Hertz autonvuokraukset kaupungista Tukholma

Etsi ja vertaa hyviä Hertz vuokra-autotarjouksia kaupungissa Tukholma

Tukholma, Ruotsi
6. huhtikuu — 13. huhtikuu
Sama palautus
Tukholma, Ruotsi
to 6/4
Keskipäivä
to 13/4
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Hertz vuokra-autotarjoukset Tukholma, Tukholman lääni

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

36 € - 345 €

Kaikki autotyypit

52 € - 345 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta Hertz Tukholma, Tukholman lääni on toukokuu hintojen ollessa 36 € per päivä keskimäärin. 36 € per päivä on 61 % alhaisempi kuin 91 € kuin keskimääräinen vuosihinta Hertz Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Tukholma. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto Hertz Tukholma on toukokuu ja helmikuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden helmikuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo Hertz tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Keskikoko auto vuokraamosta Hertz Tukholma, Tukholman lääni on toukokuu hintojen ollessa 48 € per päivä keskimäärin. 48 € per päivä on 51 % alhaisempi kuin 99 € kuin keskimääräinen vuosihinta Hertz Keskikoko autonvuokraukselle kaupungissa Tukholma. Halvin kuukausi vuokrata Keskikoko auto Hertz Tukholma on toukokuu ja huhtikuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden huhtikuu aikana Keskikoko autoille, joita vuokraamo Hertz tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Suuri auto vuokraamosta Hertz Tukholma, Tukholman lääni on elokuu hintojen ollessa 44 € per päivä keskimäärin. 44 € per päivä on 52 % alhaisempi kuin 92 € kuin keskimääräinen vuosihinta Hertz Suuri autonvuokraukselle kaupungissa Tukholma. Halvin kuukausi vuokrata Suuri auto Hertz Tukholma on elokuu ja heinäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden heinäkuu aikana Suuri autoille, joita vuokraamo Hertz tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Maasturi auto vuokraamosta Hertz Tukholma, Tukholman lääni on tammikuu hintojen ollessa 22 € per päivä keskimäärin. 22 € per päivä on 76 % alhaisempi kuin 90 € kuin keskimääräinen vuosihinta Hertz Maasturi autonvuokraukselle kaupungissa Tukholma. Halvin kuukausi vuokrata Maasturi auto Hertz Tukholma on tammikuu ja elokuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden elokuu aikana Maasturi autoille, joita vuokraamo Hertz tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.


Tukholma Hertz toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Hertz vuokra-autojen sijainneista Tukholma, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Hertz

17 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,2

Comfort

8,1

Kokonaisarvosana

7,4

Nouto/palautus

7,5

Value

7,7

Tietoja Hertz autonvuokrauksesta kaupungissa Tukholma

Kyllä, vuokraamolla Hertz on 1 toimipaikka kentällä Tukholma Bromman lentoasema lentokenttä, mitkä sijaitsevat osoitteessa Bromma Airport 1.

Hertz tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Tukholma (viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu). Voit soittaa suoraan Hertz vuokraamoon saadaksesi lisätietoja heidän käytännöistään. Klikkaa tästä nähdäksesi vuokraamon Hertz puhelinnumeroluettelon Toimipisteet-välilehdellä.


Vuokraa autoja muista vuokraamoista kaupungissa Tukholma

Etkö löydä etsimääsi vuokraamosta Hertz? Vertaile muiden suosittujen Tukholma autovuokraamojen vuokra-autotarjouksia
Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.