Autonvuokraukset Alaska

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Alaska? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Anchorage, AK, Yhdysvallat
24. maaliskuu — 31. maaliskuu
Sama palautus
Anchorage, AK, Yhdysvallat
pe 24/3
Keskipäivä
pe 31/3
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Alaska autonvuokraustiedot

Alaskan matkaa sekä varsinkin automatkaa suunnitellessa on hyvä tutustua etukäteen paikalliseen liikenteeseen sekä mahdollisiin ajoreitteihin. Alaskan valtatiet menevät paikallisten kylien läpi sekä myös jylhän erämaan ympäristössä, joten on varauduttava siihen, että paikallisten valtateiden kunto vaihtelee paikoitellen erittäin hyväkuntoisesta huonokuntoiseen, vaikka tieverkosto onkin kattava. Reittiä päättäessä kannattaa tutustua oman matkansa teihin sekä vältellä tarvittaessa pienempiä teitä. Kesäisin alueella on odotettavissa tienkorjaustöitä, mutta näistä on harvoin haittaa matkailijalle. Talvisin maantiet ovat myös ajettavassa kunnossa, mutta on hyvä varautua sääolosuhteisiin kuten lumisateisiin, jäisiin teihin ja sumuun. Tieolosuhteita voi seurata näppärästi netin kautta, jos sääolosuhteet mietityttävät. Alaskassa näkeekin kaikenlaisia kulkupelejä maantiellä, mutta perustvarusteina vuokra-autoissa on kestävät renkaat. On tosin hyvä, jos vararengas on matkassa. Suosituimpia maantiereittejä, jotka tarjoavat upeat näkymät, ovat George Parks -maantie, Alaska Kanada -maantie sekä Denalin maantie.

Kun harkitsee autonvuokrausta Alaskassa, on hyvä tutustua etukäteen maan paikallisiin ajolakeihin sekä liikennesääntöihin. Alaskan kuuluessa Yhdysvaltoihin on siellä oikeanpuoleinen liikenne, joten eurooppalaiseen liikenteeseen tottuneella ei pitäisi olla sopeutumisvaikeuksia paikalliseen liikennekulttuuriin. Kuten myös Suomessa, liikenteessä otetaan yleensä muut herkästi huomioon. Jalankulkijoita tulee yleisesti aina väistää. Maksiminopeudet teillä vaihtelevat riippuen paikasta sekä tietyypistä, mutta ne ovat selkeästi merkittyjä aina kun nopeusrajoitus muuttuu. Alaskassa täytyy turvavyön olla kytkettynä jokaisella matkustajalla koko ajon aikana. Ajovalojen päällä pitäminen koko ajan on erittäin suositeltavaa varsinkin talvella, jolloin näkyvyys voi olla paikoittain heikkoa. On myös hyvä muistaa, että Alaskassa on laitonta ajaa samalla tekstaten tai puhelinta, tablettia tai läppäriä käyttäen. Puhelut voi tarvittaessa hoitaa hands free -laitteilla, vaikkakin samalla ajaessa ei ruutua saa näppäillä. Matkailijan on hyvä myös tarkistaa mahdolliset lakimuutokset tai liikennesäännöt Alaskan moottoriajoneuvojen liikennevirastosta.

Autonvuokrausta Alaskasta harkitsevan kannattaa tutustua etukäteen tieliikennesääntöihin sekä dokumentteihin, joita tarvitsee autoa vuokratessa. Kun Alaskassa haluaa vuokrata auton, on vuokraajalla oltava ikää vähintään 21 vuotta. Tämän lisäksi ajokortin on oltava vähintään vuoden vanha. Yleensä 21–25-vuotiailta kuljettajilta veloitetaan "nuoren kuskin lisä", joka on pienimuotoinen lisämaksu. Matkailijan kannattaa varata vuokra-auto etukäteen, jos mahdollista, sillä silloin yleensä löytää halvimmat vaihtoehdot. Etukäteen voi tutustua eri autotyyppeihin, sopimusehtoihin sekä tarvittaviin dokumentteihin, joita erilaiset vuokrafirmat saattavat tarvita varatessasi auton. Useimmat vuokrafirmat vaativat maksua luottokortilla. Matkustajan kannattaa myös ottaa kansainvälinen ajokortti mukaan, jos sellainen löytyy. Kansainvälinen ajokortti ei kuitenkaan yleensä ole pakollinen, tosin käytännöt voivat vaihdella eri vuokrafirmojen välillä. Kansainvälinen ajokortti eli International Driving Permit haetaan hakemuksella Autoliitolta joko toimistosta, postitse tai sovelluksen kautta. Käsittely kestää yleensä noin 10 arkipäivää, joten kansainvälinen ajokortti on hyvä hakea reilusti ennen matkaa.


