Autonvuokraukset kohteessa New Haven, Connecticut

Haussa halpa vuokra-auto New Haven, Connecticut? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

New Haven, CT, Yhdysvallat
6. lokakuu — 13. lokakuu
Sama palautus
New Haven, CT, Yhdysvallat
pe 6/10
Keskipäivä
pe 13/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi New Haven

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton New Haven

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja kaupungissa New Haven?

Vuokraamolla Enterprise Rent-A-Car on eniten toimipisteitä kaikista autovuokraamoista alueella New Haven 3 toimipaikalla.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa New Haven?

Datamme perusteella Kia Rio on suosituin vuokra-auto kaupungissa New Haven.Käyttäjämme ovat löytäneet Kia Rio vuokra-autoja niinkin alhaiseen hintaan kuin 26 €/pvä kaupungissa New Haven, vaikka keskimäärin voit odottaa hintojen olevan noin 67 €/pvä. Toinen suosittu vuokra-auto kaupungissa New Haven on Toyota RAV4 keskimääräisen hinnan ollessa 73 €/pvä ja tarjouksessa vuokraus voi maksaa niinkin vähän kuin 33 €/pvä.

Tärkeää tietoa New Haven autonvuokrauksesta

Vierailu Connecticutiin on usein merkittävä kohokohta kaikille Yhdysvalloissa vieraileville. Connecticutissa käynti ei kuitenkaan riitä ilman, että matkustaa kauas itään New Haveniin. Kaupunki on Yalen yliopiston kotikaupunki, ja se hemmottelee kävijöitä kiehtovilla kohteilla Grove Streetin hautausmaa, New Havenin museo, Eastern Rock Park, Lighthouse Point Park, Knights of Columbus Museum ja Green. Historiallisessa Yalen yliopistossa on nimittäin myös museoita ja teattereita, joissa kannattaa vierailla. Pidä silmällä Interstate 95:tä, Interstate 91:tä, US Route 1:tä ja US Route 17:ää, kun käytät autonvuokrausta New Havenissa. Kaupunki on ajokelpoinen ja vähemmän ruuhkainen lukuun ottamatta Intestate 95:tä, joka on ajoittain altis ruuhkille. Vielä enemmän, pysäköinti saatavilla sekä asukkaille että ulkomaalaisille navigointi auton tai henkilöauton vuokraus. Vuokra-autoja on saatavilla mistä tahansa New Havenin, Connecticutin yli 30 autovuokraamosta.

Onko New Havenissa vierailun aikana hyödyllistä vuokrata auto?

Pysäköinnin pitäisi olla pienin huolenaiheesi New Havenissa vieraillessasi. Kaupungissa on useita mittarillisia pysäköintivaihtoehtoja parkkihalleissa ja pysäköintialueilla nopeasti kasvavassa metropolissa. Pysäköinti on kohtuuhintaista, ja se maksetaan tunneittain tai kuukausittain. Lisäksi kadulla on saatavilla myös pysäköintimittareita. New Havenin autonvuokraus auttaa sinua pääsemään minne tahansa kaupungin sisällä. New Haven on yhtä lailla käveltävissä, vaikka aamulla on paljon ruuhkaa. New Haven on tietysti vain Connecticutin osavaltion toiseksi suurin kaupunki, ja siellä on lukemattomia asioita, joita voit nähdä New Havenin economy- tai luksusvuokra-autolla. Mystic Seaport, Gillette Castle State Park, Mark Twain House ja Lake Compounce ovat vierailun arvoisia kohteita. Epäilemättä auton varaaminen antaa sinulle mukavuutta ja vapautta tutustua.

Mitä eri liikennelakeja minun olisi syytä pitää mielessä ajaessani New Havenissa?

Vaikka 16- ja 17-vuotiaat voivat ajaa New Havenissa, heidän on noudatettava ajokieltoa, joka on aina myöhään illasta varhaisaamuun. Ulkonaliikkumiskielto ei koske vanhempia kuljettajia. Autonvuokraus New Havenissa on helppoa, ja tarjolla on monia vaihtoehtoja, kuten sähköauton vuokraus. Pysy oikealla ajaessasi ja huomioi, että matkapuhelimen käyttämisestä ajon aikana seuraa rangaistus. Varmista myös, että sinä ja matkustajasi käytätte turvavöitä. Toinen vinkki turvalliseen ajamiseen vuokra-autoilla New Havenissa, Connecticutissa, on antaa tietä jalankulkijoille merkityillä ja merkitsemättömillä risteysalueilla. Alenna nopeutta koulujen läheisyydessä ja vältä ajamista päihtyneenä. Lisätietoja saat kaupungin moottoriajoneuvo-osastolta.

Tarvitsenko erityistä ajokorttia tai lupaa ajaa vuokra-autolla New Havenissa, jos olen vierailulla toisesta maasta?

Connecticutin osavaltio sallii asukkaiden ajaa autoja 15-vuotiaasta alkaen, mutta oikeilla ajoluvilla ja ajokorteilla. Myös alle 18-vuotiaat kansainväliset opiskelijat saavat ajaa, mutta testien arvioinnin jälkeen. Vanhemmat kuljettajat voivat käyttää autoa ulkomaisilla ajokortillaan niin kauan kuin ne ovat voimassa. Tarvitset kuitenkin kansainvälisen ajokortin, jos ajokorttisi ei ole kirjoitettu englanniksi eikä espanjaksi. Lopuksi, autonvuokraus on melko suoraviivaista, ja löydät halvan autonvuokrauksen New Havenista.


