Autonvuokraus Perth, Skotlanti

Haussa halpa vuokra-auto Perth, Skotlanti? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Perth, SCT, Yhdistynyt kuningaskunta
29. tammikuu — 5. helmikuu
Sama palautus
Perth, SCT, Yhdistynyt kuningaskunta
la 29/1
Keskipäivä
la 5/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autovuokraamo Perth: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Perth, Skotlanti
2 sijaintia
2 sijaintia
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Perth, Skotlanti kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Edinburghin lentoasema lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Perth

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Perth, SCT?

  Matkustajien, jotka vuokraavat auton kaupungissa Perth on hyvä muistaa, että kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Taajama-alueiden nopeusrajoitukset kaupungissa Perth ovat yleensä 100 km/t, kun taas moottoriteillä rajoitus on 115 km/t. Muista, että nopeudet voivat muuttua riippuen siitä, millä tiellä ajat, joten seuraa tarkasti tien varsilla olevia liikennemerkkejä.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Perth?

  Hyundai Accent ja Fiat 500 automallit kaupungissa Perth ovat kaksi suosituinta automallia datamme perusteella. Mallin Hyundai Accent vuokrahinnat kaupungissa Perth voivat vaihdella sen mukaan mistä vuokraamosta vuokraat auton, mutta käyttäjiemme löytämät keskimääräiset hinnat ovat 40 €/päivä ja alhaisimmillaan 19 €/päivä. Fiat 500 vuokrahinnat voivat myös vaihdella, mutta ne ovat yleensä 28 €/pvä, halvimpien tarjousten ollessa 13 €/pvä.

 • Millainen sää on kohteessa Perth, Skotlanti, Yhdistynyt kuningaskunta kuukauden tammikuu aikana?

  Niiden, jotka etsivät vuokra-autoa kaupungista Perth kuukauden tammikuu aikana voivat odottaa 4 °C lämpötiloja ja 60 mm sademäärää. Nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä valitessasi vuokra-autoa reissullesi.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Sää kaupungissa Perth kuukauden tammikuu aikana ei todennäköisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin paljon. momondon käyttäjät näyttävät suosivan tiettyjä autotyyppejä etsiessään Perth autonvuokrausta. Hintatietoiset matkustajat, jotka etsivät kaupungista Perth vuokra-autoa valitsevat yleensä pienen auton. Tällaiset autot ovat yleensä halvimpia. Pieni vuokra-auto voi olla esimerkiksi Hyundai Accent, Fiat 500 tai Ford Focus.

 • Onko sää kaupungissa Perth samanlainen kuin muualla Skotlanti alueella?

  Niiden, jotka haluavat vuokrata auton kaupungista Perth ympäröiville aluille suuntautuvalle road tripille tulisi huomioida se, että alueella Skotlanti lämpötila kuukauden aikana tammikuu on 3 °C ja mahdollinen sademäärä 78,4 mm.


Autot muissa kaupungeissa kohteessa Yhdistynyt kuningaskunta

Tutustu vuokra-autotarjouksiin kaupungeissa, kuten Lontoo, Edinburgh ja Manchester eri puolilla Yhdistynyt kuningaskunta

Autonvuokraukset kaupungin Perth lentokentillä

Varaa vuokra-auto toiselta lentokentältä lähellä kaupunkia Perth

Aloita matkan suunnittelu - Perth