Autonvuokraukset kohteessa Hyannis, Massachusetts

Haussa halpa vuokra-auto Hyannis, Massachusetts? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Hyannis, MA, Yhdysvallat
10. lokakuu — 17. lokakuu
Sama palautus
Hyannis, MA, Yhdysvallat
ti 10/10
Keskipäivä
ti 17/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Hyannis

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Hyannis

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Hyannis?

Kun vuokraat autoa kaupungista Hyannis, suurin osa käyttäjistämme valitsee Kia Soul keskimääräiseen hintaan 56 €/pvä. Toiseksi suosituin autonvuokrausvaihtoehto on Toyota RAV4 92 €/pvä hinnallaan. Käyttäjämme ovat löytäneet Kia Soul vuokra-autoja kaupungista Hyannis niinkin alhaiseen hintaan kuin 33 €/pvä ja Toyota RAV4 hintaan 38 €/pvä.

Tärkeää tietoa Hyannis autonvuokrauksesta

Hyannis, joka tunnetaan yleisesti Capen pääkaupunkina, rajoittuu sekä Martha's Vineyardin että Nantucketin saareen. Autonvuokraus Hyannisissa antaa asiakkaille mahdollisuuden tutustua Hyannisin alueeseen, jossa on hiekkarantoja, merenrantataidekojuja ja kotikaupunki Main Streetillä. Vapauta aikaa vierailla JFK Hyannis Museumissa, Cape Cod Melody Tentissä, The Naked Oysterissa tai Captain David Kelley Housessa, jotka ovat alueita, joihin pääsee autolla. Pidä silmällä Massachusetts Route 24 -tietä, joka yhdistää keskustan suosittuihin teemapuistoihin ja keskusta-alueelle. Johtavan kadun kautta pääset huippuluokan kalaravintoloihin, kuten Veterans Memorial Parkiin ja Kalmus Park Beachiin. Hyannisissa on useita pysäköintipaikkoja, kuten ilmaisia kadunvarsipysäköintipaikkoja, maksullisia pysäköintialueita ja pysäköintitaloja, joissa on mittareita. Vuokra-autojen löytäminen Hyannisista ei pitäisi olla ongelma, sillä Hyanniksessa on yli 50 autovuokraamoa. Valitse henkilöauton vuokraus tai economy-luokan auton vuokraus, jos vierailet Hyannisissa perhelomalla.

Onko syytä vuokrata auto vieraillessasi Hyannisissa?

Hyannis tarjoaa lukuisia pysäköintipaikkoja, jotka täyttävät pysäköintitarpeesi. Maksuttoman, laillisen pysäköintipaikan löytäminen tiheästi asutuissa kaupungeissa voi kuitenkin olla hektistä. Myös rannoilla pysäköinti voi olla ongelmallista, ja vierailijat saattavat joutua maksamaan päivämaksun. Hyannisin sijainti Capen puolivälissä on ihanteellinen, sillä sieltä pääsee helposti ympäröivien alueiden, kuten Provincetownin, nähtävyyksiin. Hyannis on kesäkuukausina vilkas paikka, ja houkutteleviin turistikohteisiin kannattaa tutustua autolla. Varaa aikaa vierailla Cape Cod Inflatable Parkissa ja Cape Cod Mallissa, jotka sijaitsevat lyhyen matkan päässä kaupungin keskustasta. Jos haluat välttää liikenneruuhkia, vältä ajamista alkuillasta. Vaikka Hyannisin keskusta on käveltävissä, halpa autonvuokraus Hyannisissa, Massachusettsissa, antaa sinulle vapauden luoda jännittävän matkasuunnitelman alueella ollessasi.

Mitä erilaisia liikennelakeja minun on hyvä pitää mielessä, kun ajat Hyannis-autolla?

Hyannisin läpi ajaessasi sinun on pidettävä mielessäsi kaupungin liikennesäännöt. Tutustu Massachusettsin liikennelakeihin, mukaan lukien niihin, jotka sallivat oikealle kääntymisen ja U-kääntymisen punaisissa valoissa. Noudata äärimmäistä varovaisuutta ja kohteliaisuutta lähestyessäsi nelisuuntaisia pysähdyksiä. Hyannisin alueella kuljettajana sinun on varmistettava, että kaikki auton matkustajat käyttävät turvavyötä. Käytä lasten turvaistuinta alle kahdeksanvuotiaille lapsille. Kaupungin ajolainsäädäntö kieltää kuljettajia myös lähettämästä tekstiviestejä tai sähköposteja ajon aikana. Hyannisin ajolainsäädäntö ei salli moottoriajoneuvon kuljettamista veren alkoholipitoisuuden ollessa yli 0,8 promillen. Jos mahdollista, älä juo ja aja. Muista tarkistaa kaupungin osavaltion moottoriajoneuvo-osastolta, että olet perehtynyt viimeaikaisiin lakimuutoksiin.

Millaisen ajokortin tarvitset autonvuokraukseen Hyanniksessa?

