Autonvuokraukset kohteessa Columbus, Ohio

Haussa halpa vuokra-auto Columbus, Ohio? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Columbus, OH, Yhdysvallat
6. lokakuu — 13. lokakuu
Sama palautus
Columbus, OH, Yhdysvallat
pe 6/10
Keskipäivä
pe 13/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Columbus

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Columbus

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Columbus?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Columbus löytyvät yleensä Yllätysvuokraamo kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaYllätysvuokraamo, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 47 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Columbus on 47 €/pvä.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja kaupungissa Columbus?

Vuokraamolla Enterprise Rent-A-Car on eniten toimipisteitä kaikista autovuokraamoista alueella Columbus 11 toimipaikalla.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Columbus?

Kun vuokraat autoa kaupungista Columbus, suurin osa käyttäjistämme valitsee Kia Rio keskimääräiseen hintaan 63 €/pvä. Toiseksi suosituin autonvuokrausvaihtoehto on Toyota RAV4 68 €/pvä hinnallaan. Käyttäjämme ovat löytäneet Kia Rio vuokra-autoja kaupungista Columbus niinkin alhaiseen hintaan kuin 22 €/pvä ja Toyota RAV4 hintaan 26 €/pvä.

Parhaat tarjoukset Columbus, Ohio autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta hyviä tarjouksia useista suosituista vuokra-autotyypeistä kohteessa Columbus, Ohio
Edullinen52 €/pvä
Pienikokoinen49 €/pvä
Keskikokoinen53 €/pvä
Suuri57 €/pvä
Korkeatasoinen58 €/pvä
Keskikokoinen maasturi51 €/pvä
Pienikokoinen maasturi52 €/pvä
Parhaat hinnat, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet viimeisten 48 tunnin aikana.

Tärkeää tietoa Columbus autonvuokrauksesta

Kaupungissa on useita autonvuokrauspaikkoja, ja niistä on helppo löytää haluamasi ajoneuvo ja varata halpa autonvuokraus Columbuksessa momondon kautta. Kaikki suositut nähtävyydet ovat helposti saavutettavissa autolla, kuten Columbuksen taidemuseo, Columbuksen eläintarha ja akvaario sekä Franklin Park Conservatory and Botanical Gardens. Eläintarha ja akvaario lisäsivät hiljattain merinäköalatunnelin, jossa voit nauttia ainutlaatuisesta kokemuksesta, kun voit tarkkailla merileijonia ja hylkeitä, jotka uivat ympärilläsi.

Kannattaako vierailun aikana vuokrata auto Columbuksesta?

Autonvuokraus Columbuksessa on suositeltavaa, sillä se helpottaa huomattavasti kaupungissa liikkumista. Vaikka takseja on saatavilla, on todennäköisesti paljon kustannustehokkaampaa vuokrata auto oleskelusi ajaksi, ja autonvuokraus antaa sinulle vapauden mennä kaikkiin nähtävyyksiin silloin, kun haluat mennä ilman, että sinun tarvitsee odottaa kyytiä ja ottaa riski myöhästyä tapahtumasta. Vuokra-autoja on saatavilla suoraan John Glenin kansalliselta lentokentältä, joten voit varata auton etukäteen momondon kautta, noutaa vuokra-auton lentokentältä ja ajaa hotellillesi ilman, että sinun tarvitsee soittaa taksia tai mennä bussilla.

Mitä erilaisia liikennelakeja minun olisis syytä pitää mielessä ajaessani Columbuksessa, OH?

Vuokra-autolla ajettaessa Columbuksessa ei ole ainoastaan laitonta ajaa yli nopeusrajoituksen, vaan on myös laitonta ajaa liian paljon alle nopeusrajoituksen, ellei lainvalvontaviranomaiset ole määränneet sitä turvallisuussyistä. Myös kujilla, koulualueilla ja liikealueilla on tavanomaiset nopeusrajoituslait, vaikka näitä alueita ei olisikaan merkitty erityisillä nopeusrajoitusmerkeillä. Turvavyöt ovat pakolliset etumatkustajille ja kuljettajalle, ja kaikkien pienten lasten on oltava hyväksytyissä lastenistuimissa. Moottoriajoneuvon kuljettaminen alkoholin vaikutuksen alaisena on lainvastaista, joten jos aiot juoda, suosittelemme, ettet aja. Säännöt voivat muuttua, joten muista tarkistaa moottoriajoneuvovirastosta mahdolliset muutokset ajolakeihin ennen kuin ajat vuokra-autolla Columbuksessa.

Onko vuokra-autolla ajamiseen Columbuksessa tarpeen erityinen ajokortti tai -lupa, jos olen vierailulla toisesta maasta?

Kuka tahansa Yhdysvalloissa vieraileva turisti voi käyttää kotimaansa voimassa olevaa ajokorttia, kunhan hän ei oleskele maassa yli vuoden. On suositeltavaa, että sinulla on mukanasi myös kansainvälinen ajokortti, mutta sitä ei vaadita. Jos haluat varmistaa autonvuokrauksen Columbuksessa, varmista, että sinulla on mukanasi kaksi henkilöllisyystodistusta (kuten passi ja ajokortti) sekä luottokortti, sillä monet autovuokraamot eivät hyväksy pankkikortteja.


