Thrifty autonvuokraukset kaupungista Orlando

Etsi ja vertaa hyviä Thrifty vuokra-autotarjouksia kaupungissa Orlando

Orlando, FL, Yhdysvallat
6. lokakuu — 13. lokakuu
Sama palautus
Orlando, FL, Yhdysvallat
pe 6/10
Keskipäivä
pe 13/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Thrifty vuokra-autotarjoukset Orlando, Florida

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

21 € - 80 €

Kaikki autotyypit

21 € - 86 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta Thrifty Orlando, Florida on syyskuu hintojen ollessa 21 € per päivä keskimäärin. 21 € per päivä on 54 % alhaisempi kuin 46 € kuin keskimääräinen vuosihinta Thrifty Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Orlando. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto Thrifty Orlando on syyskuu ja maaliskuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden maaliskuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo Thrifty tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Keskikoko auto vuokraamosta Thrifty Orlando, Florida on kesäkuu hintojen ollessa 31 € per päivä keskimäärin. 31 € per päivä on 46 % alhaisempi kuin 57 € kuin keskimääräinen vuosihinta Thrifty Keskikoko autonvuokraukselle kaupungissa Orlando. Halvin kuukausi vuokrata Keskikoko auto Thrifty Orlando on kesäkuu ja helmikuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden helmikuu aikana Keskikoko autoille, joita vuokraamo Thrifty tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Suuri auto vuokraamosta Thrifty Orlando, Florida on heinäkuu hintojen ollessa 31 € per päivä keskimäärin. 31 € per päivä on 52 % alhaisempi kuin 65 € kuin keskimääräinen vuosihinta Thrifty Suuri autonvuokraukselle kaupungissa Orlando. Halvin kuukausi vuokrata Suuri auto Thrifty Orlando on heinäkuu ja lokakuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden lokakuu aikana Suuri autoille, joita vuokraamo Thrifty tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Maasturi auto vuokraamosta Thrifty Orlando, Florida on joulukuu hintojen ollessa 29 € per päivä keskimäärin. 29 € per päivä on 50 % alhaisempi kuin 58 € kuin keskimääräinen vuosihinta Thrifty Maasturi autonvuokraukselle kaupungissa Orlando. Halvin kuukausi vuokrata Maasturi auto Thrifty Orlando on joulukuu ja helmikuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden helmikuu aikana Maasturi autoille, joita vuokraamo Thrifty tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.


Orlando Thrifty toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Thrifty vuokra-autojen sijainneista Orlando, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Thrifty

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,4

Comfort

6,3

Kokonaisarvosana

5,3

Nouto/palautus

5,2

Value

5,6

Tietoja Thrifty autonvuokrauksesta kaupungissa Orlando

Onko vuokraamolla Thrifty toimipistettä kentällä Orlandon kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

Kyllä. 1 toimipiste vuokraamolta Thrifty löytyy kentältä Orlandon kansainvälinen lentoasema lentokenttä sijaitsevat 1 Airport Blvd.

Tarjoaako Thrifty ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Orlando?

Kyllä, voit peruuttaa Thrifty vuokra-autovarauksesi kaupungissa Orlando maksutta. Autovuokrauksen peruuttaminen juuri ennen aikataulun mukaista noutopäivää voi kuitenkin tuoda mukanaan lisämaksuja. Muista soittaa suoraan vuokraamolle Thrifty selvittääksesi peruutuskäytännöt. Löydät puhelinnumerot Toimipisteet-välilehdeltä klikkaamalla täältä.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Thrifty, kun vierailet kaupungissa Orlando kuukauden lokakuu aikana?

Harkitse Pienikokoinen vuokraamista vuokraamolta Thrifty jos tarvitse vuokra-autoa kaupungissa Orlando lokakuu aikana. Kun vuokraat Pienikokoinen autoja kuukauden lokakuu aikana, voit olettaa hintojen olevan keskimäärin 37 € per päivä ja niinkin alhaiset kuin 34 € per päivä. Otathan huomioon, että Thrifty tarjoaa myös muunlaisia vuokra-autoja—Pienikokoinen ajoneuvot ovat vain suosituimpia käyttäjien keskuudessa kuluvana vuonna.

Kuinka monta Thrifty autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Orlando?

Kaupungista Orlando löytyy Thrifty vuokraamolta 4 toimipistettä. 1 Airport Blvd on autovuokraamon suosituimman toimipisteen osoite (käyttäjätietojemme perusteella). Viimeisten 12 kuukauden aikana 99 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Thrifty vuokra-auton kaupungista Orlando tekivät sen osoitteessa 1 Airport Blvd sijaitsevassa toimipisteessä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Orlando hinnat?

autoa Orlando hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Orlando?

203 toimijaa on valittavissa autoa Orlando syyskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Orlando?

Eri maissa, myös kohteessa Orlando, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Orlando?

Jotta voit vuokrata auton kohteessa Orlando, on kaikilla kuljettajilla oltava voimassa oleva virallinen ajokortti. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun mahdollisesti myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. Suosittelemme, että tarkistat asian vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Orlando

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.