Avis autonvuokraukset kaupungista Columbus

Etsi ja vertaa hyviä Avis vuokra-autotarjouksia kaupungissa Columbus

Columbus, OH, Yhdysvallat
19. elokuu — 26. elokuu
Sama palautus
Columbus, OH, Yhdysvallat
pe 19/8
Keskipäivä
pe 26/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Columbus Avis toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Avis vuokra-autojen sijainneista Columbus, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
7 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,5

Comfort

8,3

Kokonaisarvosana

6,7

Nouto/palautus

6,2

Value

6,2

Tietoja Avis autonvuokrauksesta kaupungissa Columbus

Tehostetut siivoustoimet, kuten kaikkien Avis vuokra-autojen sisä- ja ulkopintojen desinfiointi, ovat vain muutamia turvatoimenpiteitä, joita kyiseinen vuokraamo on ottanut käyttöönsä COVID-19:n aikana.Varmistaakseen, että heidän Columbus asiakkaansa ja henkilökuntansa tuntevat olonsa turvalliseksi, Avis on ottanut käyttöönsä myös nämä lisäkäytännöt:
• Tarjolla kertakäyttökäsineitä ja käsien desinfiointiainetta
• Paperittomat vuokraussopimukset (saatavilla useimmissa paikoissa)
• Bussikuljetusten matkustajamäärää rajoitetaan
• Tehostettu työntekijöiden koulutus

Tällä hetkellä vuokraamolla Avis on 1 toimipaikka kentällä Columbus Port Columbuksen kansainvälinen lentoasema lentokenttä:
4106 International Gateway.

Kyllä, voit peruuttaa Avis vuokra-autovarauksesi kaupungissa Columbus maksutta. Autovuokrauksen peruuttaminen juuri ennen aikataulun mukaista noutopäivää voi kuitenkin tuoda mukanaan lisämaksuja. Muista soittaa suoraan vuokraamolle Avis selvittääksesi peruutuskäytännöt. Löydät puhelinnumerot Toimipisteet-välilehdeltä klikkaamalla täältä.

Kaupungista Columbus löytyy Avis vuokraamolta 7 toimipistettä. 4106 International Gateway on autovuokraamon suosituimman toimipisteen osoite (käyttäjätietojemme perusteella). Viimeisten 12 kuukauden aikana 36 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Avis vuokra-auton kaupungista Columbus tekivät sen osoitteessa 4106 International Gateway sijaitsevassa toimipisteessä.


Avis vuokra-autot kaupungissa Ohio

Varaa Avis vuokra-auto toisesta kaupungista alueella Ohio

Avis autot muissa kaupungeissa maan Yhdysvallat sisällä

Löydä Avis vuokra-autotarjoukset maan Yhdysvallat muissa suosituissa kaupungeissa , kuten Los Angeles, Seattle, sekä Las Vegas