Ajoneuvovertailu
Vuokraamohakemisto
Usein kysyttyä (FAQ)

Hertz autonvuokraukset kaupungista Tukholma

Etsi ja vertaa hyviä Hertz vuokra-autotarjouksia kaupungissa Tukholma

Tukholma, Ruotsi
29. april — 6. mai
Tukholma, Ruotsi
ma. 29/4
Keskipäivä
ma. 6/5
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja
Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Parhaat autotarjoukset
Parhaat autotarjoukset
Katso yli 70 000 paikkakunnan vuokraamojen tarjoukset.
Hintojen läpinäkyvyys
Hintojen läpinäkyvyys
Katso kokonaiskustannukset etukäteen niin vältyt yllätyksiltä.
Varaa joustavasti
Varaa joustavasti
Löydä autoja, joissa on ilmainen peruutus ja tehostettu siivous.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Hertz vuokra-autotarjoukset Tukholma, Tukholman lääni

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

25 € - 91 €

Kaikki autotyypit

25 € - 92 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta Hertz Tukholma, Tukholman lääni on helmikuu hintojen ollessa 25 € per päivä keskimäärin. 25 € per päivä on 51 % alhaisempi kuin 51 € kuin keskimääräinen vuosihinta Hertz Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Tukholma. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto Hertz Tukholma on helmikuu ja joulukuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden joulukuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo Hertz tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Keskikoko auto vuokraamosta Hertz Tukholma, Tukholman lääni on tammikuu hintojen ollessa 49 € per päivä keskimäärin. 49 € per päivä on 27 % alhaisempi kuin 67 € kuin keskimääräinen vuosihinta Hertz Keskikoko autonvuokraukselle kaupungissa Tukholma. Halvin kuukausi vuokrata Keskikoko auto Hertz Tukholma on tammikuu ja maaliskuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden maaliskuu aikana Keskikoko autoille, joita vuokraamo Hertz tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Maasturi auto vuokraamosta Hertz Tukholma, Tukholman lääni on toukokuu hintojen ollessa 35 € per päivä keskimäärin. 35 € per päivä on 48 % alhaisempi kuin 67 € kuin keskimääräinen vuosihinta Hertz Maasturi autonvuokraukselle kaupungissa Tukholma. Halvin kuukausi vuokrata Maasturi auto Hertz Tukholma on toukokuu ja heinäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden heinäkuu aikana Maasturi autoille, joita vuokraamo Hertz tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Audi A3
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa
2/4 oven ajoneuvot
Hertz

44 €/pvä

16 mai - 20 mai
Audi A3
Renault Captur
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa
2/4 oven ajoneuvot
Hertz

54 €/pvä

7 jul. - 14 jul.
Renault Captur
Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
Hertz

57 €/pvä

7 jul. - 14 jul.
Chevrolet Sonic Sedan

Tietoja Hertz autonvuokrauksesta kaupungissa Tukholma

Onko vuokraamolla Hertz toimipistettä kentällä Tukholma Bromman lentoasema lentokenttä?

Kyllä, vuokraamolla Hertz on 1 toimipaikka kentällä Tukholma Bromman lentoasema lentokenttä, mitkä sijaitsevat osoitteessa Bromma Airport 1.

Tarjoaako Hertz ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Tukholma?

Hertz tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Tukholma (viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu). Voit soittaa suoraan Hertz vuokraamoon saadaksesi lisätietoja heidän käytännöistään. Klikkaa tästä nähdäksesi vuokraamon Hertz puhelinnumeroluettelon Toimipisteet-välilehdellä.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Hertz, kun vierailet kaupungissa Tukholma kuukauden toukokuu aikana?

Keskimääräisen hinnan ollessa 53 €/päivä, Standardi ajoneuvon vuokraaminen vuokraamolta Hertz kaupungissa Tukholma toukokuu aikana on suosituin momondo.käyttäjien valitsema vaihtoehto. Voit myös löytää Hertz autonvuokraustarjouksia kaupungissa Tukholma niinkin alhaiseen hintaan kuin 52 €/päivä, mikä on halvin Standardi vuokra-autoille löydetty hinta edellisen toukokuu aikana.

Kuinka monta Hertz autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Tukholma?

Kaupungista Tukholma löytyy 17 autonvuokrauksen toimipistettä, jotka Hertz omistaa. Osoitteessa Vingvagen 4, Tukholma sijaitseva toimipiste on suosituin käyttäjien keskuudessa. Viimeisten 12 kuukauden aikana 34 % käyttäjistä, jotka vuokrasivat Hertz auton kaupungissa Tukholma noutivat kulkuneuvon osoitteessa Vingvagen 4 sijaitsevasta toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Tukholma hinnat?

autoa Tukholma hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Tukholma?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Tukholma osiossa on 115 huhtikuuta 2024 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Tukholma?

Eri maissa, myös kohteessa Tukholma, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Tukholma?

Jotta voit vuokrata auton kohteessa Tukholma, on kaikilla kuljettajilla oltava voimassa oleva virallinen ajokortti. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun mahdollisesti myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. Suosittelemme, että tarkistat asian vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Tukholma Hertz toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Hertz vuokra-autojen sijainneista Tukholma, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Hertz

17 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,7

Comfort

8,6

Kokonaisarvosana

8,1

Nouto/palautus

8,0

Value

8,0

Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Tukholma

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
ma. 29/4
Keskipäivä
ma. 6/5
Keskipäivä
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.

Löydä parempia tuloksia majoitukselle kohteessa Tukholma