Autovuokraamot vaativat Hyannisissa autonvuokrausta varten sinulta virallisen ajokortin. Saatat myös tarvita puhtaan ajorekisterin ennen kuin saat vihreää valoa Hyannisin autovuokraamosta. Yhdysvalloista tai Kanadasta kotoisin olevat kuljettajat tarvitsevat vain kotimaasi voimassa olevan pysyvän ajokortin. Tarvitset kuitenkin muun kuin Yhdysvaltojen myöntämän passin ajokortissasi mainitusta maasta. Useimmat autovuokraamot Hyannisissa edellyttävät, että olet vähintään 21-vuotias voidaksesi vuokrata ajoneuvon. Tarvitset myös luottokortin ennen vuokrasopimuksen tekemistä.


0

Hyannis autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Hyannis, Massachusetts

Enterprise Rent-A-Car

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,3

Comfort

8,6

Kokonaisarvosana

9,3

Nouto/palautus

9,3

Value

9,3

Hertz

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,1

Comfort

8,9

Kokonaisarvosana

9,2

Nouto/palautus

9,2

Value

7,9

National

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

9,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

9,0

Nouto/palautus

9,0

Value

9,0

Alamo

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

8,2

Comfort

8,4

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

7,7

Value

7,6

Thrifty

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,6

Comfort

7,7

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

7,5

Value

7,7

Dollar

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

7,7

Comfort

7,9

Kokonaisarvosana

7,4

Nouto/palautus

7,1

Value

7,2

Budget

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,3

Comfort

6,5

Kokonaisarvosana

6,6

Nouto/palautus

6,3

Value

5,6

Avis

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,3

Comfort

7,3

Kokonaisarvosana

6,4

Nouto/palautus

7,3

Value

7,3

Vuokraa auto läheltä kohteen Hyannis suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Hyannis

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Hyannis - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Hyannis, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Peritäänkö Hyannis, Massachusetts autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Jokaisella vuokraamolla kaupungissa Hyannis on erilaiset peruutusehdot. Näytämme aina momondo-sivuston hakutulossivulla periikö vuokraamo peruutusmaksua vai ei. Kaupungin Hyannis suosittuja autovuokraamoja ovat mm. Enterprise Rent-A-Car, Hertz ja National, joten tarkista, että tarjoavatko he ilmaisen peruutuksen.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Hyannis, Massachusetts?

Kun ajat Hyannis kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 40 km/t. Tämä nopeusrajoitus saattaa koskea myös ympäröiviä kaupunkeja ja taajamia. Hyannis kaupungin taajama-alueiden nopeusrajoitus on 120 km/t ja moottoriteille 120 km/t. Muista kuitenkin seurata liikennemerkkejä, koska nopeudet voivat vaihdella.

Mistä vuokraamosta on saatavilla Tesla Model 3 vuokra-autoja kaupungissa Hyannis?

Millainen sää on kohteessa Hyannis, MA kuukauden lokakuu aikana?

Yleensä sää kaupungissa Hyannis kuukauden lokakuu aikana on 12 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 90 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

Onko sää kaupungissa Hyannis samanlainen kuin muualla Massachusetts alueella?

Jos etsit Hyannis vuokra-autoa ympäröiville aluille sijoittuvalle road triplle kuukauden lokakuu aikana, on tärkeää tietää, että alueen Massachusetts lämpötila on yleensä 13 °C ja sademäärä vastaavasti 85 mm.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Hyannis hinnat?

autoa Hyannis hinnat päivitetään joka päivä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Hyannis?

lokakuuta 2023 alkaen 16 toimijaa on valittavissa autoa Hyannis osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Hyannis?

Kuljettajien ikävaatimukset vaihtelevat maittain, mukaan lukien Hyannis. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, sinun on yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, sinulta saatetaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Hyannis?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Hyannis. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Tutustu alueen Massachusetts muihin vuokra-autoihin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Massachusetts

Aloita matkan suunnittelu - Hyannis


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Hyannis?

momondo-sivuston käyttäminen vuokra-autojen etsimiseen kohteessa Hyannis on järkevää, koska se on nopeaa sekä maksutonta. Me löydämme kaikki vuokra-autojen hinnat ja käytännöt, ja sinä valitset matkaasi ja itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Hyannis?

momondo avulla voit löytää parhaan autonvuokraustarjouksen kohteesta Hyannis, koska voit rajata hakua hyödyllisillä suodattimilla. Voit käyttää esimerkiksi seuraavia suodattimia: hinta, autotyyppi, vuokraamo ja tietty käytäntö.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Hyannis, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, momondo avulla voit suodattaa erityisesti autonvuokrausyrityksiä kohteessa Hyannis, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Hyannis momondo avulla?

Kyllä, hyvä polttoainekäytöntä on yksi momondo-sivuston suodattimista jota tarjotaan kaikissa autonvuokrauskohteissa, mukaan lukien Hyannis.

Löytyykö kohteesta Hyannis autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Kyllä, kohteesta Hyannis löytyviä vuokra-autoja, joissa on tehostetut siivousvaihtoehdot, voi hakea momondo-sivustolta.

Voinko etsiä Hyannis vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

momondo tarjoaa suodattimen erityisesti rajoittamattomia kilometrejä varten kohteen Hyannis autonvuokrauksille.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Hyannis

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.