MABI autonvuokraukset kaupungista Tukholma

Etsi ja vertaa hyviä MABI vuokra-autotarjouksia kaupungissa Tukholma

Tukholma, Ruotsi
12. elokuu — 19. elokuu
Sama palautus
Tukholma, Ruotsi
pe 12/8
Keskipäivä
pe 19/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Tukholma MABI toimipaikat

Alla on tietoja kaikista MABI vuokra-autojen sijainneista Tukholma, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
15 sijaintia

Tietoja MABI autonvuokrauksesta kaupungissa Tukholma

MABI haluaa varmistaa, että Tukholma alueen asiakkaat ja henkilökunta tuntevat olonsa turvalliseksi COVID-19:n aikana. Tämän seurauksena MABI on ottanut käyttöönsä tehostetun siivouksen kaikissa Tukholma vuokra-autojen toimipisteissä. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluu paljon kosketuksia saavien alueiden, kuten ovenkahvojen, ohjauspyörien ja keskikonsoleiden desinfiointi.

Tällä hetkellä vuokraamolla MABI on 1 toimipaikka kentällä Tukholma Bromman lentoasema lentokenttä:
Domestic Airport Service Location.

Pienikokoinen vuokra-autot ovat suosituimpia vuokraamon MABI tarjoamista autotyypeistä kaupungissa Tukholma kuukauden syyskuu aikana. Vuokraamon MABI Pienikokoinen autot maksavat keskimäärin 69 € per päivä, ja halvin löydetty hinta oli 69 € päivä päivä kuukauden syyskuu aikana.

Vuokraamolla MABI on 16 toimipistettä kaupungissa Tukholma. Heidän Domestic Airport Service Location toimipisteensä on suosituin käyttäjätietojemme mukaan. Viimeisten 12 kuukauden aikana 52 % käyttäjistä, jotka halusivat vuokrata MABI auton kaupungissa Tukholma, päättivät vuokrata omansa vuokraamon MABI Domestic Airport Service Location toimipisteestä.