Autonvuokraukset kohteessa Buenos Aires, Capital Federal District

Haussa halpa vuokra-auto Buenos Aires, Capital Federal District? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Buenos Aires, Argentiina
5. lokakuu — 12. lokakuu
Sama palautus
Buenos Aires, Argentiina
to 5/10
Keskipäivä
to 12/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Buenos Aires

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Buenos Aires

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Buenos Aires?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Buenos Aires löytyvät yleensä Rentar Low Cost kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaRentar Low Cost, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 35 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Buenos Aires on 35 €/pvä.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja kaupungissa Buenos Aires?

Vuokraamolla Rentacar on eniten toimipisteitä kaikista autovuokraamoista alueella Buenos Aires 15 toimipaikalla.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Buenos Aires?

Keskimääräiseen hintaan 49 €/pvä (tai niin alhaiseen hintaan kuin 24 €/pvä), Chevrolet Onix vuokra-autot kaupungissa Buenos Aires on käyttäjiemme eniten suosima autovaihtoehto. Automallin Toyota Etios vuokraaminen kaupungissa Buenos Aires keskimääräiseen hintaan 63 €/pvä (25 €/pvä halvan tarjouksen osuessa kohdalle) on myös suosittu vaihtoehto.

Tärkeää tietoa Buenos Aires autonvuokrauksesta

Autonvuokraus Buenos Airesissa on loistava tapa liikkua Argentiinan pääkaupungissa, kun tutustut joihinkin ikonisimpiin nähtävyyksiin, jotka houkuttelevat turisteja eri puolilta maailmaa. Vuokra-autollasi voit helposti vierailla sellaisissa paikoissa kuin legendaarinen Estadio Monumental De River Plate urheilun ystäville ja kuuluisa Museo de Arte Latinoamericano de Buenos Aires kaikille taiteen ystäville. Kaikkiin näihin ja moniin muihin paikkoihin pääsee helposti Autopista Doctor Ricardo Balbínilta, joka on tärkeä moottoritie, joka yhdistää eri paikat Buenos Airesissa sekä muihin naapurikaupunkeihin, kuten La Plataan. Mukavan paikan löytäminen Buenos Airesin vuokra-autollesi pitäisi olla helppoa, sillä paikkoja on tarjolla runsaasti. Tosin on suositeltavaa, että valitset vartioidun pysäköintialueen, joita alueella on runsaasti, eikä kadunvarsipysäköintiä, koska voit olla rauhassa tietäen, että autosi on turvassa. Buenos Airesista on myös melko helppo löytää halpoja vuokra-autoja, sillä eri puolilla kaupunkia on noin kymmenkunta eri vuokraamoa.

Kannattaako Buenos Airesissa vuokrata auto vierailun ajaksi?

Suurin osa Buenos Airesista on kävelyetäisyydellä, mutta kaupungin keskustan laitamilla on paikkoja, jonne ei pääse kävelemällä. Voit siis helposti kävellä joihinkin keskustan sisällä sijaitseviin paikkoihin, mutta jos haluat tutkia enemmän, tarvitset autonvuokrauksen Buenos Airesissa. Vuokra-auton avulla voit liikkua ympäriinsä helposti milloin tahansa, ja voit matkustaa jopa muihin naapurikaupunkeihin, kuten La Plataan, joka on vain vajaan tunnin ajomatkan päässä kaupungin keskustasta. Täällä on paljon muita nähtävyyksiä, joita voit ihailla, kuten Museo de La Plata ja Pasage Dardo Rocha. Liikenne ei ole suuri huolenaihe, sillä tiet ovat yleensä täynnä vain ruuhka-aikoina.

Mitä eri liikennelakeja minun olisi pitää mielessä ajaessani Buenos Airesissa?

Kun hankit autonvuokrausta Buenos Airesissa, on tärkeää pitää mielessä joitakin kaupungissa sovellettavia erilaisia liikennelakeja, joihin et ehkä ole tottunut. Tällaisia lakeja ovat muun muassa rattijuopumuslait, joiden mukaan yli 0,5 promillen veren alkoholipitoisuus saa sinut vaikeuksiin. Jos sinut todetaan syylliseksi, autosi takavarikoidaan ja sinua vastaan nostetaan lakien mukainen syyte. On myös syytä huomata, että kuljettajan vastuulla on varmistaa, että kaikki matkustajat ovat aina kiinni turvavöissä, sillä muutoin heille määrätään sakko ja he saattavat saada myös pisteitä ajokortistaan. Tarkista aina Argentiinan liikenneministeriöstä, että pysyt ajan tasalla uusista ajolakeista.

Millaisen ajokortin tarvitset auton vuokraamiseen Buenos Airesissa?

Jotta voit varata vuokra-autoja Buenos Airesissa, sinun on näytettävä voimassa oleva ajokortti kotimaastasi. Kortin voimassaolon päättymispäivän tulee olla vuokrasopimuksen päättymisen jälkeen. Kuljettajan ajokortin lisäksi sinulla on oltava voimassa oleva viisumi ja tunnustettu luottokortti. Toisin kuin muissa kaupungeissa, kansainvälinen ajokortti ei ole välttämätön Buenos Airesissa. Näitä vaatimuksia sovelletaan kaikentyyppisiin autonvuokraukseen, mukaan lukien henkilöpakettiautoihin- ja luksussautonvuokrauksiin Buenos Airesissa.