0

New Haven autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot New Haven, Connecticut

National

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Hertz

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

8,3

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

7,9

Nouto/palautus

7,6

Value

7,3

Alamo

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

6,6

Nouto/palautus

6,6

Value

6,0

Enterprise Rent-A-Car

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,4

Comfort

7,4

Kokonaisarvosana

7,2

Nouto/palautus

7,2

Value

7,4

Thrifty

1 sijainti

Dollar

1 sijainti

Budget

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,1

Comfort

7,0

Kokonaisarvosana

6,8

Nouto/palautus

6,7

Value

6,8

Avis

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,5

Comfort

7,0

Kokonaisarvosana

5,9

Nouto/palautus

6,0

Value

6,4

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa New Haven

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen New Haven

Suositut autotyypit

Compact, SUV, Full-size

Halvin vuokra-auto

125 €

Suosituin malli

Kia Rio
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa New Haven viimeisten 72 tunnin aikana: Compact, SUV, Full-size.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa New Haven on 125 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 128 €/pvä.
Kohteen New Haven suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Kia Rio. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Class Special Car.

Vuokraa auto läheltä kohteen New Haven suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa New Haven

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa New Haven - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa New Haven, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Peritäänkö New Haven, Connecticut autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Vuokratessasi autoa voit olettaa, että suurimmalla osalla New Haven sijaitsevista vuokraamoista ei ole peruutusmaksua. Muista, että momondo-sivusto ei aseta peruutusehtoja, mutta voimme auttaa sinua löytämään hyviä vuokra-autojen tarjouksia kaupungissa New Haven. Muista tarkistaa peruutuskäytännöt, kun haet vuokra-autoja.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa New Haven, Connecticut?

Kun ajat New Haven kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 40 km/t. Tämä nopeusrajoitus saattaa koskea myös ympäröiviä kaupunkeja ja taajamia. New Haven kaupungin taajama-alueiden nopeusrajoitus on 120 km/t ja moottoriteille 120 km/t. Muista kuitenkin seurata liikennemerkkejä, koska nopeudet voivat vaihdella.

Mistä vuokraamosta on saatavilla Tesla Model 3 vuokra-autoja kaupungissa New Haven?

Millainen sää on kohteessa New Haven, CT kuukauden syyskuu aikana?

Niiden, jotka etsivät vuokra-autoa kaupungista New Haven kuukauden syyskuu aikana voivat odottaa 19 °C lämpötiloja ja 95 mm sademäärää. Nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä valitessasi vuokra-autoa reissullesi.

Onko sää kaupungissa New Haven samanlainen kuin muualla Connecticut alueella?

Niiden, jotka haluavat vuokrata auton kaupungista New Haven ympäröiville aluille suuntautuvalle road tripille tulisi huomioida se, että alueella Connecticut lämpötila kuukauden aikana syyskuu on 18 °C ja mahdollinen sademäärä 103,5 mm.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa New Haven hinnat?

autoa New Haven hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa New Haven?

syyskuuta 2023 alkaen 18 toimijaa on valittavissa autoa New Haven osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa New Haven?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien New Haven. Monissa EU-maissa kuljettajan on oltava 18-vuotias. Sinun on oltava pääsääntöisesti 21-vuotias voidaksesi vuokrata auton ulkomailta, ja jos olet alle 25-vuotias, voidaan sinulta periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Suosittelemme tutustumaan valitsemasi vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa New Haven?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa New Haven. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Autonvuokraukset suosituilla lentokentillä lähellä kaupunkia New Haven

Vuokraa auto millä tahansa näistä suosituista lentokentistä lähellä kohdetta New Haven

Tutustu alueen Connecticut muihin vuokra-autoihin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Connecticut

Aloita matkan suunnittelu - New Haven


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa New Haven?

Sinun kannattaa varata autonvuokraus kohteessa New Haven käyttämällä momondo-sivustoa, koska se on nopea, maksuton ja helppokäyttöinen, ja voit säästää rahaa. momondo tekee kovan työn vuokra-autojen hintojen ja käytäntöjen löytämiseksi, sinun tarvitsee vain vertailla ja valita, mikä sopii parhaiten matkasi osaksi.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa New Haven?

momondo avulla voit löytää parhaan autonvuokraustarjouksen kohteesta New Haven, koska voit rajata hakua hyödyllisillä suodattimilla. Voit käyttää esimerkiksi seuraavia suodattimia: hinta, autotyyppi, vuokraamo ja tietty käytäntö.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa New Haven, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Ilmainen peruutus on käytäntö, joka voidaan suodattaa momondo autonvuokraushauissa kohteessa New Haven ja kaikilla muilla alueilla. Saatavuus voi vaihdella sijainnin mukaan.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa New Haven momondo avulla?

momondo avulla voit erityisesti etsiä autovuokraamoja kohteessa New Haven, joissa on hyvät polttoainekäytännöt.

Löytyykö kohteesta New Haven autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Varmasti voit. momondo-sivustolta löytyy oma suodatin tehostettuja siivouspalveluja varten kaikille autovuokraamoille kohteessa New Haven.

Voinko etsiä New Haven vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Rajoittamaton kilometrimäärä on vaihtoehto, jota momondo tarjoaa vuokra-autoihin kohteessa New Haven.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen New Haven

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.