Avis autonvuokraukset kaupungista Tukholma

Etsi ja vertaa hyviä Avis vuokra-autotarjouksia kaupungissa Tukholma

Tukholma, Ruotsi
29. syyskuu — 6. lokakuu
Sama palautus
Tukholma, Ruotsi
pe 29/9
Keskipäivä
pe 6/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Avis vuokra-autotarjoukset Tukholma, Tukholman lääni

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

26 € - 93 €

Kaikki autotyypit

26 € - 93 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta Avis Tukholma, Tukholman lääni on huhtikuu hintojen ollessa 26 € per päivä keskimäärin. 26 € per päivä on 46 % alhaisempi kuin 48 € kuin keskimääräinen vuosihinta Avis Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Tukholma. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto Avis Tukholma on huhtikuu ja helmikuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden helmikuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo Avis tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.


Tukholma Avis toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Avis vuokra-autojen sijainneista Tukholma, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Avis

5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

9,4

Kokonaisarvosana

9,0

Nouto/palautus

8,0

Value

8,0

Tietoja Avis autonvuokrauksesta kaupungissa Tukholma

Onko vuokraamolla Avis toimipistettä kentällä Tukholma Bromman lentoasema lentokenttä?

Kyllä, vuokraamolla Avis on 1 toimipaikka kentällä Tukholma Bromman lentoasema lentokenttä, mitkä sijaitsevat osoitteessa Bromma Airport.

Tarjoaako Avis ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Tukholma?

Kyllä, Avis tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Tukholma. Viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu. Jos sinulla on erityisiä kysymyksiä maksuista ja peruutuskäytännöistä, voit soittaa Avis johonkin heidän Tukholma toimipisteistään. Klikkaa tästä nähdäksesi luettelon puhelinnumeroista Toimipisteet-välilehdellä.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Avis, kun vierailet kaupungissa Tukholma kuukauden lokakuu aikana?

Kuukauden lokakuu aikana käyttäjämme, jotka vuokraavat Avis autoja kaupungissa Tukholma pitävät enemmän Standardi ajoneuvoista. Jos aiot varata yhden heidän Standardi vuokra-autoistaan tässä kuussa, hinnat ovat yleensä 83 €/päivä ja 65 €/päivä halvimmillaan. Pidä mielessä, että hinnat voivat vaihdella sen perusteella, kuinka paljon etukäteen teet varauksen sekä minkä automallin valitset.

Kuinka monta Avis autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Tukholma?

Kaupungista Tukholma löytyy 5 autonvuokrauksen toimipistettä, jotka Avis omistaa. Osoitteessa Stockholm Arlanda Airport, Tukholma sijaitseva toimipiste on suosituin käyttäjien keskuudessa. Viimeisten 12 kuukauden aikana 62 % käyttäjistä, jotka vuokrasivat Avis auton kaupungissa Tukholma noutivat kulkuneuvon osoitteessa Stockholm Arlanda Airport sijaitsevasta toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Tukholma hinnat?

autoa Tukholma hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Tukholma?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Tukholma osiossa on 112 syyskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Tukholma?

Eri maissa, myös kohteessa Tukholma, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Tukholma?

Jotta voit vuokrata auton kohteessa Tukholma, on kaikilla kuljettajilla oltava voimassa oleva virallinen ajokortti. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun mahdollisesti myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. Suosittelemme, että tarkistat asian vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Vuokraa autoja muista vuokraamoista kaupungissa Tukholma

Etkö löydä etsimääsi vuokraamosta Avis? Vertaile muiden suosittujen Tukholma autovuokraamojen vuokra-autotarjouksia

Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Tukholma

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.