorkista Denveriin, jolloin matkustusaika on noin viisi tuntia. Denveristä lähtee lento Billings Loganin lentokentälle, josta lähtee vaihtolento Glasgowiin. Yhteensä aikaa näille lennoille tulee hieman alle kolme tuntia.

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Glasgow, Montana on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Glasgow, Montana harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Wolf Point lentokenttä (79 km Glasgow, Montana keskustasta).


Glasgow, Montana ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Glasgow, Montana lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten pääset kaupungin keskustaan Glasgowin lentokentältä?

Glasgowin lentokenttä sijaitsee aivan Glasgowin kaupungin keskustan vieressä, vaikkakaan itse keskusta-alue ei ole järin suuri. Lentokentällä on tarjolla vuokra-autoja, joita ovat saatavilla vaihtelevasti, joten tilanne kannattaa tarkistaa etukäteen lentokentän sivuilta. Lentokentällä toimii myös Valley County Transit, bussipalvelu, joka kuljettaa matkustajia helposti sekä edullisesti. Keskustassa onkin helppo liikkua kävellen. Kauemmaksi matkustaessa voi käyttää bussipalvelua.


Kohteen Glasgow, Montana viisumivaatimukset

Duluth sijaitsee Montanan osavaltiossa, Yhdysvalloissa. Kun matkustat Suomesta Yhdysvaltoihin tarvitset voimassa olevan mikrosirullisen passin, josta voit todistaa myös henkilöllisyytesi. Suomi kuuluu Yhdysvaltain viisumivapausmaihin, joten Suomesta Yhdysvaltoihin matkustettaessa et tarvitse ylimääräistä viisumia turismi- tai liikematkalle, kunhan viivyt maassa enintään 90 päivää. Vaikka Suomi kuuluukin Yhdysvaltain viisumivapausohjelmaan, matkustavan täytyy anoa ESTA-matkustuslupa viimeistään kolme päivää ennen matkaa. Matkustuslupa anotaan sähköisen järjestelmän kautta ja se on hyvä hoitaa hyvissä ajoin ennen matkaa. Kerran hyväksytty matkustuslupa on voimassa kaksi vuotta, joten voit matkustaa useamman kerran yhdellä matkustusluvalla.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Glasgow, Montana

Glasgow on erikoinen matkakohde, sillä syrjäisen sijaintinsa vuoksi se on todella maanläheinen kaupunki. Pienen väkiluvun vuoksi sen paikallinen yhteisö sekä kaupungin ympäristö on todella tiivis. Matkailijan kannattaa ehdottomasti tutustua paikalliseen yhteisöön ja kysellä, mitä kaupungissa kannattaa nähdä. Keskustassa vieraillessa kannattaa käydä Glasgowin ensimmäisessä sekä ainoassa olutpanimossa, jonka omistajalla on mielenkiintoinen tarina perustamisesta sekä elämästään. Valikoimasta löytyy useita erilaisia oluita sekä soodavesiä makujen kera. Paikallisissa ravintoloissa kannattaa ehdottomasti vierailla ja viettää aikaa esimerkiksi matkaseurueesi kanssa seurustellen tai kirjaa lueskellen. Paikallinen Valley Countyn pioneerimuseo pitää sisällään hurjasti nostalgiaa, sillä se tarjoilee historiaa aivan 1800-luvulta asti. Museo on suosittu nähtävyys jopa paikallisten keskuudessa, joten se on ehdoton vierailukohde matkailijalle. Kaupungilla kävellessä kannattaa jäädä ihailemaan paikallisia kirkkoja sekä mahdollisesti myös vierailla sisällä ihailemassa arkkitehtuuria. Sijaintinsa vuoksi Glasgow on todella maanläheinen vierailukohde, sillä se sijaitsee kauniissa luonnossa. Vierestä löytyvän Milk-joen varressa onkin rauhoittavaa käydä vaikka kävelemässä tai jopa päiväretkellä. Lyhyen matkan päästä Glasgowista sijaitsee myös Sunnyside Golf & Country Club, joten ulkoaktiviteeteista kiinnostunut matkaaja voi päästä myös golfaamaan kauniin luonnon ympäröimänä. Vuokra-autoa kannattaa harkita reissuun mennessä, sillä se tuo paljon vapautta ja sitä kautta lisää nähtävää tässä rauhoittavassa luonnonmiljöössä. Vuokra-auton kanssa on helposti lähteä viettämään pieniä roadtrip-retkiä viereisissä kyläyhteisöissä, tai ihan vaan rentoutumaan luonnossa. Myös metsästäjän ystävälle luonto tarjoaa mahtavat puitteet hirvieläinten tai lintujen metsästykseen, josta Glasgow myös tunnetaan. Erittäin vierailtavan arvoinen paikka on myös lähellä sijaitseva järvi Fort Peck, jonka ympäristöstä löytää myös turisteille suunnattuja maamerkkejä ja museon. Järvi avaa upeat maisemat kauniin sinisen veden ympärille, jonne kannattaa ehdottomasti mennä nauttimaan luonnosta. Glasgown kaupungin paikallisissa ravintoloissa on tarjolla tuttuun tapaan amerikkalaista ruokaa burgereista pitsoihin, mutta valikoimasta löytää myös pihvejä tai kevyempää ruokaa kuten salaatteja.


Miksi käyttää momondo?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen lennon kohteeseen Glasgow. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

Löydät lennot kohteeseen Glasgow joustavilla varauskäytännöillä käyttämällä yllä olevaa hakulomaketta ja valitsemalla sitten erillisen joustavan varaussuodattimen, joka korostaa niitä lentoja, joissa tätä käytäntöä sovelletaan.

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja kohteeseen Glasgow.

Lentojen hintavahteja kohteeseen Glasgow on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.