Enterprise Rent-A-Car autonvuokraukset kaupungista Korfu

Etsi ja vertaa hyviä Enterprise Rent-A-Car vuokra-autotarjouksia kaupungissa Korfu

Korfu, II, Kreikka
6. lokakuu — 13. lokakuu
Sama palautus
Korfu, II, Kreikka
pe 6/10
Keskipäivä
pe 13/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Korfu Enterprise Rent-A-Car toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Enterprise Rent-A-Car vuokra-autojen sijainneista Korfu, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Enterprise Rent-A-Car

5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

6,0

Tietoja Enterprise Rent-A-Car autonvuokrauksesta kaupungissa Korfu

Onko vuokraamolla Enterprise Rent-A-Car toimipistettä kentällä Korfun kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

Kentältä Korfun kansainvälinen lentoasema lentokenttä löytyy 1 toimipaikka . Tämän Enterprise Rent-A-Car autonvuokrauskeskuksen osoite on Ioannis Kapodistrias Airport.

Tarjoaako Enterprise Rent-A-Car ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Korfu?

Vuokraamon Enterprise Rent-A-Car vuokra-autovaruksen voidaan peruuttaa maksutta kaupungissa Korfu. Peruutusmaksuja voidaan kuitenkin periä, jos peruutus tapahtuu viime hetkellä. Suosittelemme, että soitat suoraan Enterprise Rent-A-Car vuokraamoon saadaksesi lisätietoja. Korfu alueen Enterprise Rent-A-Car puhelinnumerot löytyvät täältä Toimipisteet-välilehdeltä.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Enterprise Rent-A-Car, kun vierailet kaupungissa Korfu kuukauden lokakuu aikana?

Keskimääräisen hinnan ollessa 92 €/päivä, Mini ajoneuvon vuokraaminen vuokraamolta Enterprise Rent-A-Car kaupungissa Korfu lokakuu aikana on suosituin momondo.käyttäjien valitsema vaihtoehto. Voit myös löytää Enterprise Rent-A-Car autonvuokraustarjouksia kaupungissa Korfu niinkin alhaiseen hintaan kuin 92 €/päivä, mikä on halvin Mini vuokra-autoille löydetty hinta edellisen lokakuu aikana.

Kuinka monta Enterprise Rent-A-Car autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Korfu?

Kaupungista Korfu löytyy Enterprise Rent-A-Car vuokraamolta 5 toimipistettä. Ioannis Kapodistrias Airport on autovuokraamon suosituimman toimipisteen osoite (käyttäjätietojemme perusteella). Viimeisten 12 kuukauden aikana 68 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Enterprise Rent-A-Car vuokra-auton kaupungista Korfu tekivät sen osoitteessa Ioannis Kapodistrias Airport sijaitsevassa toimipisteessä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Korfu hinnat?

autoa Korfu hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Korfu?

124 toimijaa on valittavissa autoa Korfu syyskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Korfu?

Eri maissa, myös kohteessa Korfu, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Korfu?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Korfu. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Korfu

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta