Autonvuokraus Charleston, Länsi-Virginia

Haussa halpa vuokra-auto Charleston, WV? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Charleston, WV, Yhdysvallat
27. tammikuu — 3. helmikuu
Sama palautus
Charleston, WV, Yhdysvallat
to 27/1
Keskipäivä
to 3/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autovuokraamo Charleston: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Charleston, WV
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Value

10,0
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

9,3

Kokonaisarvosana

9,3

Value

9,3
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

9,0

Comfort

9,0

Kokonaisarvosana

9,0

Value

9,0
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

8,5

Kokonaisarvosana

8,1

Value

8,1
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

8,5

Comfort

9,0

Kokonaisarvosana

7,9

Value

7,5
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

7,2

Value

7,2
4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,1

Comfort

6,3

Kokonaisarvosana

5,4

Value

5,1
1 sijainti

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Charleston, WV kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Charleston Yeager lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Charleston

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Charleston noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Monet autovuokraamot kohteessa Charleston noudattavat nyt uusia siivouskäytäntöjä varmistaakseen, että autot desinfioidaan vaadittavia turvallisuustoimia noudattaen. Tätä tehostettua siivousta tarjotaan nyt toimipaikoissa, kuten Enterprise, National ja Avis. Käytä uutta suodatinta nähdäksesi kaikki yritykset, jotka tarjoavat tehostettua siivousta kohteessa Charleston. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Missä Charleston autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

  Voit odottaa löytäväsi halvimmat vuokra-autohinnat kaupungissa Charleston Avis vuokraamolta, jolla on 1 toimipiste kaupungissa. momondo-käyttäjät ovat löytäneet niinkin alhaiset päivähinnat kuin 110 €, mutta Avis keskimääräinen hinta autonvuokraukselle kaupungissa Charleston on 110 €/päivä.

 • Peritäänkö Charleston, WV autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

  Useimmissa tapauksissa veloitusta ei peritä, kun peruutat autonvuokrauksen kaupungissa Charleston. Voit tarkistaa, tarjoaako kaupungista Charleston valitsemasi autovuokraamo ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla, kun suunnittelet varaamista.

 • Kuinka monta Avis autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa Charleston?

  1 toimipaikka löytyy kaupungista Charleston, WV. Näistä Avis vuokraamoista momondo-käyttäjät löytävät tyypillisesti 110 €/päivä maksavia vuokra-autoja.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Charleston, WV?

  Kun varaat vuokra-auton kaupungissa Charleston tulisi sinun noudattaa kaupungin 40 km/t nopeusrajoitusta. Nopeusrajoitukset kaikilla taajama-alueen teillä on 120 km/t ja moottoriteillä Charleston kaupungissa 120 km/t. Seuraa tämän lisäksi liikennemerkein merkittyjä nopeusrajoituksia, koska nopeusrajoitukset voivat vaihdella sen mukaan missä päin kaupunkia Charleston ajat.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Charleston?

  Suurin osa momondon käyttäjistä vuokraa Hyundai Santa Fe kaupungista Charleston, ja datamme mukaan Hyundai Elantra on seuraavaksi suosituin malli. Jos olet kiinnostunut vuokraamaan Hyundai Santa Fe, hinnat ovat 57 € per päivä keskimäärin. Jotkut käyttäjät ovat löytäneet Hyundai Santa Fe autonvuokraustarjousta kaupungista Charleston niinkin alhaiseen hintaan kuin 22 € per päivä. Hyundai Elantra autonvuokraukset kaupungista Charleston ovat yleensä keskimäärin 47 € per päivä average, ja tarjouksessa vuokraus voi maksaa niinkin vähän kuin 18 € per päivä.

 • Millainen sää on kohteessa Charleston, Länsi-Virginia, WV kuukauden tammikuu aikana?

  Yleensä sää kaupungissa Charleston kuukauden tammikuu aikana on 1 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 86 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Sää kaupungissa Charleston kuukauden tammikuu aikana ei todennäköisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin paljon. momondon käyttäjät näyttävät suosivan tiettyjä vuokra-autotyyppejä autonvuokrauksessa kohteessa Charleston. Hintatietoiset matkustajat, jotka etsivät kaupungista Charleston vuokra-autoa valitsevat yleensä pienen auton. Tällaiset autot ovat yleensä halvimpia. Pieni vuokra-auto voi olla esimerkiksi Hyundai Accent, Dodge Grand Caravan tai Ford Fiesta.

 • Onko sää kaupungissa Charleston samanlainen kuin muualla Länsi-Virginia alueella?

  Jos etsit Charleston vuokra-autoa ympäröiville aluille sijoittuvalle road triplle kuukauden tammikuu aikana, on tärkeää tietää, että alueen Länsi-Virginia lämpötila on yleensä 0 °C ja sademäärä vastaavasti 81 mm.


Autonvuokraukset kaupungin Charleston lentokentillä

Varaa vuokra-auto toiselta lentokentältä lähellä kaupunkia Charleston

Aloita matkan suunnittelu - Charleston