Dollar autonvuokraukset kaupungista Honolulu

Etsi ja vertaa hyviä Dollar vuokra-autotarjouksia kaupungissa Honolulu

Honolulu, Oahu, HI, Yhdysvallat
19. elokuu — 26. elokuu
Sama palautus
Honolulu, Oahu, HI, Yhdysvallat
pe 19/8
Keskipäivä
pe 26/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Honolulu Dollar toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Dollar vuokra-autojen sijainneista Honolulu, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,9

Comfort

6,9

Kokonaisarvosana

5,7

Nouto/palautus

5,5

Value

6,3

Tietoja Dollar autonvuokrauksesta kaupungissa Honolulu

Tehostetut siivoustoimet, kuten kaikkien Dollar vuokra-autojen sisä- ja ulkopintojen desinfiointi, ovat vain muutamia turvatoimenpiteitä, joita kyiseinen vuokraamo on ottanut käyttöönsä COVID-19:n aikana.Varmistaakseen, että heidän Honolulu asiakkaansa ja henkilökuntansa tuntevat olonsa turvalliseksi, Dollar on ottanut käyttöönsä myös nämä lisäkäytännöt:
• Tehostettu siivous bussikuljetuksissa

Tällä hetkellä vuokraamolla Dollar on 1 toimipaikka kentällä Honolulun kansainvälinen lentoasema lentokenttä:
300 Rodgers Boulevard.

Kyllä, vuokraamo Dollar kaupungissa Honolulu tarjoaa ilmaisia peruutuksia autonvuokraukselle. Suosittelemme, että soitat suoraan Dollar vuokraamoon jos joudut tekemään viime hetken peruutuksen, koska joissain tapauksissa peruutuksiin liittyy maksuja. Luettelo Dollar puhelinnumeroista löytyy täältä Toimipisteet-välilehdeltä.

Vuokraamon Dollar suosituin vuokra-autotyyppi kaupungissa Honolulu kuukauden syyskuu aikana ovat: Edullinen. Voit olettaa maksavasi noin 45 € per päivä Edullinen vuokra-autoista syyskuu aikana. Osa käyttäjistä on löytänyt niinkin alhaisia hintoja kuin 45 € per päivä.

Vuokraamolla Dollar on 6 toimipistettä kaupungissa Honolulu. Käyttäjiemme mukaan suosituin Dollar toimipiste kaupungissa Honolulu sijaitsee osoitteessa 300 Rodgers Boulevard. 89 % käyttäjistämme, jotka vuokrasivat Dollar auton kaupungissa Honolulu teki niin tästä paikasta kuluneen vuoden aikana.