Avis autonvuokraukset kaupungista Tukholma

Etsi ja vertaa hyviä Avis vuokra-autotarjouksia kaupungissa Tukholma

Tukholma, Ruotsi
26. toukokuu — 2. kesäkuu
Sama palautus
Tukholma, Ruotsi
to 26/5
Keskipäivä
to 2/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Tukholma Avis toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Avis vuokra-autojen sijainneista Tukholma, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,7

Comfort

9,5

Kokonaisarvosana

9,2

Nouto/palautus

9,5

Value

8,7

Tietoja Avis autonvuokrauksesta kaupungissa Tukholma

Tehostetut siivoustoimet, kuten kaikkien Avis vuokra-autojen sisä- ja ulkopintojen desinfiointi, ovat vain muutamia turvatoimenpiteitä, joita kyiseinen vuokraamo on ottanut käyttöönsä COVID-19:n aikana.Varmistaakseen, että heidän Tukholma asiakkaansa ja henkilökuntansa tuntevat olonsa turvalliseksi, Avis on ottanut käyttöönsä myös nämä lisäkäytännöt:
• Tarjolla kertakäyttökäsineitä ja käsien desinfiointiainetta
• Paperittomat vuokraussopimukset (saatavilla useimmissa paikoissa)
• Bussikuljetusten matkustajamäärää rajoitetaan
• Tehostettu työntekijöiden koulutus

Autonvuokraus kaupungissa Tukholma kuukauden kesäkuu aikana vuokraamolta Avis maksaa keskimäärin 66 € per päivä. Käyttäjämme ovat kuitenkin löytäneet niinkin alhaisia päivähintoja kuin 38 € per päivä. Jos sinun tarvitsee vuokrata auto vuokraamosta Avis viikoksi kaupungissa Tukholma, voit olettaa hintojen olevan noin 462 € kuukauden kesäkuu aikana. Nämä hinnat perustuvat viime vuoden vuokrahintoihin, mutta todennäköisesti löydät vastaavia tarjouksia momondosta.

Kyllä, vuokraamolla Avis on 1 toimipaikka kentällä Tukholma Bromman lentoasema lentokenttä, mitkä sijaitsevat osoitteessa Bromma Airport.

Kyllä, Avis tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Tukholma. Viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu. Jos sinulla on erityisiä kysymyksiä maksuista ja peruutuskäytännöistä, voit soittaa Avis johonkin heidän Tukholma toimipisteistään. Klikkaa tästä nähdäksesi luettelon puhelinnumeroista Toimipisteet-välilehdellä.

Kuukauden kesäkuu aikana käyttäjämme, jotka vuokraavat Avis autoja kaupungissa Tukholma pitävät enemmän Farmari ajoneuvoista. Jos aiot varata yhden heidän Farmari vuokra-autoistaan tässä kuussa, hinnat ovat yleensä 50 €/päivä ja 45 €/päivä halvimmillaan. Pidä mielessä, että hinnat voivat vaihdella sen perusteella, kuinka paljon etukäteen teet varauksen sekä minkä automallin valitset.

Mini on halvin Avis vuokrattavissa oleva autotyyppi kaupungissa Tukholma. Mini vuokraus vuokraamolta Avis maksaa keskimäärin 42 €/pvä (14 % halvempi kuin vuokraamon kallein auto). Viimeisten 12 kuukauden aikana 17 % käyttäjistämme valitsi Mini säästääkseen rahaa autonvuokrauksesta kaupungissa Tukholma.

Kaupungista Tukholma löytyy 5 autonvuokrauksen toimipistettä, jotka Avis omistaa. Osoitteessa Stockholm Arlanda Airport, Tukholma sijaitseva toimipiste on suosituin käyttäjien keskuudessa. Viimeisten 12 kuukauden aikana 52 % käyttäjistä, jotka vuokrasivat Avis auton kaupungissa Tukholma noutivat kulkuneuvon osoitteessa Stockholm Arlanda Airport sijaitsevasta toimipisteestä.