Halvat lennot Helsinki Cagliari alk. 106 €

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
Wed 6/12
Wed 13/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Helsinki-Cagliari lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Helsinki-Cagliari

Lyhyin lentoaika

13t 30m

Suora lento

Ei yhtään
Lyhyin lentoaika kohteesta Helsinki kohteeseen Cagliari on 13t 30m.
Helsinki - Cagliari ei ole suoria lentoja. Suosittu ei suora reitti tälle yhteydelle on Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä - Cagliari Elmas lentokenttä.

Miten löydät halvimmat lennot reitille Helsinki - Cagliari

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Cagliari?

Marraskuu. Halvin aika vuodesta lentää reitillä Helsinki - Cagliari on marraskuu ja kallein heinäkuu

Mikä on halvin viikonpäivä lentää Helsinki - Cagliari?

Torstai. Viikon halvin päivä on torstai ja kallein sunnuntai

Milloin on halvin aika lentää Cagliari?

Iltapäivällä. Helsinki - Cagliari lennot ovat noin 62 % kalliimpia aamulla kuin iltapäivällä

Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Cagliari?

Ryanair. KLM, Lufthansa ja Ryanair ovat kaikkein suosituimpia lentoyhtiöitä, jotka operoivat Helsinki - Cagliari reitillä

Mikä on halvin Helsinki - Cagliari reitti?

Helsinki-Vantaan lentoasema - Cagliari Elmas. Lennä Helsinki-Vantaan lentoasema - Cagliari Elmas ja saat parhaat Helsinki - Cagliari lentohinnat

Milloin on halvinta varata Helsinki - Cagliari lento?

31 päivää ennen. Halvin aika ostaa lennot reitille Helsinki - Cagliari on noin 31 päivää ennen lähtöä

Suosituimmat lentoyhtiöt reitille Helsinki - Cagliari

Vertaile ja katso lentoyhtiöiden arviot, jotka lentävät reitillä Helsinki-Cagliari momondon sivustolla
Lentoyhtiö
Arvostelut
Ilmainen peruutus
Hinta
RyanairHintaalk. 99 €Ilmainen peruutusArvostelut
6,9
1 768 arvostelua
Etsi Ryanair lentoja
KLMHintaalk. 257 €Ilmainen peruutusArvostelut
7,4
372 arvostelua
Etsi KLM lentoja
LufthansaHintaalk. 322 €Ilmainen peruutusArvostelut
6,8
1 081 arvostelua
Etsi Lufthansa lentoja

 • Reitin Helsinki-Vantaan lentoasema-Cagliari Elmas etäisyys lentäen?

  Etäisyys linnuntietä Helsinki-Vantaan lentoasema-Cagliari Elmas reitille on 2574,1 km.

 • Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Cagliari Elmas lentokenttä hinnat?

  lentoa Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Cagliari Elmas lentokenttä hinnat päivittyvät joka päivä.

 • Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Cagliari Elmas lentokenttä?

  3 toimijaa on valittavissa Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Cagliari Elmas lentokenttä lentoa osiossa joulukuuta 2023 alkaen.

 • Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Cagliari Elmas lentokenttä?

  Yksin matkustavan lapsen ikäraja on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), on omat ikärajoituksensa, kuten myös lennon pituutta, aikatauluja ja välilaskuja koskevat sääntönsä. Suosittelemme aina tarkistamaan yksityiskohdat sen lentoyhtiön kanssa, jonka kautta varaat Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Cagliari Elmas lentokenttä matkan.

 • Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Cagliari Elmas lentokenttä?

  Matka- ja terveysasiakirjat, joita tarvitset Cagliari Elmas lentokenttä matkallasi, voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä hyvä olla mukana useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Cagliari Elmas lentokenttä. On aina suositeltavaa kysyä neuvoa lentoyhtiöltä tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Mitkä ovat Helsingin ja Cagliarin lentoasemien edut?

Lennot Helsingistä Cagliariin lähtevät Helsinki-Vantaan lentoasemalta, joka käynyt läpi mittavat laajennustyöt. Se on yksi oman kokoluokkansa parhaista eurooppalaisista lentoasemista, ja kasvaneesta matkustajakapasiteetista huolimatta lentoasema on viihtyisä ja toiminnallinen kokonaisuus, jossa on mukava odottaa lentoa ja virittäytyä lomatunnelmaan. Kuulutuksia on vähennetty tarkoituksella, ja lentoasemalla on rauhallinen tunnelma myös vilkkaimman matkailusesongin aikaan. Helsinki-Vantaan lentoaseman palveluihin kuuluu ilmainen rajoittamaton WiFi, joka on käytettävissä sekä matkalle lähdettäessä että Helsinkiin palattaessa. Lentoasemalla on huomioitu myös karvaiset matkakumppanit, joille on rakennettu oma käymälä lentoaseman tiloihin. Helsingin tapaan myös Cagliarissa on vain yksi lentoasema, ja kaikki lennot Helsingistä Cagliariin saapuvat Cagliari Elmasin lentoasemalle, jonka palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen WiFi, valuutanvaihto ja matkailuneuvonta. Cagliari Elmasin lentoasemalla on myös kappeli, jossa matkailijat voivat halutessaan hiljentyä. Vilkkaimmillaan Cagliarin lentoasema on kesäkaudella, jolloin lukuisat turistit saapuvat saarelle nauttimaan Sardinian rannoista.


