Enterprise autonvuokraukset kaupungista Korfu

Etsi ja vertaa hyviä Enterprise vuokra-autotarjouksia kaupungissa Korfu

Korfu, II, Kreikka
24. toukokuu — 31. toukokuu
Sama palautus
Korfu, II, Kreikka
ti 24/5
Keskipäivä
ti 31/5
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Korfu Enterprise toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Enterprise vuokra-autojen sijainneista Korfu, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
5 sijaintia

Tietoja Enterprise autonvuokrauksesta kaupungissa Korfu

Tehdäkseen autonvuokrauksesta mieluisampaa COVID-19:n aikana kaupungissa Korfu sijaitseva vuokraamo Enterprise on , aloittanut esimerkiksi ajoneuvojen ja vuokraustiskien tehostetun siivouksen. Enterprise on myös ottanut käyttöönsä alla olevat käytännöt ennaltaehkäisevinä lisätoimenpiteinä:
• Autonvuokraus tien päällä sosiaalista etäisyyttä lisäämässä
• Bussikuljetusten matkustajamäärää rajoitetaan
• Tehostettu siivous bussikuljetuksissa
• Täysin puhdasta -lupaus
• Tehostettu työntekijöiden koulutus

Kentältä Korfun kansainvälinen lentoasema lentokenttä löytyy 1 toimipaikka . Tämän Enterprise autonvuokrauskeskuksen osoite on Ioannis Kapodistrias Airport.

Vuokraamon Enterprise vuokra-autovaruksen voidaan peruuttaa maksutta kaupungissa Korfu. Peruutusmaksuja voidaan kuitenkin periä, jos peruutus tapahtuu viime hetkellä. Suosittelemme, että soitat suoraan Enterprise vuokraamoon saadaksesi lisätietoja. Korfu alueen Enterprise puhelinnumerot löytyvät täältä Toimipisteet-välilehdeltä.

Kaupungista Korfu löytyy Enterprise vuokraamolta 5 toimipistettä. Ioannis Kapodistrias Airport on autovuokraamon suosituimman toimipisteen osoite (käyttäjätietojemme perusteella). Viimeisten 12 kuukauden aikana 67 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Enterprise vuokra-auton kaupungista Korfu tekivät sen osoitteessa Ioannis Kapodistrias Airport sijaitsevassa toimipisteessä.