Autonvuokraus New Delhi, Intia

Haussa halpa vuokra-auto New Delhi, Intia? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

New Delhi, DL, Intia
25. tammikuu — 1. helmikuu
Sama palautus
New Delhi, DL, Intia
ti 25/1
Keskipäivä
ti 1/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autovuokraamo New Delhi: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot New Delhi, Intia
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

2,8

Comfort

3,0

Kokonaisarvosana

2,6

Value

2,6
5 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
1 sijainti

Etäisyys suosittuihin hotelleihin New Delhi, Intia kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä New Delhi Indira Gandhi Intl lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus New Delhi

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa New Delhi noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Avis on yksi monista autovuokraamoista, jotka ovat päivittäneet siivousrutiinejaan kohteessa New Delhi COVID-19-koronavirustaudin seurauksena. Autojen siisteys on aina ollut tärkeä asia vuokraamoille, mutta monet yritykset ovat tehostaneet sitä entisestään, jotta ajoneuvot täyttävät korkeammat turvallisuusstandardit. Lisätietoja kaikista vaihtoehdoista, jotka ovat saatavilla kohteessa New Delhi. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa New Delhi, Intia?

  Yleinen nopeusrajoitus kaupungissa New Delhi on 70 km/t, jollei liikennemerkeissä ole toisin mainittu. Kaupungin New Delhi taajama-alueilla on voimassa rajoitus 80 km/t, jonka noudattamista valvotaan tiukasti. Jos joudut moottoriteille kaupungin New Delhi alueella huomioithan, että nopeusrajoitus tällaisilla teillä on 120 km/t.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa New Delhi?

  Kun vuokraat autoa kaupungista New Delhi, suurin osa käyttäjistämme valitsee Hyundai i10 keskimääräiseen hintaan 31 €/pvä. Toiseksi suosituin autonvuokrausvaihtoehto on Ford Explorer 84 €/pvä hinnallaan. Käyttäjämme ovat löytäneet Hyundai i10 vuokra-autoja kaupungista New Delhi niinkin alhaiseen hintaan kuin 18 €/pvä ja Ford Explorer hintaan 31 €/pvä.

 • Mistä vuokraamosta on saatavilla Audi A4 vuokra-autoja kaupungissa New Delhi?

  Avis on suosituin vuokraamo kaupungissa New Delhi, jolla on tarjolla Audi A4 vuokra-autoja. Audi A4 vuokra-autot kaupungissa New Delhi maksavat noin 159 €/pvä vuokrattaessa vuokraamolta Avis.Pidä mielessä, että vuokraamolla Avis on myös tarjolla muita luokan Luksus autoja jos Audi A4 varaaminen ei onnistu matkustuspäivinäsi. BMW 5 Series vuokraaminen vuokraamolta Avis kaupungissa New Delhi on myös hyvä vaihtoehto.

 • Millainen sää on kohteessa New Delhi, Intia kuukauden tammikuu aikana?

  Kuukauden tammikuu aikana kaupungin New Delhi sademäärä on 19 mm ja keskilämpötila 14 °C. Tämä tieto voi olla hyödyllinen, kun valitset kaupunkiin New Delhi parhaiten sopivan vuokra-auton, ja tämä tieto auttaa sinua tekemään parhaan päätöksen.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Sää kaupungissa New Delhi kuukauden tammikuu aikana ei todennäköisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin paljon. momondon käyttäjät näyttävät suosivan tiettyjä vuokra-autotyyppejä autonvuokrauksessa kohteessa New Delhi. Hintatietoiset matkustajat, jotka etsivät kaupungista New Delhi vuokra-autoa valitsevat yleensä pienen auton. Tällaiset autot ovat yleensä halvimpia. Pieni vuokra-auto voi olla esimerkiksi Hyundai i10, Hyundai Accent tai Ford Focus.

 • Onko sää kaupungissa New Delhi samanlainen kuin muualla Delhi alueella?

  Matkailijoiden, jotka haluavat lähteä kaupungista New Delhi road triplle alueelle Delhi tai sitä ympäröiville alueille kuukauden tammikuu aikana, voivat olettaa lämpötilan olevan noin 14 °C ja sademäärän vastaavasti 19 mm koko kuukauden ajan.


Autot muissa kaupungeissa kohteessa Intia


Aloita matkan suunnittelu - New Delhi