Autonvuokraukset kohteessa New Haven, Connecticut

Haussa halpa vuokra-auto New Haven, Connecticut? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

New Haven, CT, Yhdysvallat
5. heinäkuu — 12. heinäkuu
Sama palautus
New Haven, CT, Yhdysvallat
ti 5/7
Keskipäivä
ti 12/7
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

New Haven autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot New Haven, Connecticut
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

7,9

Comfort

7,9

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

8,3

Value

6,6
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

5,8

Comfort

6,3

Kokonaisarvosana

5,8

Nouto/palautus

5,6

Value

6,1
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

5,7

Comfort

5,4

Kokonaisarvosana

5,2

Nouto/palautus

5,6

Value

5,6
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

4,0

Comfort

5,0

Kokonaisarvosana

4,0

Nouto/palautus

4,0

Value

6,0
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
1 sijainti

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa New Haven

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen New Haven

Suositut autotyypit

Compact, Full-size, Intermediate

Halvin vuokra-auto

125 €

Suosituin malli

Hyundai Accent
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa New Haven viimeisten 72 tunnin aikana: Compact, Full-size, Intermediate.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa New Haven on 125 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 127 €/pvä.
Kohteen New Haven suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Hyundai Accent. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Kia Rio.

Vuokraa auto läheltä kohteen New Haven suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa New Haven

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa New Haven - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa New Haven, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Auton vuokraaminen kaupungissa New Haven on halvinta, kun käytät vuokraamon Budget yhtä heidän 3 toimipisteestä kaupungin sisällä. Paras päivittäinen hinta, joka on löydetty momondo-sivuston kautta, on 125 €, mutta on parasta olettaa, että autonvuokraus maksaa 127 €/päivä.

Vuokratessasi autoa voit olettaa, että suurimmalla osalla New Haven sijaitsevista vuokraamoista ei ole peruutusmaksua. Muista, että momondo-sivusto ei aseta peruutusehtoja, mutta voimme auttaa sinua löytämään hyviä vuokra-autojen tarjouksia kaupungissa New Haven. Muista tarkistaa peruutuskäytännöt, kun haet vuokra-autoja.

Yrityksellä Budget on eniten vuokraamoja kaupungissa New Haven, CT, josta löytyy yhteensä 3 toimipaikkaa. momondo-käyttäjät löytävät tyypillisesti 127 €/päivä tarjouksia Budget vuokra-autoille kaupungissa New Haven, CT.

Kun ajat New Haven kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 40 km/t. Tämä nopeusrajoitus saattaa koskea myös ympäröiviä kaupunkeja ja taajamia. New Haven kaupungin taajama-alueiden nopeusrajoitus on 120 km/t ja moottoriteille 120 km/t. Muista kuitenkin seurata liikennemerkkejä, koska nopeudet voivat vaihdella.

Niiden, jotka etsivät vuokra-autoa kaupungista New Haven kuukauden kesäkuu aikana voivat odottaa 21 °C lämpötiloja ja 106 mm sademäärää. Nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä valitessasi vuokra-autoa reissullesi.

Niiden, jotka haluavat vuokrata auton kaupungista New Haven ympäröiville aluille suuntautuvalle road tripille tulisi huomioida se, että alueella Connecticut lämpötila kuukauden aikana kesäkuu on 20 °C ja mahdollinen sademäärä 97 mm.


Autonvuokraukset suosituilla lentokentillä lähellä kaupunkia New Haven

Vuokraa auto millä tahansa näistä suosituista lentokentistä lähellä kohdetta New Haven

Tutustu alueen Yhdysvaltojen muihin autonvuokrauksiin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Yhdysvaltojen

Aloita matkan suunnittelu - New Haven


Miksi käyttää momondoa?

Sinun kannattaa varata autonvuokraus kohteessa New Haven käyttämällä momondo-sivustoa, koska se on nopea, maksuton ja helppokäyttöinen, ja voit säästää rahaa. momondo tekee kovan työn vuokra-autojen hintojen ja käytäntöjen löytämiseksi, sinun tarvitsee vain vertailla ja valita, mikä sopii parhaiten matkasi osaksi.

momondo avulla voit löytää parhaan autonvuokraustarjouksen kohteesta New Haven, koska voit rajata hakua hyödyllisillä suodattimilla. Voit käyttää esimerkiksi seuraavia suodattimia: hinta, autotyyppi, vuokraamo ja tietty käytäntö.

Ilmainen peruutus on käytäntö, joka voidaan suodattaa momondo autonvuokraushauissa kohteessa New Haven ja kaikilla muilla alueilla. Saatavuus voi vaihdella sijainnin mukaan.

momondo avulla voit erityisesti etsiä autovuokraamoja kohteessa New Haven, joissa on hyvät polttoainekäytännöt.

Varmasti voit. momondo-sivustolta löytyy oma suodatin tehostettuja siivouspalveluja varten kaikille autovuokraamoille kohteessa New Haven.

Rajoittamaton kilometrimäärä on vaihtoehto, jota momondo tarjoaa vuokra-autoihin kohteessa New Haven.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.