Thrifty autonvuokraukset kaupungista Orlando

Etsi ja vertaa hyviä Thrifty vuokra-autotarjouksia kaupungissa Orlando

Orlando, FL, Yhdysvallat
26. toukokuu — 2. kesäkuu
Sama palautus
Orlando, FL, Yhdysvallat
to 26/5
Keskipäivä
to 2/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Thrifty vuokra-autotarjoukset Orlando, Florida

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

21 € - 124 €

Kaikki autotyypit

21 € - 118 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta Thrifty Orlando, Florida on syyskuu hintojen ollessa 21 € per päivä keskimäärin. 21 € per päivä on 65 % alhaisempi kuin 59 € kuin keskimääräinen vuosihinta Thrifty Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Orlando. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto Thrifty Orlando on syyskuu ja huhtikuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden huhtikuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo Thrifty tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Keskikoko auto vuokraamosta Thrifty Orlando, Florida on lokakuu hintojen ollessa 25 € per päivä keskimäärin. 25 € per päivä on 47 % alhaisempi kuin 47 € kuin keskimääräinen vuosihinta Thrifty Keskikoko autonvuokraukselle kaupungissa Orlando. Halvin kuukausi vuokrata Keskikoko auto Thrifty Orlando on lokakuu ja huhtikuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden huhtikuu aikana Keskikoko autoille, joita vuokraamo Thrifty tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.


Orlando Thrifty toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Thrifty vuokra-autojen sijainneista Orlando, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,1

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

4,9

Nouto/palautus

4,8

Value

5,3

Tietoja Thrifty autonvuokrauksesta kaupungissa Orlando

Tehostetut siivoustoimet, kuten kaikkien Thrifty vuokra-autojen sisä- ja ulkopintojen desinfiointi, ovat vain muutamia turvatoimenpiteitä, joita kyiseinen vuokraamo on ottanut käyttöönsä COVID-19:n aikana.Varmistaakseen, että heidän Orlando asiakkaansa ja henkilökuntansa tuntevat olonsa turvalliseksi, Thrifty on ottanut käyttöönsä myös nämä lisäkäytännöt:
• Tehostettu siivous bussikuljetuksissa

Autonvuokraus kaupungissa Orlando kuukauden kesäkuu aikana vuokraamolta Thrifty maksaa keskimäärin 113 € per päivä. Käyttäjämme ovat kuitenkin löytäneet niinkin alhaisia päivähintoja kuin 77 € per päivä. Jos sinun tarvitsee vuokrata auto vuokraamosta Thrifty viikoksi kaupungissa Orlando, voit olettaa hintojen olevan noin 788 € kuukauden kesäkuu aikana. Nämä hinnat perustuvat viime vuoden vuokrahintoihin, mutta todennäköisesti löydät vastaavia tarjouksia momondosta.

Kyllä. 1 toimipiste vuokraamolta Thrifty löytyy kentältä Orlandon kansainvälinen lentoasema lentokenttä sijaitsevat 9302 Airport Boulevard.

Kyllä, voit peruuttaa Thrifty vuokra-autovarauksesi kaupungissa Orlando maksutta. Autovuokrauksen peruuttaminen juuri ennen aikataulun mukaista noutopäivää voi kuitenkin tuoda mukanaan lisämaksuja. Muista soittaa suoraan vuokraamolle Thrifty selvittääksesi peruutuskäytännöt. Löydät puhelinnumerot Toimipisteet-välilehdeltä klikkaamalla täältä.

Harkitse Suuri vuokraamista vuokraamolta Thrifty jos tarvitse vuokra-autoa kaupungissa Orlando kesäkuu aikana. Kun vuokraat Suuri autoja kuukauden kesäkuu aikana, voit olettaa hintojen olevan keskimäärin 36 € per päivä ja niinkin alhaiset kuin 32 € per päivä. Otathan huomioon, että Thrifty tarjoaa myös muunlaisia vuokra-autoja—Suuri ajoneuvot ovat vain suosituimpia käyttäjien keskuudessa kuluvana vuonna.

Kaupungista Orlando löytyy Thrifty vuokraamolta 4 toimipistettä. 9302 Airport Boulevard on autovuokraamon suosituimman toimipisteen osoite (käyttäjätietojemme perusteella). Viimeisten 12 kuukauden aikana 90 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Thrifty vuokra-auton kaupungista Orlando tekivät sen osoitteessa 9302 Airport Boulevard sijaitsevassa toimipisteessä.


Vuokraa autoja muista vuokraamoista kaupungissa Orlando

Etkö löydä etsimääsi vuokraamosta Thrifty? Vertaile muiden suosittujen Orlando autovuokraamojen vuokra-autotarjouksia