Lennot Eurooppa Saksa Berliini Helsinki - Berliini

Halvat lennot Helsinki - Berliini

Lähtö
Paluu
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Lennon tiedot reitille Helsinki–Berliini

Löydä hyödyllistä tietoa kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät lentoreitille Helsinki Berliini

Paras löydetty hinta 52 € Paras momondon sivuilta löydetty lentotarjous reitille Helsinki - Berliini viimeisen 72 tunnin aikana on 52 €
Lyhyin lentoaika 2t 0m Lyhyin lentoaika Helsinki Berliini on 2t 0m.
Suora lento Joka päivä Suoria lentoja Helsinki - Berliini lennetään joka päivä.
Lentokentät Berliini 2 lentokenttää 2 lentokenttää lähellä Berliini: Berliini Schönefeldin lentoasema (SXF), Berliini Tegelin lentoasema (TXL)

Miten löytää halvimmat lennot Helsinki Berliini

Olemme käyneet läpi 27 563 302 lentohintaa tarjotaksemme sinulle kaikki tärkeimmät tiedot lentoreitistäsi.
Mikä on halvin kuukausi lentää Berliini?
maaliskuu
Halvin aika vuodesta lentää reitillä Helsinki - Berliini on maaliskuu ja kallein joulukuu
Mikä on halvin viikonpäivä lentää Berliini?
tiistai
Viikon halvin päivä on tiistai ja kallein torstai
Milloin on halvin aika lentää Berliini?
illalla
Helsinki - Berliini lennot ovat noin 38 % kalliimpia iltapäivällä kuin illalla
Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Berliini?
Ryanair
Ryanair, easyJet ja Air France ovat kaikkein suosituimpia lentoyhtiöitä, jotka operoivat Helsinki - Berliini reitillä
Mikä on halvin reitti?
Helsinki-Vantaan lentoasema - Berliini Tegelin lentoasema
Lennä Helsinki-Vantaan lentoasema - Berliini Tegelin lentoasema ja saat parhaat Helsinki - Berliini lentohinnat
Milloin on halvinta varata lennot Berliini?
60 päivää ennen
Halvin aika ostaa lennot reitille Helsinki - Berliini on noin 60 päivää ennen lähtöä
60
Päivää ennen lähtöä
0

Lennot Helsinki - Berliini: vertaa helposti

Alla näet lentoreittisi parhaat hinnat seuraavien kolmen kuukauden aikana. Kaikki hinnat on löydetty momondon sivuilta tällä viikolla. Näet nopeimmat ja halvimmat Helsinki - Berliini lennot vaihtamalla välilehteä
Nopein
Halvin
easyJet
11. toukokuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 05m
TXL
Berliini Tegelin lentoasema
18. toukokuuta
TXL
Berliini Tegelin lentoasema
2t 00m
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
11. toukokuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 05m
TXL
Berliini Tegelin lentoasema
18. toukokuuta
TXL
Berliini Tegelin lentoasema
16t 55m
1 välilasku
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
easyJet
11. toukokuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 05m
TXL
Berliini Tegelin lentoasema
18. toukokuuta
TXL
Berliini Tegelin lentoasema
2t 00m
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot reitille Helsinki - Berliini

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Helsinki - Berliini, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä easyJet, airBaltic ja SAS
Nopein
Halvin
easyJet
9. toukokuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 05m
TXL
Berliini Tegelin lentoasema
airBaltic
31. toukokuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 00m
1 välilasku
TXL
Berliini Tegelin lentoasema
SAS
9. toukokuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
8t 35m
1 välilasku
TXL
Berliini Tegelin lentoasema

Lentokentät ja kuljetukset

Mitkä lentoyhtiöt lentävät reittiä Helsinki–Berliini?

Suorat lennot Helsingistä Berliiniin voi saada edullisesti brittiläiseltä low cost -lentoyhtiöltä easyJetiltä ja suomalaiselta Finnairilta. Suoria lentoja Helsinki-Vantaan lentoasemalta Berliiniin on yleensä useita päivittäin. Myös välilaskullisia lentoja Helsingistä Berliiniin on tarjolla hyvä valikoima. Yhden vaihdon lennot saksalaiskaupunkiin voit hankkia halpalentoyhtiöiltä, kuten norjalaiselta Norwegianilta ja latvialaiselta airBalticilta. Myös perinteiset lentoyhtiöt, esimerkiksi skandinaavinen SAS, hollantilainen KLM ja saksalainen Lufthansa operoivat Helsingistä Berliiniin välilaskullisilla lennoilla.

Lähtö: Miten päästä Helsingin lentokentälle?

Lennot Helsingistä Berliiniin lähtevät matkaan Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Lentoasema sijaitsee Vantaalla, hieman Helsingin kaupungin ulkopuolella. 18 kilometrin matka Helsingin keskustasta lentokentälle on helppo taittaa bussilla tai lähijunalla. Helsingin rautatieasemalta lentoasemalle pääsee kätevästi lähijunilla I ja P, jotka kulkevat Helsinki-Vantaan lentoasemalle noin puolessa tunnissa. Toinen mahdollisuus on hypätä rautatieaseman tuntumasta bussiin. Finnair City Bus -lentokenttäbussi on selkeä vaihtoehto, sillä se kulkee Elielinaukiolta lentoasemalle vain parin pysäkin kautta noin puolessa tunnissa. HSL:n julkisen liikenteen busseja lähtee lentokentälle muun muassa rautatieaseman tuntumasta ja Hakaniemestä. Bussien matka-aika on kuitenkin pidempi kuin Finnairin lentokenttäbussin.