0

Alaska autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Alaska

Alamo

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,7

Comfort

8,9

Kokonaisarvosana

8,9

Nouto/palautus

8,7

Value

8,6

National

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,9

Comfort

9,5

Kokonaisarvosana

8,5

Nouto/palautus

8,5

Value

8,5

Budget

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,5

Comfort

8,7

Kokonaisarvosana

8,4

Nouto/palautus

8,4

Value

8,0

Enterprise

6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,7

Comfort

8,6

Kokonaisarvosana

8,3

Nouto/palautus

8,3

Value

8,0

Avis

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,2

Comfort

8,1

Kokonaisarvosana

7,9

Nouto/palautus

7,9

Value

7,7

Hertz

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,2

Comfort

7,9

Kokonaisarvosana

7,7

Nouto/palautus

7,6

Value

7,1

Dollar

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,8

Comfort

7,9

Kokonaisarvosana

7,2

Nouto/palautus

7,3

Value

6,6

Thrifty

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,8

Comfort

7,9

Kokonaisarvosana

6,9

Nouto/palautus

7,2

Value

6,5

Vuokraa auto läheltä kohteen Alaska suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Alaska

Autonvuokraus Alaska

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Alaska, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Alueen Alaska paras autovuokraamo on Budget, joka on saanut 8,4/10 arviopisteet 231 momondo käyttäjien arvostelujen perusteella. Vuokraamolla Budget on 2 toimipistettä kohteessa Alaska mukaan lukien kaupunki Anchorage.

Suurin osa momondon käyttäjistä vuokraa auton kohteessa Alaska 7 päiväksi, ja maksavat siitä keskimäärin 77 € per päivä. Yhden viikon vuokraus maksaa yhteensä 540 €, ja viikonloppuvuokraus taas vastaavasti 165 €. Voit vuokrata auton myös kuukaudeksi tai pidemmäksi aikaa jos niin haluat - datamme mukaan auton vuokraaminen kuukaudeksi kohteessa Alaska maksaa keskimäärin 2419 € yhteensä.


Autonvuokraukset suosituissa kaupungeissa kohteessa Alaska

Vertaa autonvuokraushintoja suosituimmissa kaupungeissa Alaska

Aloita matkan suunnittelu - Alaska


Miksi käyttää momondoa?

momondo etsii ja vertailee tuhansia autonvuokraussivustoja tarjotakseen sinulle parhaan valikoiman käytäntöjä ja autonvuokrauksia kohteessa Alaska. Vuokra-auton löytäminen on nopeaa ja maksutonta, joten momondo-sivuston käyttäminen varauksen tekemiseen on järkevää.

momondo auttaa sinua löytämään hyvän vuokra-auton kohteessa Alaska suodattimen avulla. Rajaa hakuasi hinta- ja karttaominaisuuksien avulla sekä suodattamalla polttoaine- tai kilometrimääräkäytäntöjen mukaan monien muiden käytettävissä olevien suodattimien joukossa.

Kyllä, olipa kyse autoista jotka sijaitsevat kohteessa Alaska tai jossain muualla momondo avulla voit suodattaa erityisesti käytäntöjät, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Ehdottomasti! momondo tarjoaa tämän ominaisuuden, kun etsit vuokra-autoja kohteesta Alaska.

Kyllä, momondo voi näyttää sinulle erityisiä tarjouksia, jotka sisältävät tehostetun siivouksen Alaska autonvuokrauksissa.

Kyllä, momondo pystyy näyttämään rajoittamattoman kilometrimäärän autonvuokrausvaihtoehdot kohteessa Alaska.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.