Autonvuokraus Offenbach am Main, Saksa

Haussa halpa vuokra-auto Offenbach am Main, Saksa? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Offenbach am Main, Saksa
25. tammikuu — 1. helmikuu
Sama palautus
Offenbach am Main, Saksa
ti 25/1
Keskipäivä
ti 1/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autovuokraamo Offenbach am Main: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Offenbach am Main, Saksa
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Value

10,0
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

9,0

Kokonaisarvosana

8,0

Value

9,0
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

6,0

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

6,0

Value

6,0
4 sijaintia
3 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Offenbach am Main, Saksa kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Frankfurt lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Offenbach am Main

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Offenbach am Main noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Tehostettu siivous on yksi uusista eduista, jonka voit saada, kun vuokraat auton kohteessa Offenbach am Main. Käytä hakusuodatinta nähdäksesi kaikki vuokraamot, jotka tarjoavat tätä tehostetun siivouksen ominaisuutta. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Peritäänkö Offenbach am Main, Saksa autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

  Jokaisella vuokraamolla kaupungissa Offenbach am Main on erilaiset peruutusehdot. Näytämme aina momondo-sivuston hakutulossivulla periikö vuokraamo peruutusmaksua vai ei. Kaupungin Offenbach am Main suosittuja autovuokraamoja ovat mm. Avis, Europcar ja Enterprise, joten tarkista, että tarjoavatko he ilmaisen peruutuksen.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Offenbach am Main, Saksa?

  Yleinen nopeusrajoitus kaupungissa Offenbach am Main on 50 km/t, jollei liikennemerkeissä ole toisin mainittu. Kaupungin Offenbach am Main taajama-alueilla on voimassa rajoitus 100 km/t, jonka noudattamista valvotaan tiukasti. Jos joudut moottoriteille kaupungin Offenbach am Main alueella huomioithan, että nopeusrajoitus tällaisilla teillä on Tiedotus.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Offenbach am Main?

  Suurin osa momondon käyttäjistä vuokraa Mercedes-Benz C-Class kaupungista Offenbach am Main, ja datamme mukaan Opel Corsa on seuraavaksi suosituin malli. Jos olet kiinnostunut vuokraamaan Mercedes-Benz C-Class, hinnat ovat 44 € per päivä keskimäärin. Jotkut käyttäjät ovat löytäneet Mercedes-Benz C-Class autonvuokraustarjousta kaupungista Offenbach am Main niinkin alhaiseen hintaan kuin 30 € per päivä. Opel Corsa autonvuokraukset kaupungista Offenbach am Main ovat yleensä keskimäärin 19 € per päivä average, ja tarjouksessa vuokraus voi maksaa niinkin vähän kuin 13 € per päivä.

 • Mistä vuokraamosta on saatavilla Audi A4 vuokra-autoja kaupungissa Offenbach am Main?

  Jos olet kiinnostunut vuokraamaan Audi A4 kaupungissa Offenbach am Main, niin Hertz on kaupungin suosituin vuokraamo, jolla on tämä ajoneuvo saatavilla (kuten myös muita Luksus ajoneuvoja). Audi A4 vuokra-autot kaupungissa Offenbach am Main vuokraamolta Hertz ovat keskimäärin 60 € per päivä.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Sää kaupungissa Offenbach am Main kuukauden tammikuu aikana ei todennäköisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin paljon. momondon käyttäjät näyttävät suosivan tiettyjä autotyyppejä etsiessään Offenbach am Main autonvuokrausta.

 • Onko sää kaupungissa Offenbach am Main samanlainen kuin muualla Hessen alueella?

  Matkailijoiden, jotka haluavat lähteä kaupungista Offenbach am Main road triplle alueelle Hessen tai sitä ympäröiville alueille kuukauden tammikuu aikana, voivat olettaa lämpötilan olevan noin 0 °C ja sademäärän vastaavasti 36,7 mm koko kuukauden ajan.


Autonvuokraukset kaupungin Offenbach am Main lentokentillä

Varaa vuokra-auto toiselta lentokentältä lähellä kaupunkia Offenbach am Main

Aloita matkan suunnittelu - Offenbach am Main