Autonvuokraus Greenville, Pohjois-Carolina

Haussa halpa vuokra-auto Greenville, NC? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Greenville, NC, Yhdysvallat
31. tammikuu — 7. helmikuu
Sama palautus
Greenville, NC, Yhdysvallat
ma 31/1
Keskipäivä
ma 7/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autovuokraamo Greenville: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Greenville, NC
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

8,0

Value

8,0
4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

6,0

Value

6,0
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,0

Comfort

7,6

Kokonaisarvosana

6,7

Value

7,2
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

6,7

Comfort

6,7

Kokonaisarvosana

6,2

Value

7,0
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

4,0

Comfort

5,5

Kokonaisarvosana

5,5

Value

4,0
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Greenville, NC kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Raleigh Raleigh-Durhamin kansainvälinen lentoasema lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Greenville

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Greenville noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Ajoneuvojen puhtaus on aina ollut autovuokraamojen prioriteetti. Enterprise, Alamo ja Avis ovat joitakin niistä monista vuokraamoista, jotka ovat ottaneet käyttöönsä tehostetun siivouksen varmistaakseen, että ajoneuvo on desinfioitu turvallisesti. Tarkista sivustoltamme löytyykö kohteesta Greenville autonvuokrausta, jossa on tehostettu siivous käytössä. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Peritäänkö Greenville, NC autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

  Jokaisella vuokraamolla kaupungissa Greenville on erilaiset peruutusehdot. Näytämme aina momondo-sivuston hakutulossivulla periikö vuokraamo peruutusmaksua vai ei. Kaupungin Greenville suosittuja autovuokraamoja ovat mm. Enterprise, Alamo ja Avis, joten tarkista, että tarjoavatko he ilmaisen peruutuksen.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Greenville, NC?

  40 km/t on nopeusrajoitus kaupungissa Greenville, mikä koskee myös ympäröiviä kaupunkeja ja muita kaupunkikeskuksia. Taajama-alueiden ja moottoriteiden nopeusrajoitukset kaupungissa Greenville ovat 120 km/t ja 120 km/t. Jos vuokraat auton kohteessa Greenville huomaathan, että nopeusrajoitusten noudattamista voidaan valvoa tiukasti.

 • Millainen sää on kohteessa Greenville, Pohjois-Carolina, NC kuukauden tammikuu aikana?

  Kuukauden tammikuu aikana kaupungin Greenville sademäärä on 80 mm ja keskilämpötila 6 °C. Tämä tieto voi olla hyödyllinen, kun valitset kaupunkiin Greenville parhaiten sopivan vuokra-auton, ja tämä tieto auttaa sinua tekemään parhaan päätöksen.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Sää kaupungissa Greenville kuukauden tammikuu aikana ei tyypillisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin, jota sopii parhaiten matkallesi. Datamme mukaan momondon käyttäjät etsivät usein tietynlaisia ajoneuvoja vuokra-autoksi kohteessa Greenville.

 • Onko sää kaupungissa Greenville samanlainen kuin muualla Pohjois-Carolina alueella?

  Matkailijoiden, jotka haluavat lähteä kaupungista Greenville road triplle alueelle Pohjois-Carolina tai sitä ympäröiville alueille kuukauden tammikuu aikana, voivat olettaa lämpötilan olevan noin 6 °C ja sademäärän vastaavasti 92,5 mm koko kuukauden ajan.


Aloita matkan suunnittelu - Greenville