Mitkä ovat parhaat liikenneyhteydet lentoasemille Helsingissä ja Cagliarissa?

Lennot Helsingistä Cagliariin lähtevät Helsinki-Vantaan lentoasemalta, joka on Suomen suurin, vilkkain ja tärkein lentoasema. Helsinki-Vantaan lentoasemalle pääsee helposti kaupungin keskustasta sekä eri puolilta pääkaupunkiseutua, ja sinne on hyvät kulkuyhteydet myös muualta Suomesta. Taksin lisäksi Helsingin keskustasta pääsee Helsinki-Vantaan lentoasemalle sekä bussilla että junalla. Lentoasemalle liikennöivä seutuliikenteen bussi numero 615 lähtee Helsingin Rautatientorilta, ja lähiliikenteen I- ja P-junat liikennöivät lentoasemalle Helsingin ja Tikkurilan rautatieasemilta. Muualta Suomesta rautateitse saapuvat matkustajat voivat vaihtaa junaa Tikkurilan rautatieasemalla ja jatkaa matkaansa läheiselle Helsinki-Vantaan lentoasemalle, jonne pääsee myös monilla kaukoliikenteen bussilinjoilla. Helsinki-Vantaan lentoasemalla ja sen välittömässä läheisyydessä on myös monia pysäköintivaihtoehtoja omalla autolla saapuville. Matkustajat voivat pysäköidä terminaalin vieressä olevaan pysäköintihalliin tai edullisempaan kaukoparkkiin, josta on kuljetuspalvelu lentoasemalle. Helsinki–Cagliari-lento saapuu Cagliari Elmasin lentoasemalle, joka sijaitsee kaupungin luoteispuolella lyhyen ajomatkan päässä keskustasta. Taksin lisäksi Cagliari Elmasin lentoasemalta pääsee kaupungin keskustaan myös junalla. Junat liikennöivät lentoaseman ja Cagliarin päärautatieaseman välillä 20 minuutin välein aikaisesta aamusta myöhäisiltaan saakka. Cagliarin päärautatieasema on kävelymatkan päässä kaupungin keskustasta ja satamasta.

Mihin kaupunkeihin pääset Cagliarin lentoasemalta?

Cagliari sijaitsee Sardinian etelärannikolla, ja se on saaren suurin sekä merkittävin kaupunki, jossa on paljon nähtävää. Jos haluat hetkeksi pois kaupungin vilskeestä, voit suunnata Cagliarin lounaispuolella sijaitsevaan Pulan rantalomakohteeseen, joka on vain reilun puolen tunnin ajomatkan päässä. Pulaan pääsee myös julkisilla liikenne välineillä. Kaupunkien välillä liikennöi Cagliarin linja-autoasemalta lähtevä bussilinja 129, ja matka kestää noin 50 minuuttia. Suunnatessasi Cagliarista itään saavut alle tunnissa Villasimiusin kaupunkiin Costa Rein alueelle. Se on sekoitus historiaa, kauniita maisemia ja toinen toistaan upeampia rantoja. Cagliarista pääsee E25-tietä pitkin myös Sardianian länsirannikolla sijaitsevaan Oristanon kaupunkiin, jossa voit aistia historian havinaa ja nauttia aidosta italialaisesta tunnelmasta turistien kansoittamien kaupunkien ulkopuolella. Matka kestää reilun tunnin, ja sen voi taittaa myös junalla. Jos haluat nähdä Sardinian eri osat samalla matkalla, voit suunnitella Sardinian kiertomatkan, varata yksisuuntaisen lennon Helsingistä Cagliariin ja palata takaisin kotiin saaren pohjoisosassa sijaitsevasta Olbiasta tai Algherosta. Saarihyppelyn ystävät voivat puolestaan matkustaa Cagliarista lautalla Sisiliassa sijaitsevaan Palermoon ja kokea Italian kaksi suurista saarta samalla matkalla.


Vaihtoehtoiset lennot Helsinki-Cagliari -reitille

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja -kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Olbia reitin lennot
Nopein lentoaika12t 30m
Halvin hinta243 €
Vaasa - Olbia reitin lennot
Nopein lentoaika27t 25m
Halvin hinta744 €
Helsinki - Alghero reitin lennot
Nopein lentoaika12t 00m
Halvin hinta188 €

Vastaavia ​​Helsinki - Cagliari lentoja

Joustoa matkakohteen kanssa? Laajenna hakuasi ja löydä reittiäsi Helsinki - Cagliari vastaavia lentoja

Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni Helsinki - Cagliari lentotarjous?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat Helsinki - Cagliari lennot. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Voinko löytää lentoja reitille Helsinki - Cagliari joustavalla varauskäytännöllä momondo-sivustolta?

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja reitille Helsinki - Cagliari tällä käytännöllä.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lentoja reitille Helsinki - Cagliari?

momondo tarjoaa hyödyllisiä suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään oikean lennon. Valitse tietyt lentoajat, lentokentät tai jopa haluamasi maksutapa. Sivuiltamme löytyy useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit varata haluamasi lennon reitille Helsinki - Cagliari.

En ole valmis varaamaan Helsinki - Cagliari lentoa juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Kyllä. momondo voi seurata Helsinki - Cagliari lentojen hintoja ja saada ilmoituksen, kun ne muuttuvat. Tee haku ja tilaa hintavahti. Tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Cagliari

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.