Autonvuokraukset Dominikaanisessa tasavallassa

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Dominikaanisessa tasavallassa? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Punta Cana, Dominikaaninen tasavalta
1. kesäkuu — 8. kesäkuu
Sama palautus
Punta Cana, Dominikaaninen tasavalta
ke 1/6
Keskipäivä
ke 8/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokraa auto läheltä kohteen Dominikaaninen tasavalta suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Dominikaaninen tasavalta

Autonvuokraus Dominikaaninen tasavalta

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Dominikaaninen tasavalta, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Kaikkein kohtuuhintaisin autovuokraamo kohteessa Dominikaaninen tasavalta on Hertz. Matkailijat ovat löytäneet Hertz vuokra-autoja jopa niinkin alhaiseen hintaan kuin 34 €/päivä tietyistä paikoista, mikä on halvempi tarjous verrattuna kansalliseen keskimääräiseen hintaan 34 €/päivä. Muistathan, että autonvuokrauksen hinta vaihtelee aina kysynnän mukaan.

Hertz on tällä hetkellä suosituin autovuokraamo kohteessa Dominikaaninen tasavalta, kun 100 % käyttäjistä on valinnut heidän autonvuokrauspalvelunsa viimeisen kuukauden aikana. Hertz on suosittu myös heidän 68 arvostelun perusteella keskimääräisen asiakastyytyväisyyspisteiden ollessa 3,8/10. Otathan huomioon, että matkakohteestasi maan Dominikaaninen tasavalta sisältä ei välttämättä löydy yhtään Hertz toimipistettä, joten pidä varalla toisia vuokraamoja myös.

Vuokraamolla Sunnycars on eniten autonvuokrauspisteitä Dominikaaninen tasavalta alueella. Yritykseltä löytyy 24 toimipaikkaa, joista monet löytyvät lentokentiltä ja kaupunkien keskustoista. Jos et ole vielä valinnut kaupunkia, jossa haluat vierailla, Puerto Plata on tällä hetkellä suosituin kohde. Kaupungista Puerto Plata löytyy myös 2 Sunnycars autonvuokrauksen keskusta.

Riippumatta siitä vuokraatko vai omistatko auton maassa Dominikaaninen tasavalta laki edellyttää, että ajat oikealla. Huomioithan, että jos et tunne oloasi täysin varmaksi ajaaksesi tien vastakkaista puolta, voit aina soittaa taksin tai valita jaetun autokyydin.

Yhteensä 137 maasta Dominikaaninen tasavalta on sijoittunut sijalle 53 teiden kuntovertailussa. Asteikolla 1 - 7 seitsemän ollessa paras, Dominikaaninen tasavalta sai pisteeksi 4,3 teiden kunnostaan. Maanteiden laatu voi vaihdella käyntikohteen ja sään perusteella.

Suurin veren alkoholipitoisuus, joka kuskilla voi olla ajaessa maassa Dominikaaninen tasavalta jotta ajoneuvon kuljettaminen on vielä laillista, on 0,50‰. Joillakin alueilla tai kaupungeissa, jotka sijaitsevat maassa Dominikaaninen tasavalta voi kuitenkin olla erilainen rattijuopumuksen raja, joten asia kannattaa selvittää ennen matkaa. Huomioithan, että sinun on oltava vähintään 18-vuotias, jotta voit nauttia alkoholijuomia ja moottoriajoneuvoa ei suositella käytettävän alkoholin vaikutuksen alaisena.

SUV on suosituin vuokra-autotyyppi maahan Dominikaaninen tasavalta matkustavien joukossa. Tietojemme mukaan 50 % käyttäjistämme valitsi mieluiten SUV kuin minkään muun autotyypin. Tämä voi johtua heidän suunnittelemistaan aktiviteeteista ja siitä, millaiset sääolosuhteet ovat kohdekaupungissa. Kun vuokraat SUV auton kohteessa Dominikaaninen tasavalta voit odottaa maksavan keskimäärin 37 € per päivä.

Bensiini maassa Dominikaaninen tasavalta maksoi 1,33 € per litra viime viikosta lähtien. Jos suunnittelet auton vuokraamista kohteessa Dominikaaninen tasavalta muista laskea mukaan bensaan menevät kulut riippuen tietenkin siitä, kuinka paljon suunnitelmissasi on ajella ympäriinsö. Jos muutat mieltäsi autonvuokrauksen suhteen maassa Dominikaaninen tasavalta niin maasta Algeria löytyy maailman alhaisimmat polttoainehinnat hintojen ollessa viime viikolla 0,30 € per litra. Vertailun vuoksi maassa Hong Kong on kalliimpaa polttoainetta hintojen ollessa vastaavasti 2,73 € per litra, mutta se on silti loistava vaihtoehto niille, jotka haluavat vuokrata auton.


Autonvuokraukset suosituilla Dominikaaninen tasavalta alueilla

Löydä täydellinen vuokra-auto matkallesi minne tahansa tämän kohteen Dominikaaninen tasavalta mielenkiintoisista alueista

Autonvuokraukset suosituissa kaupungeissa kohteessa Dominikaaninen tasavalta

Vertaa autonvuokraushintoja suosituimmissa kaupungeissa Dominikaaninen tasavalta

Tutustu alueen Karibia muihin autonvuokrauksiin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Karibia

Aloita matkan suunnittelu - Dominikaaninen tasavalta


Miksi käyttää momondoa?

momondo etsii ja vertailee tuhansia autonvuokraussivustoja tarjotakseen sinulle parhaan valikoiman käytäntöjä ja autonvuokrauksia kohteessa Dominikaaninen tasavalta. Vuokra-auton löytäminen on nopeaa ja maksutonta, joten momondo-sivuston käyttäminen varauksen tekemiseen on järkevää.

momondo helpottaa sinua löytämään hyviä autonvuokrauksia kohteesta Dominikaaninen tasavalta, sillä voit tarkentaa hakua lukuisilla suodatusvaihtoehdoilla. Voit rajata valintaasi muun muassa hinnan, auton tyypin ja sijainnin perusteella.

Ilmainen peruutus on käytäntö, joka voidaan suodattaa momondo autonvuokraushauissa kohteessa Dominikaaninen tasavalta ja kaikilla muilla alueilla. Saatavuus voi vaihdella sijainnin mukaan.

Kyllä, momondo sivustolta löytyy suodatin, joka etsii hyvän polttoainekäytännön sisältäviä autonvuokrauksia kohteessa Dominikaaninen tasavalta.

Voit erityisesti suodattaa Dominikaaninen tasavalta vuokra-autojen hakutuloksia tehostetun siivouksen perusteella momondo-sivustolla.

Kyllä, löydät momondo-sivustolta autonvuokraustarjouksia kohteesta Dominikaaninen tasavalta, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.