Autonvuokraukset kohteessa Tamuning, Guamin

Haussa halpa vuokra-auto Tamuning, Guamin? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Tamuning, Guam
6. joulukuu — 13. joulukuu
Tamuning, Guam
ke 6/12
Keskipäivä
ke 13/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Tamuning

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Tamuning

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja kaupungissa Tamuning?

Vuokraamolla Avis on eniten toimipisteitä kaikista autovuokraamoista alueella Tamuning 5 toimipaikalla.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Tamuning?

Kun vuokraat autoa kaupungista Tamuning, suurin osa käyttäjistämme valitsee Mitsubishi Outlander keskimääräiseen hintaan 78 €/pvä. Toiseksi suosituin autonvuokrausvaihtoehto on Nissan Versa Note 47 €/pvä hinnallaan. Käyttäjämme ovat löytäneet Mitsubishi Outlander vuokra-autoja kaupungista Tamuning niinkin alhaiseen hintaan kuin 33 €/pvä ja Nissan Versa Note hintaan 43 €/pvä.

Tärkeää tietoa Tamuning autonvuokrauksesta

Autonvuokraus Tamuningissa tarjoaa sinulle kätevimmän tavan nauttia kaupungin tarjoamista nähtävyyksistä, kuten Ypao Beach Park, Hotel Santa Fe Guam ja Hilton Guam Resort & Spa. Kaupungissa on erinomainen tieverkosto, jonka ansiosta pääset perille ilman kiirettä. GH-14-tie ja San Vitores Road Farenholt Avenuen varrella ovat joitakin niistä teistä, joita pitkin nautit ajamisesta Tamuningin vuokra-autoilla. Tamuningissa on halpoja pysäköintipaikkoja, joihin voit pysäköidä autosi, jos haluat hengähtää. Tamuningissa on myös ilmaisia pysäköintipaikkoja. Kaupungissa on yli kymmenen autonvuokrauspaikkaa, joista osa on aivan lentokenttien sisällä. Autovuokraamoissa on kaikenlaisia autoja. Etsitpä sitten Tamuningissa henkilöauton vuokrausta, economy-luokan auton vuokrausta, sähköauton vuokrausta tai luksusauton vuokrausta, niin valinnanvaraa riittää.

Kannattaa vuokrata auto, kun vierailen Tamuningissa?

Tamuningin autonvuokrauksen merkitystä ei tarvitse korostaa liikaa. Sinun on kuitenkin oltava varovainen, kun joillakin teillä, kuten Hamburger-valtatiellä, on vilkas liikenne. Voit valita teitä, joilla on vähän liikennettä, joten et hukkaa aikaa, vaikka haluaisitkin vierailla kaupungin ulkopuolella sijaitsevissa kohteissa, kuten Fish Eye Marine Parkissa, Crystal Chapelissa, Underwater Worldissa ja St. Lagunan hääkappelissa. Jos olet kaupungin sisällä, huomaat, että suurin osa sen nähtävyyksistä on kävelymatkan päässä. Pysäköintipaikkoja on saatavilla, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä, mihin pysäköit, jos haluat kävellä ympäri kaupunkia. Jos kuitenkin haluat vierailla kaukana sijaitsevissa paikoissa, kuten Tumon Bayssä, halpa autonvuokraus Tamuningissa on suureksi avuksi. Aja vain Tumon Bay Roadia, ja lyhyessä ajassa olet Tumon Bayssä.

Mitä erilaisia liikennelakeja minun on hyvä pitää mielessä, kun ajan Tamuningissa?

Kun ajat Tamuningissa vuokra-autoa, on hyvä tietää kaupungin ja valtion liikennelait, joten et joudu vaikeuksiin lainvalvonnasta vastaavien viranomaisten kanssa. Ajamassasi autossa on esimerkiksi oltava autovakuutus, muuten ajokorttisi voidaan peruuttaa. Kun olet risteyksessä, jossa ei ole liikennevaloja, muista, että risteykseen saapuvilla autoilla on etuajo-oikeus. Tamuningissa ei ole sääntöä, kuten suoraan ajo tai oikealle kääntymisen etuajo-oikeus. Ja jos sinut tavataan ajamasta humalassa, voit joutua vankilaan, saada sakkoja tai ajokorttisi voidaan peruuttaa. Liikennelainsäädäntö voi muuttua, joten kannattaa tarkistaa asia asianomaisilta viranomaisilta.