0

Columbus autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Columbus, Ohio

Enterprise Rent-A-Car

11 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,4

Comfort

8,6

Kokonaisarvosana

8,5

Nouto/palautus

8,4

Value

8,5

Alamo

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

8,5

Comfort

8,5

Kokonaisarvosana

8,5

Nouto/palautus

8,5

Value

8,3

Hertz

9 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,6

Comfort

7,7

Kokonaisarvosana

7,2

Nouto/palautus

7,2

Value

7,0

Thrifty

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

7,6

Comfort

7,5

Kokonaisarvosana

7,1

Nouto/palautus

7,1

Value

7,1

Dollar

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

7,4

Comfort

7,4

Kokonaisarvosana

7,0

Nouto/palautus

7,1

Value

6,9

National

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

6,7

Comfort

7,2

Kokonaisarvosana

7,0

Nouto/palautus

7,2

Value

6,5

Avis

7 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,4

Comfort

8,2

Kokonaisarvosana

6,9

Nouto/palautus

6,8

Value

7,0

Budget

7 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,7

Comfort

6,8

Kokonaisarvosana

6,2

Nouto/palautus

6,0

Value

6,2

Vuokraa auto läheltä kohteen Columbus suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Columbus

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Columbus - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Columbus, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Peritäänkö Columbus, Ohio autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Jokaisella vuokraamolla kaupungissa Columbus on erilaiset peruutusehdot. Näytämme aina momondo-sivuston hakutulossivulla periikö vuokraamo peruutusmaksua vai ei. Kaupungin Columbus suosittuja autovuokraamoja ovat mm. Enterprise Rent-A-Car, Budget ja Alamo, joten tarkista, että tarjoavatko he ilmaisen peruutuksen.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Columbus, Ohio?

Jos vuokraat ajoneuvon kaupungissa Columbus huomioithan, että voimassaoleva nopeusrajoitus kaupungin sisällä on 40 km/t ellei toisin mainita. Columbus taajama-alueilla nopeusrajoitus on yleensä 120 km/t. Jos ajat moottoritiellä kaupungin Columbus rajojen sisällä, nopeusrajoitus on siinä tapauksessa 120 km/t.

Mistä vuokraamosta on saatavilla Tesla Model 3 vuokra-autoja kaupungissa Columbus?

Millainen sää on kohteessa Columbus, OH kuukauden syyskuu aikana?

Yleensä sää kaupungissa Columbus kuukauden syyskuu aikana on 19 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 71 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

Onko sää kaupungissa Columbus samanlainen kuin muualla Ohio alueella?

Jos etsit Columbus vuokra-autoa ympäröiville aluille sijoittuvalle road triplle kuukauden syyskuu aikana, on tärkeää tietää, että alueen Ohio lämpötila on yleensä 19 °C ja sademäärä vastaavasti 79,7 mm.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Columbus hinnat?

autoa Columbus hinnat päivitetään joka päivä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Columbus?

syyskuuta 2023 alkaen 44 toimijaa on valittavissa autoa Columbus osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Columbus?

Kuljettajien ikävaatimukset vaihtelevat maittain, mukaan lukien Columbus. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, sinun on yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, sinulta saatetaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Columbus?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Columbus. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Tutustu alueen Ohio muihin vuokra-autoihin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Ohio

Aloita matkan suunnittelu - Columbus


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Columbus?

Sinun kannattaa varata autonvuokraus kohteessa Columbus käyttämällä momondo-sivustoa, koska se on nopea, maksuton ja helppokäyttöinen, ja voit säästää rahaa. momondo tekee kovan työn vuokra-autojen hintojen ja käytäntöjen löytämiseksi, sinun tarvitsee vain vertailla ja valita, mikä sopii parhaiten matkasi osaksi.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Columbus?

Suodattimien avulla momondo tekee loistavan vuokra-auton löytämisestä kohteesta Columbus helpompaa. Olipa kyse sitten hinnasta, auton tyypistä, mukavuuksista tai käytännöistä, momondo antaa sinun rajoittaa hakua näillä ja muilla suodattimilla löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tarjouksen.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Columbus, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, momondo sivustolla on suodatin, joka korostaa vain sellaisia autonvuokraustarjouksia, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen. Tämä suodatin on käytettävissä kaikissa momondo autonvuokraushauissa, mukaan lukien kohteen Columbus autoillle.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Columbus momondo avulla?

Ehdottomasti! momondo tarjoaa tämän ominaisuuden, kun etsit vuokra-autoja kohteesta Columbus.

Löytyykö kohteesta Columbus autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Tehostetut siivouspalvelut löytyvät kaikista momondo autovuokraamoista, mukaan lukien Columbus.

Voinko etsiä Columbus vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Ehdottomasti. Voit suodattaa erityisesti kohteen Columbus vuokra-autotarjouksia, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä käyttäen momondo-sivustoa.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Columbus

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.