Autounion Car Rental autonvuokraukset kaupungista Kalamata

Etsi ja vertaa hyviä Autounion Car Rental vuokra-autotarjouksia kaupungissa Kalamata

Kalamata, PP, Kreikka
9. lokakuu — 16. lokakuu
Sama palautus
Kalamata, PP, Kreikka
ma 9/10
Keskipäivä
ma 16/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Kalamata Autounion Car Rental toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Autounion Car Rental vuokra-autojen sijainneista Kalamata, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Autounion Car Rental

5 sijaintia

Tietoja Autounion Car Rental autonvuokrauksesta kaupungissa Kalamata

Onko vuokraamolla Autounion Car Rental toimipistettä kentällä Kalamata lentokenttä?

Vuokraamolla Autounion Car Rental on 1 toimipaikkakentällä Kalamata lentokenttä. Vuokraamo Autounion Car Rental löytyy osoitteesta Kalamata Airport.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Autounion Car Rental, kun vierailet kaupungissa Kalamata kuukauden marraskuu aikana?

Mini vuokra-autot ovat suosituimpia vuokraamon Autounion Car Rental tarjoamista autotyypeistä kaupungissa Kalamata kuukauden marraskuu aikana. Vuokraamon Autounion Car Rental Mini autot maksavat keskimäärin 57 € per päivä, ja halvin löydetty hinta oli 57 € päivä päivä kuukauden marraskuu aikana.

Kuinka monta Autounion Car Rental autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Kalamata?

Kaupungista Kalamata löytyy 5 autonvuokrauksen toimipistettä, jotka Autounion Car Rental omistaa. Osoitteessa Kalamata Airport, Kalamata sijaitseva toimipiste on suosituin käyttäjien keskuudessa. Viimeisten 12 kuukauden aikana 89 % käyttäjistä, jotka vuokrasivat Autounion Car Rental auton kaupungissa Kalamata noutivat kulkuneuvon osoitteessa Kalamata Airport sijaitsevasta toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Kalamata hinnat?

autoa Kalamata hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Kalamata?

87 toimijaa on valittavissa autoa Kalamata lokakuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Kalamata?

Kuljettajien ikävaatimukset vaihtelevat maittain, mukaan lukien Kalamata. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, sinun on yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, sinulta saatetaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Kalamata?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Kalamata. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Autounion Car Rental autot muissa kaupungeissa maan Kreikka sisällä


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Kalamata

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.