Millaisen ajokortin tarvitset autonvuokraukseen Tamuningissa?

Voidaksesi vuokrata auton Tamuningissa sinun on oltava vähintään 18-vuotias. Myös ajokorttisi on oltava rikkeetön. Jos olet Yhdysvalloista, sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti ja luottokortti. Jos olet jostain muusta maasta, ajokorttisi on oltava voimassa maassasi, ja sinulla on oltava myös passi, jossa on nimesi.


0

Tamuning autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Tamuning, Guamin

National

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Economy Rent a Car

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Sixt

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,2

Comfort

8,2

Kokonaisarvosana

8,2

Nouto/palautus

8,0

Value

8,0

Dollar

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,6

Comfort

7,9

Kokonaisarvosana

8,6

Nouto/palautus

7,9

Value

8,6

Enterprise Rent-A-Car

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,8

Comfort

8,1

Kokonaisarvosana

7,4

Nouto/palautus

7,2

Value

8,0

Payless

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,5

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

7,5

Nouto/palautus

8,0

Value

7,0

Ace

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

8,5

Kokonaisarvosana

7,5

Nouto/palautus

7,5

Value

7,5

Alamo

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

6,5

Comfort

6,8

Kokonaisarvosana

6,6

Nouto/palautus

7,0

Value

7,0

Vuokraa auto läheltä kohteen Tamuning suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Tamuning

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Tamuning - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Tamuning, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Peritäänkö Tamuning, Guam autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Vuokratessasi autoa voit olettaa, että suurimmalla osalla Tamuning sijaitsevista vuokraamoista ei ole peruutusmaksua. Muista, että momondo-sivusto ei aseta peruutusehtoja, mutta voimme auttaa sinua löytämään hyviä vuokra-autojen tarjouksia kaupungissa Tamuning. Muista tarkistaa peruutuskäytännöt, kun haet vuokra-autoja.

Mistä vuokraamosta on saatavilla Buick LaCrosse vuokra-autoja kaupungissa Tamuning?

Millainen sää on kohteessa Tamuning, Guam kuukauden marraskuu aikana?

Niiden, jotka etsivät vuokra-autoa kaupungista Tamuning kuukauden marraskuu aikana voivat odottaa 28 °C lämpötiloja ja 214 mm sademäärää. Nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä valitessasi vuokra-autoa reissullesi.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Tamuning hinnat?

autoa Tamuning hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Tamuning?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Tamuning osiossa on 43 marraskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Tamuning?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Tamuning. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. Suosittelemme, että luet valitsemasi vuokraamon säännöt ennen varaamista.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Tamuning?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Tamuning. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Tamuning?

Jos varaat autonvuokrauksen kohteessa Tamuning momondo-sivuston kautta, voit säästää aikaa ja rahaa. momondo tarjoaa sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja, sillä etsimme tuhansia autonvuokraussivustoja ja -kohteita, jotta voit tehdä parhaan valinnan matkallesi.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Tamuning?

momondo auttaa sinua löytämään hyvän vuokra-auton kohteessa Tamuning suodattimen avulla. Rajaa hakuasi hinta- ja karttaominaisuuksien avulla sekä suodattamalla polttoaine- tai kilometrimääräkäytäntöjen mukaan monien muiden käytettävissä olevien suodattimien joukossa.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Tamuning, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, momondo sivustolla on suodatin, joka korostaa vain sellaisia autonvuokraustarjouksia, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen. Tämä suodatin on käytettävissä kaikissa momondo autonvuokraushauissa, mukaan lukien kohteen Tamuning autoillle.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Tamuning momondo avulla?

Kyllä, valitse vain hyvän polttoainekäytännön suodatin sen jälkeen, kun olet hakenut vuokra-autoja kohteessa Tamuning momondo-sivustolla.

Löytyykö kohteesta Tamuning autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Varmasti voit. momondo-sivustolta löytyy oma suodatin tehostettuja siivouspalveluja varten kaikille autovuokraamoille kohteessa Tamuning.

Voinko etsiä Tamuning vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Kyllä, löydät momondo-sivustolta vuokra-autoja rajoittanattomilla kilometrimäärillä vaihtoehtoja kohteesta Tamuning.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Tamuning

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.