Saapuminen: Miten pääsen lentokentältä keskustaan Berliinissä?

Matkustajia palvelee Berliinissä kaksi lentokenttää. Kaupungin suurin lentokenttä on Tegelin lentoasema (Flughafen Berlin-Tegel). Jotkin halpalentoyhtiöt käyttävät kaupungin pienempää Schönefeldin lentoasemaa (Flughafen Berlin-Schönefeld). Lennot Helsingistä Berliiniin laskeutuvat yleensä Tegelin lentoasemalle, joka sijaitsee noin kahdeksan kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Lentokentältä keskustaan pääset kätevimmin TXL JetExpressBus -linja-autolla. Bussi on edullinen vaihtoehto, sillä matkalipun hinta on vain noin 2,80 euroa. Välilaskulliset lennot voivat laskeutua myös Schönefeldin lentoasemalle, josta on matkaa keskustaan noin 20 kilometriä. Lentokentältä kulkee S-Bahn-juna S9 Berliinin keskustaan noin kymmenen minuutin välein.

Kuinka kauan Helsinki–Berliini lento kestää?

Suorilla lennoilla lentoaika Helsingistä Berliiniin on alkaen noin kaksi tuntia. Välilaskullisilla lentoreiteillä lentoaika Berliiniin vaihtelee valitun reitin mukaan. Vaihtolennot kestävät vähintään noin kolme tuntia ja 30 minuuttia, mutta myös selvästi pidempiä lentoreittejä on tarjolla.

Milloin on paras aika matkustaa Berliiniin?

Kulturelli ja trendikäs Berliini kutsuu matkailijoita vuoden ympäri. Erityisen suosittuja lennot Helsingistä Berliiniin ovat kesälomakuukausina, kesäkuusta elokuuhun. Kesäisin Berliinin sää on lämmin, ja kaupungissa pääsee nauttimaan eläväisestä katuelämästä, konserteista ja muista tapahtumista. Joulukuisin kaupungissa on mahdollista päästä ostoksille perinteisille saksalaisille joulutoreille, ja tunnelmallinen talvinen Berliini onkin matkailijoiden mieleen. Kalleimmillaan Berliinin lennot ovat kesällä, toukokuusta elokuuhun, ja joulu-tammikuussa. Halvalla lentoliput Helsingistä Berliiniin voi napata esimerkiksi toukokuulle tai lokakuulle. Kevät ja syksy ovat hyvää matkustusaikaa myös majoituspalveluiden hintatason puolesta. Näinä vuodenaikoina hotellin voi saada keskimääräistä edullisemmin.

Tarvitaanko lennolle Berliiniin passia/viisumia?

Berliinin lennolle ei ole välttämätöntä ottaa mukaan passia. Suomen kansalaiset voivat matkustaa EU- ja Schengen-alueella sijaitsevaan Saksaan myös virallisen henkilökortin kera. Passi ja henkilökortti ovat molemmat päteviä matkustusasiakirjoja.


Vinkkejä Berliiniin

  • Jos suunnitelmissasi on hyödyntää ahkerasti Berliinin joukkoliikennettä, hanki heti kaupunkiin saavuttuasi Berlin Welcome Card -kortti. Kortin hinta on alkaen noin 20 euroa, ja kortin voimassaolon ajan voit käyttää kaupungin joukkoliikennevälineitä rajoituksetta. Kortin hintaan sisältyy myös sisäänpääsy yli 200 Berliinin turistikohteeseen. Berlin Welcome Cardin voi ostaa esimerkiksi monista hotelleista ja turisti-infopisteistä.
  • Berliini ei ole vain aikuisten suosikkikohde, sillä kaupungissa on helppo reissata myös lasten kanssa. Moniin kaupungin museoihin on vapaa sisäänpääsy alle 18-vuotiailta. Kaupungissa on lukuisia lapsia kiinnostavia vierailupaikkoja, kuten Legoland Discovery Centre, sekä lapsiystävällisiä kindercafé-kahviloita. Kahviloissa on monenlaisia virikkeitä perheen pienimmille.
  • Berliinissä ei tarvitse huolehtia juomarahan jättämisestä, sillä tippaaminen ei ole kaupungissa pakollista tai odotettua. Jos kuitenkin saat ravintolassa erityisen hyvää palvelua, voit jättää henkilökunnalle pienen tipin kiitokseksi.

(Hinnat tarkistettu 8.11.2018.)


Vaihtoehtoiset lentoreitit välille Helsinki–Berliini

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat.

Helsinki - Hampuri reitin lennot
Lyhyin lentoaika
2t 00m
Halvin hinta
136 €
Helsinki - Leipzig reitin lennot
Lyhyin lentoaika
4t 25m
Halvin hinta
162 €
Tampere - Berliini reitin lennot
Lyhyin lentoaika
5t 05m
Halvin hinta
252 €

Lennot kohteesta Helsinki:

Lennot kohteesta Berliini:

Lennot Eurooppa Saksa Berliini Helsinki - Berliini