Autonvuokraustarjoukset Buenos Aires, Capital Federal District

Löydä kohteesta Buenos Aires juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni

35 € - 78 €

Kaikki autotyypit

35 € - 89 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Buenos Aires, Argentiinan on 30 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Buenos Aires, Argentiinan on syyskuuta. Hinta on 16 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 35 € per päivä. Pienivuokraus on tyypillisesti 4 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Buenos Aires, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Buenos Aires voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Buenos Aires autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Buenos Aires, Capital Federal District

Avis

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Rentar Low Cost

5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

6,0

Value

8,0

Budget

5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,4

Comfort

7,6

Kokonaisarvosana

7,6

Nouto/palautus

6,4

Value

7,2

Hertz

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

7,0

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

9,0

Value

7,0

Enterprise Rent-A-Car

3 sijaintia

Rentacar

15 sijaintia

Full Rent Car Rental

7 sijaintia

Localiza

7 sijaintia

Vuokraa auto läheltä kohteen Buenos Aires suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Buenos Aires

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Buenos Aires - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Buenos Aires, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Peritäänkö Buenos Aires, Argentiina autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Useimmissa tapauksissa veloitusta ei peritä, kun peruutat autonvuokrauksen kaupungissa Buenos Aires. Voit tarkistaa, tarjoaako kaupungista Buenos Aires valitsemasi autovuokraamo ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla, kun suunnittelet varaamista.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Buenos Aires, Argentiina?

Kun varaat vuokra-auton kaupungissa Buenos Aires tulisi sinun noudattaa kaupungin 70 km/t nopeusrajoitusta. Nopeusrajoitukset kaikilla taajama-alueen teillä on 110 km/t ja moottoriteillä Buenos Aires kaupungissa 130 km/t. Seuraa tämän lisäksi liikennemerkein merkittyjä nopeusrajoituksia, koska nopeusrajoitukset voivat vaihdella sen mukaan missä päin kaupunkia Buenos Aires ajat.

Mistä vuokraamosta on saatavilla Volkswagen Tiguan vuokra-autoja kaupungissa Buenos Aires?

Millainen sää on kohteessa Buenos Aires, Argentiina kuukauden syyskuu aikana?

Yleensä sää kaupungissa Buenos Aires kuukauden syyskuu aikana on 14 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 60 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

Onko sää kaupungissa Buenos Aires samanlainen kuin muualla Capital Federal District alueella?

Matkailijoiden, jotka haluavat lähteä kaupungista Buenos Aires road triplle alueelle Capital Federal District tai sitä ympäröiville alueille kuukauden syyskuu aikana, voivat olettaa lämpötilan olevan noin 14 °C ja sademäärän vastaavasti 60 mm koko kuukauden ajan.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Buenos Aires hinnat?

autoa Buenos Aires hinnat päivitetään joka päivä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Buenos Aires?

syyskuuta 2023 alkaen 100 toimijaa on valittavissa autoa Buenos Aires osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Buenos Aires?

Kuljettajien ikävaatimukset vaihtelevat maittain, mukaan lukien Buenos Aires. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, sinun on yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, sinulta saatetaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Buenos Aires?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva ajokortti, kun autonvuokraus tapahtuu kohteessa Buenos Aires. Kansainvälinen ajokortti vaaditaan, jos ajokortti on eri kielellä kuin vuokrausmaan kieli, ja se voi olla tarpeen mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina tarkistamaan asian siltä autovuokraamolta, jonka auton varaat.


Aloita matkan suunnittelu - Buenos Aires


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Buenos Aires?

Jos varaat autonvuokrauksen kohteessa Buenos Aires momondo-sivuston kautta, voit säästää aikaa ja rahaa. momondo tarjoaa sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja, sillä etsimme tuhansia autonvuokraussivustoja ja -kohteita, jotta voit tehdä parhaan valinnan matkallesi.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Buenos Aires?

momondo auttaa sinua löytämään hyvän vuokra-auton kohteessa Buenos Aires suodattimen avulla. Rajaa hakuasi hinta- ja karttaominaisuuksien avulla sekä suodattamalla polttoaine- tai kilometrimääräkäytäntöjen mukaan monien muiden käytettävissä olevien suodattimien joukossa.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Buenos Aires, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Totta kai! momondo on oma suodatin, jonka avulla käyttäjät voivat tarkastella erityisesti autonvuokrauksia kohteessa Buenos Aires, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Buenos Aires momondo avulla?

momondo avulla voit erityisesti etsiä autovuokraamoja kohteessa Buenos Aires, joissa on hyvät polttoainekäytännöt.

Löytyykö kohteesta Buenos Aires autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Voit erityisesti suodattaa Buenos Aires vuokra-autojen hakutuloksia tehostetun siivouksen perusteella momondo-sivustolla.

Voinko etsiä Buenos Aires vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Kyllä, löydät momondo-sivustolta autonvuokraustarjouksia kohteesta Buenos Aires, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Buenos Aires

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.