Autonvuokraus Baton Rouge, Louisiana

Haussa halpa vuokra-auto Baton Rouge, LA? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Baton Rouge, LA, Yhdysvallat
31. tammikuu — 7. helmikuu
Sama palautus
Baton Rouge, LA, Yhdysvallat
ma 31/1
Keskipäivä
ma 7/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autovuokraamo Baton Rouge: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Baton Rouge, LA
8 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,6

Comfort

7,3

Kokonaisarvosana

6,5

Value

6,9
4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,0

Comfort

7,2

Kokonaisarvosana

6,7

Value

7,2
5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,7

Comfort

6,7

Kokonaisarvosana

6,2

Value

6,5
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,8

Comfort

6,7

Kokonaisarvosana

6,2

Value

5,6
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Baton Rouge, LA kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä New Orleans Louis Armstrong lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Baton Rouge

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Baton Rouge noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Ajoneuvojen puhtaus on aina ollut autovuokraamojen prioriteetti. Hertz, Enterprise ja Budget ovat joitakin niistä monista vuokraamoista, jotka ovat ottaneet käyttöönsä tehostetun siivouksen varmistaakseen, että ajoneuvo on desinfioitu turvallisesti. Tarkista sivustoltamme löytyykö kohteesta Baton Rouge autonvuokrausta, jossa on tehostettu siivous käytössä. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Peritäänkö Baton Rouge, LA autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

  Suurimmalla osalla niistä Baton Rouge vuokraamoista, joiden kanssa teemme yhteistyötä, ei ole peruutusmaksua. Tämä tarkoittaa, että jos suunnitelmasi muuttuvat äkillisesti, monet autovuokrauskeskukset kaupungissa Baton Rouge, kuten Hertz, Enterprise ja Budget tarjoavat useimmissa tapauksissa peruutuksen ilmaiseksi sen perusteella milloin teit varauksen.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Baton Rouge, LA?

  Yleinen nopeusrajoitus kaupungissa Baton Rouge on 40 km/t, jollei liikennemerkeissä ole toisin mainittu. Kaupungin Baton Rouge taajama-alueilla on voimassa rajoitus 120 km/t, jonka noudattamista valvotaan tiukasti. Jos joudut moottoriteille kaupungin Baton Rouge alueella huomioithan, että nopeusrajoitus tällaisilla teillä on 120 km/t.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Baton Rouge?

  Kun vuokraat autoa kaupungista Baton Rouge, suurin osa käyttäjistämme valitsee Hyundai Elantra keskimääräiseen hintaan 51 €/pvä. Toiseksi suosituin autonvuokrausvaihtoehto on Ford Fiesta 54 €/pvä hinnallaan. Käyttäjämme ovat löytäneet Hyundai Elantra vuokra-autoja kaupungista Baton Rouge niinkin alhaiseen hintaan kuin 18 €/pvä ja Ford Fiesta hintaan 17 €/pvä.

 • Mistä vuokraamosta on saatavilla Cadillac XTS vuokra-autoja kaupungissa Baton Rouge?

  Enterprise on suosituin vuokraamo kaupungissa Baton Rouge, jolla on tarjolla Cadillac XTS vuokra-autoja. Cadillac XTS vuokra-autot kaupungissa Baton Rouge maksavat noin 67 €/pvä vuokrattaessa vuokraamolta Enterprise.Vuokraamolla on myös muita Luksus vuokra-autoja tarjolla, kuten BMW X3, kaupungissa Baton Rouge jos mallin Cadillac XTS vuokraaminen ei onnistu.

 • Millainen sää on kohteessa Baton Rouge, LA kuukauden tammikuu aikana?

  Kuukauden tammikuu aikana kaupungin Baton Rouge sademäärä on 133 mm ja keskilämpötila 11 °C. Tämä tieto voi olla hyödyllinen, kun valitset kaupunkiin Baton Rouge parhaiten sopivan vuokra-auton, ja tämä tieto auttaa sinua tekemään parhaan päätöksen.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Sää kaupungissa Baton Rouge kuukauden tammikuu aikana ei todennäköisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin paljon. momondon käyttäjät näyttävät suosivan tiettyjä vuokra-autotyyppejä autonvuokrauksessa kohteessa Baton Rouge. Hintatietoiset matkustajat, jotka etsivät kaupungista Baton Rouge vuokra-autoa valitsevat yleensä pienen auton. Tällaiset autot ovat yleensä halvimpia. Pieni vuokra-auto voi olla esimerkiksi Ford Fiesta, Hyundai Accent tai Ford Focus.

 • Onko sää kaupungissa Baton Rouge samanlainen kuin muualla Louisiana alueella?

  Niiden, jotka haluavat vuokrata auton kaupungista Baton Rouge ympäröiville aluille suuntautuvalle road tripille tulisi huomioida se, että alueella Louisiana lämpötila kuukauden aikana tammikuu on 10 °C ja mahdollinen sademäärä 134 mm.


Aloita matkan suunnittelu - Baton Rouge