Autonvuokraus Bournemouth, Englanti

Haussa halpa vuokra-auto Bournemouth, Englanti? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Bournemouth, ENG, Yhdistynyt kuningaskunta
27. tammikuu — 3. helmikuu
Sama palautus
Bournemouth, ENG, Yhdistynyt kuningaskunta
to 27/1
Keskipäivä
to 3/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autovuokraamo Bournemouth: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Bournemouth, Englanti
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

8,0

Value

8,0
3 sijaintia
3 sijaintia
2 sijaintia
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Bournemouth, Englanti kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Bournemouth

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Bournemouth noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Monet autovuokraamot kohteessa Bournemouth noudattavat nyt uusia siivouskäytäntöjä varmistaakseen, että autot desinfioidaan vaadittavia turvallisuustoimia noudattaen. Tätä tehostettua siivousta tarjotaan nyt Enterprise. Käytä uutta suodatinta nähdäksesi kaikki yritykset, jotka tarjoavat tehostettua siivousta kohteessa Bournemouth. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Bournemouth, ENG?

  Kun ajat Bournemouth kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Tämä nopeusrajoitus saattaa koskea myös ympäröiviä kaupunkeja ja taajamia. Bournemouth kaupungin taajama-alueiden nopeusrajoitus on 100 km/t ja moottoriteille 115 km/t. Muista kuitenkin seurata liikennemerkkejä, koska nopeudet voivat vaihdella.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Bournemouth?

  Suurin osa momondon käyttäjistä vuokraa Hyundai Accent kaupungista Bournemouth, ja datamme mukaan Ford Focus on seuraavaksi suosituin malli. Jos olet kiinnostunut vuokraamaan Hyundai Accent, hinnat ovat 29 € per päivä keskimäärin. Jotkut käyttäjät ovat löytäneet Hyundai Accent autonvuokraustarjousta kaupungista Bournemouth niinkin alhaiseen hintaan kuin 10 € per päivä. Ford Focus autonvuokraukset kaupungista Bournemouth ovat yleensä keskimäärin 34 € per päivä average, ja tarjouksessa vuokraus voi maksaa niinkin vähän kuin 2 € per päivä.

 • Mistä vuokraamosta on saatavilla Audi A4 vuokra-autoja kaupungissa Bournemouth?

  Vuokraamolla Enterprise on Audi A4 autoja saatavilla kaupungissa Bournemouth 103 €/pvä hintaan keskimäärin. Mallin Audi A4 saatavuus kaupungissa Bournemouth voi vaihdella, joten älä jätä vuokra-auton varaamista viime tippaan.

 • Millainen sää on kohteessa Bournemouth, Yhdistynyt kuningaskunta kuukauden tammikuu aikana?

  Kuukauden tammikuu aikana kaupungin Bournemouth sademäärä on 60 mm ja keskilämpötila 5 °C. Tämä tieto voi olla hyödyllinen, kun valitset kaupunkiin Bournemouth parhaiten sopivan vuokra-auton, ja tämä tieto auttaa sinua tekemään parhaan päätöksen.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Sää kaupungissa Bournemouth kuukauden tammikuu aikana ei todennäköisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin paljon. momondon käyttäjät näyttävät suosivan tiettyjä autotyyppejä etsiessään Bournemouth autonvuokrausta. Hintatietoiset matkustajat, jotka etsivät kaupungista Bournemouth vuokra-autoa valitsevat yleensä pienen auton. Tällaiset autot ovat yleensä halvimpia. Pieni vuokra-auto voi olla esimerkiksi Hyundai Accent, Ford Focus tai Fiat 500.

 • Onko sää kaupungissa Bournemouth samanlainen kuin muualla Englanti alueella?

  Matkailijoiden, jotka haluavat lähteä kaupungista Bournemouth road triplle alueelle Englanti tai sitä ympäröiville alueille kuukauden tammikuu aikana, voivat olettaa lämpötilan olevan noin 4 °C ja sademäärän vastaavasti 56,9 mm koko kuukauden ajan.


Autot muissa kaupungeissa kohteessa Yhdistynyt kuningaskunta

Tutustu vuokra-autotarjouksiin kaupungeissa, kuten Lontoo, Edinburgh ja Manchester eri puolilla Yhdistynyt kuningaskunta

Tutustu alueen Englanti muihin autonvuokrauksiin

Tutustu vuokra-autotarjouksiin kaupungeissa, kuten Bath, Birmingham ja Brighton maan Englanti sisällä

Aloita matkan suunnittelu - Bournemouth