Autonvuokraus Bloomington, Illinois

Haussa halpa vuokra-auto Bloomington, IL? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Bloomington, IL, Yhdysvallat
31. tammikuu — 7. helmikuu
Sama palautus
Bloomington, IL, Yhdysvallat
ma 31/1
Keskipäivä
ma 7/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autovuokraamo Bloomington: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Bloomington, IL
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,7

Comfort

8,4

Kokonaisarvosana

8,4

Value

8,3
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

6,5

Comfort

6,9

Kokonaisarvosana

6,7

Value

6,7
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

5,2

Comfort

5,5

Kokonaisarvosana

5,5

Value

5,5
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

5,9

Comfort

5,9

Kokonaisarvosana

3,9

Value

5,9
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Bloomington, IL kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Greater Peoria lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Bloomington

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Bloomington noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Monet autovuokraamot kohteessa Bloomington noudattavat nyt uusia siivouskäytäntöjä varmistaakseen, että autot desinfioidaan vaadittavia turvallisuustoimia noudattaen. Tätä tehostettua siivousta tarjotaan nyt toimipaikoissa, kuten Hertz, Avis ja Budget. Käytä uutta suodatinta nähdäksesi kaikki yritykset, jotka tarjoavat tehostettua siivousta kohteessa Bloomington. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Peritäänkö Bloomington, IL autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

  Kaupungissa Bloomington olevat suositut autovuokraamot, kuten Hertz, Avis ja Budget tarjoavat yleensä ilmaisen peruutuksen. Vaikka momondolla ei ole minkäänlaista kontrollia vuokra-autojen peruutusehtoihin kohteessa Bloomington, voimme auttaa sinua löytämään halvimman vuokra-auton tulevalle matkallesi.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Bloomington, IL?

  Yleinen nopeusrajoitus kaupungissa Bloomington on 40 km/t, jollei liikennemerkeissä ole toisin mainittu. Kaupungin Bloomington taajama-alueilla on voimassa rajoitus 120 km/t, jonka noudattamista valvotaan tiukasti. Jos joudut moottoriteille kaupungin Bloomington alueella huomioithan, että nopeusrajoitus tällaisilla teillä on 120 km/t.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Bloomington?

  Suurin osa momondon käyttäjistä vuokraa Hyundai Elantra kaupungista Bloomington, ja datamme mukaan Ford Fiesta on seuraavaksi suosituin malli. Jos olet kiinnostunut vuokraamaan Hyundai Elantra, hinnat ovat 52 € per päivä keskimäärin. Jotkut käyttäjät ovat löytäneet Hyundai Elantra autonvuokraustarjousta kaupungista Bloomington niinkin alhaiseen hintaan kuin 18 € per päivä. Ford Fiesta autonvuokraukset kaupungista Bloomington ovat yleensä keskimäärin 61 € per päivä average, ja tarjouksessa vuokraus voi maksaa niinkin vähän kuin 29 € per päivä.

 • Mistä vuokraamosta on saatavilla Chrysler 300 vuokra-autoja kaupungissa Bloomington?

  Vuokraamolla Hertz on Chrysler 300 (ja muita vastaavia Luksus ajoneuvoja) tarjolla vuokralle kaupungissa Bloomington. Voit odottaa vuokraavasi Chrysler 300 kaupungissa Bloomington vuokraamosta Hertz 46 €/pvä keskimäärin.

 • Millainen sää on kohteessa Bloomington, Illinois, IL kuukauden tammikuu aikana?

  Yleensä sää kaupungissa Bloomington kuukauden tammikuu aikana on −3 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 50 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Kuukausien, kuten tammikuu aikana on suositeltavaa vuokrata maasturi kaupungissa Bloomington. Lämpötila on yleensä pakkasen alapuolella ja lumen sekä jään mahdollisuus on suurempi.

 • Onko sää kaupungissa Bloomington samanlainen kuin muualla Illinois alueella?

  Matkailijoiden, jotka haluavat lähteä kaupungista Bloomington road triplle alueelle Illinois tai sitä ympäröiville alueille kuukauden tammikuu aikana, voivat olettaa lämpötilan olevan noin −5 °C ja sademäärän vastaavasti 43 mm koko kuukauden ajan.


Aloita matkan suunnittelu - Bloomington